tetka i mama je jebu

1. SVAĐA

Dan je tekao savršeno i po planu! Kuća je bila prazna, mir i tišina… sunce je obasjavalo moju malu sobicu, ptičice napolju pevale sjajne melodije, a ja sam u svome naručju grlila prelepu devojku. Strastveno je ljubila, dodirivala, mazila.

Ne, ona nije bila moja devojka u klasičnom smislu te reči! Naš odnos je bio… rekla bih više edukativne prirode. Ona je imala iskustvo i želju, a ja sam imala želju da steknem iskustvo. Poznajemo se par godina i osećala sam da mogu da joj verujem. Bila je nežna i pažljiva prema meni i mojim osećanjima.

Oslobađala sam se sve više. Požuda je bila velika i dozvolila sam joj da skine svu odeću sa mene, kao i ja sa nje. Bila je starija tri godine, i za to vreme je naučila mnogo trikova koje je htela da mi pokaže. Predigra je bila duga i obe smo postajale veoma napaljene, bilo je vreme da se njena mala pičkica nađe raširena ispred moga lica. Gledala sam je i divila se lepoti njenih nežnih usana.

Devojka: “U redu je… sada me poljubi tu malo iznad… vidiš tu?” – pokazivala mi je ka svojoj maloj šumici nežnih dlačića iznad pice. liže drugaricinu pičkicu

Prišla sam svojim usnama i poljubila je osećajući kako me njene crne dlačice golicaju po usnama i nosu. Mirisala je sjajno i udisala sam duboko kako bih potpuno ispunila svoja čula. Bilo je prelepo, ali ubrzo sam se uverila u onu staru izreku da – sve što je lepo, kratko traje.

KUC, KUC, KUC – Čula su se tri slabija lupkanja na mojim vratima od sobe, i ubrzo su se vrata otvorila.

Vera: “Nina, renovira se kancelarija pa sam…” – moja mama je ušla u sobu, i uhvatila nas gole na krevetu.

Glava mi se nalazila između nogu ove slatke devojke, samo par centimetara od njene vlažne pice. Mamino lice je postalo crveno, i ubrzo se iz zbunjenog izraza pretvorilo u ljutito.

Vera: “Možeš da pozdraviš svoju drugaricu i da dođeš u moju sobu na razgovor… obučena naravno!” – lupila je vratima i glasnim koracima se udaljila.

Devojka: “Ovo ne valja… čini mi se da ti je mama poprilično ljuta. Mislim da bi bilo najbolje da krenem.” – ustala je i počela da se oblači.

Katarina: “Izvini molim te! Mama nije trebala da se vrati ovako rano, mora da je nešto iskrslo. Jooojj znala sam da treba da zaključam vrata.” – paničila sam dok sam oblačila šorc i majicu.

Devojka: “Da, trebale smo se bolje pripremiti. Slušaj, ja sad idem, a ti mi se javi ako budeš htela da se ponovo nađemo, ok?” – poljubila me je i otišla.

Popila sam veliku čašu hladne vode i duboko udahnula kako bih se malo smirila. Pokucala sam na vrata mamine sobe i ušla unutra.

Mama je sedela u fotelji, držala je veliku čašu do pola punu crnim vinom i lupkala ljutito svojim štiklama o pod. Njene duge noge u crnim helankama su bile prekrštene, košulja očigledno u brzini otkopčana pošto se njen beli brus, koji je krio njene bujne grudi, jasno video. Crna tamna kosa koja joj je, kada je upala u moju sobu bila vezana, sada je raspušteno i pomalo čupavo padala preko ramena. Crveni karmin malo razmazan… video se njegov trag na čaši.

Katarina: “Mama. Znam da si ljuta i…” – brzo me je prekinula.

Vera: “Katarina Petrović! Nisam ti dozvolila da pauziraš godinu dana pre nego upišeš fakultet kako bi se hvatala sa tamo nekim… devojkama! Jel to radiš uvek kada nisam kući? Koliko ovo traje? I od kada je moja ćerka lezbejka?” – govorila je, a u pauzama pila po gutljaj vina.

Uvek sam za nju bila Nina, osim kada je ljuta na mene… tada bi koristila moje puno ime i prezime.

Moja mama nije bila stroga, ali je svakako bila konzervativna i ovo je za nju sigurno bio šok. Ipak, morala sam da se držim svojih osećanja… znala sam da je napad najbolja odbrana.

Katarina: “Mama, ja imam 18 godina i mogu sama da donosim odluke. Znam da se tebi to ne sviđa ali želim da poštuješ moje izbore u životu.” – bila sam blago glasnija nego obično, i mama je tada promenila izraz lica. Nije više bila toliko ljuta.

Vera: “Ali srećo… imala si onog finog dečkića, kako se beše zvao… a da Marko. Zar nisi sa njim probala… bili ste zajedno celo leto… mislim nije ti se svidelo, ili?” – pokušavala je da shvati moju, za nju, iznenadnu privlačnost ka ženama.

Nikada nisam otvoreno pričala o seksu sa mamom. Bila sam oduvek ona osoba koja je izbegavala intimnije razgovore. Ipak, mama je zaslužila da zna.

Katarina: “Da mama! Spavala sam sa Markom… dva puta… i bilo je neprivlačno, i neprijatno. Žao mi je ali muškarci me ne zanimaju!” – bila sam direktna i potpuno iskrena.

Vera: “Nina, ali… znaš koliko sam ja želela da budeš srećna, sa velikom porodicom, decom… unucima. Žao mi je ali ne mogu ovo da prihvatim.” – ispila je čašu.

Njene reči su me veoma pogodile. Kao da nije htela da misli o mojim osećanjima već samo na sebe. Poludela sam i od besa su mi se oči napunile suzama.

Katarina: “E pa onda ne bih više da ti smetam mama!” – otrčala sam u sobu i pokupila neke najosnovnije stvari, napunila kofer i krenula iz kuće.

Vera: “Dete, stani da razgovaramo… nisam tako mislila, sačekaj…” – krenula je da me zaustavi ali sam joj se otrgla.

Katarina: “Pusti me mama… MRZIM TE!” – zalupila sam vratima i izašla.

 

2. TETKA

Stajala sam na autobuskoj stanici i brisala suze. Bila sam veoma ljuta. Nisam znala ni gde idem, znala sam samo da ne želim da budem blizu mame. Para sam imala tek toliko da platim kartu i morala sam brzo da mislim gde ću. Sela sam u autobus, i setila se tada moje tetke. Znala sam da bi me ona uvek primila jer me je jako volela, praktično kao svoju rođenu kćer.

Glava mi se malo ohladila i savest je počela da mi se javlja. Naravno da ja nisam mrzela svoju mamu i znala sam da su je moje reči veoma rastužile.

Pokušala sam da se saberem pre nego pokucam tetki na vrata. I tada, pre nego sam pružila ruku vrata su se otvorila. Tetka je bila u kućnom ogrtaču i uzimala je poštu iz sandučeta na vratima, kada me je ugledala.

Tanja: “Nina? Pa jesi to ti? Jaoj kakvo lepo iznenađenje!” – prišla mi je i čvrsto me zagrlila. Emocije više nisam mogla da zadržim i počela sam da plačem.

Tanja: “Jaoooj dušo, pa šta je bilo? Ajde upadaj unutra da ti teta napravi jednu kaficu i da se smiriš.” – videla je moje suze i moj kofer… shvatila je da nešto nije u redu.

Sele smo za sto i čekala je da joj se otvorim.

Katarina: “Tetka, izvini što sam došla ne najavljena, nisam imala gde… sa mamom sam se posvađala i… Ako bi mogla samo par dana da ostanem, neću ti smetati obećavam.” – tetka je imala sobu viška, i pošto se nikada nije udavala tu sobu bi uglavnom koristila za goste da prespavaju.

Tanja: “Bože naravno, ne moraš to ni da pitaš. Nego reci mi, šta je ona moja blesava sestra sada uradila?”

