jebanje ćerkice u čmar
  1. NIŠTA PRE BRAKA

 

Bacila sam snažno mobilni na pod i sav se raspao na delove. Bila sam frustrirana i trebalo mi je nekoliko minuta da dođem sebi i shvatim šta se upravo desilo.

 

Moj prvi dečko i eto, posle svega par meseci je raskinuo sa mnom. Ehh da je bio u tom trenutku pored mene… video bi on svog Boga. I to raskinuo je preko poruke! Veoma zrelo, nema šta. Nije smeo u lice da mi kaže. Kreten.

 

*

 

Kada sam se nekako smirila, ustremila sam svoj pogled ka telefonu čiji su delovi bili svuda po podu.

 

“Sranje!” – pomislila sam i krenula nervozno da skupljam deliće. Tek što mi ga je tata kupio a ja ga već polupala. Srećom, štreberka kakva sam bila, vukovac u osnovnoj i srednjoj školi, razumela sam se u mnogo toga pa mi tako ni tehnologija nije bila strana i uspela sam lako da ga sastavim. Maska je bila malo oštećena ali samo sam se nadala sa displej radi.

 

Upalila sam ga i zasvetleo je. Nakon par sekundi se pojavila slika mene i tate. Isprobala sam par nekih osnovnih funkcija i činilo mi se da sam uspela da ga povratim u život. Samo se jedna mala crna linijica mrtvih piksela pojavila u uglu, ali sem toga nije bilo većih oštećenja.

 

*

 

Ležala sam tako u krevetu i razmišljala. Zašto je muškarcima seks najbitniji? Zar dodiri, poljupci, maženje… zar to nije dovoljno u vezi?

 

Tri meseca! Heej tri meseca smo se zabavljali i on je već postao nestrpljiv. “Hoću da te jebem… tako si dobra, daj mi… bla bla…” – to je bilo sve što sam slušala od njega tih poslednjih dana pre raskida.

 

Pa nisam ja bila tamo neka fufica koja se daje pre braka! Ja sam imala svoje dostojanstvo, svoje JA… imala sam obraz i poštenje. Naravno, praktično sve moje vršnjakinje su jedva čekale da napune 18 godina kako bi se kresnule… neke čak ni do toga nisu stigle a već su izgubile svoju nevinost. Fufe, eto šta su one bile… obične fufe. Ali ne i ja. Ja sam znala bolje.

 

I šta ako su muškarci stalno napaljeni! Kao da ja nisam često bila napaljena, kao da i ja nisam zamišljala… imala sam tada tek 18 godina i naravno da su hormoni činili svoje.

 

Masturbirala sam… masturbirala sam često i dugo.

 

Čak sam i taj dan, čim sam došla sebi od blagog šoka usled raskida, želela da se diram. Uvek bi postavila i jedno malo ogledalce između svojih raširenih nogu i gledala u svoju malu ribicu. Nije što je bila moja ali sam se uvek divila njenoj lepoti.

 

Uvek bi je držala potpuno glatko obrijanu kako bi mogla dobro da je posmatram. Imala je tako savršeno rozo-crvenu boju, nešto tamniju oko malog osetljivog klitorisa. Raširila bi usnice sasvim malo i gledala u malecnu rupicu koja se nazirala. Obožavala sam njenu nevinost, njenu uskost… njeno sve.

 

Bila sam veoma oprezna da ne gurnem prst u nju, prosto pazila sam da se ne zanesem i poremetim tu njenu “čistotu”. Svršavala bi striktno trljanjem svog klita, dok bi se iz moje ribice cedili sokovi sjajnog mirisa. ćerkica se mazi

 

Kada bi neko sa strane video moju ribicu, mislim da bi mu prva reč za opisivanje bila – masna. Pročitala sam da muškarci nekada tako opisuju mace slične mojoj. Uzrok tome je bilo i mojih nekoliko kilograma viška pa je i ona imala nekako mekšu konzistenciju, puniju, mesnatiju… masniju.

 

Da, bila sam buca… pa šta!? Moj tata je uvek govorio da sam najlepša na svetu i da ne brinem o svom izgledu koji je za njega bio apsolutno savršen. Govorio mi je da imam najlepše plave oči, najlepšu crvenkastu dugu kosu, najslađe obraze, nosić…

 

Moj tatica… moja zapravo jedina prava ljubav. I koliko god me u budućnosti čekalo veza i momaka, znala sam da ću samo njega uvek i istinski voleti.

 

*

 

I dalje iznervirana ali ipak pribranija, skinula sam se gola, gledala se u ogledalce i mazila se satima. Volela sam tako, da se dovedem do vrhunca veoma sporo i nežno. Zamišljala bi tada nekog lepog muškarca kako me mazi, dodiruje i ljubi. Nisam zapostavljala ni svoje grudi koje bi mi gorele u tim trenucima. Stiskala bi ih i štipkala… to me je palilo još više.

 

Naravno da bi maštala i o tome kako me penis tog nepoznatog momka dira po telu. Ja bih ga tada, u svojoj fantaziji, uhvatila rukama i polako navlačila dok bi me on ljubio, ljubio… Volela sam poljupce, zapravo OBOŽAVALA sam ih iako nisam imala mnogo prilika da uživam u njima. Osim bivšeg dečka, poljubila sam još samo jednog momka i to na blic u toku neke glupe masne fote par godina ranije.

 

Trljanje bi postajalo sve napetije i brže u trenucima kada sam osećala da sam blizu orgazma. Pokušavala bi uvek da sklonim prste tik pre nego svršim, i na taj način sam odlagala orgazam na samoj ivici. Ponavljala bi to par puta i na kraju napokon odustajala i prepuštala se najlepšem osećaju na svetu.

 

Zadihana, znojava, prsti mokri, ribica pulsira… uff… bila bi tada u raju.

 

Tata: “Pufniceee?” – začulo se tada iz prizemlja.

 

Sjajno, tata je stigao sa posla.

 

 

  1. TATIN PREDLOG

 

Obukla sam na brzinu svoje gaćice i uletela u neku nebitnu haljinu samo kako bi što pre pozdravila oca. Stavila sam naočare bez kojih sam bila kao ćorava, zavezala kosu u rep i izašla iz sobe.

 

Sišla sam u prizemlje i na kraju hodnika ugledala NJEGA. Izuvao je svoje cipele, uspravio se i pogledao me. Bio je naravno u svom crnom odelu sa sve belom košuljom i tamnom kravatom, njegova radna odeća koju je nosio svaki dan. Bio je advokat tako da je morao da pazi na svoj izgled i način odevanja.

 

Crna kratka kosica i blago seda uredna brada. Oči tamne i pogled nežan… gledao me je i osmehnuo se. Visok i fino građen za svoje godine… bio je pravi macan, nema šta.

 

Sve žene iz komšiluka bi postajale zbunjene i crvenile bi se u licu kada bi ga srele u kraju, u prodavnici, na ulici… Čula sam razne tračeve kako su ga smatrale najzgodnijim udovcem u okolini, i mogla sam da se složim sa tim.

 

Tata: “Pa dobro, hoćeš doći da me pozdraviš ili ćeš samo tako da stojiš ukopana u mestu?”

 

Osmehnula sam mu se i potrčala mu u zagrljaj. Skočila sam koliko sam mogla i uhvatio me je oko struka a ja sam njega zagrlila oko vrata i obgrlila ga nogama. Iako punačkija njegove snažne ruke nisu imale problema da me drže i nose.

 

Tata: “Zar nisi sad već previše matora da me ovako obgrliš, a pufnice?”

 

Pufnica! Nadimak koji mi je on lično dao i koji sam obožavala.

 

Pufnica: “Matora? Vidi ko mi kaže. Još malo i puniš četrdeset… starkeljo jedan.” – poljubila sam ga u obraz.

