sisa tatin kurac

Prilično sam srećan kako se sve odvijalo. Nakon fakulteta stvorio sam dobro plaćenu karijeru a ne samo to nego je to bio posao koji volim. Našao sam idealnu ženu, moju Slađanu, lepa je i seksi i voli da uživa u spavaćoj sobi. Nikada nisam morao da je molim za seks drkanje ili pušenje jer je sve to rado radila. Zvuči savršeno, zar ne?

Slažem se i sa njenom porodicom, još jedna dobra stvar. Njena mama, Mira, je fina žena, a njen tata, Duško mi je postao prilično dobar prijatelj. On i ja razgovaramo o raznim stvarima, sportu, biznisu, politici, čak i seksu… i tu nekako i počinje ova priča.

Bio je lep i sunčan dan, sedeo sam u dvorištu sa tastom pored našeg bazena i ćaskali. „Bojane, neka ovo ostabne među nama… znaš li gde bi mogao dobro jedno onako pušenje?“

Pogledao sam ga, prilično zatečen njegovim pitanjem.

„Nemoj me pogrešno shvatiti, sve je kod kuće u redu, ali moja Mira to ne voli da radi. Mislim, nemamo ni seksa mnogo a meni je baš potrebno.“

„Da, posle toliko vremena braka jasno mi je da može doći do zastoja“, sažalio sam se.

„Drago mi je da razumeš, ali ne znam kako te stvari funkcionišu… kako pronaći nekoga ko će to da uradi… pomislio sam da možda ti znaš. Ipak si mlad momak i to.“

„Jeli Duško, jel je ovo neki test? Sumnjaš da imam neku pored moje Slađe?“ pitao sam ga direktno.

„O, ne, nisam to uopšte mislio. Samo sam pomislio da se ti bolje razumeš u te stvari. Diskretno, naravno.“

„Ajde malo ću da se raspitam pa ti javim.“ rekao sam mu i naš razgovor je prešao na druge stvari.

Jadnik, pomislio sam. Bilo mi je drago da moja žena nije nasledila majčinu nesklonost tvrdom kurcu u ustima, čak štaviše, Slađana je bila sjajna pusačica. Rekla mi je da je prvi put kada je kliznula usnama preko kurca doživela orgazam. I, od tada, obožavala je da puši. Već sam rekao da ona voli seks, mi to radimo skoro svako veče osim ako nema menstruaciju, onda mi popuši.

Što se tiče eksperimentisanja, Slađana i ja smo se igrali i sa drugima. Bili smo i na nekoliko žurki, znate one zabave za odrasle, gde bi imala povez na očima i sisala dok smo svi mi ostali gledali. I, da, bila je gola. I obično nije tačno pogodila kada je moj kurac bio u njenim ustima.

Pročitajte i ...  Nevaljale slike moje ćerke 1

**

Ova priča se nastavlja baš jednog jutra kada mi je pod tušem pušila kurac. Dok sam stajao i stenjao, vratio mi se razgovor sa njenim ocem i, gledajući dole, pomislio sam, da najbolje pušenje koje sam mogao da mu priredim, bilo upravo to koje sam sam dobijao. Naslonila se unazad, držala moju kitu i počela da liže oko glavića dok sam ja zavalio glavu unazad uživajući u divnom osećaju. žena mu sisa kurac tuširanje

Lizanje je miksala sa polaganim sisanjem glavića a ja sam osećao da sam sve bliže svršavanju. Dok me je sisala, imao sam ovu mentalnu sliku kako ona sisa tatin kurac i znam da me je cela ta tabu slika u mojoj glavi navela da svršim pre nego što bih inače.

Nakon što sam svršio, ona je ustala i rekla: „Bio si poprilično napaljen. Nisam li te sinoć dovoljno dobro tucala?“

„Oh dušo, jebala si me dobro kao i uvek. Ali…“ – zastao sam.

„Hmm znam taj pogled. Nešto te muči. Da čujem.“

„Ma… imam neke posebno ružne misli u glavi od jutros.“

„Uhhh, volim tvoje prljave misli… da ih čujem.“

„Jedan tip me je u poverenju pitao da li mogu da mu nađem nekoga da mu savršeno popuši kurac. Izgleda da ne dobija kod kuće.“

„Pa da…. I pomislio si da ću ja biti savršena za pušenje, zar ne?“

„Paaa može se reći da mi je ta misao pala na pamet… da.“

„I to je neko fin, neko ko bi mi se mogao svideti?“

„Iskreno se nadam.“

„Jadnik, ne dobija sočni oral kod kuće. Pa želiš da mu tvoja mala ženica isisa spermu i proguta.“

„Znam da bi to veoma cenio.“

„Pa prošlo je dosta vremena otkako sam imao strani kurac u ustima. Sviđa mi se ideja dragi.“

**

Dve nedelje pre slave moga tasta rekao sam mu da sam dogovorio nešto sa ženom sa kojom sam radio. Istina, Slađana i ja smo se upoznali na poslu tako da i nisam slagao. Rekao sam mu da sam dogovorio susret tog i tog datuma. Rekao sam Slađi da sam momka obavestio ali da on ne želi da ona zna ko je on pa bi nosila uobičajen povez na očima. Bila je u redu sa tim, kao i uvek pre toga.