Katarina: “Nemoj da se ljutiš ali… volela bih da pričamo o tome malo kasnije. Sada bi htela malo da prilegnem ako nemaš ništa protiv?” – nije mi bilo do razgovora.

Tanja: “OK. Razumem potpuno. Soba je sređena, posteljina je nova i čista. Ušuškaj se a ja ću samo da se presvučem, i trknem do radnje na brzinu.” – poljubila me je nežno u čelo. – “Evo ti rezervni ključ da imaš ako nekada budeš htela da izađeš a ja ne budem kući.”

Raskomotila sam se i raspakovala kofer sa nešto malo stvari što sam ponela. Pre nego sam odlučila da legnem krenula sam ka kupatilu da se malo umijem i sredim. Prolazeći pored tetkine sobe primetila sam otvorena vrata. Živela je sama i sigurno nije imala naviku da ih zatvara.

Zastala sam i provirila. Bila je ispred ogledala u svome donjem vešu i presvlačila se.

Rođena je istog dana kao i mama pre tačno 40 godina. Rođene su kao dvojajčani blizanci ali je sličnost bila više nego očigledna. Duga crna kosa, visoko i lepo građeno telo sa izraženim oblinama, većoj guzi i grudima. Nežna svetla koža koje je sijala na svetlu i naravno kao i mama prelepo mladoliko lice sa veoma malo bora oko tamnih očiju.

Za razliku od mame o tetki su kružile drugačije priče, ali ne znam koliko istinite. Mama je i u mladosti navodno bila konzervativac, neki bi čak i rekli pomalo uštogljena, a tetka je bila poznata kao parti manijak slobodnijeg duha. Pričalo se u familiji da joj seks nije bio stran ni sa devojkama i to me je oduvek kod nje intrigiralo.

Katarina: “Tetka, baš si lepa.” – rekla sam stojeći na vratima.

Tanja: “Hahahaha… joj lažljivice jedna. Ja sam ta koja treba tvoju harizmu i lepotu da hvali. Dođi ovamo, stani sa mnom pred ogledalo.” – uhvatila me je za ruku i postavila ispred sebe. Gledale smo se u ogledalu. Njeno toplo skoro nago telo me je blago dodirivalo od pozadi.

Tanja: “Vidi ovo tvoje vitko telo. Vidi ovaj sladak ravan stomak, i uzan struk. A tek kosa, mmm…” – podigla je moja dugu crvenu kosu i oduševljeno je dodirivala diveći se njenoj mekoći.

Tanja: “A ove sisice, a?” – dotakla ih je malo prstom na šta sam ja reagovala pokrivajući ih rukama.

Katarina: “Tetkaaa… super, sad sam se zacrvenela. Znaš da sam stidljiva.” – crvenilo na mome licu je postajalo sve izraženije.

Tanja: “Izvini dušo ali… veruj mi nemaš čega da se stidiš. Još i ovo tvoje slatko dupence… ma momci te sigurno saleću sa svih strana.”

Spustila sam pogled nakon ove tetkine rečenice,i nisam izgovorila ni reč. Tetka je shvatila da nešto nije u redu ali nije htela da me ispituje.

Tanja: “Ajde Ninice, idi odmori a ja ću da nam kupim neke sitnice i da nam spremim večericu.”

Ušuškala sam se u krevet ali nisam mogla da zaspim. Svađa sa mamom mi je stalno dolazila u misli. Htela sam da izbacim to iz glave i počela sam da čeprkam po mislima kako bi se opustila misleći na nešto lepo. Tada, pred mojim zatvorenim očima našla se prelepa pičkica koja mi je jutros bila samo par centimetara od lica.

Njene lepe arome su se polako vraćale u moje nozdrve kao da je i sada bila tako blizu. Refleksno sam spustila ruku u šorc i počela da se mazim preko gaćica.

Maštala sam kako oblizujem vlažnu picu i osećam drhtaj njenih mokrih usnica. Prsti su mi obrađivali klitoris preko tanke tkanine gaćica. Kada god bih se uzbudila dok masturbiram, moji obrazi i donji deo vrata bi mi pocrveneli i postali vreli.

Ali taj dan mi prosto nije bilo suđeno. Čula sam kucanje na vratima.

Tanja: “Ninaa… jel mogu da uđem?” – izvukla sam ruku i pokrila se do vrata jorganom.

Katarina: “Khm khm… može tetkaa…” – ušla je i sela na krevet pored mene.

Tanja: “Srećo, mama te zove. Kaže da se ne javljaš na mobilni pa je pozvala mene da pita da li si možda tu. Evo ti je.” – pružila mi je svoj telefon i zbunjeno pogledala u moje crveno i zadihano lice.

Katarina: “Reci mama.” – rekla sam hladno i bez emocija, iako sam još uvek bila uzbuđena. – “Ne mama, ne želim da pričam o tome sada… Da, biću kod tetke par dana… zdravo.” – prekinula sam i dala tetki telefon.

Tetka me je i dalje sumnjivo gledala. Ispružila je svoju ruku i stavila je na moje čelo.

Tanja: “Nina, baš si topla, da nemaš možda temperaturu?”

Katarina: “Nemam tetka ne brini… malo sam… ništa, sve je u redu. Šta ti je rekla mama?” – pokušavala sam da skrenem sa teme.

Tanja: “Nije mi htela reći zašto ste se posvađale, samo je htela da te čuje da si dobro. Šta misliš, jel bi htela da mi kažeš šta se desilo jutros?”

Posle svega što je učinila za mene, zaslužila je da zna. Igrala sam na kartu njenog opuštenijeg mentaliteta i razumevanja, tako da sam odlučila da joj ispričam o jutrošnjem incidentu. Objasnila sam joj usput i da me privlače samo devojke iako sam imala odnose sa bivšim dečkom.

Tanja: “Ne znam stvarno šta bih rekla! Moja sestra je očigledno pošandrcala. Ništa ne brini, pozvaću je ja i reći…” – morala sam da je prekinem.

Katarina: “Ne tetka! Molim te, ne smeš da joj kažeš da sam ti rekla. Ne želim pogrešno da me shvatiš ali ona mora sama da promeni svoje mišljenje i da me prihvati ovakvu kakva sam! Obećaj mi da je nećeš pozvati!” – bila sam odlučna.

Tanja: “Uhhh… u pravu si, samo… dobro, neću te danas više dirati ali sutra ćemo da popričamo o svemu ovome. Ima mnogih stvari koje i ti ne znaš a trebala bi znati.” – ove tajanstvene reči moje tetke su me zbunile. Ipak, nije tu bio kraj.

Tanja: “Nina, reci mi… koliko ti zapravo imaš iskustva sa devojkama?”

Katarina: “Paaa… da mama nije naišla imala bih mnogo više.” – počele smo da se smejemo na glas i bilo je sjajno makar na kratko se opustiti. Kada smo se smirile nastavila sam – “Nisam imala prilike baš da… znaš… mislim, ljubile smo se, i dodirivale ali… ništa više od toga. Tetka, ne bih ponovo da budem bezobrazna ali…” – videla je da mi nije lagodno da pričam o tome.

Potvrno je klimnula glavom kao da me razume, poljubila me i izašla iz sobe.

 

3. STIDLJIVICA

Svanulo je jutro! Kakav god bio prethodni dan jutro je uvek podizalo moje raspoloženje. Razlog je bio taj što čim bih otvorila oči osećala bih se veoma napaljeno. I pre nego sam počela da masturbiram u ranom pubertetu, imala sam te lepe jutarnje osećaje ali mi je trebalo vremena da ih razumem i prihvatim.

Gaćice bih morala odmah da skinem usled sokova koji bi se polako skupljali i vlažili nežnu tkaninu. Raširila bih potom noge i dalje pokrivena, i namestila svoju malu omiljenu igračku na svoj klitoris. Ona bi radila sve za mene, a ja ovako lenja i još uvek u polu snu bi samo uživala.

