incest price ujak

Samanta majka je uvek bila drolja koja se jebala gde god i kad kod je za to imala prilike tako je i zatrudnela nakon što je jedan od njenih jebača svršio u nju i napravio joj dete koje je bilo curica i majka joj je dala ime Samanta.
Samanta je kćer jedinica, njena se majka nikad nije udala jer kako to i jeste u našim krajevima samohrana majka teško da će si naći normalnog muškarca koji je spreman ući u brak sa njom ali ovo nije priča o njenoj majki nego o samanti i njenom ujaku, bratu od njene majke!

incest price ujakSamanta je plavuša duge kose, nikad nije bila najljepša cura u društvu ali nije ni bila daleko od toga da bude jer imala je zadovoljavajuće lepo lice masne kože plavih očiju bleda boja tena 160 cm visine zgodna figura sa savršenim guzovima i lepog struka a sise su joj bile najveći adut jer ima sise koje su okrugle 4 i to puna četvorka tako da je često i bila bez grudnjaka jer poput i njene majke Samanta je bila poznata po tome što je bila školska drolja a kasnije i kao odrasla devojka može se reći da je probala dosta toga što drugi možda nikada i neće!
Pošto je imala ogroman sexualni apetit a trebalo a probala je skoro pa sve trebalo joj je nešto više od samo kurca trebalo joj je nešto i netko koga nikako nije smela da zajaši a budući da je čula mnogo priča o svome ujaku, bratu od njene majke, počela je razmišljati kako bi to bilo nešto što bi je baš moglo navlažiti, naime pričalo se da ima ogroman kurac i da je jebao skoro svaku pičku u gradu prije nego što se oženio i dobio djecu!

Srećom po nju on je bio jedan od onih cool tipova kojeg su mladi volili i koji je bio jako otvoren sa njom i otvoreno su pričali o svemu gotovo poput prijatelja a ne kao ujak i sestrična!
Samanta je tako smislila savršen plan kako da ga odvede u krevet plus već je bila iskusna u zavođenju oženjenih muškaraca pa neće biti problema u tome da zavede i svog ujaka, pomisli Samanta!

Tako mu je Samanta poslala poruku da treba njegovu pomoć i ako može da dođe do nje na šta je on odgovorio da dolazi odmah!

Bio je to jako sunčan i topao dan Samanta je obukla majicu na bretele koje su bile jako tanke a veličina njenih sisa i majca koja je delovalo da je broj manja nego što bi trebalo biti je otkrivala Samantin pupak i njene velike sise čije su se bradavice ocrtavale na majci, i šorc toliko kratak i uzak da joj se jasno mogao videti ocrtani oblik pičke jer šorc joj se tako reći uvukao između njenih guzova i u bičku tako da su se jasno mogle vidit pičkine usmine na šorcu!

