jebanje sa sestrom tenis

Taman kada je krenuo ka izlazu, njegova sestra je brzim korakom krenula ka njemu. Njene noge oko njegovog struka, njene ruke na leđima a potom dole na guzi. Jezik ovaj put nije stidljivo već veoma snažno unela u njegova usta trljajući se o njegovu rastuću erekciju. Njen topao da ga je dovodio do ludila dok ju je držao za dupe.

Kada je spala sa njega i nogama dotakla šljaku, odmah je uhvatila njegov pulsirajući kurac. Zastenjao je dok su se njene male ruke obavile oko njega osećajući snažan stisak od kojeg je zacvilio. Stenjala je sve više i više dok mu je skidala šorc, njena pica je praktično curela dok ga je milovala po celoj dužini.

Pogledala je dole, nežno izvlačeći Markov tvrdi kurac iz bokserica i njeno srce je poskočilo kada je ugledala divan penis prekriven nežnim venama. Nevena nije mogla da dočeka da da klekne i obavije bratovu muškost malenim usnama. Gledao ju je kako nežno ljubi i liže njegov kurac i nije mogao da veruje šta se dešava! Buljio je u svoju malu sestru koja je oralno obožavala njegov kurac, napolju na sred teniskog kompleksa, gde bi svako mogao da naiđe i da ih vidi.

Mekani mali pokreti njenog vlažnog jezika činili su mu kurac sve tvrđim. Želeo je da ona uzme celu stvar u svoja usta, ali ona je znala kako da ga zadirkuje na pravi način, obavijajući usne oko njegovog kurca, prelamajući ga jezikom iznova i iznova, a da mu još uvek nije dala ono što zaista želi.

Njegovi prsti su se zapleli u njenu kosu pokušavajući da joj ugura kurac dublje u usta, ali ona se uzdržala držeći kontrolu nad situacijom koliko god je mogla. Tačno kada je osetio da više ne može da izdrži, Nevena je u potpunosti zahvatila njegov kurac i primila ga u svoja topla vlažna usta. Stenjali su zajedno dok joj je tucao usta, pokušavala je da proguta što više njegove dužine. pušenje sestre napolju

Mogao je da oseti kako njen jezik kruži svuda oko njega, njene ruke, usne i jezik radile su u savršenoj harmoniji. Sada je znao zašto je njegova naizgled uštogljena sestra bila toliko popularna među momcima. Ovo nije bilo samo pušenje, već ludilo od kojeg niko ne bi ostao ravnodušan.

Odjednom je njegova prijatna agonija bila gotova. Ispustila je mokri kurac iz usta i ustala. Prišla je napred i ponovo počela da ga ljubi, njene usne sa voćnim sjajem i sokovima njegove kite klizile su preko njegovih. Mogla je da oseti njegov pulsirajući kurac ispod suknje pritisnut uz bedro.

Pročitajte i ...  Sa Batom, Davno

Marko se spustio i zavukao ruku ispod njene suknje, vrhovima prstiju dodirnuo njenu picu prekrivenu gaćicama i tankim šorcem. Mogla je da oseti vrelinu njegovih prstiju dok su klizili preko njenog brežuljka, glatkog ispod tankog pamuka. Njegova ruka se zavukla u pojas šorca i šok uzbuđenja je prošao kroz njeno telo dok je njegova gola ruka dodirivala njene glatke usmine ispod natopljenih gaćica.

Zacvilila je, nežno sišući njegovu donju usnu dok je on držao njenu pičkicu. Stručno je njegov srednji prst ušao ispod i razdvojio njene usne i vlažne nabore. Njene ruke su se stisle oko njegovog vrata, dahtala je dok je njegov prst nežno milovao njen klitoris, njeni bokovi su se nekontrolisano trzali prema njegovoj ruci dok su njegovi prsti milovali njenu vlažnost.

„O Bože!“ Uspela je da zastenje.

Kada se naslonila na klupu iza sebe on joj je vešto povukao šorc i gaćice niz noge. Ona je izašla iz njih, a on je gaćice gurnuo u svoj džep na sigurno. Osećala se tako uzbuđeno, njen donji deo tela bio je go ispod suknje, hladan povetarac je golicao njenu natečenu i natopljenu picu. Čučnuo je i ušao joj pod suknju, ugledavši ružičasti klitoris.

Marko nije mogao da veruje koliko je vrela, mokra i zategnuta pička njegove mlađe sestre. Zvučalo je kliše, ali ovo je bila jedna vrela i sočna pica i jedva je čekao da nabije kurac u nju. Mogao je da oseti kako stiska svoje unutrašnje mišiće oko njegovog prsta i činilo se kao da njena pička pokušava da ga uvuče dublje u sebe. lizanje sestrine pice

Polako je zavukao drugi prst u njeno telo i nasmešio se dok je slušao njene seksi zvuke zadovoljstva. Način na koji je ugrizla donju usnu, toliko uzbuđena ovom erotskom invazijom, naterao ga je da zajeca, Markovi prsti su preleteli preko njene g-tačke dok je posmatrao njeno celo telo kako drhti od uzbuđenja. A onda ju je okusio! Zalepio je jezik na njen klit i usisao ga među usnama. Ogromna količina ukusnog nektara izlio se iz njene pičke u njegova usta.

