svršio ćerkici na pičku

Ležeći u krevetu, shvatio sam da ako je pustim da ode, možda više nikada neću dobiti ovakvu priliku. Imala je svoj život, svoje fetiše, ljubavnike. Funkcionisala je na svoj način i očigledno nije bila spremna da mi se preda, koliko god smo postali bliski i seksualno privlačni. Bio sam nemiran, morao sam da reagujem… uzeo sam telefon i poslao joj poruku: „Dušo spavaš li?“

„Budna sam tata, reci.“

„Ne mogu da prestanem da mislim na tebe. Kad zatvorim oči ja vidim tebe… tvoje oči, telo, obline. Zamišljam tebe u raznim pozama dušo moja. Mogu li barem… da pozajmim tvoje gaćice?“

„Drago mi je da misliš na mene. Koje gaćice?“

„Te koje si večeras nosila na sebi.“

„Skinula sam ih. Smetale su mi. Previše mokre.“

„Uhhh.. Spavaš bez gaćica?“

„Da..“

„Moja nevaljala devojčica. Siguran sam da su baš natopljene bile. Dala bi mi ih? Nema svršavanja u njih, obećavam.“

Nije bilo odgovora. Nekoliko minuta sam samo ležao u mraku, ponovo se plašeći da sam poreterao. Razne misli su mi prolazile kroz glavu. Pomislio sam to je to… zabrljao sam. Ali posle par minuta čuo sam nekoga pred vratima moje sobe. Nekoliko sekundi kasnije, tiho je otvorila vrata i ušla unutra. Sela je na moj krevet i odmah primetila moj telefon na kojem su bile njene sike.

„Šta to radiš?“ – pitala je kroz osmeh.

„Ouu.. ništa… malo sam te gledao…“ – mahnito sam pokušao da sve sklonim s puta što sam tiše mogao. Naravno, sve je odjednom palo na pod pored kreveta.

„Možeš li to učiniti glasnije?“ – našalila se dok je pokušavala da se udobno smesti u krevet.

„Izvini“, promrmljao sam.

Ustala je i mogao sam da vidim njene seksi obline dok mi je pružala mokru tkaninu. Moja devojčica je izrasla u prelepu ženu. „Mogu li da ih omirišem?“ Pitao sam, potpuno zadivljen njenim neverovatnim sisama, samo nekoliko centimetara od mog lica u pretankoj spavaćici bez brusa.

„Možeš.. zato sam ih i donela.“ – prošaputala je.

Prislonio sam gaćice na lice i duboko udahnuo. Bilo su potpuno mokre, natopljene! Mirisale su predivno. Tako ukusno i ženstveno. Dok sam udisao i nežno stiskao kurac preko bokserica, polako je sela pored mene i na moje duševljenje raširila je noge. Miris je postao još jači pa sam sklonio gaćice i prišao licem njenoj otkrivenoj pičkici.

Pročitajte i ...  Grupni sexs sa cerkom

Mirisao sam ženstvenu vaginu svoje ćerke i prilazio sve bliže i bliže. Drhtao sam. Tresao sam se. Ali ona se nije udaljavala, naprotiv, kao da je čekala dodir. Dok sam stavljao usne oko njenog tvrdog klitorisa, čekao sam njenu reakciju, njeno odbijanje. Na moju sreću to se nije desilo. Bio sam tako tvrd, tako napaljen. Jeo sam je dok sam se jednom rukom igrao sa njenom natopljenom pičkom, a drugom nežno oslobađao svoj kurac.

Lizao sam i sisao njene ukusne sokove dok je stenjala i grčila se. Sa dva prsta sam džarao njen mekani klizavi ljubavni kanal. Počeo sam da guram i treći prst u nju, sve vreme ljubeći, sišući i ližući njen klitoris i drkajući kurac. Ona je držala ruke na svojim grudima i igrala se sa njima dosta agresivno. tata joj liže pičkicu

Izvukao sam svoje lice i okusio njene tvrde bradavice na svom jeziku. Počeo sam da ih grizem i sisam usnama i zubima. Ispuštala je tihe mjauke, stenjala je i cvilila. Bilo je neverovatno! Mogao sam da osetim kako se njeni mišići stežu na mojim prstima dok sam ih gurao dublje u nju. Špricala je i svršavala, natapajući krevet pod nama! To je bila najerotičnija, najseksi stvar koju sam ikada doživeo u životu!

Misleći da je završila sa svršavanjem, nastavio sam da jebam ćerku sa dva prsta i pomerio se da ponovo posisam njene tvrde bradavice. Brzo sam ponovo zario lice između njenih nogu, taman na vreme da špricne pravo u moja usta. „Trljaj je ovako mokru. Želim da te gledam kako se igraš sa sobom.“

Podigao sam se na kolena i počeo da drkam kurac koji je sada obilno slinavio. Trljala se dok sam je ja dodirivao palcem o njen sada potpuno natopljen šupak. Počeo sam da trljam svoj penis o nju dok nije obavila mekane prste oko moje muškosti i polako mi ga drkala. Mogao sam da osetim klizavost njene ruke dok su mi moja pre-sperma i njeni sokovi oblagali kitu.

