jebanje svoje mlade ćerke

1. TAJANSTVENI VITEZ

Svaka devojka svoje matursko veče zamišlja savršeno! I ja sam u svojim snovima maštala o tome kao o ne zaboravnoj večeri: gomila dragih prijatelja, velika okićena sala, glasna muzika, piće i smeh. Ja u najsjajnijoj haljini i štiklicama, lice našminkano i pozlaćeno ogromnim osmehom. Pored mene moj dragi pratilac, zgodan i nežan, pametan i istinski kavaljer. Svi bi nas sa uvažavanjem gledali i divili nam se.

Međutim, to leto pre nego ću krenuti fakultet i svega par dana pre mature, sve se to činilo samo kao pusti san! Počelo je kada sam se vratila iz tržnog centra, radosno noseći u kesi svoju haljinu iz snova. Pokazala sam je majci i tada se sva moja radost pretvorila u razočarenje i bes!

Mama: “Molim?? Pa dete jesi ti normalna?? Ne dolazi u obzir! Bolje da ideš onda lepo gola, nego da se brukaš u toj kratkoj, uskoj, kurvanjskoj… ma neću uopšte ni da se raspravljamo! Moja ćerka se neće šetkati u takvoj haljini! Možeš slobodno odmah da je vratiš.” – zalupila je vrata i izašla iz moje sobe.

Ćerka: “Mrzim te!” – proderala sam se i sela za svoj računar. – “Kako ona sme sa mnom tako? Ja sam punoletna i odrasla devojka, ko je ona da mi naređuje kako ću da se oblačim… Uf!” – besnela sam i pokušavala da se ulogujem na svoj omiljeni forum.

Čim sam videla među prijateljima da je i on bio na vezi, brzo sam mu poslala poruku.

Lolita_2000 – OMG!!! Poludeću! Ovo je pakao!

Knight_79 – Dobar dan i tebi. Šta je sada bilo? Ko te je tako naljutio?

Lolita_2000 – Kao prvo, i dalje me niko nije pozvao na maturu! Kao drugo, kupila sam vrhunsku haljinu a moja bezosećajna keva mi je rekla da izgleda kao da je krojena za kurve! Kao treće… ne znam… sigurno ima još nešto ali previše sam uzjebana da bih se setila!!!

Knight_79 – Heej… šta je to sa rečnikom? Ne priliči jednoj mladoj dami da tako razgovara. Koliko se sećam da si mi rekla, do mature ima još nekoliko dana, tako da sam siguran da će te neki macan pozvati do tad. Što se tiče haljine… ne znam… morao bih da je vidim pa da ti dam svoj sud 😉

Lolita_2000 – Vitežeee… znaš da ne šaljem svoje slike 😛

Knight_79 – Ma znam, ne bih ti to ni tražio. Mislio sam samo da mi slikaš haljinu bez tebe u njoj 😀

Lolita_2000 – Ahaaa… xD Ajde… sad ću… daj mi koji minut.

Ustala sam sa stolice i postavila haljinu na krevet. Bila je to krem haljina uz telo, završavala je na sredini butine, a leđa su bila otvorena. Još sam ispod njih postavila i svoje najlon čarape koje sam htela da obučem, kao i sjajne štiklice. Slikala sam stvari i poslala mu. uska kratka haljina za maturu

Knight_79 – Opaaa… Zaista ne vidim gde je problem 😀 Posebno čarape… uhhh, predobre su! xD

Lolita_2000 – Ejj bre viteže, miran 😀 Znam, sve je savršeno… ali džabe. Moraću da ih vratim 🙁 Da vidiš još uz moj ten i kosu kako mi fensi stoji.

Skoro pet minuta nije bilo poruke što nije bilo uobičajeno za mog virtuelnog poznanika o kojem nisam znala mnogo, osim da je imao 40ak godina i navodno neki dobar posao. Skoro mesec dana smo tako ćaskali i zaista sam se povezala sa njim, koliko je to makar u tim uslovima bilo moguće.

Knight_79 – Pa možda… mislim… samo možda, ako bi htela da mi daš neki kratak opis sebe? Obećavam da te neću tražiti po gradu 😀

Lolita_2000 – Pa bolje bi ti bilo da me ne tražiš, inače bi tebe moj tata našao xD A on je veoma krupan i jak, samo da znaš 😛 Ma ja sam obična devojka… poprilično sam niska i neki kažu mršava, ali ja sam zadovoljna svojim vitkim telom. Moja koža je potpuno bela, kao sneg 😀 Imam riđu kosu dužine do ramena, a šiške su mi potpuno ravne. I moje pegice oko nosa, kako na njih da zaboravim xD E sad, pošto znam da si ti stari perverznjak 😛 😛 😛 napisaću i to da su moje grudi poprilično lepe sa obzirom na građu… Eto… Bože, ne mogu da verujem da ti ovo pišem 😀

Knight_79 – Lolita… znam da je floskula ali po tvom opisu bih rekao da izgledaš predivno <3 Da… ta haljina bi sigurno sjajno stajala uz tvoje telo… posebno uz te lepe grudi koje ne skromno hvališ 😀 :*

Lolita_2000 – Hvala… stvarno sam mislila da ćeš odmah da ubaciš neku perverziju i da kreneš da ga drkaš… znaš, kao stari čudak kakav jesi xD

Knight_79 – A ko kaže da ga upravo ne drkam?? Uhhhh… Lolitice… hahahahahah… 😀

Lolita_2000 – Jaooooj… odvratan si xD Opušteno… znam da sigurno često masturbiraš… to svi muškarci rade, kao i mnoge žene… pa čak i ja 0:)

Knight_79 – Šta??? Jesam ja dobro pročitao?? O ne… nažalost, moram da idem sada… ali ne brini, nastavićemo ovaj zanimljiv ragovor! :*

Lolita_2000 – Hahahahah… kako da ne 😛 Pooooz…

Ugasila sam računar i tužno posmatrala svoju novu, seksi haljinu koju nažalost nikada neću obući.

I dalje ljuta na mamu, provela sam ostatak dana u svojoj sobi, ne želeći da joj vidim lice. Ipak, nisam potpuno gubila nadu. Znala sam da se i tata nešto pita, a on je uvek bio na mojoj strani i podržavao me, tako da sam se uzdala u njega.

Majka je rano zatrudnela i ceo život je mene krivila što nakon porođaja nikada nije mogla da povrati svoju liniju. Nije kao da je i pre trudnoće bila neka mršavica, ali svoje frustracije je istresala na meni i zato sam ja uvek više volela tatu.

On je znao da me sasluša, da mi da savet i da mi pomogne… Znala sam da ga mama ne poštuje dovoljno i da se jadnik muči pored nje, ali ja nisam bila planirano dete pa su “silom prilika” ostali zajedno. Funkcionali smo dobro, daleko od toga, ali pored nje niko nije mogao biti potpuno srećan.

KUC, KUC

Ležala sam na krevetu i slušala muziku kada je neko pokucao na moja vrata. Stomak mi je krčao od gladi ali se nisam usuđivala da odem do kuhinje i da nešto pojedem, znajući da bih se odmah posvađala sa mamom kad bih je videla.

Ćerka: “Ajde… uđi!” – mrzovoljno sam viknula misleći da je ona.

Tata: “Jel je to moja omiljena ćerkica?” – provirio je u sobu i pogledao me svojim tamnim očima.

Zezao me je kao da sam mu omiljena, iako je to bilo logično pošto sam bila ćerka jedinica. Bio je u svome odelu, košulji i kravati, tako da sam znala da tek što je došao sa posla gde je radio kao ugledni advokat. Nasmejala sam se koliko sam mogla ali je ipak shvatio da nešto nije u redu. Došao je do kreveta, pomazio me po glavi i upitao.

Tata: “Šta je bilo srećo?

Ćerka: “Keva…”

Tata: “Keva… jel je toliki problem da je zoveš mama? Da čujem, što ste se sada posvađale?”

Ćerka: “Kupila sam haljinu za maturu i… nazvala ju je kurvanjskom.” – rastužila sam se i smestila glavu na njegovu butinu.

Tata: “Kurvanjskom? Da… to zvuči na tvoju majku. Jel mogu da je vidim?” – brišući suze, ustala sam sa kreveta uzela haljinu u ruke.

Namestila sam je pred svoje telo da može da vidi kako bi stajala. Počeškao se po glavi i kiselo se nasmejao.

Tata: “Slušaj… nemoj pogrešno da me shvatiš – haljina je baš baš lepa… i siguran sam da ti lepo stoji. Ali, jeste malo kraća, zar ne?”

Ćerka: “Joj znala sam… držaćeš njenu stranu… logično. Zašto sam se uopšte i nadala…” – bacila sam haljinu na krevet i sela za računar.

