tetka jaše kurac svoga nećaka

Lazar je tek napunio 18 godina, ali je još uvek bio veoma sitan za svoje godine, izgledao je mlađe i oduvek je bio poznat kao mali Lazar. Kasno se razvijao i dostigao je pubertet i tek kao punoletan počeo je da se interesuje za devojke. U njegovoj školi drugovi su se hvalili masturbacijom, ali on se još nije upustio u to. Zapravo, nekako iznenada i odjednom je počeo da primećuje svoju 24-godišnju sestru Nađu koja je živela u susedstvu sa svojom mamom a njegovom tetkom Danicom.

Bližio se kraj roka u školi i znao je da mora da završi zadati projekat. Problem je bio u tome što mu se računar pokvario. Njegova tetka Danica, koja je živela (sestra bliznakinja njegove mame), ponudila mu je korišćenje njenog kompjutera, sa opaskom da ona mora da izađe na kratko. Stigao je tamo oko 11h.

Lazar se ulogovao na sajt koji mu je bio potreban i započeo svoje istraživanje. Posle nekog vremena bio je žedan i otišao u kuhinju da popije piće. Kad je prolazio pored kupatila video je da njegova tetka očigledno sve spremila da pere veš, a na hrpi prljavog veša nalazio se par crnih gaćica. Podigao ih je i svideo mu se osećaj svilenog materijala. Trljao ih je o lice. obukao je tetkine gaćice

Primetio je sitne bele tragove i kada ih je stavio na nos, divno su mirisale. Dok je upijao aromu, otkrio je da se uzbuđuje. Preturao je dalje po korpi za veš i pronašao još pari gaćica. Stavio ih je na nos i sve ih mirisao. Zatim je spustio pantalone i gaće i navukao tetkine crne gaćice na sebe. Sve je radio instinktivno.

Njegov penis je sada bio uspravan i izbijao je iz gornjeg dela gaćica. Onda se dogodila najgora stvar kada su se vrata otvorila i tetka Danica je ušla. Lazar je pokušao da se sakrije, ali tetka je sve jasno videla uključujući i njegov uspravan kurac. Lazar se izvinjavao, ‘oh tetka, tako mi je žao, izvini, izvini izvini…’

Počeo je da skida gaćice sa sebe i spremao se da navuče svoje pantalone kada je odjednom tetka rekla: ‘Ne budi smešan Lazare, ostavi ih na sebi, očigledno ti se sviđa osećaj mojih gaćica.’ Prišla mu je, rukom osetila njegov kurac kroz svoje gaćice i rekla: ‘O Lazare, tako si uzbuđen… mislim da tetka treba da se pobrine za ovo, zar ne?’ Bio je uplašen i zbunjen ali kurac mu se nije spuštao.

Odvela ga je do sobe, sela pored njega na sofu i počela da mu trlja kurac kroz gaćice. „Oh tetka, to je tako… lep osećaj..“, rekao je. Onda je iznenada ejakulirao po prvi put u životu, nije znao šta se dogodilo dok mu je iz kurca izbijao mlaz za mlazom vrele bele tečnosti. Nikada ranije nije doživeo ništa slično i nije mogao da veruje koliko je to dobro.

Pročitajte i ...  Nabio sam Mamu na Kurac

‘Videla sam te kako njušiš moje prljave gaćice … zašto ne bi osetio pravu stvar?’ Spustila je suknju i gaćice, sela na sofu i rekla, ‘klekni na pod između tetkinih nogu i pomiriši moju pičku.’

Mali Lazar je uradio tačno kako je tetka rekla, voleo je miris njenih sokova i kada mu je tetka privila glavu bliže sebi, svidelo mu se koliko je mokra. „Liži me“, naredila mu je. Lazar je isplazio jezik i počeo da liže tetkinu pičku. Ovo je bilo neverovatno jer pre pola sata nikada nije ni doživeo orgazam, a sada je lizao pičku svoje seksi tetke! liže pičku svojoj tetki

„Jače, liži me jače i višlje“, zahtevala je. Kada je stigao do njenog klitorisa, rekla je: ‘To je to… tamo, o, dragi moj, to je divno, da samo liži tamo i nateraj tetku da svrši.’

Počela je da melje svoju picu po njegovom malom licu, bila je u raju i ubrzo je svršavala po licu svog nećaka. Pustila ga je i srušila se dok se oporavljala od orgazma. Videla je da je Lazar ponovo tvrd i želela je da bude jebana. Povukla ga je prema sebi i vodila njegov penis u njenu vrlo mokru picu, on je počeo da ulazi. Nije on imao ni znanja ni kontrole i ubrzo je ejakulirao duboko u svoju tetku.

***

Sedeli su i opuštali se neko vreme, a tetka je pitala da li bi voleo da to ponove nekada. Nepotrebno je reći da se mali Lazar složio sa njom. Dok se oblačio, dala mu je par svojih gaćica i rekla, ‘evo nešto da te podseti na mene. Dođi sutra u isto vreme?’

Kada je ušao u svoju kuću i video svoju mamu Helenu kako stoji tamo, stekao je zaista čudan osećaj jer je tako ličila na ženu koju je upravo pojebao. Želeo je da uđe u svoju sobu, legao je na krevet i počeo da razmišlja šta je upravo uradio. Nanjušio je tetkine gaćice i voleo je miris. Onda je odjednom morao da piški i otišao je u kupatilo.