„Trljaj kurac o svoju pičkicu dušo. Tako si topla… jel ti se sviđa tatin kurac?“ – ponosno sam pitao, znajući da ga je pohvalila pre nego je otišla u sobu te večeri. Uhvatila ga je malo čvršće i provlačila ga gore-dole po svom obrijanom prorezu.

Pročitajte i ...  Gledali smo Roditelje kroz Prozor 2. Deo

„Jako mi se sviđa tata. Tako je tvrd i debeo.“ – tiho je govorila i igrala se njime. Sada je polako gurala sam vrh glavića u sebe i kupala ga svojim sokovima.

Zgrabio sam svoj tvrdi alat, okruživši njenu ručicu svojom, i nastavio da ga obrađujem gore-dole po njenim sočnim usnama. Pažljivo sam gurnuo glavu u nju i polako ulazio dublje u svoju ćerku koja je stenjala. Osećaji su bili neopisivi dok sam tonuo sve dublje u usku toplu mekoću dok je ona prelazila prstima preko svog klitorisa.

Kada sam bio skroz unutra, nežno sam se povukao i onda ponovo skliznuo u slatku, mladu pičku svoje ćerke. U početku sam je jebao polako ali je ona bila jasna: „Jače tatice.. volim grublje i jače.. molim te.“

Poslušao sam je. Svaki naredni napad bio je jači od prethodnog, sve dok je nisam jebao kao životinju. To je bila sirova požuda koja je eskalirala ieksplodirala iz naših tela. „Kakav je osećaj imati tatin tvrdi kurac u sebi dušo?“ jebanje ćerke u pičkicu

Odgovorila je tihim, požudnim šapatom: „Da tata. Predivno je ahhh… jebi me … jebi me…“

„Jesi li ikada trljala pičkicu dok si zamišljala moj kurac u sebi?“ – upitao sam je i pomalo usporio ritam. Želeo sam da čujem odgovor.

Nije odgovarala pa sam ponovio pitanje što ju je izazvalo: „Jesam tata! Jebeno jesam!“

Oboje su nas palili prljavi razgovori i tabu koji smo prekršili, nijedno od nas nije želelo da to prestane. Ugrizao sam je za bradavice, lizao je i ljubio po vratu, dok sam pomagao svojoj devojčici da ponovo svrši. Osetio sam kako se steže oko mene, pa sam stavio ruku preko usta da bih je utišao.

Gurnuo sam kitu što sam dublje mogao, a da je ne povredim, i prizemljio stidnu kost o njen grčeviti klitoris. Stisnuo sam njene grudi i još jače gurnuo dok je ona cvilila u moj dlan. Svršila je snažno i špricala, natapajući mene i krevet.

I dalje sam polako klizio unutra i izlazio iz nje. Još uvek se grčila a ja sam bio primoran da se izvučem iz nje kako bih sprečio da je napunim spermom. Nisam želeo da oplodim svoju ćerku. Dok je ležala na krevetu oporavljajući se, ja sam polako drkao i uz tihe jecaje svršavao po njenom stomaku i pičkici.

Pročitajte i ...  Obostrana Ljubav

Posle nekoliko minuta, podigla je pogled prema meni i tiho rekla: „Mislim da sada moram da se istuširam i vratim se u svoju sobu… sutra me čeka dug put ka kući.“

„Radi šta god misliš da treba. Volim te dušo moja“, rekao sam, pokušavajući da uvek budem njena podrška. svršio ćerkici na pičku

Dok je ustajala, prišao sam joj i zagrlio je, dajući joj zagrljaj kakav sam godinama želeo. Između nas više nije bilo otuđenosti, nije bilo tajni. Voleo sam je, i ona je volela mene. Ništa drugo više nije bilo važno. Odjednom sam mogao da se oslobodim sve anksioznosti i stresa, a ona je konačno znala da je potpuno volim. Bio je to jedan od retkih i dragocenih savršenih trenutaka u životu.

Čim je izašla legao sam i počeo da razmišljam o tome šta smo upravo uradili i kako se naš odnos promenio dok sam mazio svoj tvrdi kurac. Kada je moja ćerka izašla iz kupatila, svratila je u moju sobu, pogledala u mene kako ležim i masturbiram i nasmejala mi se velikim osmehom.

**

Sledećeg jutra, oboje smo imali samo osmehe na licima… ali tu je bila i tuga, znajući da će proći dosta vremena pre nego što ćemo ponovo moći da uživamo zajedno. Dok sam joj pomagao koferima, uhvatio sam je kako me gleda sa osmehom koji je bio toliko vruć da bi mogao da otopi glečer. Kada je konačno otišla, ponela je moje srce sa sobom. Bio je to jedan od najtužnijih, najusamljenijih trenutaka u mom životu… ali i najlepši zbog naše ljubavi koja je bila neraskidiva.

KRAJ!

Za Deo 1. Kliknite OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)