Tata: “Hej… nisi mi dozvolila da završim. Slušaj, biće to veliki ispraćaj, slikanje i sve… tako da ne možeš ići u njoj jer bi te mama videla. Ali to ne znači da trebaš da je vratiš.” – u čuđenju, okrenula sam glavu ka njemu.

Ćerka: “Nego?”

Tata: “Zadrži je, pa ćeš je obući za neku drugu priliku… ja ću u međuvremenu omekšati tvoju mrzovoljnu mamu. A ja i ti ćemo lepo za vikend pred maturu ići zajedno da ti kupimo jednu specijalnu haljinu kojom ćeš zadiviti sve na tom slavlju. Dogovoreno?”

Poskočila sam i potrčala mu u zagrljaj. Suze su mi ponovo potekle, ali ovaj put su bile suze radosnice. Uhvatila sam mu obraze i izljubila ga po celom licu, čak sam slučajno dotakla i same ivice njegovih usana, toliko sam bila srećna u tom trenutku. Mirisao je kao i uvek predivno, sa nežnim notama koje su pokazivale da se ispod te čvrste građe krije jedna osećajna i draga ličnost.

Ćerka: “U subotu tata, jel može? Tada taman ne ideš na posao.”

Tata: “Može… evo ruke!” – rukovali smo se i nastavili da se smejemo.

 

2. NEVALJALA ĆERKA

Sledeće jutro sam se probudila i kao i svaki put prvo sam se ustremila na mobilni telefon. Nažalost, i dalje nisam imala nikakav poziv na maturu. Pomalo razočarana, ustala sam, otuširala se na brzinu, obukla kratak šorc i tanku majicu pošto je bilo jako toplo i otišla na doručak.

U kuhinji, mama je sređivala suđe i gledala me svojim zmijskim pogledom. Nisam se obazirala već sam ponosno koračala, znajući koliko joj smeta što je tata ipak na kraju bio na mojoj strani.

Mama: “Znači tatica će svojoj princezi kupiti novu haljinu?” – sarkastično je govorila, koristeći piskav glas.

Ćerka: “Mhm… biće jaaako lepa. Videćeš, ima svi da mi zavide.”

Mama: “Nadam se samo da ti se ovaj put neće videti guzica… mada, tu i ne bi imali čemu da zavide.”

Očekivala je da ću burno reagovati i da će me njene reči uvrediti ali sam bila pametnija. Pomazila sam rukom svoju čvrstu guzu i pogledala u mamu.

Ćerka: “Jel je to neko ljubomoran na moju mladu i zategnutu guzu? Pa dobro, ne možemo svi biti savršeni.”

Mama: “Ma ti malo deriš… Hhhrrrhnnkkk…” – ispuštala je haotične, životinjske zvukove i crvena u licu je pobegla u svoju sobu.

Knight_79 – Šta? To si joj rekla? Jujujuju…

Lolita_2000 – Jesam, majke mi! I pobegla je u sobu kao muva bez glave xD

Knight_79 – Mogu da zamislim. Nego… nemoj da misliš da ću tek tako da zaboravim završetak našeg poslednjeg razgovora 😉 Ti spomenuh nešto tipa da često masturbiraš? 😀

Lolita_2000 – Joooojjj… znala sam da ćeš se zalepiti za to :PPP Ako vidim po forumu da si pisao nešto o tome, zadaviću te!

Knight_79 – Ma ne brini, uverila si se da nisam takav. Ne tražim da mi kažeš ništa što ne želiš ali svesno si me zaintigirala pa sam se malo… zapitao 0:)

Lolita_2000 – Slušaj Viteže… ovo nikome do sada nisam rekla ali imam neki osećaj da tebi mogu reći… ja sam nevina… čuvam se za onog pravog 0:)

Knight_79 – Pa u današnje doba, mislim da je to retkost za devojku u tvojim godinama… a takođe mislim i da je to sjajno 🙂 Nego, koji bi bio taj neki, pravi?

Lolita_2000 – Hvala <3 Znam… sve moje drugarice su već izgubile nevinost. A taj pravi… hmmm… iskreno, morao bi da bude neko stariji… onako baš baš stariji 😀 Da bude iskusan, da me ne povredi i da me nauči… i tako 🙂

Knight_79 – Gle čuda, pa ja sam baš baš stariji, ja sam baš iskusan i nikada te nikada ne bih povredio xD Ali pre nego bi izgubila nevinost sa mnom, voleo bih da te vidim dok masturbiraš… neprestano razmišljam o tome od kada si mi to napisala 😉

Lolita_2000 – Pa radim to često, šta ću xD Imam čak i jedan maleni dildo, tako da tehnički i nisam više nevina hahahhahahah… 😀

Knight_79 – Uhhh… ljubomoran sam na taj maleni dildo :PPP

Lolita_2000 – Viteže, šta se tu kao nešto čudiš… pa i moji matorci to rade a kamoli ja ovako mlada xD

Knight_79 – A odakle ti to možeš znati, Lolitice napaljena? 😛

Lolita_2000 – Paaaa… možda sam nešto videla 😛 0:) Knight_79 – PRIČAJ!!! >:)

Lolita_2000 – Šta je bilo radoznali viteže, da nećeš možda da ga drkaš sada? :PPP xD Na tvoju žalost, nije bila moja mama u pitanju…

Ponovo je usledila jedna poduža pauza koja mu nije bila svojstvena. Čekala sam, čak sam mu i poslala par upitnika, i malo je falilo da odustanem. Tada sam začula poznati zvuk koji me je obavestio da mi je stigla poruka.

Knight_79 – Znači tata? Ali kako? Mislim… kada?

Lolita_2000 – Ne brini, nisam ga špjunirala… sam je kriv! Ko ga je terao da se tušira sa otvorenim vratima. Dobro, verovatno je mislio da je sam kući… Uglavnom, jesam bila malo nevaljala i provirila sam >:)

tata drka pod tušemKnight_79 – Uhhhh… nevaljala Lolitica… i… kakav je tatica? 😛 >:)

Lolita_2000 – Iskreno… veoma lep… širok… i tvrd 😀 Mislim, ja drugi nisam ni videla uživo… ali zaista mi nije jasno zašto mu mama ne daje. Mislim, čim ga drka pod tušom, a i znajući matoru vešticu, sigurna sam da nije dobio jako dugo xD

Knight_79 – Uhhh… vrlo moguće… a ti? Samo si gledala ili? 😉

Lolita_2000 – Pa naravno, šta bih drugo radila 0:)

Knight_79 – Nisi fer Lolita… nisi iskrena prema svom vitezu :PPP

Lolita_2000 – Pa šta da ti kažem xD Nije da mi se nije svidelo to što sam videla… ali tata mi je zaboga 😀 On je inače jako šarmantan. Ima onu fensi šmensi prosedu i urednu bradu, tamne oči i kosu sa dužim šiškicama koje fura na stranu. Čvrsto telo, veoma maleni stomačić i jaaaaako je visok!

Knight_79 – Pa on zvuči kao neki ekstra šmeker 😀 Slušaj, znam da ti je tata i to sve… ali, sigurno nisi ostala ravnodušna kada si ga videla dok drka… zar ne? >:) 😉

Lolita_2000 – Viteže, ne radi to… znam gde ideš sa ovim :PPP Dobro… možda sam malo ovlažila ali to je normalno 😛

Knight_79 – Naravno da je normalno. Mlada si i očigledno često napaljena… Ali, nisi se ni malo mazila dok si mislila na njega?

Spustila sam tada refleksno ruku u gaćice i prešla preko svoje pice. Zbunjeno sam izvukla ruku i primetila da su mi prsti bili mokri. Odjednom su mi se slike golog ćaleta pojavile pred očima. Jednom rukom sam mazila glatko obrijanu pičkicu a drugom sam kuckala.

Lolita_2000 – Nisam… nisam do sada… ali njegovo mokro telo pod tušem i njegova ruko čvrsto stisnuta oko njegovog… Uhhhh… možda sam sada malo nevaljala i vlažna…

Knight_79 – Pomazi se Lolita… nije to ništa pogrešno. Evo, ako ti nešto znači, i ja ću da stisnem ruku oko svog… I da znaš da trenutno sigurno nije manje tvrd od tatinog…

Nisam više mogla da kucam! Oblizala sam srednji prst i zavukla ga u svoju toplu pičku što sam dublje mogla. Emocije su mi bile pomešane ali sam ipak znala da ću svršiti misleći na tatu i njegov tvrd kurac! Dok sam masturbirala stizale su mi poruke koje su me samo još više napaljivale… Morala sam da stavim ruku na usta kako me moja kučka od majke ne bi čula.

