jebe suprugu i ćerku žestoko

Imaš li neke seksi ideje za tu trojku koju želiš?“

„Mmm-hmm, imam ih nekoliko, al za početak, pomozi mi mama.“ Ena je uhvatila majčinu ruku, i povukla je nežno ka sebi.

Ništa što je Ena do sada uradila nije bilo neprijatno, pa je verovala svojoj ćerki dok ju je ova vodila u kupatilo. Moderno kupatilo sa velikim, prostranim tušem i staklenim vratima. Ena se istuširala i povukla majku za sobom, a zatim pozvala oca. Suzana je grizla kćerkino uho i prošaptala „Ti bezobrazna mala kurvice. Kako si znala da je seks pod tušem jedan od tatinih fetiša?“

„Rekla si mi to još davno!“ – uzvratila je Ena, ljubeći majčin vrat. „Sedi i uživaj u predstavi tata!“

Dejan je seo na poklopac wc šolje i gledao kako njegova ćerka utrljava po mami gel za tuširanje. Napravila je odličnu predstavu, milujući majčine sise dok je to radila, penušajući joj picu, mogao je videti kako nekoliko prstiju ulaze u Suzaninu pičku i jebu je, sapunjala je Suzanine duge noge i ponovo se povukla. ćerka pere maminu pičku

Ena je tada dopustila majci da joj uzvrati uslugu, stenjajući dok je Suzana prala njeno vitko, seksi mlado telo. Dve žene su tada počele da se trljaju pod prskanjem vode, ponovo se okrenule jedna na drugu, spremne da ih Dejan jebe žestoko. Izašle su iz tuša, tela blistava i vlažna, i počeli da se suše peškirom, praveći i od toga predstavu, zastajući za grickajuće male poljupce dok je Dejan gledao.

Osećao je kako mu se penis grči, činilo se da njegova ćerka ima isto instinktivno znanje o seksu kao i njegova žena.

„Istuširaj se brzo i pridruži nam se, tata“, rekla je Ena, nagnuvši se da ga poljubi. „Obećavam ti, večeras ćeš imati najbolji seks ikada!“

Dejan je žurio sa tuširanjem, bio je toliko nestrpljiv da se vrati u krevet sa svoje dve seksi ljubavnice.

„Zar naša ćerka nije zločesta Dejane?“ Suzana je retorički upitala kad je seo na krevet između njih. „Imala je sve isplanirano.“

„Mala je opasna, to je sigurno!“ Dejan se nasmešio kad mu je ćerka pritisnula usne uz njegove.

Gurnula ga je na krevet i opasala mu lice. „Jedi me tata. Jedi ćerkinu mokru, vrelu, usku malu pičku! Znaš da to želiš! Hajde mama, sisaj tatinu kitu. Uhvati ga lepo i žestoko, obe ćemo mu jebati taj veliki kurac!“

Pročitajte i ...  Kako sam pomogao pijanoj ćerki

incestuozna trojkaSuzani nije trebalo dvaput reći. Gledajući njenog muža kako siše pičku svoje kćeri ponovo ju je zapalilo. Nije mogla da preboli koliko je Ena bila temeljita. Dok su joj usta klecala gore -dole po muževom penisu, Suzana je ispružila ruku i prešla rukama po glatkom, čvrstom, mladom telu svoje kćeri.

Ena se bezobrazno nasmešila svojoj majci, ovo je bio vrhunac svih njenih najsnažnijih maštanja i želja. Dejan je sa zadovoljstvom silazio s uma, pokušavao je da zamisli svoju ženu kako mu sisa kitu i njegovu zapanjujuću kćer kako mu jaše po licu. Enini sokovi nastavili su da mu teku na jezik dok joj je sisao picu, bili su pikantni i ukusni i hteo je sve što je mogao da dobije.

„Vreme je mama!“ Uzbuđeno je rekla Ena dok se odmicala od Dejanovog jezika. „U redu tata, jesi li spreman da nas jebeš obe?“

„I kako samo predlažete da postignem taj podvig?“ Upitao ju je Dejan, cereći se.

„Mama i ja ćemo se prebaciti na prednji deo kreveta. Jednu ćeš pojebati 10 puta, a zatim se drugu takođe sa 10 uboda i tako dalje. Na taj način obe ćemo svršiti kao prave kučke kakve jesmo!“

„Šta će se dogoditi ako svršim pre vas dve? Ja sam samo čovek!“

„Verujemo ti, tata. Dorastao si poslu!“

Obe su se namestile četveronoške i su okrenule glave, pogledale ga preko ramena, nasmešile se i uputile mu poljubac.

Pogledao je Enino seksi dupe, mazeći ga. Dejan je znao da je više nikada neće moći pogledati u uskim farmerkama ili kratkim šarcevima, a da ne dobije želju da je izjebe. Devojke su počele da se ljube, unoseći pravi osećaj i senzualnost u to, jezici su im bili aktivni, klizeći jedno po drugom preko usana, majka i ćerka su radile sve u korist svog muškarca.