Dok je stajao, ugledao je korpu za veš, pogledao unutra i video nekoliko pari maminih gaćica. Sve ih je pokupio i otišao u svoju spavaću sobu. Legao je na krevet i duboko mirisao mamine gaćice, i otkrio da postaje tvrd kao ranije sa tetkinim donjim vešom. Skinuo se i obukao mamine gaćice a drugi par je pritisnuo uz nos.

Pročitajte i ...  Moja Sestra Ivana 2. Deo

Dok je duboko udisao, počeo je da trlja kurac dok je zamišljao da mu to radi njegova mama. Za nekoliko sekundi je pucao spermu u mamine gaćice.

Te noći je spavao u maminim gaćicama natopljenim spermom i kao i obično probudio se sa tvrdom kurčinom. Drkao bi, ali znajući da će vrlo brzo ići do tetke odlučio je da sačeka. Sakrio je mamine lepljive gaćice ispod jastuka i otišao u kupatilo da se istušira. Vratio se u svoju sobu, obukao se i otišao dole na doručak, ali ne dok još jednom nije ponjušio mamine gaćice.

Definitivno ju je gledao drugačije i pitao se da li je njena pica ista kao tetkina. Otkrio je da se uzbuđuje jer je mamu gledao na potpuno drugačiji način. Doručak je ubrzo bio gotov i Lazar je rekao svojoj mami: ‘Imam još posla pa idem kod tetke Danice.’

„Dobro sine, vidimo se kasnije“, odgovorila je.

Taj dan je bio Helenin uobičajeni dan za pranje veša pa je kao i uvek ušla u Lazarevu sobu i počela da svlači posteljinu sa kreveta. Dok je podizala jastuk, videla je par gaćica i odmah ih prepoznala kao svoje. Kada ih je podigla i osetila koliko su mokre i lepljive, bila je zapanjena! Odmah je znala da su obložene spermom i da je to mogao biti samo njen mali Lazar.

Helena je bila neodlučna šta da radi, da li da ih opere ili da ih ostavi tamo gde ih je našla. Ako bi ih oprala Lazar bi znao da ih je našla i bilo bi nezgodno. Bila je zbunjena, ali ih je ostavila i počela da pere ostatak veša. Ono što joj je zaista zasmetalo je to što se uzbudila slikom njenog malog Lazara kako masturbira u njene nošene gaćice. Shvatila je da jedino što treba da uradi je da se poveri jedinoj osobi kojoj se poveravala celog života – svojoj sestri bliznakinji Danici.

Znala je da je Lazar tamo, ali on će biti u radnoj sobi i ona bi mogla nasamo razgovarati sa Danicom u kuhinji. Obišla je glavna vrata i kao i obično ušla na zadnja. Danica nije bila u kuhinji i umesto da je pozove, ušla je u dnevni boravak i doživela šok svog života. ‘O moj bože’, viknula je kad je ugledala svoju sestru bliznakinju kako jaše Lazarev uspravan kurac, a po izrazu lica bilo je očigledno da je njena seka upravo svršila. tetka jaše kurac svoga nećaka

Pročitajte i ...  Moja sestrična Ivana

Danica je odmah skočila sa tvrdog kurca svog nećaka, stala ispred sestre i počela da se izvinjava rekavši da je za sve ona kriva i da joj je jako žao. Iznenađujuće, Helena nije bila ljuta, već gotovo opčinjena veličinom tvrdog penis njenog malog dečaka. Njen um se vratio nazad na pronalaženje njenih gaćica umrljanih od sperme i zamišljanju ga kako se drka i svršava u njih.

Danica je, videći prilično opušteno stanje svoje sestre, rekla, ‘vidi seko, šta se desilo – desilo se, ne možemo ostaviti malog Lazara u tom stanju’, pokazujući na njegov ogromni uspravni penis Helena se nasmešila i rekla: ‘Pa.. ja … Pretpostavljam da si u pravu.’

Rekavši to, Danica je sela pored svog nećaka i počela polako da mu drka. Helena je stajala hipnotizovana dok je gledala svoju sestru bliznakinju kako drka njenog malog sina, a izraz njegovog lica pokazao je koliko uživa u tome. Helena je zurila u njih, a onda je iznenada sela sa druge strane Lazara, uhvatila se za ruke sa sestrom i počela da trlja kitu svog sina. Nije znao koliko može da izdrži, ali prizor kako ga mamine i tetkine ruke drkaju bio je neverovatan.

Helena je osetila kako se uzbuđuje, gaćice su joj se smočile, a bradavice stvrdnule. Odjednom su nagoni postali nekontrolisani! U svega par sekundi ona se svukla i opkolila svog sina! Selovala je kao da nije prisutna. Kao da je u nekoj drugoj dimenziji dok se spuštala na tvrdu kitu svog sina. ‘Uffff… Jebi mamu… napuni maminu pičku’, molila je Danica dok je gledala svoju sestru kako poskakuje gore-dole na penisu rođenog sina.

Helenin orgazam je bio samo nekoliko sekundi pre njegovog i on je pucao spermu iz vrele mlade kurčine duboko u maminu picu. Orgazmi su oboma bili veoma snažni i bestidno glasni. Helena se podigla i ponovo sela na sofu.

Niko nije rekao ni reč.

Niko nije znao šta da kaže.

Onda je iznenada Lazar rekao: ‘Mislim da imam dve najlepše ljubavnice na svetu… možemo li sve ovo nekada ponoviti?’

Danica je rekla: ‘Već znate moj odgovor.’

Helena je rekla nesigurno: ‘Videćemo.’ – brzo je pokupila stvari i pojurila.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)