Knight_79 – Tako Lolitice… slobodno se mazi… trljaj tu svoju nevinu macu… Uhhhh, izvini ali, svršiću na tu pomisao… Svršiću na tu sliku u svojoj glavi gde ti sediš, trljaš se i zamišljaš svoga tatu kako drka pod tušem…

Pročitajte i ...  Miran San

Zatvorila sam oči i sve jasnije videla oca kako naslonjeno stoji sa jednom rukom na pločicama a drugom oko svog organa. Svaki put kada bi navukao kožicu pojavio bi se tamno crveni glavić u obliku pečurke koji je vapio da tatina ruka bude još brža i snažnija kako bi mogao da isprska i da oslobodi ogromnu količinu energije koja se skupila u njemu usled nedostatka seksa. Moja ruka je uveliko bila potpuno mokra i pre nego sam svršila na nju! ćerkica masturbira snažno

Mirisi moje mokre pice i njenih sokova su me obuzeli i morala sam da poližem sve sa svojih prstiju… obožavala sam oduvek taj svoj slatki ukus. Ruke i noge su mi drhtale kada sam se ponovo prihvatila tastature.

Lolita_2000 – Ti jebeno nisi normalan! Ludaku jedan… zbog tebe sam svršila misleći na… :PPP

Knight_79 – A tek mene da vidiš… sreća pa mi niko nije ušao u kancelariju da vidi kakav sam nered napravio 😀 Neka si se opustila, sviđa mi se to :* Bez šale sada – čigledno je da te tata veoma voli i ceni, da pazi na tebe, zato ne mislim da je ovo ništa strašno. Eto, da ne bude da si jedina “poremećena” ovde, ja i dan danas nekada svršim u mamine gaćice, tako da… 😀

Lolita_2000 – E hvala ti, sada mi je laknulo xD Odoh… morala bih da presvučem gaćice 0:) Čućemo se, ok?

Knight_79 – Naravno… čujemo se Lolita <3

 

3. FILM ZA ODRASLE

Vrtela sam se po kuhinji u želji da spremim neku laganu večeru. Priznajem da nisam bila najboljih kulinarskih sposobnosti ali sam znala da će tata doći umoran i gladan sa posla pa sam se potrudila. Mama je bila na večeri sa svojim drugaricama, ne razmišljajući o tati i da mu nešto spremi pre nego je izašla.

Naravno, maksimalno sam koristila gotove namirnice pa sam ispekla riblje štapiće, smućkala pire iz kesice i salatu od svežeg povrća. Taman kada sam završavala tata se pojavio na vratima.

Tata: “Mmm… nešto fino miriše.” – izuo se i ušao u kuhinju.

Odmah je zgrabio jedan štapić i celog ga ubacio u usta.

Ćerka: “Heeej, zar sa prljavim rukama? Odmah da si ih oprao!”

Tata: “Izvini srećice, jako sam gladan. Mama otišla?”

Ćerka: “Aha…”

Tata: “Dobro. Reci mi, kuvarice moja, jel ti treba kupatilo?” – skinuo je sako i kravatu i bacio ih na kauč u dnevnoj sobi.

Ćerka: “Kupatilo? Ne. Zašto pitaš?”

Tata: “Zato što ću prvo da se otuširam. Ceo dan na poslu, poprilično se osećam.” – podigao je ruku i pomirisao pazuh u gađenju.

Ćerka: “Fuuuuj. Ajde, beži na kupanje onda. Taman dok ja postavim sto.” – poljubio me je u čelo i krenuo ka kupatilu.

Usled celog kuckanja sa Vitezom i svih prljavih misli tog dana, moje oči su se usmerile ka tati i njegovoj guzi koja je utegnuta u pantalone polako koračala ka kupatilu. Kada je ušao unutra i ostavio vrata blago otvorena, srce mi je preskočilo.

Naježila sam se u tom trenutku znajući da se upravo skida i go ulazi u tuš kabinu, svega nekoliko metara od mene. Glupi Vitez i njegove perverzije – pomislila sam i nervoznim koracima krenula ka vratima. Stajala sam pored i osluškivala, čekajući da tata uđe u kabinu i da pusti vodu. Tih par minuta su mi delovali kao večnost. Srce mi je ubrzano kucalo, ali je samo još više ubrzalo kada sam čula vodu da prska.

Čekala sam još neko vreme i tada se odlučila na veoma hrabar i smeo potez. Prišla sam svojim licem i provirila unutra sa jednim okom. Pljuvačka mi je zastala u grlu kada sam ga ugledala. Bio je okrenut leđima ali me nije prevario, bilo je jasno da drka pod tušem.

Ruku sam spustila na pičkicu koja je bila skrivena u mom šorcu i nežno se mazila nadajući se da ću ponovo ugledati njegov predivan kurac. I tada, kao da je čuo moje misli, okrenuo se tako da sam ga gledala sa boka. Ovaj put nije žurio, oči su mu bile zatvorene, voda se slivala po njegovom telu, a ruka mu je veoma sporo i nežno navlačila kurac od korena sve do vrha.

Gorela sam! Trljala sam se preko šorca tako snažno da sam bukvalno posle svega par minuta bila na ivici orgazma… ali onda je usledio ŠOK! Tata je okrenuo glavu ka meni i ubrzo su njegove tamne oči gledale u moje! Trgnuo se i pokušao da pokrije svoju erekciju ali naravno nije uspevao.

Tata: “Dušo? Šta to…?” – panično me je pogledao.

Ćerka: “Ništa, ništa… nisam ništa videla… izvini…” – vrisnula sam i brže bolje pobegla u svoju sobu.

Tata: “Čekaj…” – dok sam drhtala sedeći u sobi sa dlanovima preko lica, tata je ogrnuo peškir oko donjeg dela tela i došao kod mene.

Tata: “Srećo… u redu je… ja sam kriv, trebao sam da zatvorim vrata.”

Nisam mogla da govorim. Toliko sam se stidela sebe u tom trenutku da sam bukvalno htela da propadnem u zemlju. Osetila sam tada toplotu i miris tatinog tela koji je seo pored mene i zagrlio me i dalje delimično mokrom rukom.

Tata: “Hej… izvini što si morala to da vidiš. Prosto… tvoja mama… naš odnos nije više kao što je bio nekada. Ona…” – zastao je ne znavši kako da nastavi.

Ćerka: “Znam… ona ti ne daje više…” – nemam pojma odakle mi hrabrosti da kažem u tom trenutku tako nešto.

Tata: “Hahaha…” – tiho se nasmejao. – “Upravo to… hvala ti. Zato moram sebe ponekada da opustim a… nemam drugi način.” – sklonio mi je ruke sa lica i tada smo se pogledali.

Moje belo lice je postalo potpuno crveno i užareno. Izbegavala sam kontakt očima ali je bilo teško pošto je sedeo odmah uz mene, a izbočina pod peškirom mu je bila i dalje jasno vidljiva.

Ćerka: “Tata… izvini što sam…”

Tata: “Hej, ja sam kriv. To treba da radim u svojoj sobi a ne ovako.”

Ćerka: “A zašto ne radiš u sobi? Tamo imaš i laptop i internet i sve…”

Tata: “Internet? A ti misliš na porn…” – zastao je za trenutak ne dovršivši reč. –“Srećo moja, zar stvarno misliš da matori jarac kao što sam ja zna da rukuje internetom? To je za vas mlade i moderne. Ja sam čovek novina i seksi magazina.”

Smejali smo se par sekundi pre nego sam odlučila da ustanem. Otišla sam do njegove sobe i uzela mamin laptop. Vratila sam se i sela uz njega.

Ćerka: “Ne lupaj ćale, ništa lakše. Samo izabereš sajt i ukucaš šta god želiš.”

Tata: “Zašto mi se čini da se ti poprilično dobro razumeš u te stvari?” – namignuo mi je.

Ćerka: “Pa ja sam mlada i moderna, zar ne?”

Nisam ni bila svesna šta zapravo radim i govorim! Moj polu goli otac je gledao u mene dok sam ulazila na svoj omiljeni porno sajt. Nonšalantno sam okrenula ekran ka njemu i skoro pa ponosno mu pokazala porno stranicu.

Tata: “Opac… gde da gledam? Tu baš ima svega.”

Ćerka: “Ima… reci šta želiš?”

Tata: “Kako misliš?”

Ćerka: “Joj, nemoj da se praviš pametan. Hoćeš crvenokose, tamnopute, sisate…” – nisam ni završila rečenicu kada me je prekinuo.

Tata: “Mlade! Mislim… ako ima tako… da su mlađe.” – pritisnula sam čvrsto butine jednu uz drugu čuvši tatu koji je želeo da gleda mlade klinke kako se tucaju.

Ćerka: “Mlade? Dobro… ima mlade. A hoćeš ih isto sa mladima ili?” – sve mi se ovo danas čini nerealnim ali u tom trenutku smo pričali o tome kao da je to bila najnormalnija stvar za razgovor.

Tata: “Pa ne znam… kakve ti voliš?” – podigla sam glavu i prvi put ga pogledala direktno u oči.

