incest price tata cerka

Vedrana nije bila lepa djevojčica kao mala imala je tamniji ten uvek ošišana kratko poput dečka rano je unišla u pubertet pa joj je lice bilo puno akni i nešto većih usana dječaci su je uvek ismijavali i nije baš imala prijateljica plus imala je još jedan veliki problem zbog preranog puberta rano je i prvu mengu dobila ali i imala je poremećaj vaginalnog uzbuđenja naime njena vagina je stalno bila uzbuđena lako je bilo nadražiti znala je svršavati po više od 20 puta na dan na najmanji nadražaj zbog toga se često zaključavala u sobu i dugo masturbirala i prsima i jahala po jastuku i po svojim plišanim igračkama koristila tupe predmete u obliku kurca pa čak i hranu tipa banane krastavce kobasice ili bilo šta što je ličilo na kurac uživala je u gledanju pornića i vlažila svaki put kada je u svojoj sobi slušala kako joj tata jebe mamu i radi toga što je tata bio jedini muškarac koji je bio dobar prema njoj i govorio da je lepa uvek je maštala o njemu dok se dirala iako je to činilo da osjeća sram radi toga ali jednostavno to je radila jer se osjećala zadovoljno kada mašta o njemu dok je masturbirala.

incest price tata cerkaKako je bila sve starija njen izgled se menjao njeno lice postajalo sve lepše i lepše kosa duga crna sve do njene zgodne okrugle guzice sise dobra čvrsta trojka njen tamniji ten je činio da izgleda egzotičnije poput latinskih djevojaka vitka 175cm iz malog ružnog pačeta izrasla je u predivnu mladu lepu zgodnu devojku.
Njen problem sa stalnim masturbiranjem nije prošao ni kada je odrasla njena soba je i dalje bila u neredu i zbog toga je često imala rasprave sa majkom ali otac je bio pun razumijevanja misleći da njena soba je njena soba sve dok ne pravi nered po kući sve je uredu.

Tog dana kada se Vedrana vratila iz škole učinila je sve što i svaki put kada je bila prva smjena znala je da ima još 5 punih sati dok se njeni ne vrate sa posla i to je koristila za masturbiranje po celoj kući svukla se u dnevnoj sobi i pravac u kuhinju da uzme naj deblji i duži komad kobasice da strpa u svoju napaljenu pičku međutim nije znala da taj dan otac nije bio na poslu radi previše radnih sati morali su mu dati slobodni dan čuvši da je Vedrana unišla malo je ostao ležati u krevetu da bi mu se kurac smirio jer upravo je gledao porniće kad se smirio i vratio u mlitavo stanje izašao je iz spavaće sobe i unišao u dnevnu sobu kad je vidio ćerkinu robu razbacanu po podu i njene gaće na kauču razbjesni se zgrabi gaće i ljut krene prema njenoj sobi ulazi ali zbog nereda u sobi trebalo je vremena da vidi da nije legla u hrpi one njene odjeće na njenom krevetu dok je vršljao osjetio je snažan miris njene pičke na njenom jastuku i njenim nošenim gaćama to ga je počelo uzbuđivati ali se borio u sebi protiv toga njena soba se osjetila na nju uzeo je još jednom njene nošene gaće i udahnio je miris njenog znoja i pičke u njegovom šorcu kurac se lagano počeo buditi kad je čuo zvukove uzdisanja iz kuhinje uputio se prema kuhinji i kad je unišao imao je šta da vidi njegova rođena ćerka potpuno gola na kuhinjskom stolu baš gde on uvek sedi i jede sjedi sa svojom znojnom golom guzicom i gura u svoju mokru pičku komad kobasice.

Pročitajte i ...  Gledali smo Roditelje kroz Prozor 2. Deo

Tata: Vedrana?
Vedrana: (Uplašena se trgne izvadi kobasicu iz svoje pičke spusti je na stol skoči sa stola i sa jednom rukom pokušava da prekrije sise a sa drugom svoju obrijanu pičku i uplašena kroz plač progovori) tata nije ono što misliš!
Tata krene prema njoj njuškajući njene gaće koje je imao u rukama podiže je nazad na stol kukovima raširi njene noge zgrabi onu kobasicu i stavi dio koji je bio u njenoj pički u svoja usta i poliže njene sokove.
Tata: znači ovo nisu tvoje gaćice na sred kauča u dnevnom boravku ti nisi gola na kuhinjskom stolu sa svojom zgodnom mladom guzicom baš na mojoj strani stola i nisi gurala ovu kobasicu u svoju pičku da bi se zabavljala sama bez svog oca?
Vedrana zbunjena ali uzbuđena počne da si trlja klitoris i zbunjeno odgovara.
Vedrana: momomolim? Nee ovaj da ovaj šta?

