jahanje tatine kite

Razmišljala sam o svemu. Mama je dakle posle izlaska pušila tati. Kakva ironija zar ne? Pomislila sam – možda sam samo fantazirala. Ali to onda ne objašnjava spermu u mojim ustima i to što sam gola u njegovom krevetu. Dakle, ono čega se sećam je verovatno bilo stvarno. Ali najvažnije je bilo pitanje – Da li moj tata zna? Da li se probudio? A ako jeste zašto me nije zaustavio? Ili je pokušao da me zaustavi, a ja sam samo nastavila?

Da li da pokušam da razgovaram sa njim o tome? Moram da pozovem Anabelu i da je pitam da li je ikada uradila tako nešto. Ali kad bolje razmislim, izvukla bi to iz mene ako ima i najmanju predstavu o kome govorim. Ne… ne ovo ostaje sa mnom. Ali šta ću sa tatom? Nije se ponašao čudno oko mene. Samo mi je skuvao kafu kao i uvek, bilo da sam se zabavljala prethodne noći ili smo se samo mazili i gledali nešto na TV-u. Kao da je to bio normalan vikend.

Ne mogu ni da zamislim sebe kako radim ovo trezna, ali pijana mogu? Šta ako bih se ušunjala u njegovu sobu gola, popušila mu kurac, ali trezna? Izađem sa prijateljima, ali ne pijem? Okej nemoj puno piti pa vidi šta će se desiti. Da, on je moj tata i to je incest, ali ja nisam čudakinja. Nisam ni drolja. Možda sam ponekad zavodnica, ali ništa više od toga. Mogu li to da uradim? Imam li “muda“ za ovo? Moram da razmislim o tome.

****

Nekoliko nedelja kasnije.

****

„Laku noć i vozite bezbedno.“ Skidajući štikle i penjući se stepenicama osećam leptire u stomaku. Stvarno je trebalo da popijem još malo da smirim živce. Mogu li da prođem kroz ovo trezna? Prilično sam sigurna da sam to radila pijana, ali sada sam jedva pripita, ali daleko od toga da sam pijana. Barem ću zadržati svoju odeću na sebi ovog puta. Možda samo obučem nešto udobnije.

Odlično, jedna od tatinih starih majica, tako velika na meni praktično pokriva moje dupe. Volim da je nosim. Ulazeći u sobu razmišljam o tome i shvatam da je loša ideja. Trebala bih ipak biti gola. Ako se pojavim sa odećom, možda će znati da se nešto dešava. Uvek sam se budila gola u njegovoj sobi. Da, bolje da skinem odeću.

Pročitajte i ...  Mama Kućepaziteljka 7. Deo

Osećajući kako mi pička postaje sve vlažnija, prolazim pored dnevne do tatine sobe. Slušajući ga kako hrče, znam da je u dubokom snu. Hodajući do tate, povlačim pokrivač i nalazim ga potpuno golog, ali njegov penis je mlohav. „U redu, sad ili nikad.“ Obilazim na drugu stranu kreveta, dižući jedno po jedno koleno i puzim prema njegovom kurcu. Previše mlohav da bih ga podigla rukom, spustila sam usta do njega i usisala ga.

Osećam da počinje da raste u mojim ustima. Degustirajući tatin kurac, osećam da postajem vlažnija svake sekunde. Izvlačeći ga iz usta, gledam mu lice i vidim da još uvek spava. Vraćam se do njegovog kurca ispruživši ga rukom podižući ga palcem i ponovo počinjem sisati. Postaje sve tvrđi i primetim da više ne hrče. Dok klizim ustima gore-dole, osećam da postaje jako nabreknut. Ali to nije jedino što osećam. Tata je stavio ruku na moju guzu i počeo da klizi prstom niz moju rupicu. sisa tatinu kitu

Trljajući moj šupak, osećam kako ide dalje dole i dodiruje moju picu. Trljajući moje usmine ne mogu a da ne odgovorim na to. Sa njegovom kitom u ustima čujem sebe kako govorim „Mmmmmm…“

Onda ga čujem: „Ohhh dušo, ti si ista tvoja majka.“

Čim je to izgovorio krenuo je prstima prema mom klitorisu. Uhvativši ga ili da kažem štipajući ga, počinje da se igra njime. Sokovi mi kaplju niz guzu, počinjem da ga sisam sve jače i brže. Osećajući kako mu se kukovi podižu, počinje da me jebe u usta. Uzimam ga dublje u grlo. Tada osećam kako mi drugu ruku stavlja na vrh glave i gura me nadole, ne dajući mi drugog izbora nego da ga uzmem dublje, tako duboko da sam usnama bila naslonjena na njegove stidne dlake.