Ćerka: “Ja… ja volim… volim da gledam starije.” – možda sam umislila u tom trenutku, ali kao da mi se učinilo da je tatin kurac nežno zaigrao nakon moje smušene rečenice.

Tata: “Starije? Hmm, moraćemo da popričamo posle o tome. Pusti neki koji voliš.”

Pustila sam pornić i oboje smo se ustremili ka laptopu koji sam spustila na stolicu pred nama. Čim je ta neka mlada kurva spustila gaćice i pokazala svoju mladu ali razvaljenu pizdu, tata je zanemeo i brzo sklonio peškir sa sebe! Uhvatio je kurac i počeo da drka!

Ćerka: “Hej bre… tata, šta to…?” – stavila sam ruku na oči i okrenula glavu.

Tata: “Joj… izvini ja… kontam već si ga videla pa…”

Ćerka: “Trebao si da me upozoriš a ne tako naglo da ga izvadiš.” – odjednom smo počeli glasno da se smejemo.

Sklonila sam ruku sa lica i pogledala ga tako golog. Kurac mu je delovao još lepše i čvršće u toj neposrednoj blizini. Tata je prvo pogledao mene, a zatim se usmerio na filmić, neprestano drkajući kurac kao da ja nisam bila pored njega. Ruka mu je bila napeta i stegnuta dok je masirala taj tvrdi organ, disanje mu se ubrzalo a ja nisam mogla a da ne obližem svoje usne gledajući ga.

Tata: “Uhhh… ova mala… tako je dobra…” – tiho je govorio u prekidima.

Mene nije zanimao film već samo tatin kurac koji je postajao sve crveniji i mokriji, posebno na vrhu glavića sa kojeg je curkala bezbojna tečnost. Bila sam toliko naložena da sam tek posle par minuta podigla glavu i shvatila da me gleda. Gledao je u mene ali ne u oči, gledao je niže. Spustila sam pogled i primetila mokru flekicu na mome šorcu.

Ćerka: “Ja…” – pokrila sam pičkicu rukom.

Tata: “Uhhh… molim te… jako sam blizu… samo još malo…” – slobodnom rukom je nežno uhvatio moju šaku i sklonio je kako bi mogao da gleda moje mokro mesto po sredini šorca.

tata drka kurac pred kćerkomAli to nije bio najveći šok jer pre nego je svršio, pogledi su nam se sreli! Gledao me je u oči i uz prigušeni uzdah, počeo je da prska. Mlazovi sperme su završili i na podu, i na ekranu laptopa, ali i na njegovoj ruci. Svršio je barem duplo više od matorog jebača na filmu. To je bio tako jebozovan prizor da sam se naježila, posebno kada sam po prvi put osetila oštar i opori miris sperme.

Tata: “Izvini dušo… zaneo sam se i… nisam mogao da stanem.”

Ćerka: “U redu je tata… bilo je baš… jedino što si mi umazao ekran.” – ponovo smo se nasmejali dok mu je kurac polako gubio na čvrstini i počeo da se spušta.

Tata: “Sada sam baš postao gladan.”

Ćerka: “Da… mogu da mislim. Idem ja da ti serviram…” – ustala sam i poljubila ga u obraz, dugo zadržavši usne na njemu.

 

4. NOŠENE GAĆICE

Još jedno jutro, još jedan dan, a mene niko nije pozvao na maturu! Čula sam se sa svim drugaricama i sve su već imale svog para sa kojim će provestu to važno veče, jedino sam ja i dalje čekala poziv. Prestala sam praktično i da maštam o onim najboljim i najzgodnijim momcima iz škole, bilo mi je samo bitno da me neko pozove, kako god izgledao i koliko god popularan bio.

Pre nego je otišao na posao, tata je na brzinu doručkovao u kuhinji kada sam se pojavila obučena u svou rozu pidžamicu. Pogledala sam ga i nasmejala se pre nego sam mu ukrala parčence iz tanjira.

Tata: “Kradljivice, otkud ti ovako rano?”

Ćerka: “Ma… ustajem nadajući se da će mi se neko javiti i pitati me da mu budem par na maturi ali… ništa za sad.” – tužno sam mu sela u krilo.

Tata: “Ne brini dušo, ima još par dana i siguran sam da poziv samo što nije usledio. Znaš, sećam se svoje velike mature, bio sam zacopan u jednu devojku a ona je bila mnogo iznad moje lige. Danima sam stajao pored telefona ali se nisam usudio da je pozovem, plašio sam se da li će prihvatiti. Na kraju, skupio sam hrabrosti i pozvao je. Naravno, rekla je DA! Tako da, znajući kako su muškarci često kukavice, a takođe znajući i da si ti ovoliko zgodna i lepa, siguran sam da se prosto plaše. Čim se neki okuraži, pozvaće te.” – zagrlio me je i poljubio.

Ćerka: “Hvala tata, nadam se da si u pravu. I nemoj da zaboraviš da je sutra dan za kupovinu haljine! Obećao si.”

Tata: “Ne samo da nisam zaboravio nego i jedva čekam! Odoh sad na posao pa se vidimo večeras.”

Knight_79 – Molim??? Pustila si tati pornić i gledala kako svršava???

Lolita_2000 – Jesam! Ali to nije sve! Pre nego je svršio, pogledao je u moju… 0:)

Knight_79 – Čekaj čekaj… bila si gola i gledao ti je u mačkicu?

Lolita_2000 – Ma nisam bila gola… imala sam šorc ali sam bila toliko mokra da je malo probilo 😀 xD

Knight_79 – Uuuuhhhhh… sad sam tvrd xD

Lolita_2000 – E a da znaš koliko mi ga je žao… Ona veštica mu ne daje pičke i onda jadnik mora da drka i da gleda porniće! Eeej, pored rođene žene on mora da zamišlja i sam da se zadovoljava… 🙁

Knight_79 – Lolita… ako smem da se umešam, rekla si da je želeo da gleda neke mlade klinke. Znači da ga to loži… možda bi mogla tu da mu pomogneš 😉

Lolita_2000 – Hmm… Pretvorila sam se u uvo 😀

Knight_79 – Svaki muškarac, bez obzira na godine, ima jedan ne prevaziđeni fetiš – ženske nošene gaćice 😉

Lolita_2000 – Hmmm… I dalje slušam 😉

Knight_79 – Maštanje bi mu išlo mnogo lakše ako bi imao barem miris preko kojeg bi mogao da se udubi i da lakše zamišlja… Reci mi, jel imaš gaćice na sebi trenutno?

Lolita_2000 – Ne, kuckam ti gola hahahahah :PPP Naravno da ih imam.

Knight_79 – Eto, moj predlog je da ih nosiš danas ceo dan, neka dobrano upiju tvoje mirise i sokiće 😉 pa mu ih predaj i prosto reci da su od neke drugarice… zaboravila ih je ili nešto, neće on ni pitati 😉

Lolita_2000 – Viteže, ti si majstor! Šta bih ja bez tebe <3

Poslušala sam Viteza i ceo dan provela u kući, povremeno se mazeći preko gaćica kako bi upile što više. Bilo je nešto erotično, nešto napaljujuće u tome što sam planirala predati tati svoje “prljave“ gaćice. Ipak pored uzbuđenja, osećala sam i blagi strah – šta ako mu se ne svidi? Ja svoj miris obožavam i uvek uživam u mirisanju i lizanju svojih prstiju kada se igram sa sobom, ali da li će i on tako misliti?

Vratio se kući mnogo ranije nego obično tako da sam brzo morala da skinem gaćice i da navučem neku suknjicu na potpuno golu guzu. Sakrila sam gaćice iza leđa i otišla do tate koji se tada presvlačio u sobi. Pokucala sam i ušla dok je bio u potkošulji i uskim boksericama.

Ćerka: “Zdravo tata… baš si poranio danas.”

Tata: “Da… čak dva klijenta su mi otkazala saslušanje danas tako da sam mogao da napustim kancelariju dobra tri sata ranije. A ti… šta to kriješ iza leđa?”

Ćerka. “Hmm… znaš, nešto sam razmišljala danas. Nemoj da se ljutiš ali, bila sam tužna kada si mi rekao da ti mama ne daje i…” – prišla sam mu i oboje smo seli na njegov krevet.

Tata: “Dušo, nemaš zašto da se brineš oko toga. To je naša stvar i mi ćemo je rešiti među sobom.”

Ćerka: “Znam… ali mislila sam da ti možda malo olakšam dok se… znaš već, dok se igraš sa sobom.”

Tata: “Da mi olakšaš? Pa zar mi već nisi pomogla sa internetom i onim bezobraznim filmićima?”

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 2. Deo

Ćerka: “Mislila sam da ti možda treba nešto… konkretnije.” – ispružila sam ruku i pokazala mu svoje gaćice.

