liže pičkicu svojoj seki

1. PARADOKS

Nije bilo jecaja… glasnog plača… ali suze su mi tekle niz obraze, dolazeći do mojih usana preko kojih sam snažno osećala njihovu slanoću.

Ležala sam oklembešena na krevetu, kao mrtvac.

Kako opisati moje stanje tog jutra?

Praznina? Neizvesnost? Strah?

Kakav je osećaj kad vas boli duša?

Misli su mi haotično lutale.

Šta je paradoks?

Da li je to ono stanje kada vas sunce obasjava a vi “vidite” samo mrak… tamu? Kada vas isto to sunce prži po telu, a vi osećate samo hladnoću i jezu? Da… to je paradoks… i to jutro, ja sam ga živela.

Paradoks.

Života nije bilo ni na vidiku, a bila sam živa. Želela sam da živim, a osećala sam samo smrt.

Otkucaji mog mladog srca su bili usporeni, disanje duboko i ravnomerno, sporo. Bila sam svesna svega, ali realnost mi nije bila važna… Zatvorila sam oči i utonula u san.

 

2. SESTRA SARA

Glasna zvonjava mobilnog telefona me je probudila iz odvratnog, depresivnog sna. Znate onaj osećaj kada se ne sećate sna, ali znate da je bio košmar nad košmarima. Znojava, sklonila sam šiške sa lica i uzela telefon u ruke. Iako sam tih dana izbegavala bilo kakve razgovore, refleksno sam pritisnula zeleno dugme.

Sara: “Ne prekidaj, molim te! Pričaj sa mnom… gde si? Mama i tata kažu da si kući ali jedva da iz sobe izlaziš… ja moram da te vi…” – prekinula sam je.

Maja: “Ma dobro sam… tu sam… nisam raspoložena. Treba mi prostora Saro… treba mi samoća.” – promuklo i misteriozno sam odgovorila.

Sara: “Ma ne zanima me! Ja upravo dolaz…” – prekinula sam vezu.

Ponovo suze, ponovo tuga, bol… Plašila sam se da zatvorim oči, rizikujući da se onaj isti košmar ponovo pojavi. Ipak, predala sam se i natopljenih očiju ponovo zaspala.

Miris.

Neverovatno je kako određeni, prefinjeni miris može da vas vrati u prošlost… i to ne u bilo koju prošlost već u određeni, specifični trenutak. Leto, ulica, deca… moja sestra koja me gleda u oči, miluje me. Njen miris, njen dah.

Tog trenutka usled dragog mi i poznatog mirisa, posle nekoliko dana ležanja kao pijana u polu snu, osmeh se nesvesno i stidljivo formirao na mome bledom licu. Otvaram oči i ugledam nju. Sedela je pored mene, na istom krevetu na kojem sam ležala.

Sara.

Predivno, umiljato ime. Ime moje starije sestre. Sedela je blago pogrbljeno u letnjim helankicama i tankoj majici na bratele, srećnih veselih boja. Svoju zlatnu dugu kosu je vezala u rep, ali njeno predivno lice je bilo sakriveno iza dlanova.

Tihi jecaji su šuškali… uplašila sam se.

Nežnim pokretima svoga tela uspela sam da smestim glavu u njeno krilo. Pogled ka njenom licu je bio tužan. Suze su joj tekle dok joj je donja usna prestravljeno podrhtavala. Šmrcala je i posle par sekundi – sklonila je ruke sa lica.

Maja: “Saro, jesi dobro? Izvini što se nisam javljala… ja…” – odmah me je prekinula i naglo ustala na noge.

Sara: “JA JA JA!!! Kako možeš tako? Danima se ne javljaš, ne znam gde si, ni da mi jebeno potvrdiš da si živa… samo JA JA JA!” – bes joj je zacrveneo lice.

Nisam znala šta da kažem i kako da reagujem. Bila sam zatečena iako je Sara sve bila u pravu. Usled svega što mi se dešavalo, ja sam zaboravila da imam sestru koja je jedina uvek bila uz mene – i u dobru i u zlu.

Osetila sam se duboko povređenom kada je pre skoro pet godina naprasno odlučila da ode iz kuće u potrazi za osamostaljenjem i slobodom. Kući je imala sve što može poželeti, ali bez obzira na to ona je odlučila da se odseli u daleki gradić i da tamo nastavi da juri ka svojim ne suđenim snovima.

Sedele smo u tišini. Suze su stale ali su oči ostale crvenkaste i zacakljene. Trebalo joj je vremena da se umiri i nisam želela ništa da govorim. Čekala sam…

Sara: “Opet su me oborili na akademiji. Treću godinu zaredom. Odustaću. Ne, neću odustati! Neću pokleknuti pred njima! Smradovi podmićeni… Muka mi je. A ti… ni da pitaš. Nekada smo do kasno u noć ćaskale, tešile se…” – zaustavila se za kratko, obrisala nos rukom i pogledala me. – “U redu je Maki, možeš da me zagrliš sada.”

Obe smo se nasmejale i čvrsto zagrlile jedna drugu.

Sara: “Ne brini, znam ja da me ne izbegavaš tek tako. Nešto se sigurno desilo, zar ne?”

Pogled sam usmerila na dole. Zadrhtala sam ali veoma kratko jer me je sestrina ruka čvrsto držala… kao i uvek pored nje – osećala sam se sigurnom.

Tata: “Hej, tu si srce. Dobro si se setila da nas posetiš, od Božića te nema.” – tata je iznenada ušao u sobu i pozdravio nas.

Deca bogatih roditelja često imaju jedan veliki nedostatak u životu – svoje roditelje. Ponovo paradoks, zar ne? Ali znam vrlo dobro šta pričam. Imale smo sve – letovanja, zimovanja, najskuplje igračke kao male, odeću, obuću… ali nismo imali njih. Kada nisu bili na poslu i sastancima do kasno u noć, tada su bili na putu i obrnuto. Novac ne može da nadomesti ljubav, ali nisam ih krivila… ni ja ni Sara. Dok je većina ljudi u zemlji grcala u siromaštvu, mi smo imale sjajne uslove, krov nad glavom i pun frižider.

Tata: “Imate sve što vam treba u kući. Ja i mama danas radimo do sitnih sati, a sutra putujemo u Indiju na dve nedelje. Posao cveta. Kako je kod tebe Saro? Inače, čujem od mame da te ponovo nisu primili. Ja sam ti rekao da mogu da povučem veze i…”

Sara: “Nemoj tata, pričali smo o tome. Ne želim da me gledaju tamo kao neku nesposobnu tatinu ćerkicu.” – odustao je od dalje prepirke i nakon mlakog poljupca, udaljio se.

Nisam želela da ode jer sam znala šta sledi. Sledi moje priznanje. Surova realnost koja mi u snove šalje košmare, koja mi drobi celo telo… koja me malo po malo ubija.

Maja: “Našli su mi nešto.” – prošaputala sam.

Sara: “Hmm… molim? Ne razumem.”

Maja: “Nije to još… mislim, čekam dodatne analize ali… nije dobro.”

Sara: “Maki, šta trabunjaš bre? Kakve analize, šta… plašiš me.”

Maja: “Čekam poziv lekara… čuće se. Ali to nije opravdanje. Distancirala sam se a… pogrešila sam, trebala sam da budem tu za tebe i da ti se javim i da ti kažem…” – govorila sam sve tiše i tiše.

Sara: “Maki, seko, ne krivi sebe. Ja nisam znala da je nešto toliko ozbiljno i… Bože, a ja još vikala tu na tebe kao neka… Oprosti mi, molim te. Mlada si bre, jaka, pogledaj se samo. Borićeš se, biće sve u redu. Obećavam ti to. Hej, čuješ me!? Ja sam sada tu i nigde ne idem, jel jasno!”

Ne želim previše da opisujem karakter svoje sestre pošto su vam ove njene reči sasvim dovoljne. Večiti borac za pravdu, optimista, osoba koja pleni energijom i dobrotom. Prišla je, uhvatila mi obraze svojim toplim rukama i pogledala me. Njene plave oči i snažan pogled su uvek ulivali ogromnu sigurnost u mene.