„Oh bože, ti si čak bolja od svoje mame. Sisaj tatin kurac, bravo…“ Više ne osećam leptiriće u stomaku, osećam potrebu za jezikom na klitorisu.

Pročitajte i ...  Sestre u Olujnoj Noći

Stavljajući mu jednu nogu preko glave, ulazim u pozu 69 u nadi da će me tata polizati. On ne razočarava. Osećam kako mi liže pičku dok me drži za dupe. Igrajući se sa klitorisom, gurajući jezik u moju rupu, i tokom svega toga osećam kako mokrim prstom trlja moju rupicu guze. Gurajući prst polako u moj anus, počinjem da stenjem bez prestanka. Počinjem da se trzam reagujući na dodir njegovog jezika i prsta, osećam kako se sve više približavam svršavanju na očevom licu.

Dok sam na samoj ivici svog orgazma, osećam da tata kreće da sipa svoju spermu u moja usta i niz moje grlo. Gutajući što brže mogu pokušavajući da mi ne iscuri iz usta – Svršavam. Počinjem da stenjem i gutam u isto vreme. Nakon što smo oboje svršili, pustila sam ga da mi isklizne iz usta. Čim sam čula kako ponovo počinje da hrče izašla sam iz njegove sobe.

U svom krevetu ulazim pod pokrivač i dalje naga, smejem se u sebi. Ne osećam krivicu niti gađenje prema sebi. U pravu je – ista sam kao mama. Satima kasnije se budim uz miris kafe sa tatom u mojoj sobi. „Probudi se dušo, vreme je da te povezem mami.“

**

Nakon što sam oprala zube, obukla sam tatinu košulju, gaćice i helanke. Ulazimo u auto i krećemo. Kada stignem do maminog prilaza, nagnem se da poljubim tatu u obraz i kažem: „Tata, nadam se da si ponosan na mene, nisam bila pijana sinoć.“

Gleda me širom otvorenih očiju i ne govori ništa, ali se osmehuje. Prolazeći kroz vrata dočekuje me mama i pita me „Kako si provela vreme sa tatom?“

„O, dobro smo se proveli. Zapravo, planiram da prespavam i u subotu uveče, ako nemaš ništa protiv.“

„Naravno dušo. Drago mi je da ste vas dvoje tako dobro slažete.“

Ne mogavši da se ne nasmejem, odlazim u svoju sobu da se pripremim za sledeću nedelju.

**

„Bilo je do jaja!“ Anabela me je odbacila do tate nakon izlaska. Mašući joj skidam štikle ne samo zbog komšije, nego znam da me tata ne očekuje a imala sam iznenađenje za njega. Koristeći svoj ključ, polako otvaram vrata i krišom ulazim unutra. Ostavljajući cipele u svojoj sobi, skidam svu odeću i krećem u tatinu sobu.

Pročitajte i ...  Biseksualna Ćerka

Nalazim ga kako leži go sa svojim mlohavim penisom, ali ne zadugo. Koristeći samo usta, podižem njegov penis i počinjem da sisati. Počinje da mi raste u ustima. Kada ga dovedem do pune tvrdoće, puštam ga iz usta i penjem se na njega. Posežući između nogu, držim ga do pice i uvlačim ga unutra. U početku lagano ga jašem, taman da ga polako probudim. jahanje tatine kite

Otvara oči, ne govori ništa niti izgleda šokirano. Nastavljam da ga jašem u pozi kaubojke a on me hvata za sise i počinje da me vuče za bradavice. Savijajući leđa i gurajući se o njegov stisak, počinjem da stenjem. Onda ga čujem kako kaže „Da dušo, jaši tatin kurac.“

Počinjem da osećam kako mu se kukovi podižu u skladu sa mojim ritmom. Prepuštajući se zadovoljstvima seksa i ne mareći koliko je ovo pogrešno, dovodim svog oca do ludila, on me upozorava da je blizu. Dolazim do klitorisa i počinjem da ga trljam brzo i snažno sa ciljem da postignem orgazam sa njim.

„O sranje, tata će da svrši“, kaže on naglas.

„Šššš… ne želim da komšije čuju da jebeš svoju ćerku.“

Zajedno dostižemo vrhunac. Ugrizem se za ruku pokušavajući da se sprečim da vrisnem i osetim kako mi unutrašnjost eksplodira. Još uvek potresena od orgazma padam na tatu prekrivena znojem.

„Dušo, šta je ovo izazvalo? Pijano pušenje u redu, to znam i po tvojoj mami, ali ovo? Ti shvataš da je ovo pogrešno.“

„Znam, ali nije me briga. Dokle god je to između nas. Odrasla sam i znam šta radim. Ako ništa drugo, ja sam ta koja tebe iskorištava.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)