sisa tatin kurac duboko

Ena se približila licem majčinoj mokroj maci, a zatim se okrenula, gledajući oca, i oblizala usne. Brzo je zakopala lice u zagrejanu pičku svoje majke, rešena da Suzani pruži najintenzivnija zadovoljstva koja je ikada osetila. Ukus njene majke bio je jedinstven, poput zrele žene, oštar, sočan, sladak.

Ena je klizala jezikom gore-dole po majčinim usminama, a zatim ga spljostila, ostavljajući ukusan mokar trag preko cele vagine dok je majka stenjala.

„Ti mala kučko, jebeno si neverovatna!“ Suzana je zarežala od zadovoljstva, dok joj je talas po talas blaženstva preplavio telo. Enine vešte ruke trčale su gore-dole po nogama, dok je njen vešt jezik nastavio da luta unutra i izvan mamine rupe.

Suzana se iznutra pitala ko je bio Enin instruktor, jer je njena kćerka svakako bila dobra učenica! Dejan je gledao incestuoznu igru koja se nastavljala pred njim, bila mu je potrebna sva samokontrola da se ne igrao sa svojim kurcem. Znao je dobro da bi svršio za nekoliko sekundi gledajući ovaj nedozvoljeni, zabranjeni ali tako napaljivi čin. Poželeo je da ih oboje pojebe, da tuca svoju vrelu ćerkicu dok mu žena gleda, ali znao je da će ovog puta strpljenje biti vrlina.

Instinktivno, Suzana je znala da je vreme i počela se kretati po krevetu. U roku od nekoliko sekundi, njeno lice je bilo nekoliko centimetara udaljeno od kćerkine vruće pičke. Zaronila je lice duboko u Eninu usijanu pičku. Suzana je bila u raju kada je bila nagrađena poplavom sokova od pičke koju je rodila.

Iskoristila je sve svoje veštine da liže, kruži, ubada i pljuje na mladu pičku, a Ena se grčila i dalje se sladeći maminom pičkom. Bila je to poza 69 kakva se retko viđa. mama i ćerka se ližu

„Ohhhh, jebote, ovo je dobro, bolje je nego što sam zamišljala da će biti!“ Ena je zacvilila dok je na trenutak pomerila svoje blistavo lice sa majčinog međunožja. Udahnula je vazduh i nasmešila se tati.

„Vrati se na posao mala kurvo!“ Suzana je dobacila.

Ena je učinila kako joj je rečeno i ponovo je počela sisati majčinu pičkicu, takođe upirući u mamino lice dok ju je jela. Ena uopšte nije bila zaprepašćena majčinim talentom za lizanje pičke, pretpostavila je da njena majka uživa u erotskim uslugama žena. Na njeno iznenađenje, Suzana je počela da licka ćerkin šupak, probadajući joj jezik iznutra i spolja.

„Jebote, mama, nastavi tako, oh, jebeno mi se sviđaa!!“ Ena je viknula od radosti.

Njeni nedozvoljeni vrisci naveli su obe žene da se približe vrhuncu. Duboko se grčeći, dvojac majke i ćerke skakao je po celom krevetu, pokrivači su se izgužvali pod njima. Suzanino telo je bilo drhtavo, zabolela je od uzbuđenja, tresla se kako bi Ena videla efekat koji je imala na nju.

„Svršiću jebote!“ glasno je vrisnula.

„Onda svrši mamice!“ Ena je vrisnula kao odgovor.

Njen orgazam je umalo prevrnuo par sa kreveta, ali Ena se čvrsto držala dok su zajedno kulminirale. Zadihana, pustila je kćerku, ona i Ena su se raspale na krevetu, privremeno iscrpljene.

Dejan je bio siguran da sanja, prizor kojem je upravo bio svedok nije mogao biti stvaran. On i Suzana imali su savršen brak, seksualno liberalni, živeli su životom hedonista. Nikada, nikada, NIKADA nije mislio da će videti svoju seksualno privlačnu ćerku kako vodi ljubav sa svojom ženom, znajući pritom da će on biti sledeći.

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 2. Deo

Dejan je shvatio da je već neko vreme primećivao Enino telo, bio je svestan njenog sazrevanja u seksi, vrelu mladu ženu. Ali on je gurnuo te misli i potisnuo ih, ne usuđujući se da ih ikad izrazi. Sada su se misli vratile i to sa osvetom! Dejan je pogledao u krevet i video da njegove dve devojke i dalje pokušavaju doći do daha. Uvek je bio gospodin, čak i u ovakvoj situaciji, otišao do kible sa šampanjcem, natočio tri čaše i pružio svima po.

Nasmešio im se. „Mislim da vam oboma ovo treba!“

„To nije sve što nam treba, pastuve!“ Ena je promrmljao.

„Ena!“ rekla je njena majka sa podrugljivim strogim tonom u glasu. „Sada se ponašaj!“

„Zašto sada?“ Ena se smeškala, ljubeći majku i kikoćući se.

Njih troje su pijuckali šampanjac, ali niko ništa nije rekao. Činilo se kao da će reči razbiti čaroliju, kao da je ovo iluzija. Dejan je ustao i počeo da skida odelo, ali su ga obe žene uhvatile za ruku i zaustavile.