Pročitajte i ...  Opasna

Ipak to jutro je bilo drugačije. Usled cele one frke i mog naglog odlaska iz kuće moj maleni vibrator je ostao sakriven u mojoj fioci. Bila sam tužna jer sam morala da se potpuno razbudim i da se zadovoljim svojim prstićima.

Bilo mi je pomalo čudno znajući da me od tetke deli samo jedan zid, ali sam dala sve od sebe da se potpuno opustim i prepustim užitku. Klitoris mi je goreo, a slike mokrih golih ženskih tela su mi se vrtele po glavi…

KUC, KUC, KUC! – “Ovo više zaista nije imalo smisla!!!” – pomislila sam ljutito u sebi. Frustrirana i još uvek potpuno napaljena viknula sam tetki da je slobodno.

Tanja: “Dobro jutro spavalice…” – stajala je na vratima i ponovo me gledala zbunjeno. – “O ne… kako sam samo glupa.” – nisam razumela o čemu priča. – “Zato si juče bila tako crvena i zadihana, kao i sada. Samo si želela svojih par minuta za sebe.” – očigledno je bilo da je shvatila o čemu se radi.

Osećala sam se toliko postiđeno da sam zgrabila pokrivač i pokrila se preko glave.

Katarina: “Izvini tetka, samo sam…” – tužno sam šaputala pod jorganom.

Čula sam njene korake i osetila kako je sela pored mene na krevet.

Tanja: “Slušaj, nema zašto da se stidiš. Ajde, znaš da sam ja opuštena tetka… pa ja to svaki dan radim!” – nisam očekivala ovakvu rečenicu, i provirila sam samo očima iznad pokrivača.

Katarina: “Stvarno?”

Tanja: “Naravno. Pa evo da ti otkrijem jednu malu tajnu – jutros sam imala poprilično dobar orgazam.” – pomazila me je po kosi i namignula mi.

Katarina: “I ti voliš da… ujutru?” – nisam mogla da verujem da sam je to pitala.

Uopšte ceo ovaj razgovor je za mene bio potpuno nestvaran.

Tanja: “Uhhh… to mi je omiljeno. Kada mi jutro počne tako lepo, onda znam da ću biti raspoložena šta god da se desi tokom dana. Jel se i ti probudiš tako malo… napaljena?” – do tog jutra ovakav razgovor bih gledala da izbegnem kako znam i umem, ali moja vrela pičkica pod jorganom mi nije davala mira.

Katarina: “Iskreno… svako jutro! Takav osećaj dobijem da… prosto moram da…”

Tanja: “…da svršiš?”

Katarina: “Da…” – kao da sam se bojala da joj priznam.

Tanja: “Imaš li kakvu posebnu igračku ili samo ove tvoje slatke prstiće?” – neverovatno kako je znala šta da pita.

Katarina: “Zapravo… imam nešto ali… ostalo mi je kući.”

Tanja: “Vidi, vidi moju Ninu… pa ti si izgleda povukla nešto i na mene. Jel bi mi rekla šta je u pitanju?”

Katarina: “Ništa specijalno, samo mali vibrator.” – ne znam zašto ali ovaj razgovor me je palio i krajnjim naporima sam se trudila da se ne dodirnem.

Tanja: “Staviš ga u sebe, ili?” – gledala me je u oči ne prestajući da me mazi po glavi.

Katarina: “Ne… samo na… postavim ga na… klitoris.” – izustila sam poslednju reč veoma tiho.

Tanja: “Joooj što si mi stidljiva. Pa i ja imam klitoris, mislim i ja sam žensko… ili si zaboravila? Sada ću ti doneti ja svoj omiljeni vibratorčić, lezi tu i ne mrdaj.” – ustala je i izašla.

Čim se malo udaljila spustila sam ruku među noge. Bila sam toliko vlažna da sam osećala hladnu mokru posteljinu ispod guze koja je upila deo sokova.

Tetka se brzo vratila. I dalje je bila u svom kućnom ogrtaču, ali joj je sada bio malo opušteniji kod grudi i njen beli brus se lepo video. U ruci je držala nešto što je izgledalo kao malo belo jaje.

Tanja: “Ovo je ono što ti treba. Ima tri brzine, mada treću ne preporučujem jer me veoma brzo dovede do ludila. Samo ga postaviš na svoj mali klitoris i uživaš. Vidiš, ovako ga uhvatiš i postaviš ovako.” – pokazivala mi je rukama. – “Šta kažeš? Jel bi htela da ga probaš?”

Uzela sam ga iz njenih ruku i posmatrala. Upalila sam ga i počeo je da vibrira uz blagi zvuk zujanja.

Tanja: “Tako… vidiš kako je jak. Slobodno, probaj ga.”

Zavukla sam ruku pod pokrivač i pokušavala na slepo da ga namestim na svoje najosetljivije mesto. Tetka se malo pomerila ka meni i krenula rukom ka pokrivaču. Uplašila sam se da će me otkriti i brzo sam uhvatila pokrivač.

Tanja: “Hahahaha… ne brini stidljivice jedna, samo sam htela da se namestim, neću te otkriti.” – smejala se dok se nameštala pored mene.

Katarina: “Izvini tetka… samo sam…” – rekla sam tiho.

Tanja: “Naravno, to je sve normalno. I ja sam bila u tvojim godinama pomalo stidljiva. Ne ovoliko kao ti, ali da je pored mene bila moja tetka sigurno mi ne bi bilo svejedno. Ajde sada, samo se opusti i uživaj.”

Uhvatila sam ga snažno rukom, čvrsto priljubila uz moju malu rozu izbočinu i upalila.

Katarina: “Ahhhh…” – osećaj je bio predivan.

Tanja: “Uhh… tako. Slobodno ga malo pomeraj gore-dole. Ako si na mene neće ti dugo trebati.” – prišla mi je i nežno me poljubila u obraz.

Crvenilo mi se vratilo na licu u momentu. Zatvorili sam oči i prepustila se vibraciji od koje su mi noge zadrhtale. napaljena mala sestričina

Tanje: “Bravo srećo, prepusti se… CMOK, prepusti se mašti, CMOK…” – nežnim usnama je dodirivala moje vrele obraze.

Toliko napaljena od jutros, još uz ovaj razgovor… čudno je da sam i izdržala tih par minuta.

Katarina: “Ahhh… blizu sam… uhhh…” – vibrator mi nije davao vremena ni da uzmem vazduha.

Tanja: “Tako, tako… prepusti se dušo… svrši na tetkin mali vibrator… natopi ga svojim slatkim sokovima…” – ove tetkine reči su me pogodile kao metak.

Katarina: “Aaaaaa….” – refleksno sam postavila glavu među tetkine grudi i ubrzano uzdisala dok sam svršavala, osećajući njen fin miris.

Katarina: “Uhhh… ovo… je… bilo… strava!” – govorila sam zadihano.

Tanja: “Hahaha… pa naravno! Rekla sam ti. Žao mi je što ne mogu da vidim tvoju malu macu, ali sam sigurna da je veoma srećna i mokra.”

Katarina: “Hahahaha… macu…” – smejale smo se na njene reči. – “Tetka, ti si tako kul… barem kada bi mama mogla da me razume kao ti.” – zagrlila sam je čvrsto.

Tanja: “Slušaj, znam da moja sestra zna da bude nekada malo… šašava! Ali ona te jako voli, i sigurna sam da sve nedoumice koje ste imale, da ćete ih rešiti.” – poljubila sam je u obraz i ležale smo tako nekoliko divnih minuta.

 

4. TAJNA

Tetka je imala obaveze po gradu taj dan i prvi put sam ostala sama. Šetkala sam se po kući, i kao svaki tinejdžer njuškala i pipkala stvari koje nisam smela. Vratila sam

tetkin vibrator na sto pored kreveta i dobila ideju da možda nađem još koji. Koliko god se trudila nisam uspela da nađem još tetkinih bezobraznih igračaka iako sam bila sigurna da ih ima negde sakrivene. Pomislila sam da je možda među njenim donjim vešom.

