misionarska poza ujak i sestričina

Sneg je žestoko padao. Put koji se prostirao preda mnom se stopio u okolinu, tako da se nije moglo razaznati gde je put prestajao, a gde je počinjao. Vozio sam praktično po osećaju, a to nikad nije dobro. Moji farovi su samo pogoršali situaciju, osvetljavajući velike pahuljice dok su padale, tako da se činilo kao da je ispred vozila sve prekriveno belim ćebetom. Nije bilo tragova od drugih vozila za praćenje.

Već neko vreme nisam video drugi auto i to nije bilo čudo. Nismo trebali ni mi biti tamo. Moja sestričina je sedela pored mene, zureći u očaravajući prizor beskrajne beline i snežnih pahulja koje se spuštaju dole i padaju svuda oko nas. Pokupio sam je sa fakulteta da je dovezem kući za praznike. Pred nama je bilo još nekih 8 sati vožnje po lepom vremenu; 30 sati ako se ova mećava nastavi.

Kapci su mi bili teški. Moje ruke su čvrsto držale volan dok je govorila. „Ovo je ludo. Kako uopšte znaš gde je put?“

„Iskustvo.“ Našalih se. „Želiš li da voziš?“

Pogledala me je užasnuto. „Nema šanse!“

„Slušaj, uskoro bi trebalo da se pojavi motel. Moraćemo da odmorimo tamo ako ovo ne prestane.“ Rekao sam. „Odatle možemo nazvati tvoju mamu.“

Jedva sam završio sa rečenicom kada se kroz sneg pokazao znak. Zaustavio sam svoj kamionet. Pred prozorom je treptao znak motela, a parking je bio prazan. „Sačekaj ovde dok nam sredim sobu.“ rekao sam dok sam otvarao vrata i izlazio na hladan vazduh. Velike pahuljice su lepršale nadole, lepeći se za moju košulju. Bilo je mirno. Nije bilo povetarca. Niska debela žena me je dočekala kada sam ušao pred sićušnu, sivu recepciju.

„Šta radiš napolju u ovakvoj noći pobogu?“ upitala je, okrenuvši se da uzme ključ od sobe koji je visio iza nje.

„Noć je 50 evra.“ rekla je dok se vraćala. „Lična karta i kreditna kartica.“ – prihvatio sam i dao dokumenta. „U redu, potpiši ovde.“ Potpisao sam priznanicu i vratio dokumente u novčanik. „Soba 114… dole na samom kraju. Odjava do 11 ujutru.“

Odvezao sam se do kraja parkinga i zaustavio se ispred naše sobe. „Ne očekuj previše Sandra.“ rekao sam dok sam skupljao neke stvari iz vozila. „Hajde da uđemo i proverimo.“ Bila je mala i zastarela soba. Jedna stolica prekrivena grubom narandžastom tkaninom stajala je u uglu, a stari TV sedeo je na vrhu komode.

Na krajnjem stolu pored jedinog kreveta koji je zauzimao skoro celu sobu bila je lampa. Zidovi su bili obloženi veštačkom drvenom oblogom koja nije uspela da ubedi čoveka da je to nešto drugo od onoga što jeste – lažnjak. Plafon je imao mrlje od vlage, očigledno je krov nedavno bio propustio.

„Dobro došli u sedamdesete.“ Našalih se.

Sandra me je pogledala. „Postoji samo jedan krevet ujka Pavle. Kako će ovo da funkcioniše?“

„Moraćeš da spavaš na podu draga“, zezao sam je.

Ona se nasmešila…“Nadaj se.“

„Hajde da se zagrejemo, a ja ću uzeti naše torbe.“

Uneo sam naše torbe i bacio ih na krevet. Sandra je bila na svom mobilnom, razgovarala sa svojom mamom, mojom sestrom. Otkopčao sam torbu i izvukao donji deo pidžame i 2 boce vina koje sam kupio za poklon. „Ovo treba više nama nego tvojoj baki.“ rekao sam dok sam stavljao boce na noćni stočić.