Bile su to pamučne roze gaćice sa sitnim, sitnim belim tačkicama. Na vrhu lastiža sa prednje strane stajala je ušivena mala mašnica sa crvenkastim cirkončićem u sredini. Bile su vidno vlažne i veoma snažnog mirisa. Uzeo ih je u svoju ruku i prstima ih nežno dodirivao.

Ćerka. “Drugarica ih je zaboravila… nosila ih je ceo dan pa reko… možda ti pomognu da lakše… ona je takođe i jako mlada, mojih godina…” – tiho sam govorila gledajući kako polako spušta ruku na svoj kurac i počinje da ga masira preko bokserica.

Tata: “Mlada… po svemu sudeći i nevaljala… pogledaj kako su vlažne.”

Ćerka: “Jeste… ona je malo tako šašava i kaže mi da je često napaljena.”

Tata: “Uhhhh…” – gurnuo je ruku u gaće i počeo da drka dok je drugom rukom pribio gaćice na lice.

Duboko je udisao i sve brže drkao! Bio je to prvi put da sam ga videla toliko napaljenog! Ovlažila sam čim je ispružio jezik i počeo da liže mesto koje je mazilo moju pičkicu ceo dan.

Ćerka: “Tata… ti voliš da ližeš…”

Tata: “Uhhh… obožavam da ližem… mirišem… ljubim… posebno ovako mladu i sočnu pičkicu!”

SVRŠILA SAM! Kada je izgovorio tu vulgarnu reč, na sekundu sam stisnula picu preko suknjice i svršila! Odmah je to primetio, nastavio da miriše gaćice i da me gleda ne ispuštajući kurac iz ruke.

Ćerka: “Tata… ako baš toliko voliš da ližeš mlade i… sočne… mislim, mene niko nikada nije…” – spustio je moje gaćice na svoj kurac koji je oslobodio iz gaća i počeo da ga drka sa njima u ruci.

Tata: “Nije te niko nikada lizao? A jel bi… jel bi volela?” – gledala sam ga polu uplašenim pogledom i klimnula glavom.

Podigla sam se u udobniji sedeći položaj i polako širila svoje noge. Suknja mi se podigla i tata je ubrzo mogao da vidi moju mokru pičkicu. Oči su mu zasijale kada me je ugledao tako raskrečenu.

Tata: “Bez gaćica… i još tako obrijana… Uhhh, još jedna tema o kojoj ćemo razgovarati kasnije, nevaljalice jedna.” – spustio je glavu i prvih nekoliko sekundi je samo upijao miris.

Tata: “Ili ti i drugarica mirišete potpuno isto, ili si ti jedna mala lažljivica.” – prišao je i nežno me gricnuo za unutrašnjost butine.

Ćerka: “Auč… uhhhh… izvini tata… u pravu si, gaćice su moje. Lažljivica sam… kazni me jezikom, zaslužila sam.” – drhtala sam želeći da ga osetim na sebi.

Drkao je jednom rukom a drugom je raširio moju picu. Crvena i nadražena unutrašnjost je predivno mirisala dok su me tatini prsti izluđivali. Masirao mi je klit i mazio glatko obrijane usnice, gledajući u uski i nevini kanalić.

Tata: “Dušo… savršena si. Tako nežna i topla… mirišljava.” – prišao je i poljubio me po sred pice. liže ćerki pičkicu sočnu

Zatim je jezikom probijao moju rupicu, a prstom i dalje trljao klit. Jecala sam na njegove brkove i bradu koji su me dodatno ložili i bockali, i na njegov kurac koji je trpeo veliko navlačenje. Jezikom je ubrzo prešao na moj klitić i opet sam svršila, prskajući prozirni ejakulat u tatina žedna usta.

Tata: “Mmmm…” – oblizivao me je celu, ne samo pičku već i delove nogu, kao i stomačić sve do pupka.

Broj orgazama sam i zaboravila! Celo telo mi se treslo i drhtalo pod tatinim iskusnim dodirima. Zatim, kada više nisam mogla da izdržim, podigao se i počeo da drka pred mojom pičkom.

Tata: “Uhhh… jel smem dušo da svršim na tvoju lepu…”

Ćerka: “…pičkicu?” – ovaj put sam ja izgovorila tu vulgarnu umanjenicu kako bih ga još više napalila… ali nisam tu stala. – “Molim te tata… izdrkaj ga dok je gledaš i jebeno je okupaj.”

Tata: “Uuuuuhhh… bezobraznice jedna! Pazi na rečnik pred svojim ocem.” – nasmejao se, spustio i poljubio me u usne.

Dok me je ljubio osetila sam vrelu tečnost kako prska po mojoj pici. Bila je veoma topla i nežna, uživala sam u tom novom osećaju za mene. Tata se potom podigao i zajedno smo pogledali moju potpuno prekrivenu pičku. Sperma je izgledala beličasto i “masno”, zračeći specifičnim, oporim mirisom. Kružila sam prstima okolo ali nisam smela da je dodirnem… da je probam. Plašila sam se da ću u tatinim očima izgledati droljasto, ali naprotiv… on je znao o čemu sam razmišljala i bio je spreman da mi pomogne da ubijem strah.

Tata: “Želiš možda da je… probaš?” – kažiprstom je zahvatio malo sperme sa mene i primakao mi prst.

Skamenila sam se! Šta sam mogla? Želja je bila ogromna ali strah još veći! Šta ako mi se ne svidi? Šta ako ispljunem? Ali ne… morala sam barem da pokušam! Isplezila sam jezik i licnula vrh tatinog prsta. Unela sam spermu u usta i usvajala ukus preko jezika. Odjednom mi se osmeh pojavio na licu i progutala sam tatinu ukusnu, beličastu kap.

Ćerka: “Mmmm…”

Tata: “Ja sam progutao tvoje sočne sokove u slast… drago mi je da se i tebi sviđaju moji…” – pokupio je još sperme i praktično me hranio sa njom.

Ćerka: “Pa šta ću kada si tako ukusan i fin.” – poljubili smo se i tada čuli ulazna vrata.

Tata: “Mama je! Brzo piči u kupatilo i operi svoju ulepljenu macu.”

Ćerka: “Ma neka je… ona voli kada je mokra i lepljiva.” – namignula sam mu i pobegla u svoju sobu.

 

5. USLUGA ZA USLUGU

Počinjala sam polako da ludim! Dok sam se tuširala to veče, nisam ispuštala picu iz ruke. Svo vreme sam mislila na tatu, na njegovo napaljeno lice, kurac… Želela sam nekome da ispričam, da se ispovedim ali nisam imala kome. Vitez je bio offline što me je dodatno nerviralo pa sam morala da se pomirim sa tim da ću to veče teško zaspati.

Pre odlaska na počinak otišla sam do kuhinje po vodu i tada sam primetila roditelje u dnevnoj sobi. Mama je ležala na boku pokrivena ćebetom i po tihom zvuku hrkanja bilo je jasno da spava. Tata je pak sedeo na trosedu i gledao neki film.

Prišla sam mu sa leđa i poljubila ga u obraz što ga je iznenadilo. Okrenuo se ka meni, nasmejao se i pokazao mi rukom da sednem pored njega. Prišla sam ali nisam sela već sam spustila glavu u njegovo krilo i legla u položaju fetusa. Njegova ruka je ubrzo bila na mojoj glavi i nežno me je mazila i češkala moje riđe šiške.

Bio je u boksericama tako da sam mogla i da osetim njegov ugodan miris i toplotu pošto mi je glava bila svega par centimetara od njegovog sakrivenog i opuštenog organa. Okrenula sam tada glavu kako bih ga pogledala i polako svojim potiljkom prelazila preko njegove izbočine. Trgnuo se na ovaj moj dodir i pokazao mi prstom da budem dobra. Bezobrazno sam mu namignula i nastavila glavom a kasnije i svojim obrazom da se trljam o njega.

Svega par sekundi je bilo potrebno da postane tvrd! Obožavala sam i veoma se napalila na činjenicu da je dovoljan samo mali moj dodir da ga potpuno podignem i naložim. Zatim sam usmerila lice i prelazila nosem i usnama preko njegovog sakrivenog kurca. Neugodno se pomerao i stalno bacao pogled ka majci koja je mirno spavala na kauču pored nas.

Zavukla sam tada ruku i izvadila mu kurac iz bokserica. Bio je jebeno vreo i čvrst! Povukla sam kožicu i oslobodila mu glavić koji je bio mokar i klizav, a o mirisu da i ne govorim! Bojeći se da ga stavim u usta, spustila sam glavu niže i lizala mu testise dok sam mu nežno drkala kurac. Usisavala sam i grickala mu jaja, želeći da što duže odugovlačim i dalje se bojeći da krenem da mu pušim.

Ali on nije izdržao. Uhvatio mi je glavu, podigao je i usmerio ka svom uspravnom organu. Pogledala sam ga tada u oči i otvorila usta što sam više mogla. Držeći me za potiljak, lagano me je spuštao na sebe. Prvo je prošao glavić, potom vrat penisa, a na kraju i telo do pola dužine.