Sara: “Želiš da pričamo o tome? Mama i tata, jel si njima rek…”

Maja: “Nemoj seko. Samo ti znaš… ne želim o tome.”

Pogledala me je. Nasmejala se.

Uzvratila sam joj jer sam znala šta taj vedar osmeh znači. Nisam časila ni časa i brzo sam pogled usmerila na njene usne. Više nisu drhtale. Srazmerne, rozikaste i blago vlažne, krenule su ka mome licu. Zatvorila sam oči i srećno čekala. Ubrzo su stigle do moga nosa i lagano se naslonile na njega.

Miris.

Poljubila me je nežno, prisno, toplo… Energija se vratila u moje telo koje se u trenutku ugrejalo i naježilo.

 

3. POLJUBAC U NOSIĆ

Sve je počelo pre nekih desetak godina.

Leto, ulica puna dece, a ja i Sara spremne da se pokažemo u kraju na svojim novim biciklama. Rada, jedna starija dadilja koja nas je u to vreme čuvala, nije želela ništa da prepusti slučaju. Na glave nam je stavila kacige, a na laktove i kolena štitnike. Izašle smo na ulicu i ponosno šibale na novim BMX-ovima. To je onaj nevini period u životima svih nas kada ne poznajemo brige i nevolje koje nas okružuju. Njima se bave odrasli, dok mi nesvesno tumaramo kroz detinjstvo.

Sećam se, ceo taj dan smo bile nasmejane. Trkale smo se, igrale se policajaca i lopova… ali usled sve te razdraganosti, postale smo previše opuštene što je bilo pogrešno jer nismo dovoljno dobro “poznavale” naše nove bajkove.

Vozila sam brzo…

Sjurila se niz ulicu…

Točak je proklizao i odjednom mrak.

Čujem dreku oko sebe i otvaram oči. Rada dotrčava, podiže me i unosi u kuću. Ništa me nije bolelo ali me je bilo strah. Da, to je onaj strah koji zauvek pamtite.

Maja: “Sarooo… Sarooo…” – vikala sam sestri kroz suze, ne znajući da je ona sve vreme bila uz mene i Radu.

Uhvatila me je za ruku čim me je dadilja polegla u krevet. Pada se nisam sećala ali nisam bila povređena. Čak ni modrica nije ostala. Osim mog malog nosića. Kaciga mi je sačuvala glavu ali sam nosem zagrebala po betonu. Ceo taj dan sam provela u krevetu namazanog nosa skrivenog pod hanzaplastom.

Sara je naravno sve vreme bila pored mene.

Rada: “Da vidimo. Polaaako… evo ga.” – skinula je braonkasti flaster i dodala mi ogledalo.

Vrh nosa mi je bio crvenkast, izgreban, krasta se nazirala ali zaista ništa ozbiljno. Ipak, paničila sam.

Maja: “Neee… kako ću sada na ulicu da se igramo?? Pogledaj me, kao Rudolf sam.” – uspele smo se nasmejati iako sam bila utučena.

Rada je vratila flaster preko moga nosa i izašla iz sobe.

Tada je usledio taj magičan trenutak. Moja Sara je primetila tugu na mome licu i prišla mi. Obuhvatila mi obraze rukama i pogledala me.

Sara: “Hej, ne lupaj. Jedva da se išta vidi. Evo, ja ću da poljubim i ima da prođe dok kažeš keks!”

Bila sam zbunjena, ali sam ubrzo po prvi put osetila tu sigurnost koju sam vam već opisala. Iako tek devojčurak, njen pogled je bio tako zreo i iskren… tako samouveren.

Prilazila je polako. Njen topao i prijatan dah je bio sve izraženiji, sve bliži. Usne su joj se nežno naslonile na vrh mog nosića.

Zatim me je gledala. Dugo i mirno, staloženo. Čuvala me je.

Oči nam nisu treptale. Od tog dana, taj poljubac je bio jedina stvar koja me je zaista mogla utešiti, smiriti, nasmejati.

 

4. POZITIVNE MISLI

Prošlost se ciklično ponavlja, kažu mudri ljudi. Tog jutra, celu deceniju nakon prvog poljupca, moj nos nije bio povređen, ali je sve ostalo bilo isto – osećaj, pogled, dodir, miris… i moja potreba za njim.

Sarin osmeh. seka je poljubila u nosić

Beli zubi su joj provirili iza nasmejanih usana i to je bilo dovoljno da i meni izmami osmeh. Međutim, onda joj je osmeh postao blago “zao!” O ne! Odmah sam shvatila šta se sprema.

Maja: “Da se nisi usudila.” – pripretila sam joj, ne skidajući osmeh sa lica.

Sara: “A šta to Majice? Pa nisam ništa uradila.” – osmeh je i dalje bio zao, a ruke su joj krenule oko mog struka.

Maja: “Upozoravam te. Ne igraj se sa vatrom.”

Sara: “Hmm, vidi nje. Evo bukvalno sam se upiškila od straha, vatrice jedna.” – i tada je poskočila na mene.

Leđima sam ležala na krevetu i pokušavala da se odbranim od njenih spretnih prstiju. Znala je koliko sam golicljiva i često je kroz naše detinjstvo koristila to u svoju korist.

Maja: “Hahahahahah… neeeee… molim te, dosta… hahahahaha…”

Sara: “Hahhahaha… Ajde vatrena, sad se pokaži.” – par puta me je nevino pljesnula po guzici i tada smo počele da se “rvamo.”

Iako u ranim dvadesetima, u tom trenutku smo izgledale kao klinke. Kao iste one devojčice na ulici sa svojim drugarima. Vrtele smo se po krevetu, štipkale, golicale, vrištale od smeha. Eto zbog čega je moja sestra bila najbitnija osoba u mom životu. U trenutku kada sam videla samo smrt, ona se pojavila i dala mi vere u život. Dala mi je razlog da živim i da se borim.

Maja: “Joj… stani, jojj… ne mogu više. Preznojih se. Budala si, majke mi.”

Sara: “Morala sam, bilo je jače od mene.” – sedele smo na krevetu, dolazile do daha i polako se smirivale. – “A ti? Otkad ti voliš leptiriće, majke ti?”

Maja: “Leptiriće?” – zbunjeno sam je pogledala.

Sara: “Ne pravi se luda, mislim na ove tvoje rozikaste male leptiriće.” – pratila sam njen pogled i tada sam skontala da su mi se helanke malo spustile od silnog rvanja i moje gaćice su dobrim delom postale vidljive.

Brzo sam povukla helanke što sam višlje mogla.

Maja: “Marš.” – postiđeno sam dobacila.

Sara: “Nemoj ti meni marš. Kada smo živele zajedno, imala si samo jednobojne i pamučne. Pričaj, ko je taj srećnik, fufice jedna.”

Maja: “Marš i opet marš. Obične gaćice, moš’ misliti. Kakav crni srećnik…”

Gledala me je onim istim zlim očima. Nije morala ništa da kaže, sam pogled me je “sekao” kao žiletom.

Maja: “Dobroo… nema srećnika, to odmah da završimo! Bila sam sa Jocom i ovim mojima u šopingu i eto… svidele su mi se, i tako. Udobne su.”

Sara: “Samo te jedne?”

Maja: “Da Saro, samo te jedne. E, ‘ajdemo dole… gladna sam ili šta već.” – morala sam prekinuti razgovor i pobeći odatle što pre.

Sara: “Jedne, jedne… ahaam, kako da ne… fufice.” – štipnula me je za guzu pa sam morala potrčati dole u prizemlje.

Sve je bilo sjajno… previše dobro da bi bila istina. Nakon nekoliko dana blage depresije, ta radost me je snažno poremetila. Od jednom me je učinila nervoznom i sumnjičavom.

Opet taj paradoks – bila sam srećna a tmurna. Kao one glupe babske priče – ako se mnogo smeješ, sprema se nešto loše!

Sedele smo, pijuckale sokiće i gledale TV. Ali nisam bila smirena. Kao da sam čekala da nešto pokvari atmosferu, da se desi nešto loše. Očajno, znam… sama sam prizivala zlo. Počela sam se znojiti, paničiti… Gubila sam kontrolu i bez reči se uputila u kupatilo. Pustila sam hladnu vodu i počela haotično da se umivam. Obrisala sam lice peškirom, duboko udahnula i pogledala se u ogledalo. Dobro si… sve je u redu – govorila sam sebi.