 

Tata: “Dobro, dobro… ne moramo odmah da se vređamo. Ajde, idemo na kauč da malo odmorim od posla i da mi ispričaš šta si danas radila.”

 

Namestili smo se kako najviše volim. On je seo i oslobodio se sakoa i kravate a ja sam legla i spustila glavu u njegovo krilo. Ubrzo sam osetila njegove prste kako češkaju moju glavu.

 

Pufnica: “Tata, želim da ti odmah kažem da… da je dečko raskinuo sa mnom.”

 

Pogledala sam ka njegovom licu a on je spustio pogled ka meni.

 

Tata: “Jaooj… pa šta je bilo? Svađa neka? Ljubomora? Reci mi, jesi tužna srećo moja?”

 

Pufnica: “Nisam… nisam samo sam ljuta.”

 

Tata: “Slušaj, taj mali te ne zaslužuje. Šta god bio razlog, ja znam da ćeš naći boljeg koji će te iskreno voleti.”

 

Pufnica: “Znam tata ali, imam već 18 godina a ovo mi je bio tek prvi dečko, ko zna kada će debeljuca kao ja naći novog.”

 

Tata: “Slušaj mlada damo, pričali smo već o ovome. Ti si najlepša na svetu i nemoj slučajno da čujem ponovo takvu glupost iz tvojih usta. Uostalom, nema koji muškarac ne voli kada ima za šta da se uhvati, veruj mi jer znam šta pričam.”

 

Ja sam se slabo sećala mame jer je preminula brzo posle mog rođenja, ali po njenim slikama koje su ostale kao uspomena na nju, bilo mi je jasno da je mama bila krupnija i nema sumnje da je tata voleo baš takve – punije žene.

 

Pufnica: “Hvala tatice. Ali, to i nije bio razlog našeg raskida. Razlog je bio što ja… znaš već, rekla sam ti da neću pre braka.”

 

Tata: “Zaista ne mogu da verujem da sam odgojio tako finu, pažljivu i kulturnu devojku. To je ćero za svako poštovanje. Ali znači, ovaj nije mogao da ga zadrži u gaćama? Nadam se da nije pokušao nešto na silu jer bi ga ja…”

 

Pufnica: “Nije tata, nije… ne brini. Da je išta probao, kakav je žgoljo, dobio bi od mene šta mu sleduje. Ali ne znam šta da radim. Svaki će to hteti, sigurna sam u to.”

 

Tata: “Slušaj… postoji mnogo raznih načina da zadovoljiš momka, bez da izgubiš svoju nevinost koju tako divno čuvaš za onog pravog.”

 

Ležala sam i gledala ga “otvorivši” oba uha.

 

Pufnica: “Slušam tata…”

 

Tata: “Evo ovako, kao prvo imamo ove tvoje nežne ruke, jel tako? One su veoma važne i muškarci vole kada ih devojke dovodu do vrhunca sa njima.” – pomazio je moju ruku i prste, pa nastavio. – “Zatim, muškarca možeš da zadovoljiš i svojim grudima, to je veoma čest fetiš… a tvoje su savršene pufnice.”

 

Oboje smo se zagledali u njih kroz moju haljinu.

 

Pufnice: “Jesu tata, veće su od svih mojih drugarica… na šta si još mislio?”

 

Tata: “Pa ostale su neke malo… možda malo “bezobraznije” varijante, ali bi svakako mogle da zamene tvoju nevinu malu macu… dakle pre svega tvoja ustašca. Znaš vrlo dobro da je oralni seks veoma bitan u vezi.” – pomazio mi je obraze i usne dok sam ja potvrdno klimala glavom. – “A na kraju ide ono usko, ono najvulgarnije ali najsjajnije… znaš na šta mislim, zar ne?”

 

Gledala sam ga zamišljeno i kada mi je namignuo, tada sam se setila! Stavila sam ruku između svoja dva velika guza i širom raskolačila oči.

 

Pufnica: “Ne tata! Nadam se da ne misliš na moju…”

 

Tata: “Hahahaa… da, da… upravo na nju mislim. Baš si slatka kad se tako uplašiš, ali nema zašto. To je zapravo jedini način da i ti i tvoj budući zajedno budete zadovoljeni u datom trenutku.”

 

Sve sam mogla da zamislim ali analni seks je nešto što čak nisam ni u svojim fantazijama zamišljala. Prosto, nisam se zanimala nikada za tako nešto.

 

Pufnica: “Kako to znaš? Ja sam mislila da orgazam dolazi samo ako…”

 

Tata: “Paa… recimo da imam dosta iskustva sa tim. Čak i tvoja mama je volela i uživala u tome i znam da je mogla da svrši i na taj način.”

 

E svašta… toliko sam knjiga pročitala, toliko toga znala… a za ovo nisam ni čula – orgazam usled analnog seksa.

 

Pufnica: “Ali, zar to ne boli tata?”

 

Tata: “Naravno da ne boli ako znaš šta radiš. U suprotnom možeš da se povrediš, zato je bitno da saznaš što više o samoj pripremi, kao i da dečko ne bude potpuni laik. Tada neće biti problema. Ajde sad, idem da se otuširam jer moram posle u kupovinu, nemamo ništa u kući. Hoćeš sa mnom?”

 

Pufnica: “Izvini tata ali, ne bih mogla… previše si me zaintrigirao. Idem malo više da se upoznam sa ovim problemom. Hvala ti na savetu, najbolji si.”

 

Tata: “Nema na čemu pufnice, uvek sam tu za tebe.”

 

 

  1. STRAH OD NEPOZNATOG

 

Vratila sam se u svoju sobu i za svaki slučaj zaključala vrata. Skinula sam sve sa sebe i upalila računar. Iako sam gola sedela u hladnjikavoj stolici, osećala sam se vrelo! Morala sam pod hitno da nađem neku seksi scenu na internetu koja bi me malo više uputila u celu priču.

 

Što se tiče “ručnog rada” tu se nisam zadržavala mnogo pošto sam znala da to nije dovoljno u vezi. Bivšem sam izdrkala jednom i uživao je sve dok nije zatražio da mi svrši u usta. Kakav bilmez! Odbila sam to i morao je da svrši sa strane u neko peškirče, vidno ljut na mene.

 

Zato sam odmah prešla na grudi. Našla sam jednu sisatu devojku koja pomalo podseća na mene, i gledala je kako drka nekom momku svojim sisama. Bila je naravno profi i radila je sve veoma stručno. Posle je uhvatila svoje grudi i pritisla ih jako jednu uz drugu a muškarac je tada počeo da je tuca između te dve velike lopte.

 

Iskreno, izgledalo je poprilično jednostavno i posle još par snimaka, odlučila sam da pređem dalje – na oral.

 

Razlog zbog kojeg sam se uglavnom držala svojih fantazija a manje pornića je bio i taj što su svi muškarci imali OGROMNE penise. Ne da ne bih dala nikada da me takav uhvati, nego sam se i plašila na samu pomisao da toliki uđe u mene.

 

Ove “glumice” su naravno lagano pušile te monstruozne organe, što se ja nikada ne bih ni usudila, pa nisam mogla mnogo što-šta da naučim osim nekih pokreta jezikom, lizanja testisa, i sisanja glavića.

 

Našla sam srećom i neke manje obdarene, pa sam se tu mnogo duže zadržala. Nije mi se činilo jako zahtevnim, ali ipak sam se plašila da neću znati sve fore baš najbolje. Ipak odlučila sam da ostavim oral za sada, i da pređem na ono glavno.

 

Po brojevima pregleda ispod snimaka, jasno je bilo da su analne scene bile najgledanije. Ko bi reko… Problem je bio što te scene, naravno, nisu bile obrazovnog karaktera već čisto i samo seks. Čmarovi tih riba su bili toliko razvaljeni da sam imala osećaj da bi i konja lako primile, bez i malo muke.

