rodjena sestra ljubavnica trljanje pice svrsavanje

rodjena sestra ljubavnica trljanje pice svrsavanje

Rastala sam se kad mi je sin imao samo godinu dana. Nakon puno svađa i sranja odlučila sam da jebanje nije vrijedno jebanja mene u mozak. Tako sam se riješila kretena i od onda nemam muškarca. Nakon rastave sestra me je redovito posjećivala. Prvo mi je bila tu kao podrška i utjeha, a onda je naš odnos polako prerastao u nešto više, i to na godišnjem odmoru.
Prošlog smo ljeta moja seka, ja i moj sin uplatili ljetovanje. Stvarno sam mrzila na moru kupati se u kupačem kostimu. Nema ljepšeg nego kad si gola pa ti more valovima mazi pičkicu. Zato smo sestra i ja odlučile da ćemo na neku divlju plažu gdje možemo biti gole.

Kad smo pronašle mjesto koje nam odgovara, prva sam ja skinula gornji i donji dio. Sestra je malo oklijevala zbog mog četverogodišnjeg sina ali i ona se na kraju skinula. Mogla sam si zamisliti maloga kako mu je bilo-on u kratkim hlačicama a mama i teta gole pokraj njega. Ali baš nas briga, nama je bilo lijepo.
Raširila sam noge koliko sam mogla tako da mi je klitoris ispao i prepustila se suncu. Moja sestrica je odlučila prvo osunčati guzu. Stavila je sunčane naočale i uzela neke novine. Nakon nekog vremena osjetila sam potrebu za seksom.

Valjda mi je sunce potaknulo bludne misli . Osjetila sam kako mi se maca vlaži.

rodjena sestra ljubavnica trljanje pice svrsavanjeUstala sam i krenula do vode. Legla sam u plićak i raširila noge, a ruka mi je sama krenula prema pici. Taman kad sam se spremala svršiti mali je došao do mene i sjeo u plićak. U kurac, pomislila sam, baš sad kad sam zamalo bila gotova.
Počeo mi je pričati nešto ali uopće ga nisam slušala. Na pameti mi je bila samo ševa. Dok sam se pravila da slušam što me pita, ponovno sam vratila ruku na klitić. Lagano sam se trljala i pričala sa sinom.

Pročitajte i ...  Napaljena mama a otac na službenom putu

Sestra je očito vidjela što radim pa se ustala i došla do nas. Sjela je s druge strane i nasmiješila mi se, pritom govoreći nešto malom. Iskoristila sam njegovu nepažnju i brzo se počela divlje trljati. Dok mu je sestra pokazivala neke brodove u daljini, ja sam svršila.
Namignula mi je i nasmiješila mi se. Morala sam joj se nekako odužiti. Došla sam do nje i rekla joj da odemo malo plivati, a malom sam rekla da nas pričeka jer on još nije znao plivati. Kad smo se odmaknule par metara od obale, približila sam joj se i dodirnula joj rukom pičku pod vodom.

Ona se trudila imati raširene noge dok sam je dirala, ali nije baš lako drkati nekom dok plivaš. Kad smo se umorile i vidjele da tako neće ići, predložila sam joj da se vratimo na plažu. Pitala me šta ćemo sad, a ja sam joj rekla da ću je pomaziti na ručniku. Pogledala me i pitala šta ćemo s mojim sinom.

Odgovorila sam joj da me nije briga, ko ga jebe, nek gleda ako baš hoće.

Sestrici je bljesnulo u očima i nasmiješila se. Rekla mi je da voli kad sam zločesta. Otplivale smo do plaže i izašle van.
Kad smo sjele na ručnik rekla sam malom da moram teti namazati leđa da ne izgori. Čim sam je počela dirati po ramenima ona se okrenula i poljubila me u usta. Stavila sam joj ruku na sisu i počela mjesiti. Ljubile smo se i masirale jezicima, dok smo si međusobno mazile sise.

Onda sam joj stavila ruku na pičku i rekla da moram dovršiti ono što sam u vodi počela. Trljala sam je po klitorisu i ljubila u usta. Potpuno sam zaboravila na malog. Otvorila sam oči i vidjela ga kako baca kamenčiće u vodu.
Nastavila sam gurati sestri prste u pičku i ona je štrcnula po mojoj ruci. U znak zahvale poljubila me još jednom u usta, a onda samo obje otišle u plićak rashladiti se. Vratile smo se i ja sam zapalila cigaretu, a noge su mi ostale malo raširene.

Pročitajte i ...  Mama i ja do zore

Sestra nije mogla odoljeti i spustila je glavu do moje pičkice.

Počela me lickati dok sam uvlačila dim. Nastojala sam ne stenjati jako ali toliko me dobro lizala da si nisam mogla pomoći. Lijevom rukom sam je primila za glavu nisam joj dala da mi vadi jezik iz pičke dok ne svršim. Počela sam drhtati sva i jedva sam uspjela uvući još koji dim.
Svršila sam božanski. Nakon toga sam se izvalila na ručnik i nisam se mogla pomaknuti desetak minuta. Mali me pitao može li u vodu, a kad je sestra vidjela da ne mogu doći do daha, rekla mu je da ona ide s njim. Gledala sam ih kako se dodaju lopticom i pomislila da je to ono što hoću.
Želim da moja sestra živi s nama i bude mi ljubavnica, a mom sinu druga mama.

rodjena sestra ljubavnica trljanje pice svrsavanje

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Moja najdraza sestra”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)