Pročitajte i ...  Luda noć sa Sestrom

KUC, KUC

Maja: “Brzo ću!”

Sara: “Molim te… hitno je… upišaću se…” – lupala je na vrata.

Maja: “Dva minuta i izl…” – otvorila je vrata i snažno ih zalupila za sobom.

Sara: “Ma nemam ja dva minuta. Glupi sok…” – cupkajući u mestu, u jednom potezu je svukla helanke zajedno sa gaćicama.

seka piški dok se seka kupaNisam zagledala, zaista, ali nisam mogla a da na sekundu ne primetim sestrinu ribicu koja je potpuno glatka provirila. Kao da tu nije bilo ničega čudnog, sela je na šolju i posle svega par sekundi, čuo se onaj poznati zvuk bućkanja.

Prvo sam bila u šoku. Posle je to prešlo u nevericu i na kraju u bes.

Maja: “Ozbiljno!?? Rođena si mi sestra i upadaš da pišaš dok sam unutra??” –glasno sam upitala.

Sara: “Daj Maki šta ti je… sto puta smo to radile kao male.”

Maja: “Da Saro – KAO MALE! Ali odavno više nismo male! Napustila si me, sećaš se! Otišla si i ostavila me… ne pravi se kao da je sve normalno i po starom jer NIJE!” – izašla sam iz kupatila i zalupila vratima.

 

5. SESTRINSKA LJUBAV

Pritisak je bio nesnosan, sve mi se skupilo i pukla sam. Takva reakcija nije bila svojstvena mojoj ličnosti. Zapravo, retko kad sam i glas podizala, psovala… nerviranje i stres nisu bile osobine koje su me “krasile.” Ali nešto se dešavalo sa mnom! Neko “besnilo” se skupljalo u meni i htelo je da iskipi napolje. Neka čudna promena raspoloženja, neke čudne misli. Psihički sam postajala nestabilna.

Menjala sam se…

Sara je izašla iz kupatila i tihim koracima se uputila ka meni. Naslonila se na mali stolić ispred kauča na kom sam sedela. Ponovo muk ali samo oko nas, dok je u mojoj glavi odjekivala neugodna zvonjava.

Sara: “Izvini. U pravu si. Sve si u pravu. Otišla sam. Pobegla i ostavila te sa ova dva duha koja retko i viđaš. Izvini.” – stidljivo je ustala sa stola i sela pored mene.

Uhvatila me je za ruku ali nisam uzvratila stisak.

Maja: “Kada si otišla… danima, mesecima sam plakala.”

Sara: “Nemoj, molim te. Seko morala sam. Misliš da je meni bilo lako? I ja sam noćima plakala i mučila sebe ali morala sam, veruj mi.”

Maja: “Morala si?? Morala si???” – izvukla sam ruku iz njene šake i ljutito prekrstila ruke ispod svojih grudi.

Nisam ništa razumela, ali nisam ni htela da razumem. Ne može da postoji logično opravdanje za odlazak… za napuštanje.

Zatvorila sam tada oči i čekala. Prijalo mi je tako. Kapci su mi bili teški i nisam htela da gledam realnosti u oči.

Tišina je potrajala.

Osećala sam je. Moju Saru. Njeno telo je bivalo sve bliže meni. Prvo sam osećala hladnoću, potom mlakoću… a na kraju toplinu kojom je isijavalo njeno telo tik uz moje. Otvorila sam oči. Gledala me je toplo i nežno. Prišla je veoma blizu. Dodirivale smo se.

Njen miris.

Udahnula sam duboko. Prišla je još bliže. Ruka na mojoj nozi, lice tik uz moje.

Njen dah.

Topila sam se, znojila sam se. Usne su joj bile na centimetar od moga lica. Znala sam, sledi poljubac u nosić. I trebao mi je… želela sam ga.

Zatvorila sam oči i mrzovoljno se nasmejala, pokazujući joj da sam ipak i dalje bila ljuta. I tada… osetila sam dodir. Ali bio je čudan, hladan, bio je drugačiji. Otvorila sam oči i shvatila – bio je to dodir njenog nosa o moj. Zbunjena, osetila sam tada njene tople usne na svojima.

Neke osećaje ne mogu jasno opisati rečima. Pokušaću, ali verovatno neće imati smisla. Poljubac je trajao delić sekunde, ali izazvao je eksploziju u meni! Kao da je grom udario u moje telo i protresao me. Telo mi je gorelo, srce mi je tuklo snažno i ubrzano, znoj me je u trenutku oblio… nisam mogla da dišem od uzbuđenja. Moji osetljivi delovi tela su posle mnogo vremena ponovo zaigrali. Priznajem, takav osećaj nisam nikada do tada doživela.

Maja: “Saro! Šta to?” – protresla sam glavom i odgurnula sestru od sebe.

Shvatila je šta je uradila!

Sakrila je rukama svoje lice i brže bolje pobegla u kuhinju. Ustala sam i refleksno krenula za njom. Mislim da sam bila potpuno nesvesna svojih pokreta, nesvesna svega što se dešavalo.

Sestra je izvadila načetu flašu crnog vina, izvukla pampur koji je bio do pola uguran u grlo flaše i počela da pije velikim i glasnim gutljajima. Vino je curilo po njenom vratu i grudima. Prizor je bio čudan – jednim delom jeziv, a drugim delom uzbudljiv.

Obrisala je rukom svoje mokre usne.

Sara: “Izvini seko… ovo što ću sada uraditi… ma možeš me mrzeti do kraja života ako želiš, ali ja moram… Ne mogu više da držim to u sebi.” – spustila je flašu na pult, uputila se ka meni, postavila desni dlan na moj vreo obraz i poljubila me oštro i samouvereno u usne.

Znate onaj osećaj od malo pre? E sada je taj osećaj bio stotinu puta intenzivniji! Nisam više bila gospodar svoga tela. Ruke su mi završile na njenom struku i trudila sam se da svaki njen poljubac uzvratim još strastvenije i jače. Uzdasi su bili glasni a njen dah me je svakom sekundom sve više opijao.

Zatim je zastala.

Čvrsto me držeći za obraze, gledala me je par sekundi, a potom je sasvim lagano prešla jezikom preko moje donje osetljive usne! To je bio najvreliji i najuzbudljiviji dodir koji sam ikada osetila na sebi. Sisala mi je i grickala usnu kao najveća ljubavnica. Uzvratila sam joj. Pljuvačkom je spretno natapala moje usne i jezik, mazila mi obraze i povremeno prelazila palcem preko mojih uzvrpoljenih usana.

Nakon dugog ljubljena, instinktivno smo obe zastale i udaljile se svega pola metra jedna od druge. Znojave, crvene, vrele, uzbuđene…

Šta se to desilo?

Maja: “Ja…” – polu uplašeno, doteturala sam se do pulta i uzela veliki gutljaj vina iz one iste flaše.

Sara: “Eto, sada znaš. Sada znaš i zašto sam morala pobeći i zašto sam se morala kriti. Eto… karte su otvorene. Plašim se Maki, po prvi put se plašim… ako tebe izgubim, moj život nema smisla.”

Reči jake, tužne… reči iskrene.

Maja: “Ja seko ništa ne razumem. Pomozi mi da shvatim. Zar si morala da me napustiš? Mislim, zar nisi mogla da mi kažeš nešto?”

Sara: “Da ti kažem? Ne budi smešna i budi realna – jedino što sam mogla jeste da pobegnem. To sam i učinila i godinama živim sa tom odlukom. Ali više neću bežati. Ostajem ovde sa tobom – ZAUVEK! Osim naravno ako me ne izbaciš iz kuće nakon ovog što sam upravo uradila.” – kiselo se nasmejala, čekajući da čuje moju reakciju.

Maja: “Ti znaš da ja tebe volim. Ali ako još jednom odeš, više se nemoj vraćati.”

Oči su joj zaigrale od mešavine straha i radosti! Zagrlila me je i izljubila po celom licu.