Pročitajte i ...  Tatine Prljave Čarape

„Mama želi da razgovara sa tobom.“ rekla je dajući mi telefon. sestričina u seksi košulji

Uverio sam sestru da je sve u redu i da ćemo odmah rano ujutru krenuti na put. Sandra je otišla u kupatilo dok sam ćaskao sa njenom majkom. Spustio sam slušalicu i nalio dve čaše vina. Seo sam u stolicu i zurio kroz prozor u sneg koji je još uvek snažno padao. Sandra se pojavila u velikoj majici koja je bila dovoljno dugačka da je pokrije. Imala je 19 godina, vitka, sa dugom crnom kosom. Bila je malenog rasta, sa malim grudima koje su savršeno pristajale njenom sitnom telu. Imala je slatko malo dupe. Okruglo i čvrsto. Da, ujaci prepoznaju takve stvari.

„Želiš li malo vina Sandra?“ Moja ruka pruža čašu.

„Smem?“ upitala je. „Ne smeš reći mojoj mami.“

Gurnuo sam čašu prema njoj. „Tvoja mama ne mora da zna sve.“ rekao sam namigujući.

Pažljivo je ispružila ruku, uzimajući čašu iz moje ruke. „Baš tako.“ rekla je sa stidljivim osmehom. Obema je rukama uhvatila čašu i prislonila je na svoje crvene usne. Prešao sam do kreveta, nudeći joj stolicu da sedne. Razgovarali smo o studijama, raspustu i oluji koja nas je omela. Bila je zrela za svoje godine i veoma inteligentna.

Popili smo jednu celu flašu vina, a ja sam otvorio drugu. Postajala je koketnija sa svakom čašom koju je popila, zabacivala kosu i kikotala se.

„Ujka Pavle.… zašto se nikad nisi oženio?“ Otpila je čašu; gledajući me dok sam odgovarao.

„To je komplikovano.“ Propetljao sam. Ni sam nisam znao odgovor. Predugo sam čekao u životu, a sada, sa 40 i kusur, moje mogućnosti su bile ograničene. Bio sam u građevinarstvu, pa sam stoga mnogo putovao, prelazeći sa jednog projekta na drugi. Novac je bio dobar, ali sati su bili dugi, a ja bih provodio nedelje daleko od svog doma. Bio bi težak život tražiti od žene da izdrži.

„Ali voliš devojke… mislim, žene… zar ne?“ upitala je trepnuvši očima. „Mislim… sviđa ti se ono što mi, jeli… imamo, zar ne?“ Dok je govorila, polako je otvorila noge, otkrivajući mi svoju golu picu. Teško sam progutao pljuvačku, zureći u njenu mladu vaginu bez i jedne male dlačice. Vilica mi je pala.

„Naravno Sandra… naravno da volim.“ Promucao sam… ne mogavši da verujem šta vidim.

„Seti se onoga od malo pre što smo rekli, ujko moj….. mama ne mora sve da zna….. zar ne?“ Osmehnula mi se, oblizujući usne.

„Khm… Da.. Tako je.“ rekao sam, prebacujući pogled na njeno lepo lice.

U meni se javila ogromna nelagoda, dvoumio sam se. Šta da radim? Znakovi su jasni, njeno ponašanje je kristalno jasno…. Prelomio sam!

Skliznuo sam sa kreveta i kleknuo ispred nje. Nalazio sam se između njenih divnih, mladih nogu. Stavio sam ruku oko njenog struka i privukao je sebi. Naša usta su se srela u strasnom poljupcu. Naši jezici su se međusobno istraživali, kušajući jedan drugog. Stavio sam ruku između njenih lopatica dok je prstima prolazila kroz moju kosu. Bili smo zaključani zajedno, dah nam je bio vruć i težak.