„Zar to ne bismo trebale mi učiniti, Dejane dragi?“ – upitala je retorički njegova žena.

„Da tata, pusti da te devojke skinu gole!“

Opet je magija počela. Ena je obišla iza svog oca, skinuvši mu sako, pomazivši mu mišićave ruke, dok je Suzana počeo otkopčavala pojas i povlačila pantalone na pod. Izašao je iz njih, osećajući se pomalo glupo stojeći u svojoj košulji, gaćama i cipelama.

„Hajde tata, mala pomoć!“ – podstakla ga je ćerka, Dejan je podigao ruke da joj pomogne da mu prevuče košulju preko glave. Nije mogao da je vidi u tom trenu, ali je mogao da oseti kako Suzana odvlači bokserice i osećao je kako mu hladan vazduh u prostoriji dodiruje kožu.

Skinuo je cipele koje mu je Suzana odvezala i osetio Enine ruke na leđima, gurajući ga prema zgužvanom krevetu. Spremila se da se pridruži svojim nakaradnim roditeljima na krevetu.

Stisnula je grudi, sagnuvši glavu da liže svoje tamne, uspravne bradavice, milovala je pičku, savijajući telo napred. Po izrazu lica njenog oca, mali šou je definitivno imao uticaja na njega! Kretala se, njišući se kukovima, prema krevetu i svom ocu koji je čekao.

Dejan je sedeo tamo, još uvek ne verujući da se sve ovo zaista dešava. Realnost situacije došla mu je na pamet kada je osetio tople, meke usne koje okružuju njegov tvrdi kurac. Dejan je spustio pogled i ugledao tamne, bogate smeđe oči svoje kćerke koje su gledale u njega, čista požuda zračila je s njenog lica dok su joj usne kružile oko njegove osovine.

Jezik joj je bio gotovo čaroban, kovitlao se svuda unaokolo, lizao od osnove do vrha, masirajući mu jaja. Čak je bila i dovoljno hrabra da uzme njegove mesnate loptice u usta i sisa ih, s leđa je mogao da oseti Suzanine ruke kako mu prelaze preko kože, a njeno oduševljenje nakaradnim ponašanjem njihove ćerke bilo je gotovo opipljivo.

Ena nije mislila da je ikada bila ovako napaljena, ovako uzbuđena, za sve vreme svog postojanja. Što je više lizala i sisala tatin kurac, to ga je više želela. Dejanov kurac je bio debeo, žilast i ukusan. Htela je tatinu spermu, htela ga je sisati sve dok nije iskrcao sav svoj teret na njene usne i jezik. sisa tatin kurac duboko

Pročitajte i ...  Seksi Sestra mi je Došla u Posetu

Ena je neprestano pušila svom ocu, radeći najbolji posao koji je znalae. Htela je da njen tata svrši. Mama je ležala pored i uživala u muževim grimasama i ćerkinom sjajnom oralnom radu.

Ubrzo je tata preplavio ćerkina usta svojom slatkom, gustom spermom. Pohlepno je progutala svaku kap, oblizujući usne. Nasmešila se i rekla: „Pretpostavljam da ti se svidelo kako sam ti ga popušila tata? Sada odmori malo ali nemoj dugo…“

Suzana se primakla i poljubila svoju kćer, ližući nekoliko preostalih kapi Dejanove sperme. „Ne poznaješ svog oca dovoljno dobro, barem ne na ovaj način. Hajde dragi, hajde da pokažemo našoj devojčici kakav si ti zaista pastuv!“

Na njeno čuđenje, Ena je ostala zabezeknuta u mestu kada se Dejan primakao iza Suzane i ubacio joj penis u. Počeo ju je jebati iako je pre svega par minuta svršio u ogromnoj količini

„Uffff… Vidiš, Ena draga?“ Suzana je dahtala dok joj je mužev kurac razvaljivao pičkicu „Tvoj tata ne omekša nakon prvog svršavanja, nakon svih ovih godina jebanja, još uvek može nastaviti. Oh Dejane, dušo, JEBI ME, pokaži našoj maloj drolji kako si zaista dobar! “

Dejan svakako nije imao problema da ispuni zahtev svoje žene. On je godinama jebao mnoge žene, gledao svoju ženu kako se tuca sa puno partnera, oba pola – ali niko nikada nije tako dobro odgovarao jedno drugom kao njih dvoje. Bili su srodne duše, bili su najveći prijatelji, ljubavnici!

Dok ju je jebao, duboko i žestoko, Dejan je udarao njene guzove, stisnuo joj sise i nastavio povećavati tempo. Pogledao je Ena, koja ih je posmatrala i igrala se sa pičkicom. jebanje supruge pored ćerke

„Oh oh oh!“ Suzana je vikala dok ju je muž bušio svojim veličanstvenim kurcem. To što je Ena bila tamo, gledajući ih kako se jebu, dodatno je zagrejalo atmosferu. Suzana je potajno često razmišljala da odvede svoju kćer u krevet, pokazujući joj užitke ljubavi žene i žene. Ovo je bilo najuzbudljivije veče u Suzaninom životu.