Sara: “Maki, mrzim sebe svakim danom zbog svega. Priznajem to i stidim se svojih osećanja i svojih postupaka. Ali, lagala bi kad bih rekla da nisam očekivala makar jedan šamar ili čak nešto mnogo gore nakon ovog mog “nasilničkog nasrtaja.” A ti? Ti me nisi odbila, naprotiv… uzvratila si.”

Maja: “Ćuti Saro! Ne znam. I nije da ga nisi zaslužila ali… Zbunjena sam. U glavi mi je haos, misli mi lutaju…” – uzela sam još jedan gutljaj vina i umalo ga nisam povratila napolje. – “Možda te nisam odbila jer… ne znam, lepo se ljubiš… valjda.”

Zaista sam to rekla?

Sara: “Sto puta sam zamišljala svoje usne na tvojima ali, nisam mogla ni da slutim da će ti prijati.”

Maja: “Nisam rekla da mi je prijalo i nemoj ponovo da me izazivaš. Sestra si mi čoveče, ovo je pogrešno…” – razočarano je oborila pogled.

Sara: “Dobro, izvini. Pomislila sam to zbog tvog tela i njegove reakcije… zbog tvojih slatkih leptirića.”

Maja: “Mojih…?” – srce mi je preskočilo!

Pogledala sam ka svom međunožju i primetila veliku mokru fleku na helankama! U svom tom bunilu nisam ni shvatila da ta eksplozija nija bila samo puki osećaj već ozbiljna seksualna reakcija.

Naravno, pokrila sam lice rukama i brzo pobegla u dnevnu sobu. Sklupčala sam se na kauču i poželela od stida da propadnem u zemlju.

 

6. BLUDNI DODIR

Sramota. Osećaj koji svako od nas doživi makar jednom u životu.

Maja: “Nije uopšte to što misliš.” – govorila sam ležeći sklupčana na desnom boku.

Sara: “Hej.” – obe smo bile mršavije i niže građe, tako da je uspela da legne na svoj levi bok ispred mene.

Mazila mi je kosu i tiho govorila – ššššš…

Sara: “Znam da je pogrešno. Ali ne možeš da sakriješ znakove koje ti telo šalje. Te znakove sam i sama osetila mnogo, mnogo godina ranije. Pogledaj seko, i dan danas ih osetim.”

Gledala sam je prestravljeno kako, ležeći na boku preda mnom, polako spušta svoje helanke. Nisam želela da gledam… ali želela sam.

Ne znam.
Pogledala sam.

Noge su joj bile zategnute, glatke, snežno bele. Na prstićima nežan rozi lak, stopala čista i meka. Nisam želela da pogledam ka njenoj… ali jesam.

Sara: “Vidiš. Mi smo sestre i naša tela podjednako reaguju. Pogledaj seko…”

Njene crvene tanga gaćice su dobile tamniju nijansu jer su bile veoma mokre. Toliko mokre da su se slepile za njenu glatku picu. Svaka nežna neravnina njenih usmina se jasno ocrtala, kao i mekani kožni pokrivač njenog klitorisa.

Miris. Opor ali mekan, prefinjen, sladak.

Ležeći na boku, njene grudi su postale čvrsto zbijene i do pola su virile iznad malenog dekoltea. Oreole su joj se nazirale. Dok sam ih krišon vijala pogledom, sestra je vešto “zarobila” svoju golu nogu između mojih.

Sara: “Mmmm… jel osećaš? Jel osećaš taj miris seko? Tvoja i moja… osećaš li kako predivno mirišu?” – gledala sam je u grudi, ne shvatajući da je počela da pomera svoju butinu i da se trlja o moju picu.

Na sebi sam imala gaćice i helankice, ali tako tanke da su mi sokovi lagano probijali te dve prepreke. Nikada toliko nisam vlažila.

Maja: “Saro… nemoj.” – prišla mi je bliže i mazila mi usne svojim dahom.

Sara: “Koliko si samo vlažna. Opusti se seko, molim te. Želim da te gledam uzbuđenu, opuštenu…” – spustila je majicu niže i tada sam ugledala njene potpuno krute crvenkaste bradavice.

Izgubila sam se. Napalila sam se. Više Sara nije ni pomerala nogu, nije bilo potrebe… sama sam se trljala o nju.

Maja: “Seko… ja… mhhh…” – pružila sam ruku i stidljivo je pomazila po levoj sisi.

Sara: “Slobodno Maki, prepusti se. Uhvati me, stisni me… trljaj se jače. Svrši na moju nogu.”

Maja: “Aaahhh…” – uzdisala sam glasno i obuhvatila svojom šakom njenu siku.

Štipkala sam joj osetljivu bradavicu i sve se brže trljala o njenu glatku butinu. Ceo gornji deo mojih helanki je postao mokar, natopljen! Vrhunac se približavao kao brzi voz.

Maja: “Poljubi me!” – gurnula mi je jezik u usta i ubrzo smo počele glasno da se žvalimo i razmenjujemo pljuvačku.

Sara: “Uhhh! Želim da svršiš na mene, želim na sebi da osetim tvoju vrelu pičku kako drhti.”

I to je bila ta “pogana” rečenica koja me je “sustigla.”

Zaustavila sam pokrete, sklupčala se uz sestru i dve-tri sekunde čekala… a onda…

Maja: “Mhhh aaaaghhhh…” – glasan uzvik propraćen ogromnim orgazmom je uzdrmao ceo moj svet!

Svršavala sam snažno, dugo, beskonačno. Reke mog lepljivog ejakulata su se slile na nogu moje sestre koja me je samo gledala i divila se prizoru, mirisu, zvukovima.

Na kraju me je prošla kratka jeza, drhtavica a potom je sve stalo.

Vrtoglavicu mi je zaustavila sestrina ruka koja mi je nežno podigla glavu. Gledala me je sa najvećim osmehom na svetu. Delovala je oduševljeno!

Sara: “Nemoj me pogrešno shvatiti, ali ovo je bio najjebozovniji prizor na svetu!”

Tada sam se glasno nasmejala i pokrila lice rukama. Ali nije mi dozvolila da ih tamo zadržim. Sklonila mi je dlanove i izvukla nogu iz moje “zamke.” Pogledale smo obe ka njenoj nozi koja je bila potpuno pokra i sjajna.

Maja: “Izvini. Nikada nisam ovoliko…”

Sara: “Ne. Nemoj se izvinjavati.” – prešla je kažiprstom preko butine i zahvatila malo mojih sokova koji su klizili preko njenog prsta i dlana.

Pogledala me je. Taj pogled kod nje nikad nisam videla. Oči polu zatvorene, usne polu otvorene, obrazi rumeni. Svoju mokru nogu je savila i malo je izdigla, a potom je krenula drugom rukom ka svojim gaćicama.

Maja: “Saro, šta to?” – toliko tiho sam upitala da me nije ni razumela.

Uhvatila je gaćice i nežno ih sklonila u stranu. Miris njene ovlažene pičke me je oborio sa nogu! Spoljne roze usmine su joj bile blago razdvojene a klitić joj je izvirivao tek toliko. Ni jedne dlačice nije bilo na vidiku.

Sara: “Gledaj me seko. Gledaj me dok razmazujem tvoje sokove preko svoje pice. Gledaj me dok mešam tvoje sokove sa svojima. Gledaj me…”

Boja i ton njenog glasa su mi jasno dali do znanja koliko je bila napaljena.

Zahvatila je još tečnosti sa butine i prenela ih prstima na svoju picu. Nije žurila. Bila je veoma blizu. Mazila se oko pice, pa preko usmina, a na kraju je masirala svoje osetljivo ispupčenje.

Maja: “Khm… prele…” – progutala sam pljuvačku i nastavila. – “Prelepa si. Prelepa ti je…” – poljubila sam je i prešla rukom preko svoje mokre pičkice.

Sara: “Pokaži mi svoju seko… molim te, dopusti mi da svršim dok je gledam. Učini mi to.” – govorila je isprekidano i sa piskavijim glasom.

Zar sam mogla da je odbijem?

Spustila sam helanke zajedno sa gaćicama, do svojih kolena. Zadrhtala je na taj prizor i počela žustrije da masturbira. Nije skidala pogled sa moje pičkice koja se crvenela. Sitne i mekane riđe dlačice su slepljeno stajale iznad mog klitorisa koji je trpeo blago masiranje od strane mojih prstiju.