Pročitajte i ...  Maserka koju Nisam Očekivao

Razdvojili smo se i gledali jedno drugom u oči. Zabacila je glavu unazad, a ja sam je milovao po vratu. Nežno, sasvim nežno. Svukao sam joj majicu preko glave i poljubio je niz vrat dok je tiho stenjala. Ruke su mi klizile preko njene tople kože. Mekana i glatka. Milovao sam je po bokovima, a palčevi su mi se pomerali ispod njenih čvrstih malenih sisa dok su ih moji prsti obuhvatali. Nežno sam stisnuo njene savršene grudi dok je tiho promrmljala

„Daaaa.“ Našao sam njenu tvrdu bradavicu palcem, štipajući je među prstima. „Sisaj je ujko!“ Plakala je od želje.

Uhvatio sam njenu ružičastu bradavicu između svojih vlažnih usana… snažno je sišući. Jezik mi se vrteo oko nje. Uzdahnula je dok sam je proždirao, prvo jednu sisu, pa drugu. Ljubljenje i sisanje. Njeno disanje je bilo plitko dok sam ustima masirao njene meke brežuljke. Prešao sam jezikom niz njeno utegnuto telo. Milujući je polako i nežno dok sam išao. Stomak joj se podiže sa svakim udahom. Njena meka koža, topla na moj dodir. Dok sam se spuštao niže, njen mošusni miris mi je ispunio nozdrve. Udahnuo sam je. Uhvatila me je za kosu i gurnula prema svojoj pičkici. „Pojedi me!“ Molila je. ujak joj liže pičkicu

Stavio sam ruke ispod njenih kolena i povukao je napred, ruke na njenim mlečno belim butinama. Pogledao sam njenu picu koja je blistala od sokova. Moji prsti su razdvojili njene meke usmine da otkriju njen ružičasti prorez. Približio sam se, ispruženog jezika; moj topli dah na njoj. Okusio sam je. Zastenjala je i gurnula se prema mojim ustima. Jeo sam njenu pičku i stenjao. Sisao sam njen mokri klit. Lizao, gnjavio. Ne mogu da utolim svoju požudu za njom.

Stavio sam usne na njen klitoris i sisao ga, zadirkujući ga jezikom. Zabacila je glavu unazad i zarila prste u naslon za ruke dok je cičala od oduševljenja. Moje ruke na njenom čvrstom dupetu, držeći je uz sebe dok je tresla bokovima. Njen slatki nektar prekrivao je moje usne. Vrištala je kada je svršila u moja usta, a ja sam popio sve njene sokove.

Pogledao sam u nju dok joj se telo opuštalo. Srela je moj pogled. „Nabij mi te divne prste u pičku.“ prošaputala je.

Poljubio sam joj stomak dok mi se ruka pomerala da joj pokrijem toplu, mokru picu. Moja usta su pronašla njenu natečenu bradavicu dok je moj prst klizio gore-dole po njenom prorezu. Ušao sam u nju dok mi se palac trljao o njen klitoris. Širila je noge dok sam nabijao prst duboko unutra, istražujući njenu opasno tesnu rupu.

Prešao sam na njenu drugu sisu, dok je moj dlan masirao njen klitoris, a prsti su mi obuhvatili njene glatke usmine. Sisao sam njenu mladu, natečenu bradavicu, dok sam mleo rukom o njenu mokru vaginu. Stenjala je i zabacivala glavu. Milovao sam joj vrat, vilicu, njena topla usta. Njena ruka je tada pronašla moj kurac, tvrd i pulsirajući. Pomilovala me je, razmazujući pre-spermu preko mog nabreklog vrha.

Povukao sam se, gledajući duboko u njene tamne oči, a prsti su mi još uvek bili u njoj. Gledali smo jedno u drugo, izgubljeni u strasti i požudi. Bila je tako lepa. Postavila je noge na pod i sela uspravno. „Ustani.“ poručila je.

