jebanje uspavane ćerke

Moja ćerka Snežana je konačno završila srednju školu i naša porodica je bila na putu u poseti raznim fakultetima. Bio sam veoma ponosan na nju. Snežana je bila sve čemu smo njena majka i ja mogli da se nadamo. Pametna, zgodna, otvorena, zabavana i lepa. Imala je prosek ocena 4,85. Igrala je mnoge sportove i bila je uvek aktivna, ništa joj nije bilo teško. Njen mlađi brat? Ne toliko. Bio je pomalo crna ovca u porodici ali je i dalje bio dete.

U svakom slučaju, Snežana je imala nekoliko želja za fakultet i odlučili smo da odemo na putovanje da vidimo neke od ovih škola. Spavali bismo se u motelu, jeli bi u restoranima, a usput obilazili fakultete.

Na putu smo bili već više od nedelju dana. Pobrinuli smo se da dobijemo dve povezane sobe za malo privatnosti. Deca u jednoj sobi a supruga i ja u drugoj. Jedne noći nešto me je probudilo. Pogledao sam okolo ali nisam mogao ništa da vidim. Motel je imao prilično dobre zavese. Dakle, unutra je bilo mrkli mrak.

Moja žena je spavala. Ne misleći ništa o tome, prevrnuo sam se i ponovo zaspao. Nisam siguran koliko je to bilo kasnije, ali u nekom trenutku sam se otkotrljao da zagrlim svoju ženu. Tad sam se malo zbunio jer je bila nekako ukočena. Pokušao bih da je čvrsto privučem uz sebe, ali ona je pokušavala da se udalji. Jeste da imamo dvoje dece, ali obično bi se ušuškala uz mene.

Ona je umesto toga pokušala da se odvuče od mene? U svoju odbranu, bio sam u polu snu a moja žena je znala da volim da budem dominantan u krevetu. Ovo je bilo nešto sa čime smo se često igrali. Dakle, kada je pokušala da se udalji od mene, privukao sam je. Dobro sam zgrabio njenu kosu i naterao njena usta da svoja. Pokušala je da me odgurne, ali nije uspevalo.

„Mmf… MMMM! Mfmm! Mm Mm!“ Bilo je sve što sam mogao čuti od nje dok su moja usta pokrivala njena. Provukao sam desnu ruku između njenih nogu i ona je zastenjala. Pokušala je da zatvori noge dok je koristila obe ruke u uzaludnom pokušaju da zaustavi moju desnu ruku. Mogao sam da pritisnem svoje prste na njenu picu dok smo se ljubili.

Dugo se borila sa mnom ali morala je povremeno da se smiri da dođe do daha. Mogao sam da osetim kako joj se znoj stvara na licu. Povukao sam njene gaćice i uvukao prste u nju. Cvilila je u moja usta. Bio sam iznenađen kada sam otkrio da joj je potrebno još malo vremena da ovlaži. Tako sam nastavio da trljam dok se nije navlažila. Nastavio sam da je ljubim i trljam i podigao desnu nogu dovoljno visoko da prstima zakačim njene gaćice. Bio sam veoma zadovoljan kada su se te gaćice oslobodile, a ona je raširila noge. Uvukao sam srednji prst skroz u nju i bio sam šokiran kada joj se celo telo zaključalo. jebe ćerku prstima

Pročitajte i ...  Tatino Usko Rešenje

Moj stisak u njenoj kosi je popustio. Kada se njeno telo zaključalo, izvukla se iz mog stiska dovoljno da zacvili. Mislio sam da sam je nekako povredio. Ali kada sam počeo da njišem prstom levo-desno preko njene G tačke čuo sam – „Oooohhhhh.“

Vratio sam se da je ljubim. Jebao sam je prstima a ona je počela da pomera kukovima i da me slobodnije prima. To je bio moj znak. Ubrzao sam. Zastenjala je u moja usta kada su kukovi počeli više da se pomeraju. Postao sam još brži, a njeni bokovi su poludeli za mojim dodirom.

„MmHmMmHM!“ Zacvilila je. Ali ubrzo se ponovo zaključala i dala mi jedno dugo snažno stenjanje u usta. Bio sam tako srećan što su deca spavala. Nekoliko puta je udarila o moju ruku dok je svršavala.

Maknuo sam ruku sa njenog međunožja i povukao svoje bokserice. Nežno mi je uzvraćala poljubac kada sam joj se uvukao između nogu. Ali čim sam počeo da klizim kurcem duž proreza njene pičke, njene ruke su snažno pritisnule moje grudi dok je pokušavala da se izvrne i okrene od mene. Ja sam se samo nasmešio. Ovo će biti dobro. jebanje uspavane ćerke

„Mm Mm!Mm Mm!Mm Mm!Mm Mm!Mm Mm!Mm Mm!Mm Mm!“ Morao sam da joj jače pritisnem usta uz svoja zato što je svim silama pokušavala da se otrgne od našeg poljupca. Gurnuo sam glavić unutra i ona mi je dala zapanjujuće glasni vrisak. Gurnuo sam dublje. Bila je tako jebeno uska ali je zaustavila to vrištanje. Ponovo sam gurnuo. Zastenjala je. Gurnuo sam, a ona je stenjala. Gurnuo sam još jednom i ona je još jednom zastenjala dok konačno nisam ceo kurac uvukao unutra.

Znojio sam se dok sam ulazio u zbunjujuće usku pičku svoje žene… Sada smo se već žestoko jebali. Gurala je kukove napred kako bi odgovarala mojim potiscima dok sam se vraćao unutra. Trebalo mi je mnogo vremena da svršim. Ali na kraju sam je čvrsto stegao i ispalio u nju ogromnih sedam ili osam mlazova sperme pre nego sam se praktično srušio na nju. Pokušavam da uhvatim dah pored njenog uha.