Pročitajte i ...  Brat Kriminalac

Maja: “Ajde seko, svrši sada ti za mene! Gledaj u moju picu i svrši. Želim… želim to da gledam, to da slušam.” – govorila sam, ne razmišljajući o rečima koje sam izgovarala.

Poslušala me je.

Ali… nisam ni ja izdržala.

Vrisnule smo u isto vreme i nastavile da svršavamo, natapajući nameštaj pod nama. Dve sestre… dve rođene sestre, svršile su glasno jedna uz drugu.

Zvuči nerealno, zvuči nestvarno… zvuči savršeno.

 

7. UKUS

Ponovo san. Ponovo ga se ne sećam. Ali jedno znam – bio je prelep. Toliko prelep da nisam ni želela da se probudim sledeće jutro. Ali nečiji govor i šapat mi je odvojio slepljene kapke.

Mama: “Hej Maki, samo da vas pozdravimo tata i ja, krećemo na aerodrom.”

Maja: “Šta? Haa? Gde?” – brzo sam se trgla u polu snu i povukla prekrivač skroz do glave.

Mama: “Joj dušo, izvini što te budim, ali reko da te pozdravimo. Ovu tvoju sestru nisam ni mogla probuditi.” – pogledala sam pored sebe i videla Saru kako tiho hrče, srećom potpuno pokrivena.

Maja: “Da, ovaj… srećan put mama i lepo se provedite.”

Mama: “Hoćemo dušo. I otvorite malo, baš je nekako zagušljivo. Bezveze se gurate na kauču pored ovoliko soba.”

Maja: “Da… hoću… ma gledale smo film i zaspale i…” – plašljivo sam govorila.

Poljubac u obraz i ubrzo je izašla i zaključala vrata.

Sara: “Šta si se uzvrpoljila tako?” – polako se podigla u sedeći položaj.

Maja: “U gaćama sam. Ne znam gde su mi helanke.”

Sara: “Hmm, stvarno?” – zavukla je ruku pod jorgan i počela da traži moje gole noge.

Maja: “Hej, ozbiljna sam. Mogla je da me vidi ovako polu golu, jesi luda! Ma znam da sam ih imala na sebi kad smo…” – okretala sam se okolo ali ih nigde nije bilo. – “Ma… nije ni bitno. Ionako sam sva ulepljena, trebala bih na tuširanje.”

Ustala sam iz kreveta i krenula ka svojoj sobi. Nisam se okretala ali sam osećala sestrine oči na svojoj guzi dok sam koračala.

Možda me nije ni gledala… možda jeste. Možda sam samo želela da me gleda…

Uzela sam čist donji veš, kratak šorts i tanku majicu.

Svestlost mi je kroz otvorene prozore mamila pogled i tada sam tek shvatila – dan je ponovo bio pakleno topao, sunce me je pržilo… ali ovaj put mi nije bilo hladno.

Nasmejala sam se.

Da li sam napokon izašla iz tog crnog paradoksa?

Ne trudeći se mnogo da odgovorim na to pitanje, nasmejana sam krenula ka kupatilu. Još uvek u polu budnom stanju, nisam se ni setila da pokucam već sam otvorila vrata i ušla unutra.

Maja: “Ju, izvini. Nisam znala da si tu.” – sestra je sedela na wc šolji.

Gaćice su joj bile oko članaka a gore je imala svoj sivi, tanki brus.

Sara: “Ma opušteno. Evo, gotova sam za sekund.”

Otišla sam do lavaboa i stidljivo gledala u slavinu, čekajući da sestra koja je bila iza mene, završi. Bućkanje je dugo trajalo. Oči su mi bežale ka ogledalu ispred mene. Bacila sam pogled na sekundu. Sestra je spokojno piškila sa rukama na licu. Sklonila sam pogled… pa sam ga ponovo vratila. Pica joj se tek malo nazirala u senci. Bućkanje je prestalo.

Sara: “Joj treba mi neka crna dupla kafa!” – iscepala je malo toalet papira.

Maja: “Da bogami… i meni.”

Podigla sam ponovo glavu ka ogledalu. U odrazu, videla sam sestru kako nežnim pokretima briše svoju mokru ribicu. Zatim je presavila papir i ponovila. Spustila sam glavu i začula vodokotlić. Čekala sam da sestra izađe… ali to se nije desilo.

Maja: “Gde ćeš?” – okrenula sam se i videla je golu kako ulazi u tuš kabinu.

Sara: “Pa da se otuširamo. Zar nisi rekla da si slepljena i to?” – nonšalantno je pustila vodu i spremila šampone.

Maja: “Pa jesam ali… mislila sam. Slušaj, ono sinoć…”

Sara: “Hej, ne brini. Kabina je ogromna. Evo, biću na ovoj strani ti budi tamo, može?”

Maja: “Ma nije to, nego…”

Sara: “Slušaj, kada sam živela sa vama, nikada posle tebe nije ostalo tople vode. Tako da, neću da rizikujem.”

Maja: “Pa dobro, ni ti nisi bila baš štedljiva.”

Sara: “Hej, znaš i sama koliku sam kosu tada nosila. Trebalo je to i oprati. Ajde bre, ne stidiš me se valjda, posle svega?” – izašla je iz zastakljene tuš kabine i zagrlila me.

Gledala me je u oči pomažući mi da skinem sve sa sebe. Ostavši gola, diskretno sam rukama pokrivala svoje intimne delove. Bila sam uzbuđena, bila sam srećna… ali sam se plašila potpunog opuštanja, bez obzira na sve što se desilo dan pre.

Sara: “Vidi je, stidljivica. Znam ja šta će te opustiti.”

Oprezno je primakla svoje lice. Zatvorila sam oči i osetila lagan poljubac u nosić. Ruke su mi same “pale” pored tela. Njene mekane bradavice su se sudarile sa mojima i naježile mi čitavo telo.

Sara: “Takoc. Ajmo sada na kupanje.” – uhvatile smo se za ruke i ušle pod tuš.

Stajale smo pod tankim mlazovima tople vode i gledale se. Tela su nam bila veoma slična ali je ona ipak imala nešto bujnije grudi, dok sam ja prednjačila u predelu moje mekane zadnjice.

Igrale smo se. Kao kada smo bile male.

Usklađivale smo pokrete i pratile jedna drugu. Krenem da prolazim rukom kroz kosu a ona me isprati, rukom pređe preko stomačića ja je ispratim…

Život je bio predivan, kao nekada.

Sara: “Priđi. Da ti operem leđa. Sva si se ulepila juče, prljavice jedna.” – osetila sam se vickasto – pokazala sam joj srednji prst i isplezila joj se. – “Haa? Šta?” – na brzinu mi je dotrčala, okrenula me i lagano pljesnula po guzi.

PLJAS

Maja: “Auuuč.” – smejala sam se pre nego me je pribila stomakom o staklena vrata tuš kabine.

Sara: “Bezobraznice jedna. Zar se tako ponaša pred starijom sestrom.” – držala me je snažno za grudi od pozadi i mazila se svojim međunožjem o moju guzu.

Sve je bilo nevino, detinjasto… ali u jednom trenutku se situacija uozbiljila. Sara je počela da mi štipka bradavice i da mi šapuće na uho.

Sara: “Sekice, ti znaš da te volim, zar ne?” – jednu ruku je ostavila na mojim grudima, a drugu je premestila na moju guzu.

Maja: “Mhm… naravno.” – počela sam ubrzano disati.

Sara: “I znaš da te nikada ne bih povredila… veruješ mi, zar ne?” – sa dva prsta je nežno ušla među moje guzove i počela da mi mazi čmarić.

Progutala sam pljuvačku i zastala, osetivši blagi strah. Ne strah od sestre, nego strah od nečeg novog, nečeg nepoznatog.

Maja: “Verujem ti. Sve ti verujem.” – tiho sam šaputala osećajući njene prste kako masiraju i spretno kruže oko mog anusa.

