tetka jaše kitu

Stefan nije bio previše uzbuđen što će biti kod kuće za Božić, ali studenstki domovi su bili zatvoreni tokom praznika. Te godine je bilo više rođaka nego obično. Ljudi su dolazili i odlazili, pa kada je njegov otac zatražio dobrovoljca da ode na aerodrom i pokupi tetku i teču, Stefan je iskoristio priliku. Trebalo mu je malo da se udalji od sve te buke i gužve.

Tetku i teču nije video nekoliko godina i bio je uzbuđen. Teča Boban je bio investicioni bankar, a tetka Slavica bila je advokat. Živeli su u Nemačkoj poslednjih dvadeset godina i nikada nisu imali svoje dece. Kada ih je ugledao na aerodromu, njegov ujak mu je izgledao kao markantan starijki muškarac, a njegova tetka je bila zapanjujuća.

Iako je očigledno bila u kasnim četrdesetim, Stefan ju je ocenio kao veoma zavodljivu. Bila je plavuša koja je izgledala kao da je ušivena u svoje odelo Chanel. Stefan je zaustavio auto i izašao da ih pozdravi i pomogne im sa prtljagom. „Zdravo Stefane, prošlo je mnogo vremena“, rekao je Boban dok je pružio ruku i rukovao se sa Stefanom. Zatim se okrenuo i pokazao svojoj ženi: „Sećaš se svoje tetke Slavice? Prošlo je neko vreme.“ Rekao je sa osmehom.

Stefan se okrenuo i brzo se rukovao sa svojom tetkom. „Bože kako si porastao“, rekla je sa zaraznim osmehom. „Kako ide studiranje?“

„Odlično, na pola sam druge godine. Hajde da krenemo. Da li je ovo sav prtljag?“ Nekoliko trenutaka kasnije Stefan je seo za volan dok je njegov teča držao otvorena vrata za Slavicu. Stefan je posmatrao kako njene dugačke noge graciozno klize u auto. Bio je to prvi put da je primetio da njegova tetka nosi crne visoke štikle. Sve do kuće njegovih roditelja Slavica ga je zasipala pitanjima o njegovom studiranju na pravnom fakultetu. Bila je to zabavna vožnja.

**

To veče kada se situacija smirila Stefan je čitao neke od svojih knjiga iz prava kada je došla njegova tetka. Bio je zaokupljen čitanjem kada je stavila negovanu ruku na knjigu kako bi mogla da je podigne i pročita korice. Stefan je bio zaprepašćen i oči su mu se prikovale za njenu ruku. Njeni nokti nalik na kandže bili su ofarbani jarko crvenom bojom, a veliki dijamant je dominirao njenim domalim prstom.

„O Bože, sećam se kako su me ovi zakoni nervirali kada sam studirala.“

„Ni meni nije omiljen predmet.“ Odgovorio je tankim osmehom. „Da li ti smeta da ti se pridružim? Ne mogu da spavam.“

„Ne smeta mi, svaki izgovor da batalim ovu knjigu je dobrodošao.“ rekao je Stefan. Slavica se ozareno osmehnu i smesti u fotelju. Koncentrišući se na njeno lice, Stefan je uspeo da zadrži svoj um bistrim i nastavili su da razgovaraju do kasno u noć.

Pročitajte i ...  U tetkinim štiklicama 1

„Mogu li?“ upitala je Slavica dok je pomerala noge. Htela je da nasloni noge u Stefanovo krilo dok su razgovarali.

„Slobodno.“ Odgovorio je dok je nastavio svoju poslednju misao. drkanje na tetku

Ovog puta nije mogao da izbegne ometanje njenog tela. Nosila je neke tanke helanke koje su izgledale kao da su naslikane na njoj. Njegov penis je poskočio kada je njena peta okrznula njegovo međunožje. Jedva je mogao da nastavi svoju misao. Nije čudo što je te noći, pre nego što je zaspao, masturbirao maštajući o veličanstvenom telu svoje tetke Slavice.

