kreće da liže maminu pičku

Ena je nekoliko trenutaka kasnije izašla iz kupatila, videvši iznenađenje u očima svojih roditelja. Nisu do tad shvatali da ispod haljine nije nosila samo najlon čarape, već joj je celo telo bilo prekriveno providnim najlonom u kojem je bila neverovatno seksi i provokativna.

Ena je hodala, stavljajući malo više seksipila u svoju šetnju, do svojih ošamućenih roditelja. Stala je na prste i prvo poljubila oca, ali to nije bio poljubac koji kćerka treba da podeli sa ocem. Koristila je jezik na njegovim usnama i iscrtala liniju duž njih, ubacujući svoj vešt jezik u njegova usta u pokušaju da zagreje njegove strasti.

Njena majka je bila njena sledeća žrtva. Prešla je do Suzane, pritisnuvši svoju elegantnu formu uz Suzanin okvir, čvrsto se pritisnula uz svoju majku, snažno je poljubivši uhvativši se za njene oble guzove. Suzana je uzvratila poljubac sa vatrenom žestinom.

Ena je sela na udoban krevet i podigla pogled prema roditeljima, očiju koje su plamtele od strasti. Tišina u sobi bila je opipljiva, sve dok Dejan konačno nije imao hrabrosti da progovori.

„E-Ena… šta se dođavola ovde dešava?“ Skoro zloban osmeh prešao je preko lica njegove ćerke.

„Zar ne možeš da pogodiš, tata? Zavodim te – oboje vas jebeno zavodim!“

Dejan se namrštio i mahnuo prstom prema ćerki. „Ena, pod jedan pazi na rečnik! Pod dva – ne budi smešna. Mi smo tvoji roditelji, ne možemo to da uradimo…“

Suzana je uhvatila i povukla muža na drugu stranu sobe, kako Ena ne bi mogla da ih čuje.

„Dejane, dragi, jesi li zaista siguran da to želiš da uradiš? Ili bolje da kažem NE uradiš?“ Začuđen izraz prešao je na preko Dejanovog lica dok je sa suprugom razgovarao o situaciji. Sigurno da su bili liberalni, otvoreni, swing… ali ovo?

Suzana je nastavila: „Dušo, oboje smo ranije imali mlađe ljubavnike. Sigurno se nikada nismo brinuli o tome šta društvo misli, zar ne?“ Dejan je hteo nešto da kaže, ali Suza je stavila prst na njegove usne i nastavila. „Dragi, razmisli o tome. Ti i ja smo uradili neke nečuvene stvari u našem zajedničkom životu. Jebao si moju sestru i mene zajedno nekoliko puta, i gledao si kako jedna drugoj ližemo pičke.“

Pročitajte i ...  Film sa Tatom

„Da ali —- “

„I prošlog meseca, na zabavi Silvije, oboje smo se jebali sa njom i njenom ćerkom i mužem, sećaš se? Rekao si da je ta mala bila jedna od najboljih jebačica koje si ikada imao, sećaš se?“

Dejanovo lice poprimilo je sanjiv izraz, kao da je vraćao film na sve te bludne i perverzne stvari koje su radili. Suzana je zapravo bila u pravu za sve.

„Pa dragi, reci mi, zašto ne bismo ovo uradili? Očigledno si uzbuđen …“ Suzana je spustila pogled na muževo ispupčeno međunožje „… I ja sam jebeno uzbuđena i svakako, naša mala droljica od ćerke je očigledno spremna za to! Dejane, razmisli o tome. Da ona NIJE bila tvoja kćerka, da je ona neka devojka koju smo oboje zamišljali, znaš da bismo je već uveliko jebali. Hajde, hajde da uradimo ovo!“

Suzana se primakla krevetu, nagnula se i jako poljubila Enu u usta. Približila se, gricnula ćerku za uho i šapnula „U redu dušo, hajde da tatici priredimo vruću predstavu!“

Ena je bila oduševljena, znala je hedonističku prirodu svojih roditelja, ali je ipak postojala šansa da će odustati. Dopustila je da bude uvučena u majčin senzualni zagrljaj i gurnuta na krevet. Ena je bila oduševljena osećajem majčinih usana kako joj sisa bradavice, dok su je majčine znalačke, nežne ruke milovale po celom telu. Ubrzo je njena najlon odeća bila istrgana i bačena na pod.