Na kraju sam je čuo kako kaže: „Ne mogu da verujem da si mi skinuo nevinost.“ prošaputala je.

Pročitajte i ...  Mama se Potpuno Promenila 5. Deo

„Šta? O čemu pričaš ljubavi?“ upitao sam dok sam joj okretao glavu pokušavajući da je pogledam. Još uvek je bilo previše mračno. Nisam mogao da vidim mnogo. Ne znam šta sam očekivao da vidim.

„Uzeo si mi nevinost tata.“ rekla je bez daha.“

„………………… Snežana?!“ prošaputao sam. Mogao sam da osetim kako klima glavom. „Šta jebote radiš u mom krevetu?“

„Momir je imao noćnu moru i mama me je predložila da zamenim mesta sa njom.“

„…Zašto nisi rekla nešto pobogu?“ Osetio sam kako me udara u grudi.

„Jebeno sam pokušala!.. Mnogo puta!“

Spustio sam glavu u stranu. „Sranje.“

Posle nekoliko trenutaka ćutanja, upitala je: „…Da li postaješ tvrd ponovo?“

Ne znam zašto ali primakao sam se da oseti moju erekciju na sebi. Zastenjala je. „Da.“ Odgovorio sam.

Izgubljen ali jebeno napaljen, počeo sam da ponovo tražim ulaz u njenu napaljenu pičku.

„Trebalo bi da prestaneš, tata.“

Onda sam je ponovo poljubio. Ovaj put se nije borila sa mnom pa sam spustio desnu ruku na njeno dupe. Čvrsto sam ga uhvatio da je privučem uz sebe. Stenjala je i ubrzo sam ponovo počeo da je tucam.

Prekinula je naš poljubac dovoljno dugo da kaže: „Ovo nije u redu tata.“

Samo sam nastavio da ljubim svoju ćerku dok sam je jebao.

„Moraš prestati.“

„Hoću, dušo.“ Odgovorio sam pre nego što sam joj ponovo uhvatio usta.

Ponovo se spremala da se povuče. Čvrsto sam je privukao, a zatim seo i podigao je na sebe. Preneraženo je zastenjala pre nego što je zavukla glavu u moj vrat. Zagrlio sam je levom rukom da joj pomognem da ostane na mestu.

„Samo se drži za mene dušo. Koristi instinke i zajaši me… “

Osetio sam da nema iskustva ali je lagano počela da se pomera i da me jaše. Naterao sam je da odmah svrši. Uhvatila se i zacvilila mi u vrat. Nastavila je da svršava dok se nabijala na mene sve jače i jače. Dao sam joj glasan šamar preko guze i bilo je čudo što se moja žena ili sin nisu probudili u susednoj sobi. ćerka jaše tatin kurac

Tada sam joj drugi put pičkicu napunio spermom. Usporio sam svoje pumpanje malo po malo dok konačno nisam mogao da nas spustim nazad na dušek. Snežana je pokušavala da dođe do daha. Trudio sam se da ne dobijem jebeni moždani udar. Uspeo sam da navučem ćebad preko nas pre nego što smo se prevrnuli i onesvestio sam se.

***

Žena me je probudila i šaputala da će nam uzeti doručak iz kafića prekoputa. Povukla je zavese dovoljno da uđe malo jutarnjeg svetla. Brzo sam pogledao okolo. Srećom, pokrivači su bili preko mene i Snežane tako da nije mogla da vidi da imam osamnaestogodišnju guzu na dlanu moje leve ruke.

Pročitajte i ...  Žmurke sa Tatom 2. Deo

Pomerio sam se što sam mirnije mogao dok mi je još uvek strujao adrenalin ispunjen strahom. Poljubila me je i izašla iz sobe. Čekao sam dok nisam video da se naš auto udaljava. Onda sam mogao ponovo da dišem. Poljubio sam Snežanu u čelo dok se nije probudila. Nasmejala se pre nego što je otvorila oči. Pogledala me je, a zatim brzo pogledala po sobi pre nego što je bilo šta rekla.

„Momir još spava, a tvoja mama je otišla da nam donese doručak.“

„Znači imamo malo vremena?“ Ona mi se vragolasto osmehnula.

Dao sam joj senzualni poljubac i stisnuo joj guzu. „Mmmmmm… Ne.“

Namrštila se komično tužno. Nasmejao sam se i ponovo je poljubio. „Uskoro će se vratiti. Idi na tuširanje.“

„Da tata.“ Durila se i oblačila se, dok sam se ja tuširao, kada se moja žena vratila.

Moja žena je probudila našeg sina Momira kada smo počeli da doručkujemo. Sedeli smo oko malog stola u sobi.

Snežana je rekla, „Razmišljala sam nešto…“ Svi smo je pogledali. „Koliko god mi se sviđaju ove škole, zaista mislim da bi trebalo da provedem narednih nekoliko godina na faksu u našem gradu.“

„Jesi li sigurna dušo?“ pitala je moja žena.

Snežana je slegnula ramenima. „Bilo bi jeftinije i dalo bi mi vremena da se na sve to naviknem.“

„Dakle, ne bih dobio tvoju sobu.“ komentarisao je Momir.

„Tvoja soba je veća od moje.“ Ona je odgovorila.

„Planirao sam da je koristim za igrice.“ On je odgovorio.

Pokušala je da ga udari, ali on se otkotrljao od smeha.

Snežana je ostala kod kuće dok nije stekla diplomu. Moja jedina briga je bilo što ona nije mnogo izlazila sa momcima. Ali svaki put kada pokušam da joj to pomenem, ona stavi moj kurac u usta. Kako – jebote – da se raspravljamo dok mi ga puši??

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)