Konačno je stigao Samanta je namerno isklučila klimu kako bi se ona i ujak joj lakše mogli raskomotit njena koža je već bila mokra od znoja a i vlažnost njene pičke je rasla sve više i više, on je došao mokre majce kad je otvorila vrata Samanta mu odmah skoči u zagrljaj poljubi skoro pa preblizu usana i obgrli ga sa nogama!
Samanta: “ hej, ujo konačno, čekam te celo jutro!“
On je zagrli uzvrati joj poljubac te zatvori vrata iza sebe.
Ujak: “ hej, polako Samanta, pa zar ne primetiš da sam sav mokar? Vani je vruće ko u paklu! “
Samanta: “ ma joj, ujko zašto bi mi smetalo što si mokar? Pa i ja sam sva znojava sve je to normalno u ovo doba godine! Hajde skini majicu da ti se osuši dok ne kreneš kući! “
Odgovara mu Samanta te počne da mu skida majcu dok su ulazili u kuhinju.
Samanta raširi njegovu majcu preko stolice i zagledala se u njegovo izgrađeno telo, iako je imao 39 godina redovito je išao u terenu i imao isklesano telo!
Samanta: “ hajde sedi ujko, hoćeš li nešto popiti? Baš si zgodan tip ujko imaš savršeno dobro isklesano telo!“
Grizla se za usnu dok ga je pipala po mišiću ruke i gutala ga očima.
Ujak: „hvala, nisi ni ti loša!“
Namigne Joj ujak i stisne pesnicu kako bi mu se mišić još više napumpao.
Ujak: „nego reci mi mala, gde ti je majka, zašto ti klima nije upaljena i šta si me trebala?“
Samanta se popne na kuhinjski stol i sedne na njega nasuprot ujaka tako da su se njene velike sise našle pravo ispred njegovih očiju.
Samanta: “ polako, polako jedno po jedno pitanje ujko, nije valjda da ti se žuri? “
Odgovara Samanta i raširi noge tako da je mogao da bira hoće li gledati u njene velike sise ili u jasno ocrtanu pičku na njenom uskom šorcu.
Samanta: “ mama je negde sa jednim od onih njenih jebača što je jebavaju za pare a klima mi zapravo samo smeta a tebe trebam jer znam da si iskren pa me zanima tvoje iskreno mišljenje o nečemu!“
On se zagleda prvo u njene sise pa onda u njenu ocrtanu pičku te mu se kurac počeo dizat u šorcu koji je nosio stavi ruke na njenu golu mokru kožu na nogama i odgovori joj.
Ujak: “ HEJ, HEJ, HEJ MALA NE GOVORI TAKO O MAJKI JER DOBRO ZNAMO DA NISI NI TI DALEKO OD TOGA!“
Samanta se nasmije na to i odgovori.
Samanta: “ da ali ja se jebem zato što to volim a ona to radi za luzerima za pare!“
Ujak: “ zato i imaš i živiš ugodan život, nebi trebalo tako da pričaš o majki Samanta! “
Samanta: “ ma znam, znam ne žalim se ja uopće nego samo ti iskreno kažem gde je jer znam da tebi mogu sve otvoreno reći! Zar ne ujo? “
Ujak: “ naravno da možeš, nego šta si me trebala? “
Samanta se uhvati za sise i počne da ih stiska mazi skuplja i diže gore dole te si pljune između sisa pogleda ujaka u oči pa mu odgovari.
Samanta: “ ma svako leto imam problem sa ovim svojim velikim sisama prijateljice mi kažu da su mi prevelike i da bi trebalo da se oblačim drugačije pred njihovim momcima a šta ti misliš ujo jel da, da mi nisu toliko prevelike?“
Dok je to govorila skine majcu sa sebe i razmazuje svoju pljuvačku po njima i dodatno ih mokri dodavajući još svoje pljuvačke po svojim znojavim i mokrim i od pljuvačke sisama.
On ne sklanajući ruke sa njenih nogu ustane se sa stolice i nasloni svoj nos od njen nos i nežno je počne milovati nos od nos.
Ujak: “ tvoje prijateljice su samo ljubomorne na veličinu tvojih sisa mala, samo ljubomorne i ništa više od toga!“
Samanta isplazi jezik van i počne da mu liže usne ali on isplazi svoj jezik pa počnu da se ližu jezikom od jezik, njegov kurac sada već potpuno tvrd napravi ogroman šator na njegovom šorcu a ona ga počne trljati svojim kolenima.
Samanta: “ A ja sam čula od svojih prijateljica da se priča za tvoju kurčinu da je najveći u gradu i okolici, dali je to istina ujko?“
On je uhvati za sise i počne da ih ljubi liže i guta.
Ujak: “ Zašto ne bi proverila sama i izvadila mi kurac pa mi ti reci jeli istina ili ne? “
Dok joj je on žvalio po sisama ona mu svuče šorc svojim nogama i oslobodi njegov ogroman tvrdi debeli kurac venama ukrašen, njene su oči bile široko otvorene buljila je u taj kurac kao u svetinju usta joj široko otvorena a srce lupalo od uzbuđenja, to je bio zaista naj veći kurac koji je ikad videla!
Počne da mu drka kurac rukama te dok joj je on mesio i žvalio po sisama samo je izustila.
