jebu mamu sinovi

Znala sam šta će da urade. Sedela sam i listala porno časopis dok su se približavali u pidžamama. Mogla sam da vidim njihove ukočene kite spremne za akciju kako se guraju o tanki pamuk. Seli su sa obe strane mene, a Dušan, koji je uvek bio glavni, je rekao: „Znaš šta ćemo da ti radimo, zar ne?“

„Da,“ odgovorila sam, „i bilo je vreme, predugo vas čekam.”

„Jebaćemo te žestoko“, hvalio se.

Nisam odgovorila na to, ali sam se iznutra osmehivala. Istina je, ja volim seks, potreban mi je seks, i da mogu ne bih radila ništa drugo osim seksa. Dušan je počeo da mi skida majicu dok je Marko počeo da radi na mojoj suknji. Ubrzo su moje grudi bile gole. Znala sam da su moje grudi prelepe, velike, sa ružičastim bradavicama poput sladoleda od jagoda.

Moji sinovi su znali kakva sam ja žena. Dok su još bili deca, često sam dovodila muškarce u kuću a njih sam terala napolje da se igraju u bašti. Kada su ušli u tinejdžerske godine, shvatili su šta se dešava. Kada su imali oko šesnaest godina uhvatili su me na delu. Sedela sam na kuhinjskom stolu, gaćice na podu, podignute i raširene noge dok je neki momak nabijao kurac u mene. Ušli su i odmah izašli napolje, a tip to nije znao jer su bili iza njega.

Posle toga sam primetila promenu kod mojih blizanaca. Nisu ništa rekli, već način na koji su me gledali. Bili su kao par gladnih štenaca. Ovo je trajalo više od dve godine i što je duže trajalo, sve sam više bila uzbuđena od pomisli da će me jednog dana jebati. Dovoljno je bilo samo da me pogledaju i dobili bi erekciju, i nisu pokušavali da je sakriju. Dobijala sam signale, ali bez akcije. trojka sa sinovima

Pročitajte i ...  Karao sam Seku na Letovanju

Moram priznati da sam skoro odustala od njih kada su krenuli. Nikada nisam bila sigurna zašto su odlučili da krenu na mene, ali verovatno je to bilo zbog mog jebača koji je bio odsutan duži period. Dakle, konačno se dogodilo.

Dušan se odmah bacio na sisanje bradavice dok sam se hvatala za njegovu glavu. Marko mi je skinuo gaćice i probao moj ljubavni sok. Za sve moje prethodno iskustvo, nikada nisam imala dva momka odjednom, i sa obećanjem da ću biti „jebana žestoko“, bila sam u raju.

Dok Dušan pokušava da uvuče celu dojku u svoja usta, Marko mi sisa klitoris kao žedni muškarac koji dobija vode, legla sam i pustila ih da nastave. Nije dugo trebalo. Marko mi je raširio noge i dao mi svoju divnu kitu duboko. Dušan je ostavio dojku i stavio vrh svog penisa na moja usta. Nije mi bilo potrebno više od dve sekunde da shvatim šta želi. Odmah sam ga polizala i počela da ga pušim, dok je on uzvraćao vrlo zadovoljavajućim stenjanjem.

Moje dugo iskustvo sa muškarcima navelo me je da verujem da mogu da jebem svakog muškarca. Bila sam sposobna za višestruke orgazme. Ali ovaj put bilo ih je dvoje, a ja samo jedna. Doživela svoj prvi orgazam kada je Dušan svršio u moja usta, a nakon toga je Marko brzo ispraznio jaja u moju vaginu. jebu mamu sinovi

Mislila sam da će to biti kraj za neko vreme, ali ne. Trebalo im je samo nekoliko minuta da se oporave i preokrenu pozicije. Dušan je imao svoj jezik u mojoj sada mokroj i lepljivoj pički dok je Marko uživao u jebanju mojih usta. Ubrzo je Dušan počeo da me tuca i ponovo sam imala dva kurca – jednim se sladim a drugi me puni. Ovaj put je trajalo duže i mislim da sam imala dva orgazma pre nego što su skoro istovremeno prskali svojom mladom spermom.

Pročitajte i ...  Neobičan Par

Neko vreme su ležali dahćući, pa sam pomislila: „U redu đavoli mali, sada ću vas kazniti.“ Sela sam na svakog redom, brišući svoju pičku koja je curila preko njihovih lica i doživljavajući još nekoliko orgazama. Mislila sam da će ih to smiriti na neko vreme – Pogrešila sam. Tek što sam završila sa trljanjem naših pomešanih ljubavnih sokova u njihova usta, oni su me ponovo naterali da se raširim. Ovaj put me je Dušan ponovo zlostavljao u usta a Marko je polako ali sigurno ušao u moju guzu.

„Konačno“, pomislila sam, „konačno dobijam onu vrstu ljubavi koja mi je potrebna.“

Žestoko sam jahala kurac koji mi je širio šupak dok sam pohotno sisala drugi. Bile su to bahanalije kakve nisam mogla da zamislim ni u najvećim snovima. Moja dva sina blizanca jebali su me u sve rupe, punili me, svršavali u mene i po meni. Ako postoji raj na zemlji – to je bilo to! Odlučili su da mi oboje svrše na lice i u usta. Otvorenih usta i izpleženog jezika čekala sam njihove tople sokove. Bila sam napunjena i okupana spermom. anal sinovi mama

Možda nisu mogli da proizvode više sperme neko vreme, ali to ih nije sprečilo da me stalno istražuju, sisaju, ližu i grizu po celom telu. Nakon tog prvog puta nisu mogli da me se zasite. Povratak mog jebača je doneo mali problem. I dalje smo bili u bračnom krevetu, a to je prilično umanjilo moje uživanje sa blizancima. Ali kao je i moralo da bude – blizanci su ubrzo preuzeli svu vlast nad mojim telom.

Oni su više puta dokazali da mogu da mi daju sve što mi treba. Samo jedna reč upozorenja za sve one mame koje žele slična iskustva – ne možete se u potpunosti osloniti na kontraceptivnu pilulu. Doduše, možda sam nekoliko puta zaboravila da je uzmem. Ne znam ko je tata, ali doktor mi je čestitao jer očekujem blizance.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 4. Deo

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)