Ena je gledala, fascinirana stilom kojim su se jebavali njeni roditelji. Bilo je vrelije od bilo kog filma za odrasle koji je ikada gledala, u njihovom ritmu postojao je senzualan, lirski, uglađen stil. Dok je penis njenog oca klizio u majčinu pičku sa leđa, Suzanino telo bi se povuklo unazad da se namesti za invaziju.

. Suzana je instinktivno znala da njen muž sada želi pojebati Enu, pa se odmaknula od partnera i potapšala krevet.

„Vreme je“, rekla je Eni.

Ena se popela na krevet. Za razliku od svoje majke, Ena je stajala oko oca, licem prema njemu, lica blistavog od sreće. To je bio jedan od načina na koji se Ena razlikovala od svoje bezobzirne majke, primetio je Dejan. Ena je volela da se ponosi, vrpoljila se, trljajući mačkicu po očevom kurcu, sve dok njegov kurac nije bio zakopan duboko u udubljenja njene pičke.

Počela je da okreće bokove, osetivši konačno u sebi tvrdoću kurca svog ljubavnika… svog oca. Između majke i kćeri postojale su senzualne, nestašne male razlike, pomislio je Dejan dok se kretao prema gore, ugledavši gipki, senzualni okvir svoje kćeri. ćerka jaše tatu pred mamom

Dejan se igrao sa Eninim nežnim, lepim grudima, igrao se sa bradavicama, malo ih štipajući, što je ona volela. Po vlažnosti koju je osetio mogao je da zaključi da se Ena više voli igrati sa svojim sisama nego Suzana.

Pročitajte i ...  Porodično Kućno Školovanje 1. Deo

Cvilila je, kikotala se i kretala se telom u malim, koncentričnim krugovima dok mu je uzimala sve više i više penisa. Ena u svom životu nije bila tako puna kurca, bila je prepuna mesa, uzimajući sve više i više Dejanovog kurca dok ga je jebala, jahala….

„Ohhh taticeee!“ – vrisnula je. „Jebi me, jebi me, nemoj prestati da me jebeš tata, jebi me!“

Suzana je sladostrasno gledala kako njen muž i strastvena kćerka dele svoje prvo incestuozno jebanje. Suzana je znala da im to neće biti posljednje, mogla je videti po izrazima njihovih lica, neće moći držati ruke dalje jedno od drugog. Niti će majka i kćerka imati isti odnos, kada budu recimo zajedno išle u kupovinu, Suzana bi pazila na seksi odeću ili donji veš za Enu i nju da se igraju.

Ena je sada stvarno jebala svog oca, duga kosa joj je letela posvuda dok je pumpala svoje telo gore -doe po njegovom penisu. Bio je duboko u njoj, posegnula je i protrljala klitoris dok je penis nastavio nadirati i izlaziti iz njene zagrejane, mokre pice.

Suzana je bio u pravu, samokontrola njenog oca bila je izvanredna. Mogla je osetiti kako mu penis pulsira duboko u pičkici njene ćerke, bila je sigurna da tata želi da svrši, ali on se držao i čekao da njegova devojčica, njegova jebena kurvica, doživi svoj orgazam. Kako je bio dobar tata!

Pogled na njegovu gipku, zavodljivu, divlju kćerku koja je jahala njegov penis, zvukove njihovih tela kako lupaju zajedno, škrgućući zvuk njene mace, bilo je to previše za Dejana. Najzad je povikao: „O, Isuse, ne mogu više da izdržim! Prokletstvo Ena, svršavam !!“

Ena je brzo sišla sa kurca i dok je puštao drugi teret, Ena je privukla njenu majku. Incestuozni trio podelio je snažan trenutak dok su majka i ćerka podelile njegovu spermu.

U međuvremenu su Suzanini prsti ušli u Enu i ona je doživela vrhunac nekoliko trenutaka kasnije. Ena se srušila unazad na krevet, telo joju je blistalo, izgledajući divlje, neukroćeno i erotično. Ena je osetila svog oca s leve strane, mazeći je uz sebe.

„Kakav način da se završi proslava godišnjice!“ Dejan je ispustio s uzdahom.

„Tata, ko kaže da je gotovo?“

„Ena?“ majka ju je upitno pogledala.

Ena se prevrnula i poljubila jednu od majčinih bradavica, a zatim prešla na drugu stranu i poljubila očev obraz. „Mama, uspela sam sa tobom i jebala sam tatu. Ono što nisam učinila je da to radim sa oboje istovremeno. Kakva bi to proslava bila bez vruće trojke?“

„Da, ona je definitivno NAŠA kćerka.“ Dejan se nasmejao.

„Da. Nezasita jebote.“ Suzana je nastavila da se igra sa telom svoje ćerke, samo uživajući u sjaju njene mlade lepote.

„U redu dušo, u pravu si – i jedva čekam da te podelim sa tim tvojim ocem – ali ovaj put moramo mu dati malo vremena da se oporavi.”

KRAJ 4. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)