Pored njenog kreveta je bio regal sa tri fioke pune raznih gaćica, grudnjaka, haltera i seksi čarapa. Tetka je očigledno volela seksi rublje pošto sam našla sve vrste – od svilenih tangica, providnog veša, gaćica sa otvorom na mestu pice… pa čak i obične bele pamučne gaćice ili u nekoj nijansi poput roze ili plave.

Tada, kada sam gurnula ruku dublje u fioku osetila sam nešto što nije bio veš. Uhvatila sam, povukla i ubrzo shvatila da je u pitanju mali laptop. Znala sam da ne bi smela da ga diram, ali to je samo još više uticalo na moje uzbuđenje.

Legla sam na krevet, otvorila laptop i upalila ga. Tetka nije imala internet u kući tako da sam mogla samo da otvaram foldere i gledam ono što je u njima. Bilo je klasičnih foldera tipa slike, filmovi, serije… Nisam bila raspoložena za film, tako da sam otvorila slike.

Brdo pod-foldera i slika se pojavilo na ekranu. Neke slike su bile stare a neke novije. Našla sam i sebe na slikama od vremena kada sam bila devojčica sve do mature srednje škole. Bilo je takođe i tatinih slika pre nego što je poginuo u saobraćajci kada sam imala 8 godina.

Ulazila sam tako i gledala slike svoje porodice, familije, prijatelja… bilo je tu i nekih nepoznatih osoba pa sam te slike preskakala.

Jedan od foldera je imao naizgled običan, generičan naziv – “Ja i Vera – Snimanje 2010. “

Otvorila sam folder i laptopu je trebalo skoro ceo minut da učita sve slike. Bilo ih je preko 1000. Otvorila sam prvu i ugledala mamu, praktično samo glava i ramena. Bila je profesionalno našminkana sa prelepom dignutom frizurom, i pozirala je sa velikim osmehom. Imala je lepe minđuše i bisernu ogrlicu oko vrata.

Počela sam da klikćem na strelicu i slike su se menjale. Na njima mama je pozirala u provokativno uskoj i kratkoj suknji, seksi čarapama sa haterima koji su se nazirali, bluza koja joj je bila do pola otkopčana i otkrivala ljubičasti čipkasti brus.

Svaka naredna slika bi otkrivala mamino telo sve više i više. Posle 100-njak slika mama je pozirala samo u prozirnom donjem vešu. Njene stidne crne dlačice su se jasno videle kroz transparentne gaćice, a njene bradavice su bile potpuno
ukrućene i takođe vidljive.

Sledeća slika me je umalo oborila sa kreveta! Mama je bila naslonjena na tetku tako da su se dodirivale grudima i jebozovno gledale u objektiv sa polu otvorenim ustima. Na sebi su imale potpuno isti donji veš, isti nakit, istu frizuru, šminku… Bile su potpuno identične. Ali to je tek bio vrh ledenog brega.

Naredne slike su bile isključivo sa njih dve dok se strastveno ljube. Prvo nežno i senzualno a kasnije divlje, gurajući jezik jedna drugoj duboko u grlo. Nisam verovala svojim očima. Da li je to ono što mi je tetka spominjala kao – nešto što ne znam a trebala bi znati!??

Nastavila sam da menjam slike. Ruka mi je polako stiskala moje male grudi a pičkica mi je vlažila stvarajući mokru fleku na mome šorcu. Spustila sam ruku u gaćice ne prestajući da gledam slike koje su postajale sve više u nekom porno stilu. Lizale su jedna drugoj grudi a izraz na njihovim licima je bio jasan – bile su potpuno napaljene!!!

Zavukla sam prst u svoju usku pičku i počela polako da se nabijam. Uzdasi su ubrzo ispunili tetkinu sobu. Zatim, kada sam videla sledeću sliku svršila sam praktično u trenutku. Mamina raširena dlakava pizda je primala ozbiljne udare tetkinog jezika. Tetka je bila potpuno musava od maminih sokova i narednih par slika su pokazivale kako tetka prilazi maminom licu a ova jezikom čisti svoje sokove sa tetkinih usana. Bile su to dve prljave i napaljene sestre.

Pogled mi se slučajno usmerio na sat u uglu ekrana i uplašila sam se kada sam videla koliko sam dugo gledala ove “zabranjene” slike. Totalno dezorijentisana ugasila sam i zaklopila laptop, vratila ga u fioku i izašla iz sobe. Dobro je da sam tako postupila jer je tetka posle nekoliko minuta došla kući.

Znala sam da ima još puno slika koje nisam stigla da pogledam, i mislila sam u sebi kakve bi još perverzije mogle biti na njima.

Tanja: “Nina, vidim da si mi vratila vibrator u sobu. Nema potrebe, imam ih ja još, ovaj poklanjam tebi.” – govorila je sa vrata moje sobe.

Katarina: “Mislila sam da tebi treba, pa… ali hvala ti, mnogo je dobar.” – glumila sam mirnoću iako su mi njene i mamine slike bile konstantno pred očima.

Tanja: “Jesi lepo provela dan?”

Katarina: “Jesam… bilo je baš… uglavnom, fino sam se zabavljala.”

Tanja: “Drago mi je da ti je bilo lepo. Ali, pošto sam danas bila odsutna, želela sam da te sutra častim jednom opuštajućom masažom, ok? Ima tu jedan ekstra spa
centar, pa ćemo ići da se malo opustiš.”

Katarina: “Tetkaaa… to bi bilo sjajno! Obožavam dobru masažu!” – dogovorile smo se i bila sam veoma uzbuđena.

 

5. GRIŽA SAVESTI

Tog jutra moja uobičajena napaljenost nije izostala ali nisam mogla da se opustim. Bila sam tužna i ljuta na sebe što sam ugrozila privatnost tetki burlajući po njenim stvarima. Koliko god uživala gledajući slike znala sam da se neću smiriti dok joj ne priznam. Navukla sam helanke i majicu i uputila se ka njenoj sobi.

Pokucala sam na vrata i kada sam dobila verbalnu potvrdu od tetke ušla sam u sobu. Ležala je samo u donjem vešu pokrivenih nogu i kuckala nešto na meni dobro poznatom laptopu.

Tanja: “Već si ustala? Ajde onda, dođi tu pored mene da se malo mazimo.” – legla sam pored nje i naslonila se na njeno rame. Oči su mi bežala ka njenim velikim

grudima koje su se lagano podizale i spuštale u ritmu njenog disanja. Ipak, znala sam zašto sam tu i brzo sam se pribrala.

Katarina: “Tetka? Moram nešto da ti kažem.” – počela sam tiho.

Tanja: “Pa, slušam?” – zaklopila je laptop i usmerila pogled ka meni.

Katarina: “Juče sam… dok sam bila sama… našla sam…” – pokazala sam prstom na laptop.

Tetka se malo namrštila i zamislila.

Tanja: “Ali on je bio u mojoj ladici.”

Katarina: “Da.. pa…” – razmišljala sam tada kako možda nije bila pametna ideja da priznam.

Tanja: “Pa šta si tražila među mojim vešom? Hmm?”

Katarina: “Ne znam tetka… samo mi je bilo malo dosadno pa sam… izvini. Jesi ljuta?”

Tanja: “Slušaj, nisam ljuta ali… molim te da ne burlaš po mojim stvarima. Znaš da bih ti ja sve dala samo ako bi me fino pitala.” – ozbiljno me je pogledala. – “Jesi još nešto želela da mi kažeš bezobraznice jedna?” – prstom mi je pomazila nosić.

Katarina: “Pa zapravo… na laptopu… malo sam gledala slike.”

Tetkino lice je sada po prvi put malo pocrvenelo. Otvorila je laptop kuckala nešto i okrenula ekran ka meni. Označila je onaj famozni folder.

Pročitajte i ...  Poslijepodnevno veselje

Tanja: “Pretpostavljam da si ušla u ove slike?”

Katarina: “Da.” – veoma tiho, skoro nečujno sam priznala.