Pročitajte i ...  Fascinirana Seksom sa Roditeljima

 

Ali da je bilo lepo i napaljujuće da gledam sve to… to svakako jeste. Otkrivala sam neki novi deo sebe, deo koji je govorio da bih zaista mogla da uživam u tome.

 

Posle desetine snimaka i slika, odlučila sam da se malo posvetim svom ličnom čmariću. Ustala sam sa stolice, legla na krevet i ponovo namestila ogledalo ispred sebe. Raširila sam noge, spustila guzu niže i sada se moj mali čmar nazirao između velikih, belih guzova. Morala sam dobro da se potrudim kako bi ih raširila dovoljno da bolje osmotrim svoj anus.

 

Mislila sam da će mi se zgaditi, ali naprotiv… bio je baš sladak. Tamniji od ostalog dela guze i naboranije teksture. Naravno, bio je skroz zatvoren.

 

ćerka gura prst u guzuStidljivo sam prišla kažiprstom ka njemu i malo ga dotakla. Odmah sam se trgla i on se još čvršće zatvorio. Pokušala sam ponovo ali sam imala neopisiv strah. Odlučila sam ipak da malo kružim oko njega prstom, i osećaj je bio veoma čudan.

 

Mazila sam se tako neko vreme i potom primakla prst nosu. Nije smrdelo, više kao neki jak, snažan miris mojih gaćica koje bi nosila ceo dan. Miris koji mi je bio poznat ali nikada nisam o njemu razmišljala na ovaj način.

 

Pokušala sam da se opustim pa sam malo pomazila ribicu i igrala se sa njom dok nisam skupila hrabrosti da opet pokušam. Ponovo sam zatim krenula prstom ka čmaru i čim sam ga samo malo jače pritisnula, uplašila sam se i odustala.

 

Nije vredelo. Dala sam sve od sebe ali… prosto nisam mogla sama. Trebala mi je pomoć a ja sam znala samo jednu osobu koja je imala i znanje i iskustvo u tome. Da, morala sam da se obratim svom tati, koliko god to zvučalo čudno. Ako želim da ikada zadržim muškarca, moram da se potrudim… moram da naučim i da “ubijem” strah.

 

 

  1. ZNANJE JE MOĆ

 

Ceo naredni dan sam gledala u sat čekajući da kazaljke pokažu petnaest časova. Bila sam napeta ali sam takođe i jedva čekala da ispričam tati svoj problem straha. Nervozno sam šetkala po kući dok nisam čula tatin auto. Srce mi je tada preskočilo!

 

Sela sam na kauč u dnevnoj sobi i čekala da uđe. Imala sam na sebi istu onu haljinu od juče.

 

Tata: “Da li je to moja ćerkica jedinica? Može zagrljaj?”

 

Ostala sam da sedim na kauču i tužno sam ga gledala. Znao je odmah da nešto nije u redu.

 

Tata: “Da čujem? Ko te je sad tako rastužio?” – prišao mi je i zagrlio me čvrsto.

 

Pufnica: “Niko tata… samo… samo želim pomoć i… želim tvoju pomoć.” – govorila sam piskavim glasom.

 

Tata: “Pa ne brini ništa, zato sam tu. Čekaj samo da se raskomotim i prelazimo na rešavanje toga što te muči.”

 

Lice mi je ponovo zasijalo iako nisam i dalje znala kako će tata reagovati na moj predlog. Presvukao se na brzinu i sada je u komotnoj trenerci sedeo pored mene.

 

Tata: “Dakle, da čujem? Šta te to toliko muči?”

 

Pufnice: “Ali prvo obećaj da ćeš mi pomoći!”

 

Tata: “Zar ne bi  bio red da prvo čujem o čemu se radi?”

 

Pufnica: “Obećaj!” – zahtevala sam.

 

Tata: “Pufnicee… dobro. Evo obećavam.” – nije bio potpuno srećan zbog toga, ali prihvatio je moj zahtev.

 

Pufnica: “Nemoj da se ljutiš, ali juče sam gledala neke filmiće, znaš… vezano za… anal.”

 

Tata: “I to te muči? Ma ništa se ne brini, to je sasvim u redu. Znatiželjna si i to čak i podržavam. Trebaš da se interesuješ za te stvari… Nego, jel ti se makar malo svidelo?”

 

Pufnica: “Iskreno… još uvek ne znam. Mislim, kada gledam na netu onda da, ali kada sam posle pokušala…”

 

Tata: “Pufnice, rekao sam da ideš polako i da se prvo uputiš u sve što treba da znaš. Nadam se da se nisi povredila?”

 

Pufnica: “Ma tata nisam ni stigla do toga. Kad samo priđem prstom, uplašim se i…”

 

Gledao me je veoma začuđeno, ali me je razumeo. Razumeo je moj strah i moju neodlučnost.

 

Tata: “Slušaj, ako misliš da ti ja mogu pomoći, pitaj sve što te zanima, ali mislim da je internet danas toliko otišao da možeš naći sve što ti treba.”

 

Pufnuica: “A možemo li zajedno da nađemo neke članke o tome pa da mi ti još više objasniš?”

 

Tata: “Apsolutno. Čekaj da uzmem svoj telefon pa ćemo početi.”

 

Tata je listao po internetu a ja sam nestrpljivo čekala da vidim šta će reći.

 

Tata: “Dakle, kao što sam i rekao, anus ima veoma mnogo nervnih završetaka, više nego vaginalni kanal čak, tako da mnoge žene mogu da dožive orgazam ako se pravilno stimulišu. Reci mi, kada si se dotakla, jesi osetila makar malo uzbuđenje?”

 

Pufnica: “Jooj kratko je trajalo… bojala sam se. Ja sam mislila da možda ti budeš taj koji bi me…” – nisam smela da izgovorim.

 

Tata: “Na šta ciljaš pufnice?” – rekao je tiho.

 

Pufnica: “…samo malo opipao. Onda se ne bih plašila jer si to ti i ti to sve znaš.”

 

Njegovo razmišljanje je trajalo par minuta a ja sam se trudila da napravim što tužniji izraz lica. I na kraju mi je i uspelo.

 

Tata: “Ako zaista hoćeš, ja ću ti pomoći. Ali nikome ni reč o tome.” – zapretio mi je prstom a ja sam se samo nasmejala.

 

Otrčala sam u svoju sobu i uzela ogledalo. Vratila sam se kod tate i sela na pod pored njega.

 

Pufnica: “Ovako ću i ja moći da vidim šta mi radiš. Ajde, sedi tu dole do mene da počnemo.” – bila sam nestrpljiva kao nikada u životu.

 

Tata: “Zašto mi se čini da si već radila ovako nešto sa ogledalcetom.”

 

Samo sam mu se nasmejala.

 

Seo je, stavio ogledalo tako da mogu sve da vidim i pomogao mi da se namestim i raširim noge. Haljina mi se podigla do struka i gaćice su mi bile pred tatom.

 

Tata: “Šta misliš, jel bi mi dozvolila da ti ih skinem?”

 

Potvrdila sam glavom i on je uhvatio moje gaćice. Podigla sam malo guzu i brzo ih je svukao sa mene.

 

Zagledao se u moju nevinu glatku ribicu. Nije me bilo sramota jer sam znala da sam prelepa i uživala sam u njegovom pogledu.

 

Tata: “Pufnice… nemam reči. Tako čista, tako glatka… molim te, samo još malo spusti guzu da vidimo i tvoj mali anus.”

 

Poslušala sam ga ali su moji ogromni guzovi krili moj čmar od tatinih očiju.

 

Pufnica: “Moraćeš malo da ih razmakneš ako hoćeš da priđeš.”

 

Tata: “Jel smem?”