On počne da je njuška i ljubi po znojavom mladom tijelu osjetio je miris mlade napaljen djevojke poput poziva na parenje koji se širio iz nje kurac mu se digao i ukrutio ispod šorca i dok je ljubio i lizao njenu kožu svuče šorc do koljena i pusjeti svoj veliki kurac na zrak ispred svoje rođene gole ćerke.
Tata: pitam te dali to moja lepa mala princeza treba tvrdog tatinog kurca da joj pomogne u tome što radiš?
Vedrana skroz važne pičke spusti tatin šorc skroz dole sa svojim stopalima obgrli se oko tate sa svojim nogama i sa svojim rukama počne da drka tatin kurac.
Vedrana: da da da tatice nisi ni svestan koliko mi treba tatina batina tajo tvoja mala ćerka je u velikoj potrebi!
On počne ljubit njene usne i ona mu uzvrati poljubac sve sa jezikom u usta on je zgrabi za sise i počne se igrati sa njima.
Tata: hajde ćerkice moja lepa uzmi tatinu kitu i strpaj ga u svoju pičku da tatica proba šta to moja mala ćerka krije unutra!
Ona potvrdno mahne glavom zagrize si usnicu i nastavi ljubit oca s jezikom od jezik i potrlja par puta njegov glavić od kurca od svoj klitoris prije nego što ga stavi u svoju pičku i onda glasno zastenje.

Pročitajte i ...  Nevaljale slike moje ćerke 2

Vedrana: mhm mmmm tatina kita je ogromna kurčina tajooooo!
On je zgrabi za dupe i nabije svoj kurca duboko u nju i počne da se nabja sa svojim kurcem u ćerkinu mokru pičku ljubeći je poput švalerke a ne rođene ćerke koja mu se nabija na kurac.
Tata: ma dat će tebi tata ogromnu kurćinu samo ti nastavi da psuješ mala moja a sviđa ti se?
Ona se nabija na tatin kurac sve jače i jače prvi put osjećajući pravo tvrdo živo meso u sebi i to kurac od rođenog oca taj kurac koji nije trebalo da smije da ima a toliko ga je želela sada je konačno bio u njoj.
Vedrana: da da da da da tatina kurčina je predivna oprosti mi što psujem tatice ali sviđa mi se ova naša nova igra hoću da budem tvoja mala kurvica za jebanje ovo je jako dobar osjećaj biti na tatinom kurcu tajo!

On je jebao poput male kurvice njegov ogroman kurac se duboko nabijao u ćerkinoj pički dok su se jaja lupala sa njenim šupkom njušio je njeno znojavo tijelo i mirisala je poput pičke koja ga je pozivala na parenje osjećao je kako se počela grčit na njegovom kurcu i svršavati po njemu čineći ga i tvrdim i mokrim od njene pičke.
Tata: taj kurčina te je napravio a sad te jebava malena moja.
Dok je jebavao čuli su ključ u bravi brzo je podigao i držao je na svom kurcu a ona mu je šapnula.
Vedrana: tajo brzo u moju sobu da te sakrijem na mom krevetu ispod sve moje probe!
Brzo su otrčali prema sobi ona brzo nabaca na njega sve što je bilo u sobi i svoj jastuk preko njegove glave na njegovim ustima završe njene nošene gaće i preko nosa njene nošene čarape plus jastuk koji je mirisao na njen znoj sjedne mu na kurac i pokrije se sa tankim komadom pokrivača kad taman njena majka njegova supruga ulazi u njenu sobu.

Pročitajte i ...  Poslijepodnevno veselje

Mama: ćao Gdje ti je tata nije bio kući kad si došla? I pobogu Vedrana dijete pa spremi tu sobu nekad ta hrpa odjeće na tvom krevetu je sve veća i veća! (ljutito govori majka)
Vedrana: ne znam gdje je tata mislim da je otišao do trgovine sigurno će se vratiti dok se ti istuširaš majko i važi spremit ću sobu nakon što odremam! (panično odgovara vedrana osjećajući tatin kurac u njenoj pički ispod sve te odjeće na njenom krevetu)
Mama: (Približi se poljubi vedranu u čelo) ok odoh se istuširati a ti kad se naspavaš da si počela spremati sobu.

Majka izađe iz sobe i zatvori vrata a ocu od svih tih mirisa mirisa znoja njegove ćerke koji je osjećao od njenog jastuka miris ćerkinih nogu koje je osjećao od njenih čarapa i mirisa ćerkine pičke koje je osjećao od njenih gaća koje su bile po njegovim ustima licu i nosu kurac mu je počeo pulsirati u ćerkinoj pički i kako je osjećao da i ona svršava po njegovom kurcu dok priča sa majkom počeo je da svršava u rođenu ćerku u nemogućnosti da ga izvadi iz nje zbog bizarne situacije u kojoj se našao napunio je ćerkinu pičku sa svojom spermom a kad je njegova supruga njena majka zatvorila vrata već je njegov kurac napunio ćerkinu pičku spermom Vedrana se sva uzbuđena nasmije i razgrne odjeću sa svog oca legne preko njega poljubi ga u usta i sva sretna i uzbuđena kaže.
Vedrana: ovo je bilo jako jako jako dobro i zabavno tatice hajde da se igramo jebačine svaki dan tajo.

Kraj

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)