Tanja: “Očigledno si zbunjena i sve ovo ti verovatno nema smisla. Slušaj, tvoja mama je uvek imala malo divlju stranu kao i ja, ali je ona nije pokazivala. Jako je volela tvog tatu, a kasnije je bila zauzeta podizanjem tebe na pravi način.” – tetka je počela svoju priču. – “Znaš, tata ti je umro i… bila si mala, mislim da si tek krenula treći osnovne kada se sve ovo dogodilo. Bile smo na piću u gradu, i igrom slučaja smo upoznale neke dve dame, producentkinje, koje su nam prišle i pohvalile naš izgled i veliku sličnost. Kada smo rekle da smo bliznakinje bile su oduševljene. Rekle su da se to u njihovom poslu veoma traži i ceni… i da skratim priču, dobile smo veoma nepristojnu ponudu.”

Katarina: “Ali tetka… vi ste rođene sestre?”

Tanja: “Pa naravno… iskrena da budem, da je neka nepoznata osoba bila u pitanju nikada ne bih ni prihvatila, bez obzira na veliku sumu novca. Ali pošto je moja sestra i pošto je volim najviše na svetu, bilo mi je veoma prirodno i prijatno sa njom na tom snimanju.”

Katarina: “Ali… mislim… pa mama i ti… vi ne volite žene… mislim, niste lezbejke.”

Tanja: “Pa ti možda ne znaš ali ja sam davno prestala da se interesujem za muškarce. Nije se o tome u porodici nikada otvoreno pričalo, posebno jer su tvoji baka i deka veoma zatvorenog tipa, ljudi starog kova, ali sada razumeš zašto ja veoma dobro shvatam tvoju trenutnu poziciju.” – bila sam potpuno šokirana ovim tetkinim priznanjem.

Katarina: “Ali… ali… mama? Mislim, ona je rekla kako ne prihvata moje opredeljenje i izbore.”

Tanja: “Slušaj… moraš da se staviš na njeno mesto. Ti si joj najvažnija osoba na svetu… a i sve je došlo nekako iznenada, praktično te je uhvatila na delu i nije imala ni vremena da odreaguje prirodno i smireno nego je sve bilo u nekom afektu.” – počela je da me miluje po obrazu.

Katarina: “Ipak… ne razumem… mislim, zaista ste uživale tetka. To se jasno vidi na slikama.”

Tanja: “Ooo daa… veoma smo uživale. Toliko smo uživale da smo svršile nekoliko puta. Pa čula si kako smo stenjale i vrištale.” – ova rečenica mi nije bila jasna.

Katarina: “Kako misliš čula?”

Tanja: “Pa jesi rekla da si gledala mene i mamu? Pričam ti za snimke sa laptopa.”

Katarine: “Snimke?? Ja sam samo videla slike.”

Tetka je ušla u folder i počela da lista. Nakon ogromnog broja slika na dnu su se nalazila tri snimka.

Tanja: “Vidiš? Slike su samo deo, one su pratile snimanje.” – krenula je da pusti snimak, ali je naglo zastala i okrenula se ka meni.

Tanja: “Čekaj samo malo. Da se tebi nisu možda ove slike svidele?”

Znala sam da više nije u redu da lažem tetku.

Katarina: “Pa… možda malo.”

Tanja: “A možda i malo više, a? Bezobraznice jedna… nadam se da se nisi mazila na tetkine i mamine slike?” – gledala me za osmehom. – “Ajde, priznaj… jesu te barem malo napalile?”

Katarine: “Jesu tetka… priznajem. Jel je to normalno ili sam i ja lujka kao vas dve?”
– bila sam uzbuđena ali i dalje u dvoumljenju.

Tanja: “To je savim normalno dušo. Ti si mlada i očigledno veomaaa napaljena osoba, nema zašto da se stidiš, a i ruku na srce ja i mama smo dobre ribe.” – nasmejale smo se.

Katarine: “Priznajem, ekstra ste ribe. Nego, jel misliš da bi mogla da vidim snimak, samo na kratko?” – gorela sam od želje.

Tanja: “Pod jednim uslovom. Da gledamo zajedno!”

Nisam se nećkala ni sekundu. Namestila sam se na tetkino rame i ona je pustila snimak.

Gledala sam mamu kako pozira u donjem vešu i govori u kameru kako je napaljena na svoju sestru i da želi da joj liže bradavice. Tetka zatim dolazi u kadar. Prvo se malo dodiruju grudima i poziraju, a zatim je mama skinula grudnjak sa tetke i sebe i počela da joj gricka sise.

Katarina: “Uuuh…” – nežno sam izustila i krenula rukom da mazim unutrašnjost svojih butina.

Tanja: “Sviđa ti se, a? Šta misliš da skineš te helankice? Evo i ja sam u gaćicama.” – okrenula sam se ka njoj i ona je otkrila svoje noge pokazujući bele svilene polu tange.

Karatina: “Ali, moje nisu ni upola lepe kao tvoje.” – povukla sam helanke i skinula ih. Moje obične pamučne roze gaćice su bile slobodne.

Tanja: “Jaooj baš su slatke. Mislim da imam jedne takve iste. Vidiš kako ti je sad udobnije. Gledaj dalje…” – okrenule smo se ka ekranu.

Žestoko su se ljubile razmenjujući pljuvačku i mazeći sise jedna drugoj. Tetka se potom naguzila a mama je sela iza nje i svukla joj gaćice. Predivna guza sa vrelim pičkinim usnicama je ispunila ekran.

Ruka mi je krenula niže i ušla u moje gaćice.

Tanja: “Uhh… izgleda da ti se sviđa tetkina guza?”

Katarina: “Da tetka, predivna je.” – počela sam da mazim vrelu pičku i dalje sakrivenu gaćicama.

Tanja: “Šta ti se još sviđa kod tete?”

Katarina: “Pa… tvoje grudi su… jako lepe.”

Spustila je grudnjak gledajući u mene i oslobodila svoje bujne sise. Bradavice su joj bile velike i ukrućene. Prišla mi je zatim do uveta i počela da mi šapuće.

Tanja: “Gledaj sada pažljivo, ovo mi je omiljeni deo. Vreme je da vidiš tu divlju stranu tvoje mame.”

Pogledala sam na ekran i mama je počela prstom da masira tetkin čmar. Zatim je oblizala svoj prst i počela da ga gura u malu usku rupicu. Ja sam sve brže trljala svoj klitoris gledajući prljavi ali potpuno napaljivi prizor pred sobom. sestra joj gura prst u čmar

Tanja: “Uhhh… vidim da ti se sviđa ovo. I meni se jako svidelo kad me je tvoja mama jebala prstom u guzu. Ne brini, vratila sam joj uslugu.”

Mama je ubrzo počela da halapljivo liže čmar dok je tetka stenjala.

Gaćice su me potpuno nervirale i htela sam da ih skinem. Okrenula sam se i tužno pogledala tetku.

Katarina: “Tetka… uhhh, smetaju mi, jel sme da ih…”

Tanja: “Pa ti si moju videla, mislim da je fer da i ja vidim tvoju.” – nisam razmišljala nego sam odmah skinula gaćice i raširila noge, napokon srećna i opuštena.

Krenula sam silovito da gnjavim svoj klitoris gledajući snimak na kome je tetka sada preuzela maminu ulogu i obrađivala njenu prelepu, veliku guzu. Osetila sam tada tetkin dodir na mojoj nozi i nežni poljubac u obraz.

Tanja: “Ninice, molim te ako bi mogla da staneš na sekund. Želela bih samo da je vidim.”

Katarina: “Uhh, može tetka samo… nemoj dugo da je gledaš, blizu sam… uhh jako sam blizu.” – sklonila sam ruku i tetka se zagledala u moju picu.

Bila je blago crvena, vlažna i potpuno obrijana.

Tanja: “Jaooo, pa ovo je najslađa pičkica koju sam ikada videla. Prosto ne mogu da verujem čega si se stidela juče… dušo prelepa si.” – poljubila me je nežno u usne a ja sam nastavila da masturbiram.