Takođe sam tastu rekao da ću snimiti celu stvar, ali bez da se otkrije njihov identitet. Malo sam rizikovao sa tim ali na moju sreću svidela mu se ta ideja. Redovno sam snimao Slađine podvige tako da je ona to očekivala i nisam joj ni spominjao.

Pročitajte i ...  "Tata, To je pravi Poklon!"

Ja i Slađa stigli smo do motela u dogovoreno vreme i ja sam uzeo ključ od sobe. Bilo je malo zagušljivo, pa sam provetrio dok se Slađana svlačila. Rekao sam joj da neće biti razgovora dok su zajedno, to je bio njegov uslov. Zatim sam izašao napolje i pozvao svog tasta, objasnio mu da krene i koji je broj sobe.

Uveo sam Slađu u kupatilo i čvrsto joj vezao povez oko očiju. Začulo se tiho kucanje na vratima i pustio sam Duška unutra. Ubrzo sam video da je bio prepaljen, čak i iza odeće kurac mu je bio tvrd i natečen. I njemu sam vezao povez i pomerio ga pored zida.

„Sada ću je izvesti. Nema više priče, u redu?“

Otvorio sam vrata kupatila i izveo svoju ženu za ruku. Pratila je moje korake pravo do njega. Njena ruka se spustila i uzela njegov kurac, a zatim je kleknula i odmah počela sisati. Moram priznati da nije uvek bila takva, uglavnom bi se malo igrala sa kitom, ali izgleda da je bila žestoko napaljena! Ona je gutala tvrdu kurčinu svoga oca dok sam ja sve snimao. sisa tatin kurac

Slađana mi je sisala bezbroj puta i svaki put je potpuno novo iskustvo. Ona voli da se zabavlja i stalno pretražuje porno sajtove za video snimke pušenja da vidi da li se neko setio nečega što ona nije. Bila je veoma iskusna a sada je njen otac uživao u svom tom znanju.

Snimio sam njena usta, usne i jezik u krupnom planu dok je svog oca primala duboko u grlo. Prilično je stenjao i znao sam koliko je dobra i da dolazi neizbežno. On se izvio a ona je počela da guta. Sperma njenog oca joj je obilno štrcala u usta. Iako je iskusna gutačica par kapi su iskliznule iz njenih usta, toliko je bio pun sperme.

Sisala ga je još nekoliko minuta, a zatim je ustala i njegove ruke su opipale njene grudi. Tada se nagnula napred da ga poljubi, ubacujući deo sperme u njegova usta, kao što sam znao da je oduvek volela da radi.

Niije izrečena ni jedna reč, baš kao što je bilo dogovoreno. Odveo sam je nazad u kupatilo i rekao joj da se odmah vraćam, a zatim izašao i skinuo tastu povez sa očiju.

„Pa, jel je bila dobra?“

„Zete, ne znam gde si našao ovu ženu, ali ona je najbolja, apsolutno najbolja. Nemam reči a ostao sam i bez daha. Pretpostavljam da je bolje da krenem. Vidimo se kasnije. U četiri sata se vidimo, jel tako?“ upitao je, misleći na naše tradicionalno pred-slavsko okupljanje kasnije u toku dana.

Pročitajte i ...  Savršen Poklon Ćerki za Rođendan 1. Deo

Slađana je bila obučena kada sam otvorio vrata kupatila i ubrzo smo bili u autu i krenuli kući. „Da li mu se dopalo?“

„Oh, svidelo mu se itekako! Rekao je da si najbolja.“, rekao sam joj i spustio ruku da joj stisnem butinu. Raširila se, pomerajući moju ruku do svoje pice koju sam trljao celim putem do kuće. Čim sam nam sipao kafu, pokazao sam joj snimak. Videla se ugklavnom njena glava i krupni kadar sisanja. „Kako prelep kurac! Stariji ali debeo i iskusan. Volela bih da imam taj snimak na svom kompjuteru. Ali, ko je ovaj srećnik?“

„Imaš li ideja?“ jebanje žene na stolu

„Pa, svakako neko stariji od nas.“

„Dobro?“

„Lep ukusan debeo kurac, bilo je prezabavno sisati ga, ali, znaš mene, ja ih sve volim.“

„Da li bi to uradila ponovo? Sa njim?“

„Naravno, znaš me. Baš je imao sjajan obilan orgazam, kao da nije nedeljama svršio. Mmmmm… da… definitivno bih volela da to ponovo uradim, ali sada želim da mi ga nabiješ duboko dragi, jebeno sam napaljena!“ rekla je i brzo smo se skinuli i smestili na trpezarijski sto.

Pocepao sam to malo odeće što je imala na sebi i svom snagom nabio kurac u njenu opako klizavu i vrelu pičku. Seks je bio jak, životinjski, surov! Ubrzo sam, kao i njen otac ranije, svršavao u Slađina usta dok je ona pohlepno gutala.

Nakon što smo se obukli, učitao sam snimak na njen laptop sa nekim drugim avanturama koje je imala, zapravo ona i ja, a ona je u narednim satima sa velikim interesovanjem gledala pušenje, pokušavajući da pogodi ko bi to mogao biti. „Očigledno je stariji tip, ne brije se oko kite i izgleda kao da je tu možda malo sedih dlaka.“

Kraj dela broj 1.

Da biste pročitali Drugi Deo klik OVDE.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Mom Tastu je trebalo Pušenje Deo 1”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)