ćerka mazi picu dok sluša tatu

Ne brinite… niko ne zavidi mom životu. Dok moje vršnjakinje brucoškinje izlaze opijaju se i tucaju se do mile volje ja svoje noći provodim u mraku. Jedina svetlost koja dopire i pomaže mi da se ne igubim jeste svetlost stone lampe koja prodire ispod njegovih vrata.

Ponovo je sa njom. Kao po rasporedu – subota, ponoć, ona je tu. Nemam problem sa tim, mislim, nemam problem što kao samohrani otac nalazi način da se zabavi i da troši tu ženu… tu… ma ni ime joj ne znam i zabole me baš. Ne, nemam problem sa njim… ali zašto ona?

Jebote bolja sam od nje na milion nivoa. Mlađa, lepša, jebeno zgodnija! Dobro, zgodnija… hmm, ne bi se svako složio pretpostavljam posebno što je novi trend da ribe imaju dupeta i sisetine veličine lubenice. Ali bolja sam od nje i tačka!

Da, nemam problem… ali jesam ljubomorna.

15 posle ponoći i ponovo kao po rasporedu ona počinje da stenje. Ljubomorna sam… ali to ne sprečava prste moje desne ruke da se spuste niže dok levom zavrćem naježene bradavice. Mokra sam… ma, mokra sam ceo dan. Na sebi imam samo tatinu belu košulju koja na meni deluje kao haljina.

Mazim se… slušam tu prokletu kučku kako zadovoljava onoga koji meni pripada… i mazim se. U mraku, noge raširene, uši načuljene i polako srednjim prstom ulazim u svoju glatku pičkicu. Da, obrijana je jer tata tako voli. Znam to jer ga poznajem u dušu. Dobro, znam to jer čitam njegove mejlove, poruke, špjuniram njegove razgovore… ali ne osuđujte me! ćerka mazi picu dok sluša tatu

Sklanjam pramenove plave kose sa čela koje mi se polako ali sigurno znoji i nastavljam da istražujem vaginalne zidove sa prstima dok zamišljam da sam ja ta koja prima tatin kurac a ne ona… ljubomora me samo dodatno tera se uštinem za bradavicu.

Pročitajte i ...  Mamine Bliznakinje

Ja: „Uhhhh…“ – isupštam lagani uzdah.

Nikada nisam prišla bliže… ali noćas se osećam nevaljalo. Ne ispuštam pičku iz ruke dok ustajem da priđem vratima. Mokra sam i rumena dok gradim orgazam i prilazim vratima tatine sobe.

Tata: „Primi ga dublje… gutaj ga kurvo… uffff…“ – čujem tatine prigušene reči.

Prljav je moj tatica. Voli da se ponaša prema njoj kao prema kurvetina kakva i jeste. Dodatno me uzbuđuje i prilazim još bliže. Moja nevina pica (ako ne brojimo moj ružičasti dildo) kaplje i šalje sokove na parket poda mnom dok prilazim licem ka vratima. Dodirujem nosićem i tada shvatam da nisu dobro zatvorena…

Ukopala sam se u mestu! Vrata otškrinuta, glasovi se zaustavljaju.

 

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)