 

Pufnica: “Naravno tata…” – prišao je sa obe ruke i nežno razdvojio moje guzove.

 

Tata: “Da… prelepo zaista. Vidiš kako je rumen, zatvoren… veoma zdrav i lep. Izvini ali, prosto moram da se divim. Jesi uvek ovako obrijana?”

 

Pufnica: “Da tata… sviđa ti se?”

 

Tata: “Jako. A ova tvoja maca… Bože, kao da gledam tvoju mamu.”

 

Pufnica: “Ja svoju zovem ribica.”

Tata: “Uhh ribica. Da, baš ti je lepa ribica. Nego, da se mi bacimo na posao.” – Udahnuo je duboko i ponovo uzeo telefon u ruke. – “Prvo što se svugde naglašava jeste da MORAŠ da budeš opuštena. U suprotnom će te boleti. Vidiš, piše ovde da imaš dva mišića zatvarača, prvi je ovaj spolja.” – prišao je svojim prstom i dotaknuo ga.

 

Bilo je prijatno i nisam se uplašila. Stiskao je malo po malo moju rupicu i osećao moju toplotu.

 

Tata: “Njega možeš da kontrolišeš sama. Ajde, stisni ga malo… znaš kako.” – poslušala sam ga i stiskala ga. – “Bravo. E sad, drugi zatvarač je unutra i on nije pod tvojom kontrolom. Njega telo samo reguliše i zato je bitno da i mentalno budeš opušteno, jel jasno?”

 

Pufnica: “Jeste tata. Mentalno, fizički… sve pamtim. Šta još?”

 

Tata: “Kada si sa nepoznatim muškarcem, nikako ne smeš bez kondoma… veliki je rizik i od virusa i od bakterija. I pod obavezno mnogo, mnogo lubrikanta… preporučuju ovde da bude na bazi vode. Jel imaš tako nešto možda?”

 

Pufnica: “Nemam. Ne znam ni kako bi pitala u apoteci. Hoćeš mi bolje ti kupiti?”

 

Tata: “Naravno, doneću ti sutra pufnice, to je veoma bitno. E sad, ovde se pominje i klistir. To je čišćenje rektuma tolplom vodom i preporučuje se pre seksa. To sam radio sa tvojom mamom i znam šta i kako treba.”

 

Pufnica: “To zvuči bolno tata.” – klistir! Kakva strašna reč.

 

Tata: “Pa, neću da te lažem… nije baš prijatno, ali je veoma zdravo. Evo, da ne bude sve tako crno, ima i jedna lepa vest, kada imaš analni seks – ne možeš da zatrudniš!”

 

Tata, Pufnica: “Hahahaha…” – Smejali smo do suza. Način na koji je to rekao je bilo zaista smešno i trebalo nam je neko vreme da se vratimo u ozbiljnije stanje.

 

Tata se ponovo zagledao u moje međunožje i guzu. Nisam znala o čemu razmišlja ali je bilo lepo gledati ga tako srećnog sa osmehom na licu.

 

Tata: “Ako mi dozvoliš, samo bi te još malo dodirnuo da se navikneš pa ćeš posle moći i sama. Želimo da oteramo taj tvoj strah.”

 

Nešto grublje je ponovo razdvojio moje debele guzove i prislonio prst na moj čmar. Stiskao ga je sa osećajem.

 

Tata: “Ne brini, neću ga gurnuti unutra, samo te opipavam. Ajde, priđi prstom i probaj sama.”

 

Gledala sam u ogledalo i počela da stiskam malu rupicu. Bilo je veoma lepo. Tata me je gledao i odlučio da i on malo pomogne. Naizmenično smo stiskali moju rupicu.

 

Pufnica: “Tata, osećaj postaje sve lepši. Mislim da se više ne plašim.”

 

Tata: “Bravo lepotice. Sada možeš i kada si sama da malo ovako kružiš okolo, pa malo stisneš… ali znaš, ne osećam se dovoljno sigurnim da sama gurneš prst u sebe. Mislim da bi morali i sutra malo da vežbamo, jel se slažeš?”

 

Pufnica: “Ne samo da se slažem, nego jedva čekam.”

 

Tata: “Sjajno. Iskreno, i ja jedva čekam. Ajde, vreme je da ostavimo ovaj tvoj lep čmarić, dosta mu je bilo za danas.”

 

 

  1. PRST JEDAN

 

Dok sam čekala tatu odlučila sam da spremim sve kako bi što pre mogli da počnemo sa daljim istraživanjem moje zadnjice. Jedva da sam imala i malo sna koliko sam bila uzbuđena.

 

Kada sam sve namestila u sobi i sredila, postavila sam jednu sunđerastu strunjaču na pod i gledajući na monitor računara vežbala, skidajući pokrete neke dame koja se istezala i pokazivala vežbe.

 

Želela sam da budem što fleksibilnija za tatu kako bi imao što bolji pristup. Nisam naravno uspevala sve vežbe da ponovim, špaga će ostati samo moj večni san, ali sam se zaista trudila. Toliko sam bila skoncentrisana da nisam ni čula kada je tata došao. Ušao je u moju sobu i gledao me je… nisam znala koliko dugo.

 

Tata: “Gledaj ti moju pufnicu vrednicu. Nisam znao da voliš jogu?”

 

Punfica: “Juu…” – poskočila sam. – “Uplašio si mee. Nije joga tata, samo se malo rastežem… vidi recimo šta sam naučila.” – ustala sam sa strunjače, spojila noge i spustila se pokušavajući da prstima ruke dodirnem prste na nogama.

 

Malo mi je falilo i tata je prišao da mi pomogne. Malo je još spustio moja ramena i uspela sam.

 

Tata: “Bravo dušo, još malo i moći ćeš sama.” – podigla sam se i tada sam videla kako me gleda.

 

Bila sam utegnuta u trenerku i sportski grudnjak. Znoj se slivao sa mog čela.

 

Pufnica: “Samo mi daj par minuta da se otuširam i možemo početi.”

 

Tata: “Nema potrebe. Ova strunjača je već spremna, tako da… ti se samo raskomoti iz te odeće i možemo početi.”

 

Pufnica: “Ali znojava sam i…” – odmahnuo je rukom.

 

Tata: “Ništa to ne smeta. Znoj može samo da pomogne.”

 

Složila sam se sa njim i krenula da se svlačim. On je otišao do svoje sobe i brzo se vratio, noseći neku bočicu sa sobom. Ja sam već bila gola dole, a brus sam ostavila na sebi.

 

Pufnica: “Tata, gledala sam još neke stvari po internetu i kažu da je najbolje da se okrenem i naguzim. Tako ćeš bolje moći da…”

 

Tata: “Odlična ideja. Ajde, spusti se na kolena, a zatim i spusti glavu na strunjaču.”

 

Uradila sam kako je rekao i ostala sam tako sa guzicom visoko. On je kleknuo na pod pored mene i pokazao mi bočicu koju je držao.

 

Pufnica: “To je lubrikant?”

 

Tata: “Da. Ovaj je tvoja mama volela. Nisam mogao da verujem kada sam u apoteci video da ga i dalje proizvode. Daj mi prst da ti stavim malo… da ga osetiš.”

 

Prsnuo je malo na moj prst i počela sam da ga razmazujem između prstiju.

 

Pufnica: “Baš je fino. Veoma onako… klizi.”

 

Tata: “To je i cilj. Guza je osetljiva i potrebno je da bude veoma klizava. A sada se opusti. Danas ćemo samo jedan prstić, i ako budeš opuštena… neće biti problema. Da čujem sada, koji tatin prst želiš?”

 

Pufnica: “Hmmm… palac je preširok, mali prst je, pa mali… možda srednji prst?”