Tihi jauci sada su bili jedini zvuk u prostoriji dok su se spremale za tvrdu kitu. Odjednom, Ena je osetila invaziju tatinog stuba u njenoj uskoj pički. Najzad, njen divni, tvrdoglavi otac ju je jebao. Jedan! Dva! Tri! Četiri! Pet! Šest! Sedam! Osam! Devet! Deset! Tada je njegov penis bio van njene mace i bušio je njenu majku sa jednakom žestinom. jebe suprugu i ćerku žestoko

Pročitajte i ...  Žmurke sa Tatom 3. Deo

Ena je znala da će poludeti od zadovoljstva, ali nije je bilo briga. Jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam, osam, devet, deset, a zatim je Suzanino vriskanje ispunilo prostoriju dok se njen muž-pastuv zabio u pičku koja ga je željno čekala. Suzana je gledala kako je Dejan jebao njihovu kćer, sigurnih pokreta, senzualnih.

Suzana je ponekad poželela da njen muž bude malo grublji u krevetu. Zato je uvek uživala u seksu sa muškarcima divljacima koji su uzimali šta žele bez rezerve. Ali to je bila jedina žalba koju je imala tokom svih godina braka sa Dejanom. Dejan je ovaj put ošamario svoju kćer po dupetu, dok ju je bušio.

Poljubivši majku, Ena je šapnula „Mislim da se tati sviđa moje dupe.“

Suzana joj je uzvratila poljubac: „Ne mogu ga kriviti, dušo. Imaš ukusno malo dupe. Volela bih da ga jebem sa dildoom ponekad.“

Ena je odgovorila: „Dogovoreno mama.“

Dejan je jebao svoju ženu, pitajući se o čemu pričaju ona i Ena. Budući susreti? Znao je da se nakon večeras više nikada neće moći vratiti na staro, zapravo – da će imati sreće ako mogu držati ruke dalje jedno od drugog. Nije se žalio, Suzana je bila u pravu, da mu Ena nije bila kćerka, jebao bi je u trenu.

Nije mogao a da se ne zapita, dok je još jednom zabijao u Enu, gde je naučila sve ove neverovatne poteze? Ovo je bilo najveće hedonističko zadovoljstvo. Suzana je gledala dvoje ljudi koje je najviše volela na svetu kako uživaju jedno u drugom, obuzela su je različita osećanja.

Pre svega – ljubav – obožavala ih je oboje. Ponos – njena ćerka je bila neverovatna mlada žena sa strastvenom, senzualnom prirodom. Želja – osetila je gotovo grabežljivu požudu prema Eni, želeći da pojede svaki centimetar njenog tela. Na vrhu gomile bila je sreća – što je Ena bila dovoljno hrabra da sve ovo namesti i što su ona i Dejan bili korisnici tako divnog poklona.

Pročitajte i ...  Tata i Njegove Ćerke

Dejan je sada bio duboko u ćerki, ali kad je Suzana videla kako još jednom buši u Eninu pičku, znala je da mu ne preostaje još mnogo vremena. Videla je napeti izraz lica svog muža i znala je šta mora da uradi.

“Svrši dušo!“ viknula je svom mužu. „Svrši na dupe te male kurvice – i polizaću sve!“

„Aahhhh!“ Dejan je povikao, izvlačeći kitu iz Enaine pičke.

Počeo je u mlazovima debelim i gustim da prekriva ćerkinu guzu svojim semenom. Ena je zacvilila kad je osetila kako joj vruća sperma premazuje zadnjicu. U trenu je majčin klizav, ukusan jezik počeo da liže, izazivajući njen divan orgazam. mama liže spermu sa ćerkinog dupeta

„Jebote!’ bilo je sve što je Dejan rekao dok je padao na krevet između svoje dve žene. Obe su se kikotale, mazeći se. Spavanje je brzo usledilo.

Kad su se probudili, njih troje su se ovaj put gomilali pod tušem, sapunjali se, igrali, ali generalno čistili kako bi mogli odjaviti se iz hotela. Dok je gledao seksi par kako hoda prema njihovom automobilu, Dejan je pomislio da otkaže predstojeći vikend sa svojim ljubavnicama, a zatim je razmislio.

Da li su njegova sekretarica i njena lezbejska ljubavnica bile dovoljno liberalne da prihvate malo incestuozne zabave? Zadrhtao je od oduševljenja dok ih je zamišljao sa Enom, sa Suzanom.

Mogućnosti su bile beskrajne i Dejan je planirao da iskoristi svaku od njih. „Nešto si mi zamišljen tata?“ Rekla je Ena dok mu je zaigrano stiskala guzove.

„O da… malo sam odlutao u mislima.“ Rekao je Dejan dok je stajala na prstima da ga poljubi, njen žudljivi mali jezik je tražio njegov. Život je bio DOBAR.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)