Tetka je pomerila svoje gaćice u stranu i počela takođe da se mazi. Pička joj je bila veoma lepa sa velikim izraženim usnicama koje su bile okružene kratkim crnim dlačicama. Gurala je dva prsta u nju i bilo je jasno da je jako vlažna.

Na ekranu dve napaljene sestre su uveliko uživale u pozi 69. Stenjale su i svršavale jedna drugoj u usta i skupljale sve sokove koji su klizili iz vrelih iskusnih pica.

Zatvorila sam oči i čekala orgazmički udar.

Katarina: “Ahhhhh… aaaa…” – sada već kao po navici zabila sam glavu u gole tetkine grudi i drhtala dok me je orgazam tukao.

Osetila sam kako joj ubrzano kuca srce i čula sam njene blage uzdisaje. Odjednom se zgrčila i blago podrhtala… ubrzo se sve smirilo.

 

6. MALI SAVET

Katarina: “Masaža mi je baš prijala. Hvala još jednom, stvarno si me usrećila.”

Tanja: “Nema na čemu draga. Znala sam da će ti prijati.”

Vraćale smo se kući kada se začuo moj telefon.

Katarina: “Mama je…”

Tanja: “Pa hajde, javi joj se. Sigurno je tužna i želi da te čuje.”

Mama je želela da se vratim, i izvinila se što se onako ponela prema meni. Čula sam u njenom glasu iskrenost i tugu.

Katarina: “Mama… sada je već poprilično kasno, pa dok spremim stvari i sve… najbolje bi bilo da dođem sutra ujutru kući. I mama… izvini što sam rekla da te mrzim. Znaš da to nisam iskreno mislila… Vidimo se sutra.”

Tanja: “Jaoooj… dušo moja, ovo je bilo tako dirljivo. Eto, rekla sam da će se sve rešiti.” – zagrlila me je i nastavile smo ka kući.

Tuširala sam se to veče a misli su mi putovale na sve strane. Posle svih slika i snimaka imala sam osećaj da sam napaljena 24 sata. Takođe, razmišljala sam kako ću se sada ponašati pred mamom nakon što sam je videla u onakvoj predstavi.
Moja navodno striktna majka je zapravo volela da uživa i da se opusti… pa čak i više od toga.

Za tetku nisam brinula. Buljila sam u njene obline kada god bih imala prilike i ne bi mi ništa rekla kad bi me uhvatila. Samo bi se nasmejala i nastavila dalje sa tim što je radila.

Ipak, nešto je bilo drugačije. Primetila sam da mi ruka često ide ka mojoj guzi i ka mome zadnjem, malom otvoru. Iako sam praktično svaki dan masturbirala, nisam nikada na svoj čmarić gledala kao na erogenu zonu.

Tanja: “Šta je bilo mila? Nešto si mi zamišljena.” – pitala me je za stolom dok smo večerale.

Katarina: “Tetka, ne znam da li si bila ozbiljna kada si mi rekla… znaš kad smo gledale snimak, i kada ti je mama… prst i čmar, i…” – nisam znala kako da pitam.

Tanja: “Da li mi se svidelo? Jel me to pitaš?”

Katarina : ”Pa da. Mislim, kakav je osećaj?”

Tanja: “Pa za mene je božanstven, ali… to ne znači da bi se i tebi svidelo. Jesi probala da se diraš tamo?”

Odrično sam klimala glavom.

Tanja: “Ako se više ne stidiš, mogu malo da ti pokažem, pa ćeš ti videti ako ti se sviđa.”

Katarina: “Bojim se… da me ne boli.” – i zaista, to me je najviše plašilo.

Tanja: “Jedan mali prst? Ma nema šanse da te zaboli, veruj mi.” – bila je potpuno sigurna u svoje reči, i želela sam da probam.

Katarina: “Hoćemo kod mene u sobu, ili?” – bila sam nestrpljiva.

Tanja: “Uhhh pa tebe ovo stvarno kopka. Ajde, dođi kod mene, veći je krevet.”

Veselo smo poskakivale do njene sobe. Sele smo na krevet jedna pored druge.

Tanja: “Ovako, skini lepo gaćice, evo skinuću i ja. Sedi tu fino pored mene pa ćemo zajedno da vežbamo.”

Nakon što smo razgolitile donji deo tela, obe smo raširile noge, savile ih u kolenu i spustile guzu što smo niže mogle. Na taj način su nam mali čmarići bili slobodni i mogli smo rukama da ih mazimo.

Tanja: “Bravo, sada dobro navlaži prste.” – stavila sam dva prsta u usta, kratko ih sisala i izvadila, na šta se tetka nasmejala.

Katarina: “Tetkaa… šta je smešno?”

Tanja: “Ništa dušo, jaooj kako si slatka. Ali to nije dovoljno, moraš sada da skupiš što više pljuvačke možeš i da pljuneš na te slatke prstiće, ovako.” – pljunula je na svoje prste, a ja sam je potom iskopirala.

Katarina: “Ovako?” – pokazala sam joj svoje natopljene prste.

Tanja: “Tako, bravo. E sada želim da razmažeš po svojoj maloj rupici… svuda po njoj.”

Spustile smo prste i počele da razmazujemo po čmaru i oko njega. Sam dodir je bio veoma fin, drugačiji ali fin.

Tanja: “Bravo Nina, ali ne moraš samo da razmazuješ tako nežno… slobodno malo i stiskaj oko rupice, oseti mišiće kako su napeti i pokušaj da ih opustiš.”

Tetka je bila sjajan vodič. Sve sam više bila opuštenija i olabavljenija. Pratila sam je kako nežno stiska prstima ka rupi i oponašala njene pokrete.

Tanja: “Uhh kako si lepa, ne znam šta je lepše tvoja mala uska pica ili taj rozi čmarić. Ali vidim da postaješ suva, to nije dobro… čekaj sekund.” – prišla je mojoj guzi i pljunula direktno na moj čmar.

Katarina: “Uhh tetka, moraš me upozoriti.” – nasmejala sam se.

Tanja: “Ajde ajde… razmaži fino moju pljuvačku, tako, bravoo…” – primetila sam da je počinjala polako da ulazi svojim prstom u čmar.

Katarina: “Jel mogu i ja da počnem da ga guram unutra?”

Tanja: “Bilo bi krajnje vreme. Budi nežna ali i čvrsta u isto vreme. Ako i osetiš malu bol ne brini, to je samo dok se ne navikneš.”

Gledala sam tetkin čmar koji je već do pola primao njen prst. Počela sam i ja svoj da guram i iznenadila sam se kako je lako i uz samo mrvicu boli ušao.

Katarina: “Ahhh… ovo je sjajno tetka.” – pogledala sam ka njoj, a ona je već počela laganim ritmom da se jebe vadeći i gurajući svoj prst naizmenično.

Tanja: “Uhhh znala sam da će ti se dopasti. Sada slobodno počni da se jebeš, ali nipošto ne zaboravi svoju lepu pičkicu. Nju obavezno moraš da masiraš usput.”

Drugom rukom sam trljala svoju pičku, ne prestajući da nabijam prst u guzu. Odmah sam znala da moje jutarnje masturbacije više neće biti iste. jebe sestričinu u čmar

Tanja: “Bravoo… vidiš kako ti dobro ide. Uhvati ritam i jebi se brže slobodno.”

Čmar mi je goreo a ubrzo sam počela i ja da gorim, posebno nakon tetkinog sledećeg poteza.

Tanja: “Uhhh izgleda da ponovo postaješ suva, moraš stalno da brineš o svome prstu.”

Prišla je tada mojoj guzi i zaustavila moju ruku koja je probijala čmar. Izvadila je moj prst iz mene, pogledala me u oči i zavukla ga u svoja usta, oblizivajući ga i natapajući svojom pljuvačkom.

Tanja: “Mmmm… ovo je jedan sladak prstić. Eto, sada je ponovo vlažan i spreman.”

Zabila sam ponovo prst i nastavila gde sam stala.

