svršio joj ujak na pičkicu

Moj dragi ujak, mamin brat, povremeno je tražio da dođem posle škole i da čuvam njegovo dvoje dece dok je on na poslu. Hranila bi ih, menjala pelene mlađem klincu, kupala ih i pazila da zaspu na vreme.

Stigao bi kući oko 22h i platio mi. Obično bi nakon toga taksijem odlazila kući, ali jedne noći se sve promenilo. Rekao mi je da dođem u subotu jer su ga pozvali na posao. Otišla sam do njegove kuće i igrala se sa klincima dok se on spremao za posao. Deca su bila nahranjena i veselo su se igrala sa igračkama ili gledala TV.

Tada me je ujak pozvao u svoju sobu. Bio je sveže istuširan i bio je samo u peškiru oko privatnih delova. Odvojila sam trenutak da se divim njegovom telu. Grudi su mu bile glatke, savršene male bradavice, prelepi zategnut stomak, i čudesno jake ruke. Pitao je da li bih se spustila ispod njegovog kreveta i izvukla njegove fensi kožne cipele jer ga bole leđa pa da se ne zavlači.

Tog dana je imao poslovni sastanak pa mu je elegantna odeća zamenila uobičajenu radnu uniformu. Bila sam impresionirana da muškarac u svojim kasnim 30-ima može izgledati napucano kao on. Nasmejala sam se i rekla da naravno mogu da se zavučem ispod kreveta. Imajte na umu, nosila sam suknju… kratku. Jako kratku. Moja prva greška.

Dala sam sve od sebe da je spustim koliko je moguće, ali nisam uspela jer sam osetila kako mi hladan vazduh dodiruje guzu. Ugledala sam jednu njegovu cipelu i izvukla je, ali drugu nisam videla. Zavukla sam se dublje ispod njegovog kreveta dok mi se suknja podigla dodatno i otkrila čitavu guzu prekrivenu gaćicama.

Uplašena, brzo sam se izmigoljila i podigla na noge. Pitao je gde je druga cipela, ali sam slegnula ramenima. Nisam imala pojma. Otišao je do svog ormara i rekao da ju je našao, ali da nije bio dovoljno visok da je dohvati. Videla sam stolicu i donela mu je. Zamolio me je da pokušam ja da je dohvatim.

Stala sam na stolicu i posegnula za njom dok sam bila na prstima. Dohvatila sam jebenu cipelu, ali mi je celo dupe ponovo bilo otkriveno. Osetila sam malo topline dok su njegove ruke obuhvatile moje guzove, a zatim prešle na moje bokove. Podigao me je sa stolice i posmatrao kako mi suknja pada da mi pokrije međunožje.

Pročitajte i ...  Misionarska poza - podignite je na viši Nivo

Rekao mi je hvala i još jednom me malo pljesnuo po guzi pore nego me zamolio da napustim njegovu sobu. Vratila sam se deci, ali osetila sam poznatu vlagu između nogu i trnce kojih se jednostavno nisam mogla otarasiti. Moj ujak je otišao na posao, ali ne bez zagrljaja koji je trajao predugo, a ruke su mu definitivno bile prenisko. ujak je uhvatio kako trlja pičkicu

Osetila sam prst na svojoj zaobljenoj guzi. Bradavice su mi se stvrdnule i bila sam osetno mokra. Brzo je otišao i ostavio me samu sa decom. Čuvala sam ih ceo dan sve do nekih 15h dok nisu napokon zaspali. Deca su spavala, a ja sam još uvek imala trnce među nogama. Htela sam da se olakšam i da protrljam svoju picu.

Sela sam na kauč, izvadila telefon i pustila neku inc pornografiju. Počela sam da gledam tiho i trljala svoju toplu pičkicu. Ovo je bila moja druga greška. Bila sam toliko izgubljena u ekstazi da nisam primetila da je ujak ušao. Spustio je svoju tašnu i izuo cipele. Krenuo je prema meni, ali sam čula škripu parketa.

Izbezumila sam se, isključila telefon i vratila suknju preko pice. Bila sam jarko crvena kada sam shvatila da je to moj ujak.

„Ujko, svi spavaju. Nisam znala da ćeš doći kući ovako rano… izvini.“

On se nasmešio i upitao: „Da li uvek ovo radiš dok oni dremaju?“

Nisam znala šta da odgovorim jer iako to nisam inače radila, ja mu nisam rekla jer sam bila zaslepljena njegovom erekcijom ocrtanom ispod pantalona.“

„Ti nevaljala devojko. Treba li ti pomoć?“

Još uvek sam bila u šoku. Gledam direktno u njega dok osećam kako mi pička pulsira.

„Pitao sam te nešto. Treba li ti pomoć?“ Ponovio je.

Nisam znala šta da kažem. „Ja… ja mogu ovo sama.“ mucala sam.

„Znam da možeš, ali ja mogu da učinim da se oseća mnogo, mnogo bolje…“ uzvratio je.

„Uff… a kako?“ Pitala sam.