Pulsirao je na mojim usnama i na mom jeziku. Iz glavića mu je svo vreme nežno curkala ukusna tečnost dok sam mu sisala i pušila kurac. Moji potezi su bili nespretni i smotani ali se tata nije bunio. Gledao me je sa onim poznatim napaljenim izrazom lica i nežno me nabijao na sebe.

ćerka mu sisa kurčinuIako potpuno prepaljen, imao je kontrolu i bio je veoma oprezan. Kada god bi mi ga nabio nešto dublje, on bi mi podigao glavu kako bi uzela vazduha. Zatim bi se sama vraćala i nastavila da mu gutam karu sve dok nije počeo da se trese i grči. Tada mi je ponovo podigao glavu i počeo da me ljubi, gurajući mi jezik duboko u usta.

Tata: “Princezo… tata bi želeo da svrši sada…”

Ćerka: “Uhhh… i princeza to želi… želi to duboko u svojim ustima.”

Tata: “Jesi sigurna? Tatica će mnogo, mnogo da isprska.”

Ćerka: “Ufff… što više, to bolje!” – spustila sam se i grubo počela da mu sisam kurac!

Uhvatio me je za glavu i držao me je dok je prskao u moja usta. Bila sam potpuno naivna misleći da ću moći sve da unesem u sebe. Sperma je snažno šikljala iz njega da je dobar deo iscurio iz mojih usta iako sam se trudila da progutam što više.

Ipak, nakon što je završio, spustila sam glavu i oblizivala njegov organ i donji deo stomaka kako bi ga potpuno očistila. Nisam se gadila ni jedne sekunde a takođe se više nisam plašila da li ću u tatinim očima izgledati kao neka drolja. Gutala sam jer sam volela, a takođe i jer sam znala da ga to jebeno loži.

Bio je oduševljen i iznenađen mojom željom i umećem iako mi je to bio prvi kurac koji sam pušila! Čistog i izlizanog, vratila sam ga u bokserice i oblizala potom svoje usne. Ustala sam i prišla da mu šapnem.

Ćerka: “Došla sam po vodu ali ovo je bilo ipak mnogo ukusnije. Sada mogu sita u krevet… hvala ti što si me napojio.” – poljubila sam ga u obraz i srećno otišla na spavanje.

 

6. ŠOPING

Vitez – OFFLINE!!!

Ćerka: “Pa da li je moguće? Hoće li se više pojaviti da mu ispričam šta sam sve…”

Tata: “Lepotice? Jesi spremna?” – ušao je bez kucanja u sobu i morala sam brzo da zaklopim laptop.

Ćerka: “Jesam. Daj mi samo minut da se očešljam i krećemo.”

Kada je izašao iz sobe odjavila sam se sa foruma i ugasila laptop. Bilo mi je zaista čudno što se Vitez nije javljao, posebno što što znam da je sigurno bio znatiželjan da čuje kako je prošao plan sa gaćicama, ali njega nije bilo na forumu skoro dva dana.

Obukla sam neku letnju suknjicu i majicu na bratele, stavila naočare za sunce i krenula iz kuće. Tata me je već čekao u kolima i sa osmehom mi je otvorio vrata da sednem na suvozačevo mesto.

Tata: “Šta je bilo? Nešto si mi tiha od jutros.”

Ćerka: “Ma ništa… neki prijatelj mi se ne javlja već neko vreme pa malo brinem. Ali dobro, neću o tome više razmišljati pošto idemo da kupimo haljinuuu… Mnogo, mnogo ti hvala što mi činiš ovo. Nisi ni svestan koliko mi znači.”

Tata: “Naravno… sve za moju princezu.” – sklonio je ruku sa menjača i pomazio me po kolenu.

Ćerka: “Nismo ni pričali o onome sinoć… znam da nisam bila najbolja… ipak mi je to bio prvi put da nekome…”

Tata: “Dušo, za mene si najbolja! I drago mi je što nemaš mnogo iskustva u tome, to znači da sam podigao finu i kulturnu devojku koja se čuva za onog pravog.”

Ćerka: “A meni je mnogo drago što si mi ti bio prvi kojem sam…” – poljubila sam ga u obraz i nasmejano čekala da stignemo do tržnog centra.

Tata je bio predmet pogleda svih prodavačica koje su nas usluživale u buticima. Klinke su prosto lepile svoje oči za njega i moram da priznam da sam zaista bila malo ljubomorna. Sve su se smeškale i pipkale ga, kao da ja ne postojim. Ipak, ono što me je oduševilo jeste bilo to što je tata slabo obraćao pažnju na njih i čak je u jednom trenutku uhvatio moju ruku i držeći me zajedno smo šetkali i tražili haljinu.

Tata: “Jao vidi ovu! Prelepa je, zar ne?”

Ćerka: “Tata… ovo je najlepša haljina na svetu! Samo… skupa je kao…”

Tata: “Hej… za tebe ništa nije skupo, jel jasno?” – skočila sam mu u zagrljaj i na blic smo se poljubili, zaboravivši da smo u javnosti.

Ćerka: “Idem odmah da je probam.”

Tata: “Čekaj… pa ne možeš bez pravih čarapa, cipelica… i bez donjeg veša koji bi išao uz nju.”

Ćerka: “Hmm… otkada se ti toliko razumeš u ženske stvari? Šta predlažeš?”

Tata: “Pa pošto je haljina crvena, trebao bi ti neki tamniji donji veš u tom stilu, a čarape po meni crne kao i cipele”

Složili smo se i našli sve što nam je trebalo. Tata je izabrao čarape, ja sam cipele, a donji veš smo birali zajedno. Odlučili smo se za crnu čipkastu polu tangu i brus koji ide sa njom u kompletu. Sve je bilo spremno samo je još trebalo da ih isprobam.

Ćerka: “Pa hajde, šta čekaš?”

Tata: “Molim?”

Ćerka: “Ej, nemoj da moliš nego ulazi sa mnom u kabinu, moraš mi dati svoje mišljenje.” – zgrabila sam ga za ruku i uvukla u kabinicu.

Tata: “Jesi sigurna da bih trebao da budem sa tobom dok se…”

Ćerka: “Naravno… ionako si me već video. Moraš mi reći kako mi stoji.” – bila sam uporna želeći da me tata gleda dok se svlačim.

Seo je na stolicu iza mene a ja sam počela polako da se skidam, kao da izvodim neki prljavi ples za njega. Kada sam završila u donjem vešu, on je prestao da govori a izgledao je kao da je i prestao da diše.

Brus sam veoma lagano otkopčala i skidala ga tako da sam mu sporo otkrivala delić po delić svojih skromnih ali slatkih i čvrstih grudi.

Po osmehu na njegovom licu, znala sam da je bio oduševljen prizorom. Zatim sam mu okrenula leđa i počela da svlačim gaćice. Spuštala sam ih sporo i saginjala se tako da je mogao lepo da mi vidi guzu ali i picu koja je spojenih usmina izvirivala između mojih čvrsto zbijenih nogu.

Tata: “Uhhh… Divna si… tako zgodna i nežna…”

Ćerka: “Sviđa ti se?” – okrenula sam se ka njemu i nežno rukama prešla preko sisa i pice. – “Hajde, neću valjda pored živog tate sama da se oblačim?” – bila sam sigurna u sebe i vodila sam glavnu reč.

Moj nivo samouverenosti je bio visok iz razloga što sam znala koliko mu se sviđa ono što vidi ali i koliko mu seks fali. Kada je ustao kurac mu je zategnuo prednji deo pantalona i činilo se kao da će da ih probije. Prišao mi je ne očekujući moju ruku koja mu je iznenada i spretno otkopčala šlic.

Ćerka: “Greota da ja budem jedina golišava, zar ne? A i ovaj tvoj maleni, poludeće ovako zatvoren.” – spustila sam mu pantalone zajedno sa boksericama i iskoračio je iz njih. – “Tako… ajde sada, prvo čarape.”

Kleknuo je pred mene i namestio čarapu. Svojim golim stopalom sam ušla u nju i tada je počeo lagano da je podiže. Završile su sa velikom čipkom na vrhu mojih butina i tada je nežno prelazio rukama preko moje noge, mazeći mene i nežan materijal čarapa.

Tata: “Savršeno…” – prišao je i ljubio me je od vrhova prstiju na nogama, preko tabana, članaka, kolena i butine.

Zatim je to isto ponovio i sa drugom čarapom, ali je ovaj put i sebi pomogao, navlačeći kurac sa slobodnom rukom. Prišao je potom i svojim tvrdim organom je mazio moja stopala i gledao u moju pičkicu koja je sve više vlažila.

Pročitajte i ...  Letovanje sa Majom

Podigao se tada i uzeo grudnjak u ruke.