 

Tata: “Hahahah… na sve misliš, pametnice moja. Sjajan izbor. Evo vidiš, sada sam ga dobro namazao. A sad ću i ovu tvoju malu guzu, ok. Osetićeš malu hladnoću ali neće dugo trajati.”

 

Osetila sam kako tečnost klizi po mom čmaru i kako ga tata razmazuje. Kada je namastio moj čmar, na moje iznenađenje prošao je masnom rukom i preko moje ribice.

Pročitajte i ...  Samo Tvoja Kučka Tata! 2. Deo

 

Pufnica: “Ups… tata, to mi nije guza.”

 

Tata: “Znam dušo, izvini. Morao sam da je dotaknem jer želim da je maziš malo dok ti budem u guzi, ok? To je jako važno, zato sam dodao malo i na nju. Jel smem opet, samo da bih razmazao?”

 

Potvrdila sam mu i opet sam osetila njegove ruke na mojoj ribici. Zadržao se malo duže dok je nije potpuno umazao.

 

Tata: “Sjajna je. Znam da sam već rekao ali… pičkica ti je medena.” – na tu njegovu “ružnu” reč sam se za trenutak naježila… ni sama ne znam zašto.

 

Sklonio je ruku sa nje i počeo da stiska moj čmar. Pokušavala sam da se potpuno opustim. Ušao je do prvog članka i tada je počeo drugom rukom da mazi moju guzu.

 

Tata: “Reci mi, dokle si išla sa onim tvojim bivšim, mislim seksualno?”

 

Polako je ulazio a ja mu nisam pravila nikakav otpor. tata joj gura jedan prst u čmar

 

Pufnica: “Uff… pa, ljubili smo se i… mazili smo se… pomazio je i moju ribicu i… uff… drkala sam mu.”

 

Tata: “Tako… samo diši. I šta kažeš, drkala si mu? Jel ti se svidelo? Jel je njemu prijalo?” – ušao je do pola prsta.

 

Pufnica: “Bilo je lepo… Uhh… i njemu i meni, ali… želeo je da mi svrši u usta i da progutam.”

 

Tata: “A ti?” – ušao je do kraja sa svojim prstom.

 

Ova tehnika razgovora i guranja je sjajno upalila i nije me ništa bolelo. Čak sam i ruku stavila na picu i lagano je mazila.

 

Pufnica: “Nisam mu dala. To rade samo drolje tata.”

 

Polako ga je izvlačio i kad sam mislila da će skroz izaći ponovo ga je nabio nešto jače.

 

Pufnica: “Uhhh…” – osetila sam blagu bol.

 

Tata: “U redu je, sjajno se držiš. Ne rade to samo drolje pufnice moja. To je jedan intimni momenat kojim izražavaš svoju ljubav. Naravno, ako ti se ne svidi, lepo kažeš partneru i to je to… ali, da bi znala moraš da probaš prvo.” – osetila sam poljubac na guzi i to me je opustilo još više.

 

Nabijao je svoj prst u mene veoma sporo, mazeći moju guzu i povremeno je ljubeći.

 

Pufnica: “Izvini tata ali… onda ću sledeći put da dozvolim u usta.”

 

Tata: “Nema šta da se izvinjavaš. Tvoje je pravo da uvek kažeš NE, zapamti to. Evo, završavamo još malo. Sada za kraj samo želim da ga stisneš svojim mišićima anusa kada uđem do kraja, ok?”

 

Izvukao je prst skoro do kraja, zastao za sekundu, i potom ga nabio! Stisnula sam ga što sam jače mogla i bilo je predivno.

 

Pufnica: “Uhhh… ovo je bilo sjajno.” – izvadio je svoj prst i još jednom me poljubio u guzu.

 

Tata: “Ma ti si premašila sva moja očekivanja. Sjajno si me slušala i nije bilo frke.”

 

Spustila sam guzu na pod i okrenula se ka tati.

 

Pufnica: “Hehe… tataa… izgleda da se i tebi svidelo.” – izbočina u njegovoj trenerci je bila pozamašna.

 

Tata: “Šta da ti kažem… dugo je prošlo od kada sam poslednji put…” – zaustavila sam ga.

 

Pufnica: “Nemoj da se pravdaš tata. Razumem te u potpunosti. Mama je očigledno imala veliki “apetit” i davala ti je često… nadam se da ćeš naći neku koja će te ispuniti i zadovoljiti.” – bio je presrećan nakon ovih mojih reči.

 

Tata: “Srećice moja! Umesto da budeš ljuta, pa čak i zgrožena, ti me ovako utešiš i… stvarno si sjajna.” – zagrlili smo.

 

 

  1. PRSTA DVA

 

Nakon laganih vežbi koje su polako postajale moja jutarnja rutina, otišla sam pod tuš i temeljno se oprala. Koristila sam omiljen šampon i dok sam sušila kosu osećala sam taj prelepi miris. Želela sam da ga i tata primeti. Obožavala sam kada me komentariše, kada me gleda…

 

Njegove reči – prelepa si, pametnice tatina, zgodnice moja, laku noć pufnice… to su bile reči koje su me grejale i opuštale.

 

Nisam ni želela da se oblačim. Gola sam ga čekala posmatrajući moju malenu rupicu u ogledalu. Rupica je bila srećna i opuštena jer je znala da će se tatica igrati sa njom. Znala je da će biti nežan, pažljiv, da će je voleti.

 

*

 

Tata: “Jesi spremna?” – provirio je u moju sobu i video me golu. – “Je li gospođice, zar se tako dočekuje otac sa posla, a?” – kroz osmeh me je pitao.

 

Pufnica: “Pa još uvek nisi ni video moje grudi, a i imamo posla oko moje guze pa reko šta da se oblačim.”

 

Seo je pored mene i zagledao se u moje mesnate sise.

 

Pufnica: “Jesu i mamine bile ovakve?”

 

Tata: “Iskreno, mislim da si je nadmašila pufnice. Jedino što sigurno znam da su njene bile veoma osetljive. Kakve su tvoje?”

 

Uhvatila sam bradavice između prstiju i odmah su se ukrutile.

 

Pufnica: “Uvek tako reaguju na dodir. Ajde, probaj ti.”

 

Štipnuo ih je i iznenadio se njihovom brzom reakcijom.

 

Tata: “Tako si zdrava i… tvoje telo tako fino reaguje. Videćemo kako će se pokazati kada uđem sa dva prstića u tebe.”

 

Pufnica: “Dva? Uff tata, boleće?”

 

Tata: “Pa zar bih te ja ikada povredio? Ne brini ništa.” – poljubio me je u obraz ali veoma blizu usana.

 

Bilo je to dovoljno da mu se potpuno prepustim. Bila sam u sigurnim rukama.

 

Okrenula sam se i namestila kao i prošli put. Tata je stavio lubrikanta na svoja dva prsta i počeo da kruži oko čmara, pa po njemu. Navikla sam na njegov dodir i znala sam kako da se namestim i kada da mirujem.

 

Tata: “Pufnice, jesi ti to meni danas malo više napaljena ili si se prosto toliko opustila? Ovaj tvoj mali čmarić se već otvara… izgleda da želi odmah moja dva prsta.”

 

Pufnica: “Želi tata. Veoma ih želi! Sviđaju mu se tvoji prsti.” – i zaista su mu se sviđali.

 

Tata: “Pa onda ne bi valjalo da ga držimo u neizvesnosti.” – raširio je guzove i odmah krenuo da gura dva svoja prsta.

 

Činilo mi se sve toliko normalno, kao da ih primam svaki dan – godinama. Ulazio je sporo, a ja sam uživala u svakom momentu. Ruka mi je već bila na pici i radila svoj posao.

 

Tata: “Nešto sam još hteo da te pitam. Onaj tvoj bivši klipan… koliki mu je bio?” – opet sam osetila poljubac na guzi i blagu bol kada je prošao polovinu dužine prstiju.