Sara: “Želim da ti pokažem nešto… nešto sjajno i napaljivo. Ti ćeš mi dati do znanja da želiš da nastavim tako što ćeš pomaziti tu svoju preslatku ribicu. Ako se ne pomaziš, prestaću.” – poljubila me je u vrat i polako počela da gura svoj srednji prst u moj čmar. jebe seku u čmarić prstom

Oči su mi bile zatvorene kako bih se što bolje skoncentrisala na taj nevaljali dodir moje sestre. Prst je do pola ušao u moj uski anus kada je sklonila drugu ruku sa mojih grudi i po uzdisajima sam shvatila da je tada počela da se mazi. Kombinacija njenog prsta u mojoj guzi i njenih jebozovnih uzdaha me je naterala da se i ja poigram sa svojom picom, i pritom blago razdvojim noge kako bi obe imale bolji pristup mojim usijanim rupicama.

Sara: “Uhhh… tako je seko, trljaj se. Trljaj se dok ti sekica probija čmar.”

Kako je samo uvek znala šta da kaže i kako da vodi igru. Svidele su mi se te prljave reči… palile su me, pa sam nastavila u tom tonu.

Maja: “Gurni ga skroz… jače… uffff…” – ceo prst je završio u mom čmaru.

Osećaj seksualne napetosti i ispunjenosti me je obuzeo. Postajala sam sve divljija i ubrzo sam počela sa dva prsta da tucam svoju pizdu. Nabijala sam se na sekine i svoje prste, ne shvatajući da je drugu ruku iznenada primakla mojim usnama. Jecajući tako, osetila sam njene natopljene prste kako nežno prelaze preko mojih usana i ostavljaju klizav, mokar trag.

Sokovi sestrine pičke su se našli na mojim usnama!

Šta da radim? Da li da ih… ili ne…?

Brzo sam izgubila tu kratku moralnu bitku.

Jezikom sam prešla preko usana. Prvo preko donje, pa preko gornje. Unela sam jezik u usta i masirala njime svoja osetljiva nepca. I tada sam progutala.

Maja: “Uhhhh… Aaaaahhh…” – zarobila sam sestrin prst duboko u guzi i počela da svršavam.

Ukus njenih sokova je bio okidač.

Sećate se onog neobjašnjivog osećaja… one eksplozije? Pa onda one stotinu puta jače eksplozije? E ako se sećate, onda shvatate da ne postoji merilo kojim bih opisala ovaj novi osećaj. Sestra je pomerala sve granice i pokazivala mi je nešto što nisam ni bila svesna da mogu da osetim – vrhunsko seksualno uzbuđenje.

Od siline orgazma, izgubila sam ravnotežu i guzicom pala na pločice, povlačeći seku za sobom.

Maja, Sara: “Hahahahahah…” – smejale smo se toj čudnoj situaciji.

Sara: “Maki?” – tajanstveno je izustila, sklanjajući osmeh sa lica.

Maja: “Molim?”

Sara: “Hvala ti što mi veruješ. Nadam se da je vredelo i da si uživala.”

Namignula sam i prišla joj. Opkoračila sam je nogama oko stuka i sela tako da nam se pičkice maltene dodiruju. Zagrlila sam je i poljubila. Bila je začuđena mojom samouverenošću i kontroli koju do tada nisam pokazivala.

Sara: “Vidi nje. Zar nisam ja zadužena za ozbiljnost a ti za stidljivost?”

Maja: “A pa to je prošlost, sada sam ja glavna.”

Sara: “A jel’ tako? Jesi sigurna sestrice vatrena?”

Opet je usledio onaj njen zao pogled.

Oprezno je izvukla jednu nogu i smestila je tako da smo sedele u “makazama.” Pičke su nam se nežno dodirivale i vibrirale od tek svršenog orgazma. Nisam znala šta Sara sprema…

Sara: “Gledala si me.”

Nisam znala o čemu govori. Samo sam je zbunjeno posmatrala.

Sara: “Preko ogledala seko, gledala si, zar ne?”

Maja: “Nemam pojma o čemu govoriš.” – terala sam svoje, iako sam odmah shvatila na šta misli.

Sara: “Aha, kako da ne. Pa dobro voajeru… ako nisi radoznalo gledala, onda će ti se ovo zgaditi i pobeći ćeš glavom bez obzira.”

Još mi se bliže primakla i sada smo se dodirivale i grudima i pičkicama.

Poljubac u usne. piški na picu svoje seke

Odjednom, dok sam je spojenih usana gledala u oči, osetila sam toplinu na svojoj pici. Blago kiselkasti miris je dodirivao moja čula i morala sam da provirim. Obe smo spustile glave i gledale kako bistar mlaz tople tečnosti kupa moju blago dlakavu pizdu. Sestra je piškila na mene, a ja ni jednog trenutka nisam pomislila da je to odvratno ili prljavo. Naprotiv…

Sara: “Hajde Maki, briši. Beži odavde. Ti nisi… ti nisi gledala. Ovo ti je odbojno, zar ne? Uffff…” – i dalje piškeći, sestra je naslonila snažno svoju pičku na moju i počela da se trlja o nju.

Maja: “Priznajem, gledala sam… Neću da idem! Tako je… uffff, tako je lepo i toplo. Piški još seko!” – trljale smo se sve brže i brže.

Topao mlaz je usporavao ali nas dve nismo stajale. Potpuno mokrih pičaka, trljale smo se i proizvodile predivne mokre tonove koji su odzvanjali kupatilom.

Maja: “Kako si samo perverzna. Strašno!” – uhvatila sam joj sisu usnama i počela da je sisam i ližem.

Sara: “Aaaaa… ko mi kaže! Uostalom… uhhhh, gricni je seko. Uostalom, ne vidim da ti smeta, fufice jedna!”

Podigla sam lice sa njenih grudi i uhvatila joj obraze jednom rukom. Oštro sam je pogledala.

Maja: “Reci mi to opet!” – trljala sam se tako snažno da su nam se spoljašnje usnice potpuno zacrvenele od trenja.

Sara: “A sviđa ti se to!? Fufice jedna mala napaljena. Ko bi rekao da će mi sestra biti takva perverzna kurvica.”

Sara, Maja: “Aaaaaaghhhhh…” – iako je vrisak bio iskren usled snažnog orgazma, ubrzo je prešao u glasan smeh.

Maja: “Hahahahah… ladno si me nazvala kurvicom.”

PLJAS

Usledio je blagi šamar po sestrinim sisama.

Sara: “Auuuč…” – palcem i kažiprstom mi je uzvratila, uštinuvši me za tvrdu bradavicu. – “Svidelo ti seee, svidelo ti seee… kurvice, fufice, fufice, kurvicee…”

Smeh je dugo potrajao ali bio je poslednja kap koja je prelila čašu jer smo bile i zvanično iscrpljene. Zagrljene i gole na pločicama, umirile smo se.

Misli su mi se smirile, pa su ponovo počele da lutaju… pa su se smirile. Stanje moga uma se popravljalo, ali reči često nisu pratile tu trezvenost.

Maja: “Lep ti je ukus pice.” – rekla sam tiho, nesigurno, nesvesno.

Sara: “Lep mi je šta?” – namestila je polu smešan i začuđen izraz lica.

Maja: “Ništa, ništa, ništa… zaboravi!” – ustala sam i krenula po peškir, ali me je sestra zaustavila.

Sara: “Hej, o čemu se ovde radi? Opustimo se, provedemo se a ti posle stidljiva. Gurnem ti ovaj moj mali crvić u guzu, popiškim se a ti posle stidljiva. Ne kontam?” – sve vreme je imala neki polupan izraz lica zbog kojem sam se neprestano cerekala.

Maja: “Hahahaha… pa ne znaaam. Čudno je sve ovo. Mislim…”

Pogled sam spustila ka podu. Zatvorila sam oči. Usledila je poduža, neprijatna pauza.

Maja – “Šta ako… šta ako ovo nije zaista stvarno ono što osećam, već…”

Sara: “Šta je mico, šta te muči? Misliš da želiš sve ovo jer…” – pomazila me je po licu.

Maja: “…mislim da možda neću imati kada da ponovo uživam u ovome. Sa tobom… sa bilo kim.”

Sara: “Hej. Pod jedan – imaćeš sto miliona hiljada avantura i svega. A pod dva – ovo je stvarnost Maki. Veruj mi… šta, misliš da meni svaki dan neko daje takav nevaljali kompliment? Ne seko… ovo je stvarno…” – lagano mi je uzdigla glavu svojom rukom i nasmejala se. – “Nego, šta kažeš – slatka mi je pica, a? Njam-njam.”