Samanta: “ Auuuu jebo te kako si ogroman! Koliko je samo pičaka jebao taj monstrum od kurčine ujko?“
On se nasmije i lizajući joj bradavice odgovari joj.
Ujak: „A zašto pitaš, da možda želiš da ga probaš?“
Ona se bez čekanja spusti dole ispred kurca zgrabi ga obema rukama pljune mu na kurac i počne da ga ljubi i drka pljuvajuću sve više i više po njemu i trljajući ga od svoje znojavo lice i lizajući ga sve od jaja pa do glavića pa nazad gutala ga je i pljuvala čineći ga tako mokrim linije od njene pljuvačke pomešane sa kurčevim izlučevinama su povezivale njen jezik njene usne i njegov kurac.
Samanta: “ DA DA ŽELIM GA ŽELIM GA UJKO DAJ MI GA MOLIM TE“
On je pomiluje po kosi te je lagano povuče za dugu kavu kosu.
Ujak: “ dat će tebi ujo kurca samo ti nastavi da ga pljuješ još malo, ujko voli tvoju pljuvačku oko moga kurca!“
Ona počne da ga drka i pljuje po njemu sve više i više stenjajući glasno po kurcu.
Nakon nekog vremena on je podiže nazad na kuhinjski stol i svuče šorc sa nje baci ga na suđe koje je bilo oprano na sudoperi te zabije svoju glavu između njenih nogu.
Ujak: “ hajde da ujko vidi kakvog je ukusa pičić moje sestrične!“
On zabije prst u njenu pičku pljune po njoj te počne da je liže i ljubi te široko otvorenih usta guta znoj i sokove koji su curili iz njene mlade pičkice.
Ona ga je pritiskala prema sebi i u glasnim uzdisajima molila.
Samanta: “ Stavi mi tu kurčinu u pičku. Ujo molim te stavi mi ga unutra!“
On se podigne te je počne trljati sa svojim debelim ogromnim kurcem ukrašen venama po njenoj pički te je pita.
Ujak: „na kojem delu stola ti jedeš?“
Ona ga gleda u oči sa požudom u svom pogledu.
Samanta: „tu baš gde mi je dupe! Zašto pitaš?“
On ugura svoju kurčinu u njenu mokru pičku koja je curila po stolu i po njegovim jajima i kurcu.
Ujak: “ zato što hoću da ubuduće svaki put kad jedeš za ovim stolom da se prisetiš da te je ujak baš tu jebao na tom mestu! “
Dok joj je kurac ulazio u pičku njene su se oči kolutale od velikog zadovoljstva a telo joj je podrhtavalo na njegovom kurcu a ona glasno uz disala!
Samanta: “ JAOOO BOŽE KAKO TI JE JEBENO OGROMAN “
On se počne nabijati u njenu pičku sve žešće i žešće trpajući kurac sve do kraja u nju.
Samanta: “ JAOOO BOŽE DIVNIJEG KURCA NISAM PROBALA JAOOO JEBI ME UJKO TBOJA SAM PIČKA! “
On se nasmije dok se nabijao u njenu pičku jebajući je potpuno golu na kuhinjskom stolu i igrajući se sa njenim velikim sisama.
Ujak: “ Sram te bilo pa zar nemaš dečka da te jebe? “
Ona se nasmije zgrabi ga za glavu i gleda ga direktno u oči dok mu je kurac razvaljivao njenu pičku.
Samanta: “ a zar nemaš ti ženu? Ja mom barem još nisam rekla da za brak! Hahahahabahaha i on nema takvog ogromnog zverinu u gaćama poput tvoga kurčine ujko!“
Nemilosrdno nabijajući svoj kurac u njenu pičku odgovara joj.
Ujak: “ pa jeste upravu si valjda!“
Samantina pičaka počne svršavati po ujakovom kurcu a telo joj drhtati od zadovoljstva.
Samanta: “ Ujko JEBENO obožavam ovog tvoga debeloga kuronju! “
On je zgrabi za bradu i dok mu je svršavala po kurcu naredi joj.
Ujak: “ hajde mala pljuni mi u usta jer ti obožavaš ujkin kurac a Ujko obožava tvoju pljuvačku!“
Ona mu nasloni usta na usta te pljune u njega te se nasmije i kroz zube izgovori dok se tempo njegovog jebanja nenormalno pojačao nakon što mu je pljunula u usta.
Samanta: “ j-joj j-joj k-kako s-siiii s-si J-JEBENO d-dobar! “
Nakon što je surovo nabijao dobrih pola sata nenormalnom brzinom on izvadi kurac i počne da prska spermom po stomaku i sisama a ona počne da piša po njemu i po kuhinjskom stolu iz pičke.
Zadovoljna od naj bolje jebačine koju je probala do sada ona ga uhvati za kurac te sklizne sa stola klečeći ispred njegovog sada već znojem, pičkom, pičkinim sokovima, pljuvačkom, njenom pišačom i svojom spermom okupanog kurčine, ona ga počne maziti i ljubiti te lizati jezikom sve sa njegovog kurca.
Samanta: “ ujo imaš predivan i moćan kurac, stvarno su priče o njemu istina!“
On se nasmije i samo je gleda u plave oči.
A ona počne da govori njegovom kurcu.

Pročitajte i ...  Uzimam Šta Želim za 18. Rođendan

Samanta : “ A ti Velika Debela Kurčino od danas imaš novu obožavateljicu!“

Kraj!

Ako želite nastavak Avantura Samante i Ujaka slobodno pišite dole u komentarima!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)