„Oooh mama, imaš najbolje ruke, tako je dobar osećaj, ali …“

„Ali šta?“

„Imaš previše odeće na sebi.“

„U redu, mislim da to mogu da promenim. Ili želiš ti to da uradiš?“

Pročitajte i ...  Kocka je Čudo

„Želim.“

Ena je raskopčala haljinu, prelazeći rukama po majčinom vratu i leđima. Seksi mlada žena bila je zadovoljna kad je videla da Suzana nosi sićušni čipkasti grudnjak koji joj je držao seksi, čvrste grudi. Malo se kikoćući, milovala je majčine sise kad joj je prednji deo haljine otpao, zagrizla je majčin vrat i šapnula joj: „Izjebaću ti mozak, seksi kučko.“

Suzanina maca navlažena na razvratne reči njene ćerke, krajičkom oka je pogledala i videla svog seksi muža kako sedi na stolici, posmatrajući njihove postupke. Znala je šta da radi.

„Bićeš mamina mala lezbejka dušo?“

Ena je intuitivno shvatila ono što je njena majka pokušavala da uradi. „Oooh da mama. Poješću tvoju pičku i naterati te da svršiš, prljava kurvo!“

Suzana se odmaknula od kćerkinih nežnih ruku i ustala, praveći im maleni striptiz šou. Napravila je malu piruetu pred svojom porodicom, dopuštajući kćerki i mužu da vide svaku seksi oblinu, svaku suptilnu nijansu senzualne, strastvene forme na koju je bila tako ponosna.

Sada je nosila samo grudnjak, gaćice, čarape i štikle i sumnjala je da će za nekoliko minuta biti manje od toga. Mogla je da vidi nestrpljenje u Eninim tamnim očima i sama se osećala prilično divlje.

„Dođi ovamo jebena kučko!“ Ena je zarežala.

„Dođi po mene!“

Ena je skočila iz kreveta i povukla Suzanu pored sebe. Spojila je usta s mamom, ovaj put, jezici su im se skupili, kušajući se, istražujući jedno drugo, tiho nekoliko trenutaka, a zatim divlje, prljavije. Enina maca je već bolovala od nedostatka dodira, pitala se da li se i njena nakaradna mama oseća isto? jebe mamicu prstima

Prešla je rukama po majčinom telu i kliznula rukama osećajući vrelu, vlažnu pičku. Natopljena! Majka joj je bila jebeno natopljena.

„Mokra si, napaljena perverzna kurvo!“

„Ti me činiš takvom, seksi mala jebačice. Jebi me prstima dušo! Igraj se s maminom pičkom!“

Pročitajte i ...  Tatina Curica

„Skini najpre te gaćice!“ Ena je zarežala, pažljivo gledajući u mamine sive oči, koje su se istim intenzitetom caklile. Suzana se ponovo nagnula i polizala kćerkino uho, šapćući dovoljno glasno da Dejan čuje „Zašto ih ne skineš za mene, nevaljala ćerkice moja?“

Ena se nasmešila i ponovo poljubila majku. Kretala se po krevetu i postavila se između sada raširenih nogu svoje majke. Odlučivši da malo zadirkuje, poljubila je majčine duge noge, milujući noge, igrajući se sa mamom, namerno zadirkujući, dok se kretala prema mačkici obučenoj u gaćice.

Aroma uzbuđene pičke dopirala je do nozdrva, kako je očekivala, miris njene majke je bio divan, uzbuđujući. Mogla je da vidi blagi sjaj znoja na maminom telu, oči su joj bile zatvorene, stisnuti zubi, Ena je jako, jako napaljivala majku. Dok se spremala rukama da joj skine gaćice francuskog kroja, Ena je dobila inspiraciju. Približila se i poljubila pičkicu obučenu u gaćice, a zatim počela lagano da je vuče zubima, koristeći povremeni prst da ih polako pomera nadole.

Krajičkom oka pogledala je oca kako gleda, gotovo nepomično, kao da je ošamućen. „Znaš, jebeno me izluđuješ.“ kreće da liže maminu pičku

„Žališ li se?“ Upitala je Ena, nežno poljubivši majčinu unutrašnju stranu butine.

„Šta sam ja, jebeno luda? Naravno da se ne žalim!“ Ena je nastavila sa poljupcima, gledajući majku kako zatvara oči i uživa.

Dejan je bio zatečen, gledajući svoju seksi mladu ćerku kako vodi raskalašnu lezbejsku ljubav sa svojom podjednako zapanjujućom suprugom. Ranije je video Suzanu kako vodi ljubav sa mnogim lepim ženama, ali nije mislio da je ikada video nešto tako vrelo kao ono što se dešavalo u hotelskoj sobi. Bio je na ivici razume… buljio je kao dete, usta otvorena, oči ne trepću… željno je iščekivao sledeći potez svoje bludne jebozovne ćerkice.

KRAJ 3. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)