Katarina: “Heeej, ali nije feer! Želim i ja da osetim tvoj prst tetka.” – ovo svakako nije očekivala, ali se nije bunila.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 1. Deo

Tanja: “Jesi sigurna? Ipak je bio veoma duboko u mojoj guzi.”

Katarina: “Naravno da sam sigurna.” – bila sam odlučna u nameri da osetim njene slatke sokove.

Izvadila je prst i primakla mi ga. Nije uopšte mirisao ružno, naprotiv bila je to sjajna aroma. Isplezila sam jezik i ona je počela prstom da ga masira, a posle par sekundi me je nasmejano pogledala u oči i gurnula ga u moja usta.

Tanja: “Uhhh kako ga dobro sisaš napaljenice jedna bezobrazna. Možda bi mogla i moj drugi prst da probaš?” – izvadila je dva prsta iz svoje pičke i gurnula ih u moja usta ne vadeći prst koji je već bio u njima.

Čim sam osetila njene sokove u svojim ustima shvatila sam da je to kap koja je prelila čašu. Ne vadeći prst iz svog čmara zabila sam glavu u svoje omiljeno mesto
– među tetkine grudi, i svršavala glasno i dalje se nabijajući guzom na svoj prst.

Udar uzbuđenja je prošao i čulo se samo moje i tetkino ubrzano disanje. Podigla sam glavu i snažno poljubila tetku u njene krupne usne. Uzvratila je moj poljubac čvrsto me grleći.

 

7. POMIRENJE

Tanja: “Spavalicee… dobro jutroo.” – tetkine reči i poljupci su me probudili.

Katarina: “Zar je već jutro? Ja sam mislila… još malo… da odspavam.” – zevala sam i ponovo zatvorila oči.

Tanja: “A ne, ne, ne… moraš da se fino otuširaš i spremiš stvari, tvoja mama nas čeka.”

Katarina: “Tetkaaa… samo još malo… ajde, lezi tu kod mene da se malo mazimo.”

Tanja: “Znam ja da bi se ti sada mazila, i ko zna šta sve… ali nemamo vremena Nina, brzo podiži to slatko dupence i spremaj se.” – lupnula me je po guzi što je bio znak da nema više spavanja.

Na putu do mame sam bila tiha i zamišljena. Tih par dana kod tetke me je sigurno promenilo, posebno u seksualnom smislu. Imala sam osećaj da sam hrabrija i smelija, bila sam svakako iskusnija, ali usled toga i konstantno napaljena.

Na ovo moje stanje je dodatno uticala i mama kada smo stigli kod nje.

Vera: “Jaooojj… dušo moja.” – čvrsto me je zagrlila i izljubila kao da se nismo videle godinama, a ne par dana.

Bila sam srećna što je sve ponovo u redu između nas dve, ali jedna stvar je bila potpuno drugačija – moja osećanja prema mami. Čim sam je ugledala počela sam da je odmeravam i posmatram drugim očima, očima kakvim ćerka ne bi trebalo da posmatra svoju majku.

Sela sam na kauč u dnevnoj sobi dok su mama i tetka spremale neku klopu par metara ispred mene. Prvo što mi je zapalo u oči je bila mamina bezobrazno uska trenerka, toliko uska da joj se sve ocrtavalo… pička joj se jasno videla usled tkanine koja joj se usekla od napred, ali i od nazad gde je mamina guza delovala savršeno oblo i mesnato.

Snimci i slike mame i tetke su mi se ponovo pojavile pred očima. Htela sam da mislim o nečemu drugom ali u tom trenutku to nije bilo moguće.

Vera: “Nina, hoćeš limunadu?” – mamine reči su me vratile u realnost, ali samo na trenutak.

Katarina: “Može mama… bez šećera.” – kako sam joj odgovorila mama se sagnula da uzme limun i njeno predivno dupe je uticalo da mi srce na sekundu preskoči.

Tanja: “Nina, jel bi moglo to malo diskretnije, a?” – tetka me je provalila i sela pored mene. – “Uvek je imala najbolje dupe, a rekla bih da se i ti slažeš sa tim?”

Katarina: “Ooo da… Znam da čudno zvuči ali… moja keva ima predivno dupe… uhhh… ali tetka kako ću? Ja neću izdržati da živim pored nje ovako zgodne, i… zaista, ponekad proklinjem sebe što sam uopšte našla onaj tvoj laptop.”

Tanja: “Nemoj da si takva, mama ti je, razumeće. “

Vera: “Šta vas dve šapućete tamo?” – donela je sok i stala ispred nas.

Tanja: “Ništa seko, samo… Nina se stidi da ti prizna koliko si joj falila… i koliko si zgodna i lepa.”

Katarina: “Tetkaaa…” – pokušala sam da joj stavim ruku preko usta, ali bila je jača.

Tanja: “Bože šta se više toliko stidiš. Nisi bila toliko stidljiva kada si gledala onaj snimak!”

Htela sam da propadnem u zemlju od sramote. Znala sam da ću kad-tad morati priznati mami da sam gledala nju i tetku, ali ovo je bilo prebrzo i iznenada.

Vera: “Snimak? Ne razumem… Kakav snimak seko?”

Tanja: “Pa tvoja ćerka je malo rovarila po mojim stvarima i našla je naš snimak… znaš, sa snimanja pre desetak godina.”

Mamino lice je postalo crveno i morala je da se uhvati za sto kako ne bi pala.

Vera: “Nina, ja… ja ne znam šta bih ti rekla. Bilo je slučajno, i… trebale su mi pare…” – pokušavala je da se opravda. – “Verovatno misliš da sam potpuno licemerna što sam onako reagovala i sve…”

Katarina: “Mamaaa… razumem da si htela da me zaštitiš i da mi želiš sve najbolje, ali… nemoj da pričaš da je bilo samo zbog para. Videla sam nekoliko napaljenih devojaka u svom životu, i… ti i tetka ste uživale taj dan, tu nema sumnje!”

Vera: “Čekaj, ti ne zameraš meni i Tanji što smo…?”

Katarina: “Zameram? Mama ja samo žalim što nisam bila dovoljno odrasla u tom trenutku da uživam tamo sa vama!” – ovo moje priznanje ju je vidno iznenadilo.

Tetka je ustala i uhvatila mamu za ruku.

Tanja: “Seko veruj mi, Nina je bila prenapaljena kada je gledala snimak.”

Vera: “Čekaj… Kako ti to možeš znati?”

Katarina: “Pa gledale smo zajedno mama.” – maminom čuđenju nije bilo kraja.

Vera: “Zajedno?”

Tanja: “Zapravo, nismo samo gledale, jel tako Nina?”

Katarina: “Izvini mama ali… bila sam uzbuđena i… morala sam malo da se mazim. A ni tetki nije bilo svejedno.”

Vera: “Da se maziš dok gledaš mamu i tetku?” – kao da sam osetila uzbuđenost u njenom glasu.

Tetka je pomazila mamu po licu, rekla joj da se opusti i nežno je poljubila u usta.

Tanja: “Znaš seko, kada si raširila svoju guzu i ispunila kadar, tvoja ćerkica se toliko napalila… pa pogledaj, prosto ne može da skine pogled sa tebe. Ajde, poljubi me, neka malo uživa u prizoru uživo.”

Ponovo su se poljubile, ali ovaj put nisu stale posle jednog, već je usledilo nekoliko poljubaca. Ubrzo su im se usta malo otvorila i jezici su počeli da se dodiriju.

Moja ruka je završila među mojim nogama, mazeći malu pičkicu kroz kratki šorčić. Tetka nije gubila kontrolu već je ne prestajući da ljubi svoju sestru, pokazala rukom da priđem. Nežno me je uhvatila za potiljak i privukla maminim usnama koja se na brzinu sa tetkinih prebacila na moje vrele usne.

Tanja: “Uhhh ima li lepšeg prizora od mame i ćerke dok se strastveno ljube.” – rukama je nežno stiskala moju i maminu guzu.

Tanja: “Uhh Ninice, ajde daj mami taj sladak jezik, neka ga oseti.”