Tata: “Znaš, da bi on lepo naseo na tvoje grudi, potrebno ih je malo navlažiti kako bi se fino prilepio.”

Ćerka: “Uhhh… pa ti na sve misliš. Ajde, navlaži ih.” – prišao je i počeo da liže moje sise.

Prvo je nežno kružio oko bradavica, a potom se ustremio na njih. Prebacivao je veliku količinu pljuvačke koju je razmazivao jezikom. Bile su ukrućene i veoma osetljive pod njegovim dodirima.

Tata: “Tako… sada su spremne.” – stavio mi je brus, namestio ga i zakopčao.

Zatim sam mu opet okrenula leđa u počeo je da mi navlači gaćice. Išao je veoma sporo a kada je stigao skoro do početka guze, zaustavila sam ga.

Ćerka: “Stani tata… ako je brus morao da se prilepi, onda valjda moraju i gaćice, zar ne?”

Tata: “Potpuno si u pravu. Posebno što je ovo praktično tanga… mora dobro da se namesti, sa obe strane.” – tada sam osetila kako mi stiska guzove i počinje da ih ljubi.

Čak i kada sam se sama zadovoljavala, guza i čmar nikada nisu bili predmet mojih igrica, ipak, kada sam osetila njegov mokar i čvrst jezik kako prelazi preko mog osetljivog i nežnog anusa, znala sam da će se to promeniti u budućnosti! Pustio mi je gaćice koje su pale na pod, grubo je i jako razdvojio moje guzove i počeo da pljuje na moj čmar!

Ćerka: “Uhhh… prljavi, prljavi tatica…” – nabio mi je jezik u čmarić i počeo da ga tuca dok sam se ja mazila.

Lizao mi je i ljubio čmar, a povremeno bi mi oblizivao i grickao guzove. Trljala sam klit i jedva uspevala da ne vrisnem od siline orgazma koji sam osetila. Zaboravila sam i na maturu, i na novu haljinu… bila sam van sebe! liže ćerkin čmarić

Tata se podigao, okrenuo me i počeo da me ljubi. Njegov kurac je bio prislonjen na mene, grejao je i vlažio moj stomak. Tada me je pogledao u oči i držeći se za svoj organ nežno je mazio moju pičku sa glavićem. Lagano je vrhom ušao između mojih spoljnjih usmina i klizao po njima.

Tata: “Dušo moja… izvini ali… ja te tako želim. Želim da te osetim na sebi… da me osetiš u sebi…” – praktično me je zadovoljavao svojim glavićem po mome klitu.

Ćerka: “Tata, ne izvinjavaj se… uhhh… kako je samo lep osećaj kada me gledaš, maziš, ljubiš… ližeš…”

Tata: “Reci mi sada potpuno iskreno, bez foliranja – jesi li ikada osetila muškarca u sebi?”

Ćerka: “Nisam… nisam tata nikada…” – tada se nasmejao, počeo snažno da drka i da me miluje slobodnom rukom po licu.

Tata: “Moja lepotica… moja princeza… Prvi put mora da ti bude poseban i sa osobom koju ćeš iskreno voleti i koja će tebe voleti. Obećaj mi da ćeš čuvati svoju nevinost i čistotu samo za njega.”

Ćerka: “Moj princ… hoću tata, obećavam.” – poljubila sam ga iskreno i nežno.

Tata: “A sada dozvoli tvom matorom tati da svrši na ove tvoje predivne grudi.”

Ćerka: “Uhhhh…” čučnula sam i čekala da me isprska.

Spojila sam grudi rukama i napaljeno dočekala tatin vreo mlaz. Sperma je završila na mojim grudima, mojim rukama i mome vratu. Gurala sam prste u usta i skidala spermu sa sebe kako bi je opet osetila u sebi, u svom grlu i svom stomaku. Bila sam navučena i ponosno sam to pokazivala.

Tata: “Uhhh… kako si lepa kada tako fino ručkaš. Nadam se da si sada spremna da isprobaš ostatak stvari?”

Ćerka: “Naravno… ali sama ću se obući ovaj put inače nikada nećemo izaći iz ove male kabine.” – namignula sam mu i krenula sa oblačenjem.

 

7. MATURA

Niko me nije pozvao na maturu ali se nisam uopšte nervirala. Imala sa tatu koji me je čuvao i pazio, i u tom trenutku me je baš bolelo uvo što me niko nije hteo. Za njega – mog princa, ja sam bila najlepša i najbolja.

Došao je i taj dan – dan mature. Od samog jutra je bilo haotično i ubrzano. Doterivanje je bilo u punom jeku i tek sam se predveče vratila kući od frizera i kozmetičarke. Nikog nisam srela u dnevnoj sobi ali sam čula tatu i mamu kako se svađaju u spavaćoj. Prišla sam vratima da oslušnem o čemu se radi.

Tata: “Kako sada baš ideš? Pa ćerka ti odlazi na maturu, postaje žena praktično, a ti nećeš ni da je sačekaš, da je poljubiš i poželiš joj lep provod!” – tata je retko podizao glas ali je tada bio poprilično glasan.

Mama: “Znaš li ti koliko košta moj pedikir? A o kosi da i ne govorim! I sad treba sve to da mi propadne zbog neke glupe mature? Ti si stvarno pošandrcao.”

Rastužila sam se i pokucala na vrata. Tata je otvorio i zanemeo kad me je video, a ni mama nije bila ravnodušna. Na meni crvena haljina uska u struku a široka dole, završavala je u visini kolena. Zatim crne najlon čarape i crne lakirane štikle koje su me činile višljom i ženstvenijom. Oko grudi rozi čipkasti dezeni, kosa podignuta i sjajna, usne jarko crvene i crna maskara oko očiju. U ruci mi je bila diskretna crna torbica.

Mama: “Ti… ti sijaš.” – rekla je iskreno ali se dačak ljubomore jasno nazirao.

Tata: “Princezo… ja… nemam reči.”

Ćerka: “Pa hvala vam…” – stidljivo sam rekla.

Majka je prišla i veoma me hladno poljubila bez reči, a tatin poljubac i zagrljaj su bili topli i nežni. Gledali smo se ni ne shvatajući da je mama odmah izašla iz kuće. Pomazio mi je lice i prstima prešao preko mojih usana.

Tata: “Ti si najlepša osoba na svetu.”

Ćerka: “Ne lupaj tata… najlepša a niko me nije ni pozvao na maturu. Ma… ko ih jebe!”

Tata: ”Hej… rešio sam taj problem, ne brini. Princ je uveliko krenuo ovamo. Idi u svoju sobu i sačekaj ga, samo što nije pokucao na vrata.”

Ćerka: “Molim? Koji princ? O čemu ti…”

Tata: “Ma ne brini ti ništa… ajde sad, budi u sobi a kada dođe fino da mu otvoriš vrata.”

Sedela sam pola sata u sobi razmišljajući ko je taj tajanstveni princ i kakve uopšte tata ima veze sa tim. Blago sam paničila kada sam začula zvono. Otišla sam do vrata i nervozno ih otključala. Kada sam ga ugledala, htela sam da zaplačem.

Tata je stajao u predivnom teget odelu, sa sve kravatom i kožnim cipelama. Mirisao je božanstveno kao i uvek, kosu je sredio sa uljem a u rukama je držao ružu koja je bila toliko crvena da je išla savršeno uz moju haljinu.

Tata: “Imam tremu kao pred prvi sastanak. Molim te, uzmi ovu ružu kao mali znak pažnje. Znam da si očekivala nekog barem 20 godina mlađeg, ali…” – skočila sam mu u zagrljaj i izljubila ga, ostavivši crveni karmin na njegovim usnama.

Ćerka: “Ti si najlepši princ kojeg sam mogla da poželim za maturu. A godine… godine su samo broj. Nego, ne mogu da verujem da se mama složila sa ovim.”

Tata: “Mama? Hmm… neka ovo ipak ostane naša tajna, jel može?” – namignuo mi je. – “Jesi spremna? Već kasnimo…”

Pokupili smo se i krenuli. Osmeh mi nije silazio sa lica. Osećala sam se lagodno i opušteno, kao da sam lebdela na nekom oblaku. Ušli smo u veliku svečanu salu a sve drugarice su zinule kada su videle sa kim sam došla. Ovaj put nisam osećala ljubomoru već sam ga čvrsto držala za ruku i elegantno koračala pokazujući ponosno svoj osmeh i svog princa. Svi su nam prilazili i pohvaljivali nas, diveći nam se kao u mojim snovima.

Njegov pogled, njegovi komplimenti, njegovo sve… Veče je proletelo a da nisam ni trepnula, toliko sam bila uzbuđena i vesela. Nazdravljali smo, plesali, pevali… pitala sam se da li to veče uopšte i može da bude savršenije.

