ćerka ga prima u čmar

Danilo se budi uz zvuk jutarnjih ptica ispred svog prozora i tvrdog penisa koji pulsira ispod pokrivača. Pogleda na svoju ćerku Biljana sa kojom je proveo prelepu, jedinstvenu noć na njen rođendan. Mama je bila van grada i mogao je da je ima samo za sebe i da provede celu noć sa njom.

Nema ništa bolje od buđenja pored svoje gole ćerke. On se prevrće pritiskajući svoj tvrdi penis između njenih guzova usled čega se Biljana promeškolji i kreće da se rasteže. On pomera svoj penis nadole sa svojom rukom da sklizne preko njene još uvek mokre pice i čini to nekoliko puta da izgradi njeno jutarnje uzbuđenje.

Zaspali su pre svega nekoliko sati, a njeni osušeni sokovi pomešani sa njegovom spermom su još uvek bili svuda po njoj. Pomisao na ulaženje nazad u njenu sočnu pičkicu čini da njegov penis dodatno nabrekne. Danilove ruke klize niz struk njegove ćerke do njenih kukova i konačno do njenog dupenceta.

Dovoljno je raširio njene guzove tako da može da vidi njenu glatku i natopljenu macu. Ne želeći da gubi vreme na pauzu i uživanje u pogledu, stavlja svoj debeli penis među njene usmine i gura ga napred, terajući svoj penis duboko koliko Biljana može da primi u toj pozi. Tiho jecanje se otelo sa njenih usana dok je govorila: „Oooh, tata… dobro jutro.“ tata i ćerka jutarnji seks

Tata je grabi za sisu, stiska je u šaci i počinje snažno tuca ćerkinu pičkicu. Njegovi kukovi se kreću što brže mogu, vozeći kurac unutra i napolje iz njene mačkice u ujednačenom ritmu. Ne prođe mnogo vremena pre nego što oseti poznati osećaj koji ključa u njemu. Sa snažnim poslednjim udarcem oseća oslobađanje. Telo mu drhti od zadovoljstva.

Pročitajte i ...  Matematika

„Mmm, obožavam kada svršiš u mene tata“, stenje ona. „Napuni me svojom spermom! Napravi mi bebu tatice!“ Čim mu se orgazam završio, on zastaje, nesiguran da li je dobro čuo.

„Želiš moju bebu?“ on pita drhtavim glasom.

Biljana klizi sa njegovog penisa i okreće se prema njemu. „Naravno da želim“, kaže ona. „Tako dugo sam želela da me pojebeš, da me napuniš.. i želim da podarim dete svom tati.“

Na licu mu se formirao osmeh. Koliko god to bilo društveno neprihvatljivo pa čak se smatralo i nemoralnim, njega su te reči dotakle na romantičan ali i erotičan način. Strastveno je ljubio pre nego što je upitao: „Ali dušo… Šta ćemo sa tvojom majkom? Doživela bi nervni slom da zna.“

„Znaš mamu, ona misli da sam ja nevina, da sam dobrica, da se čuvam…“, objašnjava ona. „Samo ću joj reći da sam spavala sa nekoliko momaka, zakačila sam, ali ne znam čije je dete.“

„Ali ona će želeti da saznaš ko je otac“, upozorava je Danilo.

Došao je red na Biljanu da se osmehne. „Ma neće… reći ćemo da trebate ti i mama da ga usvojite.“

Danilo se osmehuje i, iako je plan sve samo ne savršen i veoma je rizičan, ponovo je ljubi i mazi. Zatim je naglo okreće na stomak, navodeći je na ruke i kolena. Čim je u poziciji četveronoške, on zabija svoj spermivi kurac u ružičaste dubine svoje ćerke. Biljana stenje od iznenadnog upada i drhti.

Danilo je rukama hvata za bokove, povlačeći je prema svom kurcu dok se karlicom gura napred. On se izvlači tek toliko da za trenutak uvuče prst u njenu klizavu mokru picu. Dok se njegov penis vraća u poziciju, on prstom počinje da golica njen šupak. Biljana vidno drhti dok je on zadirkuje i kada joj gurne vrh prsta u guzu, ona doživljava orgazam. Danilov prst klizi dublje dok istražuje njeno dupence i kada je do kraja ušao, ona zajeca: „O, molim te, ne zaustavljaj se tata! Daj mi kurac u guzu…“ ona moli. „Tako je veliki tata, ali ja sam spremna za njega.“

Pročitajte i ...  Tata i Njegove Ćerke

Danilo je prevrne na leđa, pritisne svoj mokri kurac uz ćerkin šupak i počinje da ga gura. Njen anus je toliko zategnut, da u tom trenutku nije siguran da li će uopšte glavić proći tu usku prepreku. On se jače gura uz nju i glava njegovog penisa nekako prolazi kroz čvrsti sfinker. Biljana glasno stenje od kombinacije bola i želje dok tatin penis buši sve dublje.

On to radi polako tako što prvo klizi napred-nazad, svaki put dobijajući malo više na dubini. Polako se njen čvrsti kanal otvara i proteže od tatine invazije. Zatim naglo izvlači svoj kurac iz njenog dupeta i gura ga nazad u njenu picu, počinje da je jebe snažno. Njegov neočekivani napad tera je da cvili dok on tone duboko u njenu mokru pičku. ćerka ga prima u čmar

Gotovo se čini da je uža nego ranije. Danilo tuca pičkicu svoje ćerke minut ili dva, a zatim se povlači zbog čega ona razočarano stenje. Pre nego što je uspela da protestvuje, on se ponovo uvlači u njen anus sa sokovima iz njenog vaginalnog kanala kao dodatnim podmazivanjem. Ovaj put bez problema, on se potpuno zabija u nju!

Hvata je za noge, gurajući joj kolena sve do njenih grudi. On se pomera kukovima napred-nazad jer analni napad počinje sve više da joj se sviđa. Počelo je polako i sporo ali ubrzo je bilo jasno da je njegova ćerkica postajala sve veća analna kučka i sigurno je da će nastaviti da istražuju tu novu perverznu vrstu seksa.

Oni se tucaju žestoko dok on ne shvati da se približava još jednom orgazmu. On izvuče svoj kurac iz nje ali ovaj put čeka trenutak pre nego što ponovo sklizne duboko u njenu slatku picu. Postižu dobar tempo pre nego što se još jednom povuče. Ovaj put gura njene noge jače i zabija svoj kurac duboko u njeno dupe!

Pročitajte i ...  Žmurke sa Tatom 3. Deo

Naizmenično ju je karao u dupe i pičku, novi osećaj koji joj je stvarao najjače seksualno zadovoljstvo do sada. Znajući da je blizu svršavanja i da ona želi njegovu bebu, on povećava brzinu karajući je gotovo životinjskim tempom. Svega minut dva kasnije njegov penis bljuje spermu duboko u njenu matericu. Toliko je intenzivno da se on sruši na nju, tražeći vazduh.

Biljana ga mazi, prolazi prstima kroz njegovu kosu. „Lepo je što imamo ceo vikend samo za nas.“

„Dušo… Imamo ceo život pred nama“, kaže on sa osmehom.

„Obećavaš?“

„Obećavam“, kaže on umirujuće.

„A mama?“

„Ona nikada neće saznati za našu tajnu.“

Ćerka podiže njegovu glavu i snažno ga ljubi. „Hajde da doručkujemo, a onda mi možeš pokazati kako izgleda seks pod tušem.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)