**

Tri meseca kasnije Stefan je dobio poziv od oca. Njegovi tetka i teča su trebali da posete grad u kojem je studirao. Njegov teča je gledao neku zemlju da kupi, a Slavica je trebalo da drži predavanje na privatnom pravnom fakultetu. Iako je bio student i imao je predavanja, njegova tetka je organizovala da prisustvuje njenom predavanju tog dana.

Stefan je sedeo u jednom od zadnjih redova. Nosila je bluzu i sako gore, uske farmerke i štikle dole. Po završetku predavanja ušla je u razgovor sa nekim studentima i profesorima ispred sale. Stefan je čekao sa strane kada ga je Slavica primetila i pozvala ga da priđe. „Ovo je moj nećak Stefan. On je takođe student prava.“ Zatim je povukla Stefana na svoju stranu i ubrzo nakon toga rekla: „Moramo da idemo. Naći ćemo se sa tečom na večeri za pola sata.“

Dok su zajedno izlazili, Stefan je upitao: „Nisam znao da ćemo se naći sa Bobanom na večeri?“

„Pa i nećemo. Samo nisam želela da budem zarobljena sa akademskim tipovima ceo dan. Boban će biti zauzet do kasno večeras. Zašto ne bismo jeli, a onda mi možeš pokazati studenjak.“ Otišli su na večeru u obližnji restoran i oko osam i petnaest završili u njegovoj studentskoj sobi. Imali su dobar odnos jedno sa drugim i oboje su zaista uživali u razgovoru.

Bila je to manja skromna soba i oboje su sedeli na njegovom krevetu dok su razgovarali. Slavica je bila osetljiv tip žene i dok su razgovarali povremeno bi ga dodirivala po nozi ili butini kako bi naglasila poentu. Bili su usred razgovora kada je njen mobilni zazvonio. Slavica se javila na telefon levom rukom i istovremeno položila desnu na Stefanovo koleno dok je razgovarala sa Bobanom.

Dok je pričala, pomerala je nokte gore-dole po njegovoj nozi, a da nije ni shvatala da to radi. Stefan je bio polu tvrd i naprezao se da ostane pribran. „Pa, Bobanov sastanak je potrajao duže, ali on je na putu i trebalo bi da bude dole za dvadesetak minuta.“ Rekla je dok je sklanjala telefon. Slavica je iznenada shvatila šta je radila i prestala je da pomera ruku, ali je nije skinula sa njegove noge. Zatim je primetila njegov napet izraz lica i zabrinutim tonom upitala: „Da li se osećaš dobro?“

Pročitajte i ...  Vlažni snovi na Javi

„Da, dobro sam.“ Stefan joj je uzvratio mucanjem.

U tom trenutku je prebacila pogled na njegovo međunožje i primetivši materijal koji se naprezao lagano je pocrvenela i nasmešila se. „Oh, izvini… nisam želela da… malo sam nepažljiva.“ utihnula je dok se nova misao ukorenjivala u njenom umu. Kada je prestala da govori, njen pogled se vratio na Stefanovo lice i njena usta su formirala nestašan osmeh. Istovremeno je polako kliznula rukom uz njegovo bedro i u njegove šorts, zaustavljajući se tek kada su joj dugi nokti dodirnuli njegov sada uspravni kurac.

„Khm… tetka…?“

Zadržala je i zao osmeh i kontakt očima dok je skidala ruku sa njegove butine i polako spuštala njegov šorc. Spretno je oslobodila njegovu mladu kurčinu iz donjeg veša. Osetio je hladan noćni vazduh u kontrastu sa njenim oštrim noktima dok mu je vrhovima prstiju polako grabuljala kurac.

Stefan je pokušao da sedi mirno. Nije mogao da veruje šta se dešava. Njegove oči su bile prikovane za nju. Zatim je maknula kosu sa očiju i polako spustila glavu u njegovo krilo. Usledio je njegov oštar udah u trenutku kada su tetkine usne došle u kontakt sa njegovom kitom. Slavica je počela ujednačenim tempom da puši njegov penis, primajući nećaka sve dublje dok joj usne nisu okrznule njegova jaja. tetka mu sisa kurčinu

Imala je divnu tehniku blagog pomeranja kako bi bez da se zagrcne primala kitu do krajnjih granica. Pljuvačka se nagomilavala i curela sa strana njenih usta dok je pušila. Nakon samo minut-dva, ona se polako digla iz kreveta i stala nogama na pod, ali ni jednom nije dopustila da njegov kurac potpuno izađe iz njenih usta. Sada je stajala nagužena i pušila mu kurac. Stefan je mogao da vidi njenu zadnjicu u ogledala vrata ormara.