Ćerka: “Znaš… ja se nikada nisam zaljubila tako da ne poznajem taj osećaj, ali lagala bih da kažem da trenutno ne osećam leptiriće u stomaku.” – plesali smo čvrsto zagrljeni.

Tata: “Princezo moja… ne misliš valjda da bih ja mogao biti taj pravi?”

Ćerka: “Iskreno… nemam ni mrvicu sumnje u to.”

Tata: “Ja takođe osećam letiriće ali pre svega zbog toga što ne mogu da te poljubim ovde pred svima… a tako bih to voleo. Šta kažeš da odemo na jedno opuštenije i intimnije mesto?”

Ćerka: “Sa tobom idem bilo gde, samo da znam da ćeš me poljubiti.”

Pozdravila sam se sa svima i sela sa tatom u kola. Vozili smo se po nekim meni ne poznatim stazama dok nismo prošli šumicu i završili na nekom uzvišenju. Izašli smo napolje i došli do litice, a ispred nas je svetleo ceo grad kao na dlanu. Nebo je bilo prepuno zvezda i zagledala sam se u njih što je tata iskoristio i poljubio me iznenada i sa mnogo žara.

Ćerka: “Nisam znala da je moj princ ovako romantičan.” – uhvatio me je za struk, podigao me i smestio na haubu automobila.

Tata: “Biću sve što želiš… kada treba nežan, romantičan, spontan… a kada želiš biću i nevaljao i napaljen i…”

Ćerka: “Tata… trenutno želim da ti budeš taj koji će mi pružiti ono što mi ni jedan još nije pružio… želim te u sebi. Želim te duboko… želim da…” – prekinuo me je.

Tata: “Srećo moja… ja nisam bio potpuno iskren prema tebi. Izvini.” – milovao me je i gledao tim tamnim očima.

Ćerka: “Ne zanima me… sve što je bilo, to sada zaboravi… tebi mogu sve da oprostim.”

Tata: “Ne razumeš… tvoj tajanstveni Vitez 79… upravo ga gledaš.”

Ćerka: “Vitez? Gledam…? Ali kako… mislim, kako si znao da sam ja… a internet, ti se ne snalaziš!” – potpuno sam bila izgubljena.

Tata: “Dušo, ja sam advokat, na internetu sam ceo dan. Ne znam ni da li novine uopšte i dalje postoje. Izvini… zaboravila si jedan dan da se izloguješ pa sam video tvoj nik i taj sajt i… mislio sam kako takav forum nije dobro mesto za tebe, brinuo sam. Ali onda si počela da pišeš, da me intrigiraš… ložiš. Zato i otvorena vrata od kupatila, tvoje gaćice… Oprosti mi.”

Nisam znala šta da kažem! Film mi se odmotavao u glavi i sve je nekako imalo smisla, i njegove reči, i predlozi, i pristup, čak i to što nije bio na vezi kada je bio sa mnom. Sve se poklopilo.

Ali sam bila srećna što je tako. Jeste da nije bio iskren, jeste da je na neki način i remetio moju privatnost, ali toliko sam ga volela da mu ništa od toga nisam uzela za zlo. Želela sam ga samo još više!

Ćerka: “Tata… Vitez je jedan veoma perverzan i napaljen tip… ako želiš da ti verujem da si ti on, moraćeš da me ubediš u to!”

Tata: “Uhhh… sa zadovoljstvom, ćerkice moja. Samo, ne znam ja ko je to napaljen i ko ČESTO masturbira sa svojim malenim dildom.”

Ćerka: “Hmmm… mislim da sam ga prerasla, sada mi treba nešto pravo… nešto veće i čvršće.” – otkopčala sam mu šlic, izvadila kurac napolje i stisnula ga što sam snažnije mogla.

Tata: “Aaaaahhh…”

Ćerka: “To ti je kazna zato što si se igrao sa mnom… zato ću sada ja malo da se igram sa njim, ako nemaš ništa protiv.” – pljunula sam na svoju ruku i počela snažno da mu drkam.

Odvezao je kravatu i zajedno sa sakoom je bacio na travu. Zatim je gurnuo jezik u moja usta i sisala sam ga ne prestajući da mu navlačim kurac koji je momentalno očvrsnuo u mojoj ruci. Spustio mi je gornji deo haljine, skinuo brus i počeo da mi sisa bradavice tako snažno i napaljeno kao nikada do tad.

Ćerka: “Ufff… reci da želiš da mi budeš prvi… pričaj mi tatice…”

Tata: “Uhhh… želim te princezo, želim da ja budem prvi koji će da uđe u tebe… koji će da te tuca! Želim da osetim tvoju slatku i usku pičkicu oko mog kurca… želim da je jebeno napunim!”

Ćerka: “Uhhhh… da je napuniš… da… da…” – nekako sam se “iščupala” iz njegovog zagrljaja i raširenih nogu čučnula pred njim. – “Jebi me tata… jebi me prvo u usta, želim da te jako navlažim pre nego me napuniš.” – naravno da su sve granice odavno bile pređene i nisam se ustručavala da vulgarnim rečnikom dovedem oca do ludila.

Tata: “Mmmm… prljava mala princeza. Skloni ruke dušo, dozvoli mi da ti pokažem kako volim.”

Uhvatio me je za glavu i prvo je mazio moje usne i obraze svojim glavićem. Trljala sam pičku preko crnih gaćica, jedva čekajući da ga ubaci u moja usta.

Ćerka: “Mmmm…” – ušao je skoro ceo i lagano počeo da me tuca.

jebanje ćerke u ustašcaBalavila sam boreći se sa tatinom karom koja je sve dublje prodirala. Kada god bi ga izvadio iz mojih usta ja bih se proderala – još tata, jače mi ga gurni! i tada bi se vratio unutra. Bila je to scena kao iz nekog prljavog porno filma.

Tata: “Uhhh… ako nastaviš tako da me napaljuješ, svršiću ti u usta!” – podigao me je i ponovo me naseo na haubu.

Ćerka: “Šta je matorac, ne možeš dugo da izdržiš pored ovakve napaljene, mlade ribe?” – zezala sam ga gledajući kako se bori da već tada ne svrši po meni.

Tata: “A tako ćemo… dobro… da vidimo sada ko će duže izdržati kada me osetiš u sebi. Uhhh, i ove gaćice, zajedno smo ih birali… ne želim da ih skidaš dušo.” – uhvatio ih je i samo ih malo sklonio u stranu kako bi oslobodio moju vrelu pičkicu.

Namestio je kurac i polako počeo da se probija kroz moj uski ali srećom veoma mokar kanalić. Širio me je i otvarao ali nije bilo boli. Gledali smo se u oči i polako se približavali telima. Mogla sam da osetim svaki njegov topli delić, svaki snažan udar pulsa…

Ćerka: “Aaaaahhh…” – i čim je ušao do kraja, svršila sam!

To je bilo neverovatno iskustvo za mene, gde sam shvatila da ni sama sebe ne poznajem, da ne razumem svoje telo. Kada bi masturbirala, trebalo bi mi mnogo vremena da se dovedem do vrhunca, ali sa tatom… sa njim je bio dovoljan jedan dodir, jedna reč, i eksplodirala bih u trenutku!

Tata: “Lepotice… kako si slatka kada svršiš. Uhhh… jel priznaješ poraz?” – držao me je za struk i nežno se nabijao u mene.

Ćerka: “Priznajem… sve priznajem… bolji si… izdržljiviji si… uh… jače tata!”

Ljubili smo se i tucali na haubi pod zvezdanim nebom uz topao letnji vetrić koji je pirkao po našim znojavim telima. Za mnoge je prvo seksualno iskustvo često loša uspomena, ali za mene… to je uspomena koju ću pamtiti čitav život. Njegov dah na meni, njegov kurac u meni, njegovi odmreni dodiri i pogledi. jebanje svoje mlade ćerke

Ćerka: “Svrši u mene… svrši i ostvari svoju želju… napuni svoju princezu… svoju ćerkicu.”

Tata: “Uhhhh…” – zajedno sa njegovim uzdahom krenula je i njegova sperma.

Mlaz za mlazom vrele, ukusne tatine tečnosti je punilo moju malenu, nežnu pičkicu koja je tada, kao i ja, ušla u svet odraslih. Bila sam ispunjena, napunjena… ostvarena.

Tata: “Sutra ćemo da povedemo ozbiljan razgovor o zaštiti i sigurnom seksu. Moraću sve da ti objasnim i da te naučim.” – nasmejano je govorio i dalje stojeći čvrsto i duboko u meni.

Ćerka: “Mmmm, svemu da me naučiš? Jedva čekam. Volim te tata.”

Tata: “Volim i ja tebe dušo.” – poljubili smo se i zagrlili.

 

KRAJ                                                                                                                                                MomLover

besplatan sms
One thought on “Tatina Princeza Mature”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)