Isplezila sam jezik i mama je počela lagano da ga sisa svojim usnama. Ubrzo smo zamenile uloge, pa sam malo ja sisala mamin jezik, a kasnije smo mama i ja sisale tetkin.

Vera: “Reci mi, jesi videla mamine grudi na snimku? Jesu bile lepe?” – počela je napokon da se opušta i da uživa.

Katarina: “Jaooj mama, ne radi mi to molim te!” – pružila sam ruke i čvrsto uhvatila mamine grudi.

Tanja: “Jel je to dovoljan odgovor seko? Skini tu majicu, dozvoli svojoj devojčici da ih dodirne.”

Mama je svukla majicu i dozvolila tetki da joj otkopča grudnjak. Sve vreme me je gledala u oči i jasno sam prepoznala taj napaljeni izraz lica.

Ja sam uhvatila jednu, a tetka drugu sisu i počele smo da ih ližemo uz mamino glasnije uzdisanje.

Vera: “Ahhh… znači ovo ste radile dok me nije bilo? Trebala sam da znam seko kada je otišla kod tebe da se neće vratiti ista.” tetka i mama je jebu

Tanja: “Pa šta da ti kažem… ne samo da ste se pomirile, nego ste i napaljene jedna na drugu. Sada ćeš da vidiš i koliko je Nina željna svoje mamice.”

Tanja je otišla iza mene dok sam ja uživala sisajući mamine sise. Uhvatila me je za šorc, i zajedno sa gaćicama ga svukla do poda. Ne samo da se nisam bunila, nego sam počela sve više da balavim po maminim tvrdim bradavicama.

Tetka je prvo malo mazila moju pičkicu od pozadi, a zadim je zavukla prst u mene. Napravila je par pokreta i izvukla prst, podigla ga ka mami i pokazala. Bio je natopljen.

Tanja: “Jel vidiš? Pogledaj koliko te je željna. Jel bi htela da probaš ove slatke sokove iz ćerkine pičkice?”

Ostavila sam mamine sise, svukla i ostatak odeće i gledala u prizor pred sobom. Tetka je stavila prst ispred mame i zajedno su počele da ga ližu. Zatvorile su oči i uživale u mojoj aromi.

Katarina: “Heej vas dve, hoću i ja vaše sokove!” – pravila sam se da sam ljuta.

Tanja: “Pa seko, šta kažeš? Jesi dovoljno vlažna da te ćerkica poliže?” – otišla je iza mame i svukla joj trenerku zajedno sa gaćicama.

Prelepa mokra pička moje mame, prošarana crnim dlakama je stidljivo sakrivala usnicama svoj mokar kanal.

Vera: “I? Šta kažeš Nina? Jesam dovoljno mokra?” – stajala je tako i blago razdvojila svoje noge, a zatim prstima raširila pičku.

Katarina: “Uhhh mama…” – spustila sam se na kolena i prišla maminoj raširenoj pici.

Tetka i mama su ponovo počele da se ljube, a ja sam zapaljeno gledala u zrelu pičku ispred nosa. Nisam ni sanjala da će prva pička koju ću lizati biti ista ona iz koje sam izašla pre 18 godina.

Prvo sam je poljubila i odmah sam postala potpuno musava od njenih sokova koji su praktično curili. Isplezila sam jezik i počela da ga guram u mamin topli kanal, dok sam prstima trljala veliki i nabrekli klitoris. Zaista, ukus i miris mamine pičke nije bilo moguće opisati rečima.

Tanja: “I? Reci mi? Kakav jezik ima tvoja ćerkica?”

Vera: “Uhhh… božanstven. Preporučujem ti da se sama uveriš.”

Tetka je skinula sve sa sebe i ubrzo smo sve tri bile gole. Zatim je stala tik pored mame i odlučila sam da malo pređem na njenu picu. Zabila sam dva prsta u mamu

i jebala je, a jezikom sam prešla na tetku. Halapljivo sam je lizala i skupljala njene slatke sokove.

Tanja: “Uhhh… bila si u pravu. Obožavam njen jezik na svojoj pički.”

Lizala sam malo jednu malo drugu ne prestajući da ih jebem prstima. Napaljene sestre su ubrzo poćele glasno da stenju.

Vera: “Ninice… uhhh dođi, uhhh dođi da ti mamica svrši u usta.” – zgrabila sam mamin klitoris usnama i još je žešće jebala prstima.

Vera: “Aaaahh…” – svršila je snažno u moja napaljena usta. Najlepši jebeni ukus na svetu!

Tanja: “Uhhh dođi Nina, poljubi me tim prljavim ustima… prljavim od mamine pičke.”

Ustala sam i počela da se ljubim sa tetkom koja me je oblizivala. Prste nisam vadila iz nje i ubrzo je i druga sestra svršila, ovaj put natapajući moje prste.

Vera: “Uhhh Nina, nisi normalna. Pogledaj koliko sam mokra… Bože, kao da sam se upiškila.” – sedela je zadihana i smejala se.

Tanja: “Seko, nadam se da si došla sebi. Red je da sada mi nju dovedemo do ludila.”

Mama je odmah ustala i prišla mi. Usne su nam se spojile a njena ruka je počela da maltretira moju malu guzu.

Tanja: “Seko, imam plan. Nina će sada da sedne pičkicom na moja usta. A ti ćeš da joj radiš ono što je tek nedavno zavolela!”

Vera: “Jeli… a šta je to srećo?”

Katarina: “Pa… moja guza mama. Tetka me je malo učila i… svidelo mi se.”

Vera: “Ova tvoja slatka guza? Pa dušo, biće mi zadovoljstvo.”

Stala sam četvoronoške na pod i tetka je zavukla svoju glavu ispod moje pice. Spustila sam se na njena usta i ubrzo osetila tetkin jezik kako pogađa sve moje osetljive tačke.

jebačina porodična lezbejkeVera: “Uhhh… kako lepa guza, kako lep čmarić.” – mama je raširila moje guzove i dva puta pljunula na moj zatvoreni čmar.

Počela je prstima da razmazuje svoju pljuvačku, a kada je bila zadovoljna vlažnošću moje zadnje rupe, osetila sam njen čvrsti jezik kako kruži.

Katarina: “Ahhh… mama… tetka…” – stenjala sam osećajući kako mi obe rupe gore.

Vera: “Mmmm kako si samo ukusna. Sigurno si znala da mama voli guzu, videla si kako sam seki lizala čmar sa uživanjem.” – rekla je i nastavila da me liže.

Katarina: “Mama, tetka… uhhh, želim da vas osetim u sebi…” – stenjala sam od želje.

Sestre su tada prestale da me ližu, i prvo sam osetila tetkine prste u svojoj vreloj pički.

Vera: “Uhhh Ninice, ne mogu da verujem koliko si jebeno uska.” – počela je da nabija prste.

Mama je bila nešto pažljivija. Opustila sam anus koliko sam mogla i mamin prst je uspeo da uđe.

Vera: “Uhhh kako ga lepo primaš dušo. Opusti se sad i uživaj.”

Počele su silovito da zlostavljaju obe moje rupe. Želela sam da se opustim ali je uzbuđenje bilo preveliko. Nabijala sam se kukovima na njihove iskusne prste i stenjala uzvikujući – “Jebite me, jebite me…ahhh.”

Vera: “Ajde Ninice, uhhh tako… svrši na mamine i tetine prste, ajde…”

Spustila sam glavu na pod, žaleći što nema tetkinih grudi na koje sam navikla da se oslonim prilikom svršavanja. Telo mi je potpuno drhtalo, crveneći se i znojeći.
Svršavala sam dugo i snažno sve dok mama i tetka nisu odlučile da uspore tempo, a na kraju i da potpuno prestanu da me jebu.

Izašle su iz mene i potpuno olabavljena opustila sam se i legla na pod. Sestre su tada legle pored mene i črsto me zagrlile. Zatvorenih očiju osetila sam njihove poljupce po mom čelu, mojim obrazima, usnama. Bio je to sjajan ljubavni trougao.

 

KRAJ                                                                                                                                                            MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)