Maja: “Zezaj ti mene…” – izplezila sam joj se i uzela peškir. – “Nastavi me zezati i videćemo kada ćeš sledeći put videti ovu guzu.” – zezala sam je i okrenula se, pljesnula se po guzi i izašla iz kupatila.

Pročitajte i ...  Majka U Ulozi Mamice

 

8. STVARNOST

Obukla sam svoju staru žutu pidžamu. Volela sam je ali je godinama nisam nosila jer me je vraćala u ona vremena kada je Sara živela sa mnom. Ipak, nisam imala hrabrosti da je bacim. Jeste da mi je bila mala i uska, ali nisam marila. Bila je prikladna situacija jer – Sara je ponovo bila tu.

I što je bilo najlepše od svega – obećala je da više neće odlaziti.

Vrckala sam u kuhinji i spremala doručak dok se sestra sređivala u sobi. I pored sve te kajgane, sira, svežeg tosta i raznog povrća, ja sam i dalje veoma jasno osetila njen miris kada je ušla u kuhinju. Prilazila mi je sa leđa a ja sam je svakim korakom sve jače osetila. Stala je iza mene i naslonila usne na moje uho.

Sara: “Nešto zaista fino miriše.”

Maja: “A tek kada probaš ukus. Mmmm…”

Sara: “Ajde, prinesi mi malo da gricnem. Baš sam gladna.”

Zagrabila sam rukom od svega po malo i okrenula glavu tek toliko da je vidim i da joj ubacim u usta.

Sara: “Mmmmm… mogu ti reći da je ukusno!” – slatko je sažvakala zalogaj i progutala. – “Mada… nije baš ukusno kao nešto drugo, zar ne? Mislim, nemu tu prefinjenu slatkoću rekla bih.”

Maja: “Zaista? I dalje ćeš me zezati za to. Izletelo mi je, dešava se.” – okrenula sam glavu i nastavila da spremam doručak.

Sara: “Znači lagala si me? Rođenu sestru si slagala i to u oči? E da znaš da si me sada baš razočarala.”

Kako je to rekla, udaljila se od mene i poskočila na veliki mermerni sto na kojem sam spremala hranu. Tek tada sam shvatila da je na sebi imala samo tanki gornji deo pidžame, a dole je bila gola! Noge su joj bile blago razdvojene i umalo se nisam posekla nožem kada sam joj ugledala glatku ribicu.

Maja: “Stvarno??”

Sara: “Šta je sad? Ne sviđa ti se prizor, ne sviđa ti se ukus… još si me i lagala. Pa valjda ti onda neće smetati da je malo prošetam ovako, previše je toplo danas.” – grickala je tost i pravila se ljutom.

Maja: “Nisam…”

Sara: “Nisi? Šta nisi?”

Maja: “SARO! Nisam te lagala. Joooj, što me mučiš? Molim te obuci gaćice, poseću se ovde.” – još je više raširila noge usled čega su mi ruke zadrhtale pa sam sklonila nož u stranu.

Miris.

Bila je uzbuđena. Mogla sam to da osetim usled snažnog, prepoznatljivog mirisa kojim je njeno međunožje zračilo. Bila joj je blago vlažna. Izgledala je tako spremno i željno, tako osetljivo… gutala sam pljuvačku za pljuvačkom, ni ne pokušavajući da sakrijem pogled koji je bio usmeren u tu predivnu sestrinu pičkicu.

Sara: “Znam da me nisi lagala. Uostalom…” – spustila je srednji prst i do pola ga gurnula u picu. – “…vrlo dobro znam koliko mi je pica ukusna i slatka.” – izvukla je prst i jebozovno ga oblizala i posisala.

Maja: “Mhhh…” – mislim da sam u tom trenutku doživela jedan mali, slatki orgazam… samo na taj prizor.

Prišla sam joj i nesigurnim rukama joj raširila noge.

Maja: “Gurni ga još jednom. Isti taj prst.” – glas mi je podrhtavao ali sam uspela da izgovorim tih par reči.

Sara: “Naravno sestrice. Sve za tebe.” – ponovo je gurnula srednji prst u sebe, ali ovaj put do kraja, i zadržala ga je tako par sekundi.

Zagledala sam se u prst koji joj je bio potpuno mokar i prekriven bezbojnom sluzi. Prišla sam i nežno razdvojila svoje usne. Prst je krenuo ka njima… bio je sve bliže… osetila sam ponovo tu predivnu aromu…

Sara: “Isplezi jezik.” – poslušala sam je i tada je počela da prelazi prstom preko njega.

Upijala sam svim čulima taj opijajući ukus i miris. Sestrin napaljen izraz lica je samo dodatno potpaljivao vatru koja je gorela u meni, na mom jeziku, mojim usnama, na vrhovima mojih grudi… i svuda oko moje pice.

Sara: “Jel ti se sviđa?”

Maja: “Mhmm…”

Sara: “Reci mi, ne budi škrta na rečima… opsuj!” – sklonila je prst i premestila ga u svoja usta.

Maja: “Seko, jako mi se sviđa…” – zastala sam na par sekundi da skupim hrabrosti. – “…jako mi se JEBENO sviđa ukus tvoje glatke, napaljene pičke. Jel je to dovoljno vulgarno za tebe, sestrice moja?”

Bila je u šoku! Guza joj je praktično poskočila na tamnom mermeru kada je čula moje reči. Upoznavala sam je… studirala sam je i učila njene slabe i osetljive tačke.

Maja: “A sada budi dobra sestra kurvica i pričaj mi prostote dok te ližem!”

Menjala sam se. U to više nije bilo sumnje.

Sagnula sam se koliko je bilo potrebno i primakla lice njenom glatkom međunožju. Videvši to, uzbuženo se izdigla zadnjicom tako da sam perifernim vidom mogla da primetim i njen tamniji, zatvoreni anus.

Miris.

Udisala sam duboko i snažno. Zatim sam prišla i poljubila je tik iznad klitorisa. Jadnica se zgrčila i brže bolje skinula gornji deo pidžame kako bi mogla da se igra sa bradavicama.

Sara: “Niže seko, molim te. Niže me poljubi.”

Poslušala sam je i snažno je poljubila po klitu, nežno pritom prstima šireći njene zategnute spoljne usmine. Odmah sam postala musava od njenih sokova koji su bez prestanka nadirali iz njene tople unutrašnjosti. Bila je tako uska i nežna, sa sjanom mešavinom svetlo crvenkaste i roze boje. A ukus? Kao najukusniji nektar koji vas podiže na noge, leči vaše telo i okrepljuje dušu. liže pičkicu svojoj seki

Sara: “Aaaghhhh…” – svršila je već posle prvog prelaska mog jezika preko njenog klitića.

Usta su mi se punila njenim ejakulatom i sve sam u slast gutala, mljackajući usput kako bi me sestra jasno i glasno čula.

Maja: “A ono za guzu što si mi uradila! Uhhhh, kako ću ti vratiti za to.”

Smejala se i oporavljala od orgazma kada sam joj izdigla guzicu i počela pohotno i halapljivo da joj ližem čmar. Sve se dešavalo haotično da više nisam ni pazila na detalje. Lizala sam joj i grizla guzove, picu, čmar… pljuvala sam po njoj kao neka životinja u teranju, sve dok nije morala da me zaustavi.

Sara: “Aaaaaahhhh… stani bree! Kurvice napaljena!” – bukvalno me je ščepala za kosu i povukla ka sebi.

Jezikom je počela da prelazi svuda po mome licu skidajući svoje sokove sa njega.

Sara: “Uzmi onaj krastavac seko, nabij mi ga! Tucaj me jako… izjebi me!” – govorila je nerazumljivo i brzo ali sam u svom tom žaru ipak uspela da se priberem i zgrabim krastavac sa stola.

Maja: “Gde ga želiš sekice? Haa? Jel ga želiš u svoju napaljenu pizdu?” – pljunula sam na krastavac i srednjim intenzitetom sam je lupnula njime preko pičke.