 

Pufnica: “Uhh… pa ne znam… nisam ga baš merila.” – nasmejala sam se i tata je to iskoristio da nabije prste do kraja.

 

Tata: “Taako… bravo. Ma ne mislim to nego… jel bio onako baš velik, ili?”

 

Pufnica: “Kako da znam tata… to je bio jedini koji sam videla uživo.”

tata joj gura dva prsta u čmar

Počeo je lagano da me jebe prstima. Osećala sam se ispunjeno i veoma napaljeno.

 

Tata: “Jel bi ti pomoglo kada bi ga uporedila sa mojim recimo?”

 

Pufnica: “Šta?” – bila sam zbunjena, ali ipak sam dobila veliku želju da vidim tatin penis. – “Pa tada bi svakako mogla da ih uporedim.”

 

Tata mi je prišao sa strane, još uvek sa svoja dva prsta u meni i skinuo pantalone. Kurac mu je bio u polu erekciji i izgledao je prelepo.

 

Tata: “I?”

 

Buljila sam kao dete pred štandom za sladoled.

 

Pufnica: “Paaa… Izvini tata ali… njegov je bio dignut kad sam ga videla i kad sam mu drkala.”

 

Gurnuo je prste duboko u mene i zastao dok je drugom rukom uhvatio svoj organ. Gledala sam ga kako ga drka i navlači svojom jakom rukom. Refleksno sam oblizala jezikom usne.

 

Pufnica: “Znaš, sada kad je dignut… možda bi trebala da ga uzmem u ruku i… mislim, tako bi mi bilo lakše za poređenje.”

 

Tata: “Uhh jesi sigurna pufnice?” – prišao je a ja sam sklonila ruku sa moje pice i uhvatila vreo tatin organ.

 

Držala sam ga tako i divila se kurcu koji me je stvorio. Tatini prsti su sve jače ulazili u moju guzu pa su mi kukovi igrali napred-nazad.

 

Pufnica: “Veći si tata… ali, da bi bila potpuno sigurna, trebala bi ga malo izdrkati.”

 

Tata: “Slobodno… izdrkaj ga malo jer… bitno mi je da znam za sigurno.” – nisam razumela zašto mu je bilo bitno, ali me nije ni zanimalo.

 

Počela sam da ga navlačim i stiskam. Njegove vene su pulsirale u mojim rukama a njegov iskusni glavić je postajao sve vlažniji.

 

Pufnica: “Moram priznati uff… da si i tvrđi tata… da, definitivno si tvrđi!”

 

Izvadio je dva prsta iz moje guze i tako mokre ih provukao par puta preko mog užarenog klitorisa.

 

Tata: “Kako ga fino drkaš dušo. Pitanje je koliko još mogu da izdržim taj tvoj predivni stisak. Kao da ti je ovo stoti a ne drugi kurac koji drkaš u životu.” – vratio je ponovo prste u moj čmar, brže i jače.

 

Pufnica: “Aaahhh… izgleda da sam prirodni talenat.”

 

Tata: “Izgleda da je tako. Izgleda je moja pufnica prirodni talenat za drkanje, i taj koji tvoje srce osvoji… uživaće dušo. Uživaće i u tvojim analnim sposobnostima… uhhh kako ti je čmar poslušan mila. Ajde, stisni moje prste sa njim, stisni ih još jednom.” – napregnula sam se i prosto mu zarobila prste.

 

Tata: “Bravo dušo, bravo… mislim da je čmarić položio za danas… ali sada imam još jedan mali test za tebe, jel može?”

 

Pufnica: “Spremna sam…”

 

Udaljio se od mene i pokupio jedan mali tanjirić sa stola.

 

Tata: “Draga, jel bi sela tu ispred mene i raširila nogice.” – poslušala sam ga i raširena sela pred njim. – “Jaooj sjajno. Malo se samo mazi, molim te. Želim da svršim dok se maziš… jel bi mi učinila to?”

 

Odmah sam spustila ruku na vlažan klitoris i počela da se trljam.

 

Pufnica: “Ne moraš to ni da me pitaš tata. Koliko mi samo pomažeš u svemu, ovo je najmanje što mogu da učinim za tebe.” – gledao je moju usku picu i počeo da ga drka.

 

Bio je to veoma prljav ali napaljujuć prizor. Da nas je neko gledao sa strane sigurno bi poželeo da nam se pridruži… ali ne, bio je to intimni trenutak stvoren samo za nas dvoje.

 

Zajedno smo masturbirali kratko vreme, i on je prvi poklekao. Jadničak, ko zna kad je zadnji put video picu, i još ovako mladu, lepu, nevinu… ćerkinu.

 

Namestio je taj tanjirić ispred sebe i mlazovi sperme su počeli da prskaju po njemu. Nikada nisam videla da neko toliko mnogo svrši i bila sam oduševljena.

 

Tata: “Uhhh… sjajno.”

 

Pufnica: “Koliko sperme tata! Ali… zašto u tanjir?” – govorila sam i dalje se blago trljajući.

 

Tata: “Znaš kako smo rekli da nećeš znati dok ne probaš?” – prišao mi je i stavio tanjirić ispred mojih usta. – “Trljaj se dušo… trljaj se i usput te molim samo da je omirišeš. Omiriši je i ako ti se svidi, ti je probaj. Tako ćeš znati za ubuduće da li ćeš dozvoliti da ti neko svrši u usta.”

 

Primakla sam nos i duboko udisala. Nakon prvog, drugog, trećeg udisaja… nisam mogla stati. Ta opojna aroma, taj jak miris muškosti… taj moćan miris sperme moga oca je ispunjavao moja čula.

 

Zadrhtala sam i počela još jače da gnjavim klitoris.

 

Tata: “Znao sam… sviđa ti se, zar ne?”

 

Pufnica: “Uffff… jako mi se sviđa.”

 

Tata: “Ajde, ispruži jezik. Licni je pufnice moja. To je krajnji test.”

 

Čim je moj jezik dotakao tu belu, lepljivu tečnost, znala sam da sam navučena zauvek.

 

Pufnica: “Spusti malo niže tata… hoću kao maca.” – spustila sam glavu i počela da kratkim pokretima jezika lickam spermu kao mačka kada uzima mleko. Osećala sam se kao najveća drolja kojih sam se do juče gadila.

 

Svršila sam snažno čim je prvi delić sperme prošao kroz moje grlo. Stenjala sam i usput usisavala tečnost dok me je rođeni otac gledao i bodrio.

 

Tata: “Ovo je jedna od najslađih “maca” koju sam video. Vidi kako fino ručka…”

 

Oblizala sam tanjir i musava pogledala ka tati.

 

Pufnica: “Mijauuu…”

 

 

  1. TATIN POKLON

 

Uveliko je prošlo 15 časova a od tate ni traga ni glasa. Cupkala sam nervozno sedeći u dnevnoj sobi. Ustajala sam povremeno i provirivala kroz prozor ali ništa. I taman kada sam počinjala da odustajem i da se mirim sa tim da su ga verovatno zadržali na poslu, začula sam ključ u bravi.

 

Potrčala sam ka vratima i počela da skačem od sreće kada sam ga ugledala. Prvo sam ga zagrlila i poljubila, ali sam zatim ljutito prekrstila rukama i gledala ga.

 

Tata: “Šta sam sad uradio?”

 

Pufnica: “Jel ti vidiš koliko ima sati?” – otišla sam do zida i besno prstom pokazala na sat koji je tu visio. – “Pet sati! Pet! A ja mislila da želiš da mi pomogneš sa…”

 

Tata: “Naravno da želim, pa upravo sam se zato i zadržao pufnice.” – opustila sam se ali još uvek mu nisam pokazivala da mu opraštam.