Pročitajte i ...  Mamina lekcija kroz Bol

Stajao sam, a ona mi je stavila ruke na kukove, vukući donji deo moje pidžame dok nisu pale na pod. Stavila je ruke oko moje kurčine i nagnula se bliže. Prislonila je svoje meke usne na glavu mog penisa, a mlaz energije je prošao kroz moje telo. Nasmejala mi se dok je otvarala usta i ispružila jezik, lupajući po donjoj strani mog tvrdog kurca.

Njene usne su jurile gore-dole, nežno me ljubeći dok mi je mazila jaja. Zatim je stavila svoja topla usta na vrh i uvela me u sebe. Gutala je moj kurac radeći magiju svojim jezikom. Stenjao sam od zadovoljstva dok mi je grozničavo pušila. Zatvorio sam oči i ušao u zvukove, mirise, čisto osećanje zadovoljstva. Milovao sam je po kosi i prelazio rukom gore-dole po leđima dok me je vodila do ivice ekstaze i nazad.

„Želim te.“ Ja preklinjem. „Želim tvoju pičku.“

„Daaaa.“ Stenjala je pa se zavalila u stolicu i raširila noge. „Uzmi moju pičku. Tvoja je.“ Stavio sam ruke na naslone na stolici, dok me je vodila do svoje vlage. Prošla je mojim natečenim glavićem gore-dole po svom vrućem prorezu pre nego što me stavila između svojih vlažnih usmina. misionarska poza ujak i sestričina

Gledao sam kako tonem u nju; a ona je stenjala dok je moja glava nestajala u njenoj tesnoj rupi. zastao sam; uživajući u osećanju da sam duboko u njoj. Gledala je u moj kurac koji je prodirao u nju. Zatvorila je oči i uhvatila me za ruke, zabacivši glavu unazad. Njena usta su blago bila otvorena.

„Mmmmm. Da.“

Zabio sam se u nju. Zavukla je prste u moje ruke i izvila leđa. „Aaaaaa.“ Zacvilila je, kad sam počeo da je jebem. Da je tucam. Da vodim ljubav sa njom. Njeni sokovi su obložili moj kurac dok je klizio i izlazio iz nje. Moja jaja lupaju po njenom dupetu pri svakom udarcu. Kako je bilo divno i toplo biti u tako sočnoj željnoj pičkici.

„Svršiću.“ tiho tiho sam šapnuo.

„Svrši ujko… ufffff….“

Guram duboko u nju i tada eksplodiram. Moja sperma puca u njeno toplo telo. Ostajem u njoj dok njena pica muze moj kurac. Tada počinje da drhti od zadovoljstva, a ja osećam kako se grči dok svršava na moj još uvek natečen kurac. Srušim se na nju, a ona me obavija rukama oko vrata. Privlačim njeno telo k svom i nežno se ljubimo.

***

Te noći smo vodili ljubav još dva puta. Nakon divnih nekoliko dana praznika, javio sam se dobrovoljno da ja budem taj koji će je voziti nazad na fakultet. U povratku smo naravno svratili u isti motel. I dalje pokušavamo da se nađemo i kresnemo kad god možemo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Snežna noć sa Sestričinom”
  1. Svi se bune kako su ovakve price nerealne.. ali nikada ne znate u kom trenutku mogu da se dese i nemoguce stvari. Prica je cista desetka.

  2. […] Noći u kojima spava sama oseća se usamljenije nego inače. Ona mašta da neko obavija ruke oko nje, ljubi je u kosu i privlači je k sebi tokom noći. Ona se zaklela čak da pred spavanje neće gledati romantične filmove. Ne zato što mrzi glumice, nego zato što je to dodatno emotivno pogađa. Usamljena devojka će reći da je i Dan zaljubljenih precenjen, komercijalizovan nepostojeći praznik. Međutim, ona je samo ogorčena jer želi sa nekim da provede taj dan, da joj neko donese cveće ili čokoladu. Barem jednom to da doživi. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)