Sara: “Aaaaaaa…”

Maja: “Ili ga želiš u ovu tvoju slatku, malu guzicu?” – postavila sam krastavac pred njen čmar i vrhom počela ulaziti u njega.

Sara: “Uffff… šta, to malo govno od krastavca? Ne bih ga ni osetila u svom iskusnom čmaru!” – uhvatila mi je ruku kojom sam držala omanji krastavac i nežno je počela da ga gura u sebe.

Ja naravno nisam imala iskustva u svemu tome pa me je njena smirena ruka spretno navodila. Krastavac je polako ulazio sve dublje u sestrinu guzu. Bila sam začuđena ali i uzbuđena njenim iskustvom i lakoćom kojom ga je primala.

Sara: “Uhhh, tako… sada ću da sklonim ruku a ti me tucaj seko, nežno i polako.” – pomalo zabrinuto sam je pogledala. – “Ništa ne brini… znaš da ti verujem.”

Maja: “Znam.” – bezobrazno sam joj namignula i počela opreznim pokretima da izvlačim i potom nabijam krastavac u njenu opuštenu guzu.

Sara: “Ahhh… mmmm…” – gledala me je sve vreme u oči i gurala cela tri prsta u pičku dok sam ubrzavala tempo.

Maja: “Kako ga fino primaš. A ti mene našla da nazivaš kurvicom.” – izvukla sam krastavac, pljunula na njega i dobrano ga oblizala pre nego sam ga nešto žustrije ponovo nabila u nju.

Sara: “Ufffff… uh, uh, uh…” – jecala je svakim mojim pokretom i svršavala, praveći malu baricu svojih sokova na stolu.

Gledajući je tako napaljenu kako poskakuje i nabija se, osetila sam ogromno uzbuđenje ali i sreću jer sam ja bila ta koja joj je omogućavala taj predivan osećaj. Orgazmi su je sustizali jedan za drugim i vrištanje je postajalo sve intenzivnije.

Maja: “Šta je bilo… dosta ti je? Ma, i nisi ti tolika kurva koliko sam mislila. Svršavaš kao neka klinka posle svega par nabijanja.” – spustila sam lice i ponovo počela da joj ližem pičku koja je sada bila mnogo vrelija i mokrija.

Sara: “Uuuuu… Aaaaahh… jujuju… kako si ga najebala zbog ovoga!”

Maja: “Šta je, hoće seka da mi da po turu?” – stavila sam krastavac na sto i počela da joj grickam bradavice.

Sara: “Mamicu ti tvoju.” – iako ne mnogo snažna, uspela je da se oslobodi iz mog naručja i odjednom se našla iza mene.

Podigla mi je jednu nogu i petom je spustila na sto tako da sam nogama pravila pravi ugao. Bila sam van sebe i nisam znala šta smera.

Sara: “Ova tvoja glupa pidžama… sva ti se usekla i zalepila… samo mi smeta!”

Maja: “Neee, Saro, nemoj da je…”

Bilo je kasno.

Zgrabila je žutu tkaninu na mestu moje guze i u jednom potezu je isparala! Zatim je sklonila moje gaćice u stranu, klekla iza mene i počela da mi liže pičku, masirajući pritom moje pozamašne guzove.

Maja: “Neeee… jebaću te još jače jer si mi uništila pidžamu. Aaaaghhh…” – držala sam se rukama za sto i drhtala dok mi je sestra balavila po mokroj pizdi.

Sara: “Sestrice, pogledaj se samo. Mislim da nisi u poziciji da pretiš.”

Tada je zgrabila onaj isti podmazani krastavac i nabila mi ga u picu, a jezikom je počela da traži moj anus koji se stidljivo krio između oblih guzova.

Maja: “Aaaaaa… to je najjače što možeš? Sisice jedna… jebi me jače!”

Celom dužinom napaćenog krastavca me je tucala ne prestajući da grize moje guzove i liže mi čmar. Broj svršavanja nisam zapamtila, ali ih je moja sestra svaki posebno osetila jer je bio propraćen jakim uzvikom i jecajima! Gorelo mi je celo telo u toj prljavoj situaciji, gde smo bile mokre i ulepljene od svojih slatkih sokova, ali i od namirnica koje su letele svuda oko nas. jebe seku krastavcem

Maja: “Uhhhh…” – poslednji uzdah sam izustila kada je sestra odlučila da prestane sa “zlostavljanjem” mojih rupica.

Okrenula me je ka sebi i tada je usledio radostan osmeh i poljubac… a nakon toga i glasno dugotrajno cerekanje.

Sara: “Bože dragi… da je neko mogao da nas vidi ovako razuzdane.”

Maja: “Dve napaljene sestre bludniče u kuhinji. Već vidim naslov.”

Sara: “Sestrice-kurvice.”

Maja: “A ne ne ne… ti si kurvica. Ja sam samo sestrica…”

Sara: “Fufica.”

Maja: “Može! Hahahahaha…”

Nismo imale snage ni za spremanje, ni za kupanje, ni za oblačenje. Uhvatile smo se za ruke i otišli na sprat u moju sobu koju sam godinama delila sa njom. Skinula sam ostatke svoje iskidane pidžame i gola legla pored sestre.

Zagrlile smo se.

Poljubile smo se.

Gledale smo se.

Volele smo se.

Nekoliko dana pre nego je došla, ležala sam u tom istom krevetu, ali sama. Plakala sam, jecala… živela u strahu. A tada, svega dva dana kasnije, ležala sam sa njom. Suze su mi ponovo padale, ali ovaj put od sreće.

Samo uz nju sam se osećala sigurno.

Njen miris.
Njen dah.
Njen dodir.

——————

Sara: “Hmmm… Maki, javi se”

Maja: “Hm? Šta?”

Sara: “Telefon bre. Ugasi ga ili se javi. Probudio me je.” – okrenula se na drugu stranu i pokrila glavu jastukom.

Podigla sam se u sedeći položaj. Napolju je bilo toplo letnje veče.

Uzela sam telefon u ruku. Broj nepoznat.

Maja: “Da? Halo?”

Žena: “Maja Perić?”

Maja: “Da. Maja ovde. Recite?”

Žena: “Moje ime je Željka Krstović iz Kliničkog Centra, odsek za Onkologiju.”

Ukočila sam se. Disanje mi se ubrzalo, kao i srce. Nisam mogla da govorim.

Željka: “Tu ste?”

Maja: “Da.” – uplašeno i tiho sam rekla.

Željka: “Ja… ne znam kako drugačije da vam kažem. Došlo je do greške.”

Maja: “Gre… ne razumem.”

Željka: “Gospođice, desila se administrativna greška i… molim vas, ne zamerite nam ali… vaše analize… one nisu bile vaše.”

Maja: “Ja ništa… pričajte normalno, u čemu je problem. Recite zaboga.” – trudila sam se da budem tiha kako ne bih probudila sestru.

Nisam uspela u tome…

Oči su mi se punile suzama.

Sara: “Hej, jel’ sve u redu?” – pokazala sam joj rukom da sačeka.

Željka: “Ime je bilo vaše ali analize nisu. Vi ste potpuno zdravi! Molim vas da nas razumete, takve greške se dešav…” – prekinula sam vezu i bacila telefon daleko.

Sara: “Maki, jesi dobro? O čemu se radi?”

Maja: “Ja… greška je i… bila je greška.”

Poklopila sam usta rukama i nastavila plakati.

Ali nije bilo boli.

Nije bilo hladnoće… nije bilo tame.

Samo tople sestrine ruke oko moga tela. Plakala je sa mnom. Plakala je od sreće.

Sara: “Ne brini više seko, na sigurnom si. Volim te najviše na svetu i zapamti – zauvek ću biti uz tebe.” – tiho mi je šaputala.

Podigla sam svoje uplakano lice i rukama obrisala suze. Trebao mi je njen iskren i topao pogled. Bio je tu… čekao me je.

Naslonila sam dlanove na njeno lice.

Strah je nestao.

Prilazila sam sporo, nežno, samouvereno. Čekala me je. Zatvorila je oči. Blago razmaknute usne sam naslonila na vrh njenog nosića. Bio je to prvi poljubac u njen nosić, ali sigurno ne i poslednji.

Maja: “Volim te.”

 

KRAJ                                                                                                                                                              MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Poljubac u Nosić”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)