 

Pufnica: “Kako to misliš? A znam, sad pokušavaš da se izvadiš, jel tako?”

 

Prišao mi je, uhvatio me za ruku i nežno poljubio… ovaj put u usne. Potpuno sam zanemela i zacrvenela se. Obožavala sam poljupce i mogla sam satima da zamišljam kako se ljubim sa nekim! Ne znam kako, ali tačno je znao kako da me opusti.

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 1. Deo

 

Tata: “Tako, sad kad si se smirila dođi da ti pokažem šta imam za tebe.”

 

Kao pijana sam se teturala do dvevne sobe gde smo seli. Tek sam tada videla dve kese koje je imao u rukama.

 

Pufnica: “Pokloni? Za mene?”

 

Tata: “Ajde, koji hoćeš prvo? Levi ili desni?” – pokazala sam u nešto manju kesu i on je izvadio jednu tamnu kutiju.

 

Pufnica: “Šta je to?” – okrenuo je kutiju gde je bila slika penisa, i ubrzo shvatila da se radi o dildu.

 

Tata: “Sada znaš zašto sam se zanimao za veličinu. Želeo sam da budem siguran da će ti odgovarati. Malo manji od mog, ali rekao bih savršen za tvoju neiskusnu guzu… jel se slažeš?” – otvorio je pakovanje i dao mi gumenu igračku.

 

Stiskala sam je i gledala u oduševljenju.

 

Pufnice: “Ovo je najlepši poklon koji mi je iko ikada poklonio.” – bio je boje kože, a glavić nešto širi sa dva gumena testisa na dnu.

 

Tata: “Drago mi je da ti se sviđa. Ali to nije sve. Da bi koristila igračku, koja je ipak šira i duža od mojih prstiju, moramo fino da te očistimo.” – izvukao je iz kese nešto što je ličilo na plastično pakovanje za infuziju i dugačako, gumeno crevo.

 

Pufnica: “Da me očistiš? To mora da je taj klistir.” – strah se ponovo vraćao.

 

Znala sam da to nije toliko strašno, čak su neke moje drugarice i prolazile kroz to na ginekološkim pregledima… ali ipak mi nije bilo svejedno.

 

*

 

Tata: “Dušo… šta si se ućutala? Nije valjda da se plašiš malo tople vodice?”

 

Sela sam mu u krilo, obrlila ga nogama i zagrlila ga. Verovala sam mu i znala sam da će biti pažljiv. Znala sam da ako nekome treba da dozvolim da mi pomogne da prebrodim sve probleme i da budem srećna, da je taj neko upravo on.

 

Tata: “Tako je… psst, ništa ne brini. Jednom kada ovo prođeš više se nikada nećeš plašiti.” – zagrljeni, spustio je ruke na moju guzu i lagano je mazio. – “Želimo da lepo pripremimo ovo tvoje slatko dupence, zar ne?”

 

Pufnica: “Da… želim da budem spremna tata.” – ruka mu je ušla pod moju haljinu i prstima se igrao sa mojim gaćicama.

 

Tata: “Tako je… pred nama je bitan zadatak, moramo da pokušamo da doživiš analni orgazam… jesi uzbuđena zbog toga?” – prsti su mu ušli pod gaćice i počeo je da mazi celu površinu između guzova, dodirujući usput i moj anus.

 

Pufnica: “Uff… da… veoma sam uzbuđena.” – na moje nezadovoljstvo sklonio je ruku i uhvatio me oko struka.

 

Svojim snažnim rukama me je podigao i zagledao se u mene. Gledala sam ga kroz svoje naočare i osmeh nam se u isto vreme pojavio na licu. Spustio me je i zamolio me da se skinem dok on ode da se presvuče.

 

Vratio se nazad i zatekao me je golu na kauču. On je na sebi imao samo svoje bokserice, a u ruci peškire i neki stalak, nalik na čiviluk. Njegove grudi su bile zategnute i pokrivene retkim crno-sivim dlakama, stomak blago izražen, ruke čvrste.

 

Tata: “Sada te molim da legneš na bok i da malo saviješ desnu nogu kako bi lakše prišao.” – poslušala sam ga i namestila se dok je on punio toplom vodom “posudu” za klistir.

 

Podigao ju je na stalak, spojio gumeno creva za njega i prišao mojoj zadnjici.

 

Tata: “Sada ću samo malo da ti zamažem guzu i osetićeš kako ti stavljam crevo. Posle mojih prstiju, ovo tanko crevce ne bi trebala ni da osetiš.”

 

Gurnuo ga je ne toliko duboko i nakon što je pustio protok vodi osetila sam kako topla tečnost ulazi u mene.

 

Tata je legao na bok tik ispred mene. Mazio mi je obraz i gledao me.

 

Tata: “Eto vidiš, nije strašno. Nisam stavio puno vode tako da će biti brzo gotovo.” – tešio me je i nisam obraćala pažnju na taj poprilično neprijatan osećaj.

 

Prišao je tada mom uvetu i mazeći moju guzu počeo da mi šapuće.

 

Tata: “Znaš, tvoja mama je ovo obožavala. Terala bi me da je stalno čistim jer ju je to jako palilo. Rekla je da ima osećaj kao da neko dugo svršava u njeno dupe. Kao da stalan mlaz vrele sperme klizi u nju.” – ljubio mi je obraze a ja sam potpuno napaljena počela da mazim ribicu. – “Ko zna, možda se i tebi ovo svidi… možda i ti poželiš da osetiš taj fin osećaj opet, i opet…”

 

I želela sam to ali kako sam počela da osećam uzbuđenje tako je i voda završila sa curenjem. Tata je ustao i polako izvukao crevo iz mene.

 

Tata: “Zatvori se koliko možeš i sačekaćemo koji minut pre nego izbaciš vodu iz sebe.”

 

Pufnica: “Jesam bila dobra?”

 

Tata: “Najbolja! Ali tek te čeka ozbiljan posao. Ajde sad, ustani veoma polako i sedi na vc šolju. Istisni sve iz sebe, obriši se i čekam te.”

 

Nakon što sam iscedila i zadnju kap iz sebe, osećala sam se mnogo čistijom i spremnijom. Veselim korakom sam se vratila i odmah se namestila četvoronoške.

 

Tata: “Hahaha… pa ne ide tako. Moraš da se malo odmoriš nekoliko minuta pre nego što bilo šta počnemo.”

 

Pufnica: “A daaaj… spremna sam tata. Spremna sam za moju novu igračku.”

 

Tata mi je pripretio prstom kroz osmeh i rekao mi da se smirim i legnem na leđa.

 

Tata: “Dok čekamo, možemo malo da se pozabavimo nekim drugim stvarima. Oral nisi davala, jel tako?”

 

Pufnica: “Nisam nikada.”

 

Tata: “Dobro. Evo dildo će biti dobar test za tvoja usta.” – ležala sam na leđima kada je tata prišao i naslonio gumeni glavić na moje usne. – “Prvo ga jezikom malo obliži, to je jako napaljujuće.”

 

Isplezila sam se i lizala glavić gledajući tatu u oči. Njegova ruka je mazila moje telo dok se nije zaustavila na mojim sisama. Mesio ih je dok je dildo počeo da gura u moja usta.

 

Tata: “Bravo… ajde sada uhvati ove tvoje predivne sise. Uhvati ih čvrsto i pribij jednu uz drugu.” – on je za to vreme pljunuo u svoju slobodnu šaku i premazao pljuvačku preko svog kurca koji nisam ni primetila da je bio napolju, sa strane bokserica.

 

Nabijao je gumeni kurac sve dublje u moja usta i zatim namestio svoj organ između mojih sisa.

 

Tata: “Znaš da smo rekli da je ovo dobar metod. Stisni ih jako a ja ću te pojebati u njih, važi? Čisto da vidiš i osetiš kako to izgleda.” – potvrdila sam pokretom glave pošto su mi usta bila puna, i osetila sam njegov kurac kako ulazi među moje grudi.