Kliznuo je trećim prstom u nju, čineći njenu picu divlje stegnutom oko njega i odjednom je svršila kao luda. „Aaaaaahhh! Da, daa… Ne staj!“

Nasmejao se i polako ustao, klizeći uz njeno telo. Drkao je svoj kurac povlačeći ga do krajnjih granica. Očetkao je glavić, zalizan pre-spermom preko njene gole mace i gledao kako joj se bokovi trzaju.

„Želiš ovaj kurac?“ Pitao ju je, dodirujući glatkim glavićem njen otvor.

Pročitajte i ...  Tajanstvena

„Ufff, da, molim te!“ Zastenjala je, pijana od požude i očajnički želeći da u sebi ima njegovu natečenu kurčinu. „Daj mi ga! Molim te. Molim te jebi me. Zabij mi ga u pičku braco.“

Njegova glatka glava skliznula je između njenih usana, a zatim se on pomerio unapred da dodatno podstakne otvaranje. Uz dahtanje, nabila se na njegovu erekciju. Nevena je stenjala sve dok nije bio duboko u njenoj toploj ribici. Divlje je dahtala pokušavajući da preuzme kontrolu nad sobom i Marko je mogao da oseti kako se unutrašnji mišići njegove sestre stežu oko njegove dužine.

Dtenjali su, na trenutak su zastali dok ga je gladno gledala u oči. Uhvatila ga je za glavu i zgnječila njegova usta o svoja. Oslonila se na tenisku klupu a on je počeo da se kreće. Nejeno celo telo je trnulo i sve misli i senzacije bile su usredsređene na osećaj kurca njenog velikog brata koji ulazi i izlazi iz njenog tela.

Na trenutak je čak pomislio da stane. Nije mogao da veruje da jebe svoju rođenu sestru! Kao stariji brat mislio je da treba da preuzme kontrolu nad situacijom i onda bi se njih dvoje mogli samo pretvarati da se ovo nikada nije dogodilo. Pomerila je kukove prema njemu, njena pica se stisnula oko njega što je čvršće moguće i zastenjala mu je u uho.

„Molim te Marko, jebi me jače… želim da ti svršim na kurac!“

Sve racionalne misli su pobegle od njega. Marko nije mogao da veruje kakva je seksualna životinja njegova naizgled slatka, nevina sestra. Plakala je od zadovoljstva dok je on razvaljivao njenu usku vrelu pičkicu. Zatim je gledao kako ona razotkriva sportski grudnjak a potom ga spušta, puštajući svoje sise na slobodu.

Nagnuo je glavu, nežno ljubeći jednu od njenih bradavica koje su se brzo stvrdnjavale. Borila se da obuzda cviljenje uzbuđenja dok joj je on lizao i sisao bradavicu pre nego što ju je nežno ugrizao. Prešao je na drugu stranu, ne želeći da drugu sisu ostavi nezbrinutu. Dok se on više skoncentrisao na sisanje, ona je počela da pomera donji deo tela i da se nabija na njegovu kitu.

Podigao joj je suknju kako bi oboje mogli da gledaju kako njegov mokri penis klizi unutar njene pice. Počeo je da se zabija sve brže i brže, gledajući kako njihova tela zajedno klize, uživajući u načinu na koji su njene sise poskakivale pri svakom udaru. Sa svakim udarcem njegovog vrelog, tvrdog kurca osećala je kako se sve više približava orgazmu.

Pročitajte i ...  Poklon sestri za 8 mart

Njihova tela su se šamarala dok je osećala kako se orgazam razvija. Njeni uzbuđeni krici i jauci su i njega približavali ivici. Nevena se nagnula da poljubi bratova usta i glasno je svršila! Bio je to jasan krik orgazmičke slobode! Prepustila se zadovoljstvu koje je strujalo njenim telom, pica joj je bila u plamenu od uzbuđenja, bradavice tako tvrde da su bile poput kamenčića a on ju je i dalje tucao tako duboko. Znao je da neće moći da se zaustavi ako se uskoro ne povuče i zato je rekao: „Svršiću. Moram da ga izvadim.“ jebanje sa sestrom tenis

Kako je završio rečenicu, tako je ona pala na kolena i jednom rukom se trljala preko sisa a drugom obuhvatila bratov kurac i počela da ga drka. „Svrši za mene braco, svrši mi u jebena usta… okupaj me spermom, svrši ma lice molim te…!“ Uz te reči Marko se napeo i počeo da svršava. Prskao je po njenom licu par puta pre nego je otvorila usta da poslednja 3-4 mlaza završe u njenim ustima. Gutala je bratovu spermu i mljackala kao da je to najukusnija poslastica na svetu.

Nakon nekoliko minuta njihovo disanje se vratilo u normalu i on se polako povukao od nje koja je i dalje bila na kolenima. Nežno ju je podigao na noge i nasmejao se jer je umalo pala. Nevenine noge su bile nestabilne poput želea, a njeno celo telo je bilo klimavo onako kako se inače osećala dobrog orgazma.

Ispravila je odeću umrljanu od crvene šljake i krenula ka mestu gde joj je još uvek bila torba za tenis. Izvukla je flašu vode, istu onu koju je tražila kada ju je brat gledao, i popila nekoliko velikih gutljaja pre nego što ju je bacila nazad u torbu. Dok se saginjala da pokupi svoju torbu, mogao je da vidi njenu golu pičku kako viri između njenih bedara.

Pogledala ga je preko ramena sa osmehom na usnama i upitala: „U isto vreme sledeće subote?“

KRAJ!

Za 1. Deo kliknite OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)