Usamljene devojke samac

Mnogo se bavimo srećnim zadovoljnim devojkama koje su u vezi ili braku, ispunjene… ali kakve su Usamljene devojke? Ponekad biti sam može biti dobra stvar – fokusirate se na svoja interesovanja ili karijeru, budete svoji i potpuno nezavisni. Ali šta se dešava kada je devojka to ispunila i spremna je da joj neko uzvrati ljubav – ali njega nema? Svet nije fer, niti je savršen, ali takav je život. Pre nego što osudite tu usamljenu devojku po tome kako deluje spolja – probajte da je upoznate iznutra.

Usamljene devojke žude za ljubavlju. Usamljene devojke sama

Ona je iskreno srećna što su njeni prijatelji u vezi ili braku. Međutim, to takođe služi da je podseti da je još uvek sama. To je podseća na stvari koje joj nedostaju. Ona žudi da je neko nazove „bebo moja“ ili „ljubavi.“ Ona želi to da čuje i da joj se istopi srce. Verovatno je nikada niko nije tako nazvao (ne brojimo one u pijanom stanju). One sanjaju da osete ljubav.

One su same ali vole Fizičku Vezu.

One su usamljene ali to ne znači da ne vole vezu za veče. Iako je njoj primarni cilj emotivna povezanost, to ne znači da ne želi i kratkotrajnu avanturu povremeno. Biće fizički zadovoljena i to će joj makar na kratko skloniti misli od usamljenosti. Ona ne želi da je momci vide samo kao „trofej“ ali će ipak ponekada da im se preda za veče.

Usamljene devojke i gubitak Vere u sebe.

Izrazi „ne želim da izlazim“, „ne verujem u ljubav“ ili „ne treba mi momak“ mogu biti često stavovi usamljenih devojaka. Ali to je zato što odbija da prihvati stvarnost – da je zaista usamljena. Ko joj pokaže pravu ljubav srušiće te te zidove koje je izgradila i podsetiti je da postoji sreća. Ona u dubini duše želi da je neko sasluša i pokuša da je razume. Ovo je posebno teško ako ima prijatelje u ozbiljnim vezama. Oni nikada neće moći da se saosećaju sa njom, osim jednostavnog „naći ćeš već nekoga“.

Pročitajte i ...  Zabavna

Praznici i Noć – najteži periodi. Usamljene devojke tuga

Noći u kojima spava sama oseća se usamljenije nego inače. Ona mašta da neko obavija ruke oko nje, ljubi je u kosu i privlači je k sebi tokom noći. Ona se zaklela čak da pred spavanje neće gledati romantične filmove. Ne zato što mrzi glumice, nego zato što je to dodatno emotivno pogađa. Usamljena devojka će reći da je i Dan zaljubljenih precenjen, komercijalizovan nepostojeći praznik. Međutim, ona je samo ogorčena jer želi sa nekim da provede taj dan, da joj neko donese cveće ili čokoladu. Barem jednom to da doživi.

Usamljene devojke mogu biti Labilne.

Nikada neće moći u potpunosti da se saoseća sa onima koji su raskinuli sa svojim partnerom. Možda će biti tu za podršku, ali će takođe razmišljati – barem u jednom trenutku su se voleli. Sa njima treba polako, opušteno i iskreno. Labilne su i često će ići i za nekoga ko i nije dobar za njih jer žele bilo koga. Osetljive su i zato kada upoznajete usamljenu devojku, nemojte koristiti njihovu ranjivost. Budimo ljudi, budimo iskreni, tolerantni prema svima.

IZVOR: https://www.licnioglasi.net

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)