 

Glavić mu je provirivao sa gornje strane i osećala sam njegovu toplotu na svome vratu. Sklonio je tada dildo iz mojih usta ne prestajući da me jebe u sise.

 

Pufnica: “Uhh tata, jel su dobre? Mislim, jel osećaš kako te stiskaju?”

 

Tata: “Bez mane si pufnice, bez mane… a usta? Kako ti se svidelo?”

 

Pufnica: “Pa tata, to bi ti trebao da osetiš pa da mi kažeš.” – širom sam otvorila usta i izbacila jezik.

 

Tata se zagledao i prvo mu nije bilo jasno, ali je brzo shvatio šta želim. Ponovo je pljunuo u svoju ruku, razmazao po kurcu i postavio ga na moj jezik. Počela sam da ga ližem što sam bolje znala. Tata me je sve vreme mazio po licu i gledao u moje oči. Uhvatila sam rukom njegov kurac i drkala ga dok sam ga polako gurala u usta. ćerka puši tatin kurac

 

Tata: “Uhhh… tako je srećo… Tako je, fino ga sisaj i puši…”

 

Kao da sam bila predodređena za to, i usisavala sam ga sa lakoćom. Mesila sam mu testise dok mi se pljuvačka slivala na vrat i grudi. Oči su mi se caklile od siline kojom sam nabijala tatin kurac do grla. Bio je preukusan… bio je tvrd i topao… bio je savršen.

 

Tata: “Čekaj… ufff… stani sekundu…” – spustio se ka meni i poljubio moje mokre usne. – “Vreme je da se pozabavimo onome zbog čega smo tu pošto si pušenje savladala za peticu.

 

Pufnicu: “Stvarno? To sad samo kažeš ovako…” – prišao mi je ponovo i počeo da me ljubi kako bi mi pokazao koliko je ozbiljan.

 

Okrenuo me je na stomak a ja sam podigla guzicu u vis. Gumena igračka je počela da kruži oko mog anusa. Tada sam osetila kako širi rukama guzove i počinje da me liže po čmaru.

 

Pufnica: “Uuhhh… taticee…” – halapljivo je lizao dovodeći me do ludila.

 

Tata: “Izvini lepotice… tako je sladak da sam morao samo malo…” – pljunuo je na njega i nastavio da ga oblizuje.

 

Želela sam da nikada ne prestane, ali svemu nažalost dođe kraj, pa i tome.

 

Tata je jako drkao svoj kurac i potom ga namestio na moju guzu.

 

Tata: “Sada ćeš osetiti neki malo drugačiji, topliji lubrikant.” – shvativši da će da svrši po mojoj guzi, prenapaljena sam odmah počela da trljam klitoris koji se potpuno upalio. – “Aaaahhhh…” – sperma je pogodila moj čmar i počela da klizi po mojoj zadnjici ka mojoj ribici.

 

Pufnica: “Ufff… sada ću je svuda razmazati tata… da lakše uđeš…” – znala sam da to želi i svuda sam razmazivala spermu, po guzi i po pici.

 

Tata: “Tako ćero, bravo. Fino se namaži, želimo da se sva ulepiš i da nam se cakliš.” – namesti je dildo i bez upozorenja naglo počeo da ulazi.

 

Tatinom spermom na prstima sam se mazila i povremeno oblizivala prste trpeći neverovatno uzbuđenje, ne samo na guzi, već po celom telu.

 

Pufnica: “Ufff… tata jače želim…” – vrištala sam i nije mogao da me ne posluša.

 

Tata: “Ohoo… počela si da uživaš vidim. Uhh kad te vidim ovakvu… ovako napaljenu i željnu, već sad postajem ljubomoran na sve one koji će osetiti ovo tvoje usko dupe oko svog kurca…” – nabio je dildo do kraja i počeo da me tuca.

 

Nije me štedeo i ruka mu je sve bržim ritmom nabijala igračku. Došao je sa druge strane kako bi mogla da ga vidim i kurac mu je bio već ponovo dignut. Drkao ga je slobodnom rukom i gledao me sa strane kako se mazim i primam lažni kurac sa lakoćom.

 

Pufnice: “Uhhh tata… jesam lepa ovako?”

 

Tata: “Prelepa si pufnice moja…”

 

Pufnica: “Reci mi… ufff… reci mi iskreno tatice… da me vidiš ovakvu… a da ti nisam ćerka… jel bi hteo da me pojebeš? Jel bi hteo da me naguziš?” – svesno sam se igrala sa vatrom videći u njemu taj pohotni pogled.

 

Tata: “Pufnice… ne radi mi to… znaš da bi te pojebao, znaš da bi voleo da izjebem ovu tvoju prelepu guzu.” – zabio je dildo do kraja i pljesnuo me po dupetu koje je se odmah zatreslo.

 

Pufnicu: “Auuu… a kao ćerku? Jel bi hteo i onda? Meni ne smeta da te primim tata… želim to!” – izvadio je dildo iz mene i osetila sam hladan vazduh kako ulazi u moju, sada više ne toliko usku rupu. – “Tako je. Izjebi me tata!”

 

Tata: “Jooj kako želim da te jebeno ispunim. Moram… moram da te osetim!”

 

Prazninu je ubrzo zamenila ispunjenost koja je bila mnogo prirodnija i prijatnija. Tata je bio pažljiv koliko je mogao u tom napaljenom trenutku. Čvrsto je stiskao i gnjavio moje guzove… do ivice bola. Kolena mi više nisu izdržala i legla sam ravno na stomak dok je tata ulazio sve jače.

 

Pufnica: “Uhhhh tata, ne želim da dam guzu nikome drugom… ne želi nikome samo tebi… jebi me, jebi me…” – spustio se i ljubio moja leđa i vrat nabijajući se snažno.

 

Kurac mu je bio potpuno zarobljen u mom čmaru i između mojih velikih guzova koji su iz mlečno bele davno prešli u crvenu boju.

jebanje ćerkice u čmar

Tata: “Ne brini… nikome te neću dati ako tako želiš. Čuvaću te, paziću te… voleću te… jebaću te baš kako voliš – duboko u najsočniju guzu na svetu!” – užarenost moga anusa je postajala ne podnošljiva i bližila sam se tom prelepom trenutku.

 

Pufnica: “Tatice… blizu sam! Svrši u mene, molim te… napuni me!” – jecala sam i napokon osetila kako topla tatina sperma prska duboko u moj rektum.

 

To je bio momenat koji me je prebacio na neku “drugu stranu.” Na stranu sreće, radosti… Sve je za trenutak postalo mračno i zujanje je bilo jedini zvuk koji sam čula. Svršavala sam dugo i osećala sam orgazam na svakom delu moje razvaljene guze. Osećaj u koji sam se odmah zaljubila.

 

Tata je nežno izašao iz mene i bela tečnost je tada kapljala iz moje napunjene rupice. Legao je ispred mene i poljubio me tako nežno i staloženo, kao da smo dugogodišnji ljubavnici a ne otac i kćer.

 

Pomazio je tada i moju vrelu pičkicu usled čega sam zadrhtala i zatvorila oči.

 

Pufnica: “Obećaj mi da ovo neće biti zadnji put.” – gledala sam ga dok je oblizao svoje prste kojim je pomazio moju nežnu ribicu.

 

Tata: “Pufnice… dajem ti svoju reč!” – usne su nam se ponovo spojile.

 

Bila sam presrećna!

 

Kakav životni paradoks. Iako potpuno izjebana, ostala sam čista, nevina, netaknuta… ostala sam dobra tatina ćerkica!

 

 

KRAJ                                                                                                                                                         MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Tatino Usko Rešenje”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)