Od njenih kurvanjskih štikli do savršenih oblina njene guze u obliku srca, gledao je dok je osećao kako mu kurac klizi i izlazi iz njenih toplih usta. Polako se spustila tako da je bila na kolenima ispred njega. Stefan se i dalje nije pomerao. Mogao je da oseti kako se orgazam približava ali nije znao da li treba da joj svrši u usta ili ne. Tada je prestala da sisa i pogledala u njega: „Prestani da izgledaš tako šokirano, samo se opusti i uživaj.“ – slatko je rekla. „Uostalom, maštaš o ovome otkako si me video na aerodromu, zar ne?“

Stefan je slabašno klimnuo glavom i osmeh joj je bljesnuo na licu pre nego što je još jednom progutala njegov kurac. Mogla je da oseti njegov orgazam koji se približava i ubrzala je tempo. Dok je sisala, gurnula je desnu ruku ispod njegovog dupeta i snažno ga pritiskala noktima. U tom trenutku njen telefon je počeo da vibrira i ona je prestala da puši ali mu ga je drkala.

Pročitajte i ...  Kako mi je Mama Zajahala Kurac

„Gde si ti?“ pitala je u telefon dok je održavala kontakt očima sa svojim nećakom i polako mu se penjala u krilo. Skidala je svoj donji deo a gaćice sa lakoćom samo sklonila u stranu. „Moram samo da popravim šminku a onda ću sići.“ Sela je na nećakov kurac i polako se spuštala na njega… „Ostani u autu.. ufff… ma nešto me leđa zezaju, ceo dan na predavanjima…“ tetka jaše kitu

Dok je govorila, polako je počela da jaše kurac svog mladog nećaka. „U redu dušo, vidimo se za nekoliko minuta. Volim te.“ Rekla je pre nego što je isključila telefon, bacila ga na krevet pored i žestoko zajahala kurac.

„Tvoj teča me čeka dole. Reci mi gde želiš da svršiš svojoj tetki?“

Stefan je pročistio grlo i rekao: „Voleo bih da… da ti svršim u usta tetka.“

Slavica se nasmešila i Stefanove ruke postavila na svoje sise. Uzbudila ju je činjenica da je, dok ju je muž čekao dole u automobilu, ona sedela u krilu i nabijala se na nećakov kurac. Bila je prljava jebačica, govorila je vulgarne stvari i mamila ga: „Napuni mi grlo Stefane… jebi svoju tetkicu… biću najbolja koju si ikada tucao… imaš predivan kurac… jahala bih ga satima…“

Sve to uz sjajno pomeranje kukovima njegove tetke, dovelo ga je do ivice ambisa i morao je da je skine sa sebe. Namestio se, gurajući svoj penis duboko u njena usta. Slavica ga je snažno uhvatila za obe butine dok ju je nećak primorao da ga primi duboko u grlo. Orgazam je bio snažan, obilan i glasan. Nekoliko debelih mlazova tetka je sa uživanje gutala trudeći se da ne prekine pogled očima sa svojim nećakom. tetka guta spermu

I dalje je stenjao dok mu je orgazam popuštao, a tetka je nastavila da sisa njegov kurac koji je omekšao. Nakon što je bila sigurna da ga je temeljno očistila, Slavica se odvojila, vešto ugurala njegov kurac nazad u gaće pa u šorc. Nije rekla više ni reč dok je ustajala, stavila svoj mobilni u tašnu i otišla u kupatilo gde je Stefan mogao da je vidi kako ponovo nanosi ruž. Zatim je odšetala do vrata, otvorila ih i rekla: „Lepi snovi Stefane“ pre nego što je izašla. Stefan se samo spustio na krevet uz uzdah i reči: „Šta se to koji kurac upravo desilo??“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)