Uzeo me je za ruku i odveo u svoju sobu. Stajala sam u uglu veoma uplašena. Nisam znala šta će da uradi. Otvorio je gornju fioku svoje komode i petljao po njoj. Izvukao je glatki ružičasti vibrator. Bacio je vibrator na krevet i rekao „možeš to iskoristiti ali pod uslovom da mi dozvoliš da gledam“.

Pročitajte i ...  Zabranjena Ljubav

Srce mi je kucalo tako brzo. Silno sam želela da svršim. Moje gaćice su bile toliko mokre da sam osetila da mi kaplje niz nogu. Skinuo je sako i otkopčao košulju. Divila sam se njegovim grudima i nastavila plitko disati. Trebao mi je orgazam. Nesigurno sam sela na njegov krevet. Nastala je panika i on je to primetio.

„Da li si ikada koristila jedan ovakav lažni kurac?“ Upitao je.

„Ne… ja sam nevina.“

On se nasmejao. „Onda je ovo savršena igračka za tebe. Vežbaj sa njim koliko god hoćeš. On je sjajan da te pripremi za pravu stvar.“ Podigao je vibraciju na srednji nivo, seo ispred mene i uključio ga. Nikada neću zaboraviti to seksi zujanje. Bradavice su mi bile tvrde, a maca mokra i trebalo mi je oslobađanje jer sam od iščekivanja počela da osećam mučninu.

Zgrabila sam ga iz njegove ruke i pogledala ga. Raširio mi je noge i doveo vibrator do mog klitorisa. Trenutni dodir dodira vibratora odašiljao je uzbuđenje kroz moje telo. „Jebote!“ – kažem i odmah pokrijem usta. Nikada ranije nisam psovala pred njim i osećala sam se postiđeno. Odvojio mi je ruku od usta i rekao „to samo znači da je to upravo ono što ti treba“. I poljubio me je u obraz.

Još malo sam skliznula niz krevet i raširila noge. Povukla sam suknju da bi mogao bolje da vidi moju nevinu usku pičkicu. Nasmejao se i dodirnuo unutrašnju stranu moje butine i malo je protrljao. Mogla sam da vidim kako njegova erekcija počinje da pritiska njegove pantalone. Pocrvenela sam i osmehnula mu se. Primetio je moj pogled i zavalio se pored mene.

Otkopčao je kopču i malo spustio pantalone. Pitao je da li želim da ga „oslobodim“ i rekla sam da. Spustila sam vibrator na trenutak i kleknula ispred njega. Zgrabila sam pojas njegovih gaća i spustila ih dole. Zaglavile su se oko vrha njegovog penisa pa sam morala da ga dodirnem. Zajecala sam kada je moja ruka uspostavila kontakt.

Mislio je da je slatko. Uhvatio je kurac i ja sam legla nazad. Zgrabila sam vibrator i stavila ga na klitoris. Odmah mi je postalo vruće. Skinula sam majicu i shvatila da ne nosim brus. Moje vesele sise su mu se predstavile. Zurio je u neverici. Ispustila sam vibrator, prikrila ih i okrenula se sve u jednom brzom pokretu.

Pročitajte i ...  Prva Iskustva

Protrljala sam potom svoju pičku i pogledala ujaka. Počeli smo zajedno da masturbiramo – on sa svojom snažnom šakom a ja sa vibratorom. Osetila sam da mi se telo počelo grčiti znajući da ću da svršim. Ponovo sam počela da psujem pokušavajući da izdržim koliko god sam mogla znajući da on uživa u ovome. svršio joj ujak na pičkicu

„Blizu sam…“ šapnem mu.

On se pomera na krevetu i ja se osvrćem ka njemu maksimalno raskrečena. Skinute su mu pantalone i on kleči. Sklanja vibrator sa mene i namešta me. Iznenađeno gledam u njega. Još uvek pokrivam svoje grudi, ali on grabi svoj kurac i polaže ga na vrh mog brežuljka. Osećam toplinu i on počinje da trlja svoju dugačku kurčinu o moj klitoris.

Drhtim i savijam leđa. Gledam mu u oči i obavijam ga oko vrata. Lagano ga povučem za kosu, a on nastavi da mi trlja klitoris. Osećam da se ponovo približavam i on to takođe oseća. Gleda me u oči i kaže „zajedno ćemo dušo.“

Klimam glavom i počinjem da pomeram kukove kako bi pomogla trenju njegovog masivnog glavića o moj tvrdi klit. Dozvolila sam sebi da svršim, a i on. Moje telo se grči i trese dok imam najintenzivniji orgazam u svom životu. On puca svojom spermom na moje telo i ulepljuje mi pičku dok gleda duboko u moje oči.

Saginje se i ljubi me. U početku stidljivo ali kasnije hrabro uzvraćam poljubac. To ga je veoma obradovalo. Prevrnuo se da bi mogao da se oporavi i tada smo začuli veoma tih glas mog rođaka koji se probudio. Pokrivam se i razmišljam kakvu sam veliku grešku upravo napravila. Ili je to bila sudbina?

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)