tata jebe ćerku u štali

Sanja je usporila svoje korake. Iako se približavalo veče, bilo je prevruće da bi se išlo brže. Povrh toga, njena odluka da danas ostane bez grudnjaka značila je da su joj se grudi neprijatno ljuljale u njenoj narandžastoj, pamučnoj majici na bratele. Sanja je klela sebe što je zaboravila da nanese kremu za sunčanje na svoju izloženu kožu.

Otrcani smeđi šorts prekrivao joj je gornji deo butina, ostavljajući glatku kožu da se spušta do njenih crnih, prašinom prekrivenih sandala. Kleknula je da ubere biljčice i provukla je prste kroz svoju talasastu, plavu kosu. Nadala se da će nošenje visokog konjskog repa pomoći sa vrućinom.

Grudi su joj se širile dok je udisala seoski vazduh. Sanja se osmehnula dok je pratila uličicu prema svojoj farmi. Volela je farmu u ovo doba godine. Miris sveže pokošene trave, slatke životinje koje skaču okolo i sunce koje tone iza dalekih brda, ostavljajući dubok, narandžasti sjaj da se zadrži na večernjem nebu.

Čuperci trave koji su se nizali na sredini staze naveli su Sanju da pomisli na dlačice koje su prekrivale njenu pičku.

Njen brat i njene sestre retko su dolazili na selo, radije su živeli u gradu. Oni su tamo ili studirali ili radili. Sanja je mogla da izdrži samo jedan semestar – i grad – pre nego što je sve napustila i vratila se na farmu. Znala je da je to razočaralo njenog oca koji je očekivao njenog brata da bude taj koji imao strast za život na farmi. Ali ona je imala tu ljubav. Zašto bi se preselila u grad? Sve što je želela bilo je upravo ovde. seksi ćerka na farmi

Čula je tihe zvukove naprezanja i stenjanja kako se približavala farmi. Verovatno je tata ponovo podigao nešto preteško, pretpostavila je. Prišla je malo odškrinutim vratima štale, pogledala unutra, a onda odmah skočila unazad. Nesvestan prisustva svoje ćerke, Predrag je nastavio da gunđa. Lice mu je pocrvenelo. Pomalo pogrbljen, njegova ogromna ruka mahnito se kretala preko njegovog penisa. ‘Ruke kao lopate’ rekli bi za njenog oca.

Stajala je napolju; njena polu otkrivena leđa pritisnuta o drveni zid. Prigušila je tihi smeh dok je uzmicala. Istina, ovo nije bio prvi put da je naišla na oca u ovoj situaciji. Gazila je šljunak da napravi buku: „Tata, gde si?“ Gurnuvši kapiju i nadajući se da ga je dovoljno upozorila, Sanja se pripremila za sve.

„O, zdravo dušo“, rekao je, i dalje joj je bio okrenut leđima dok je zakopčavao radne pantalone.

„Bože, tata! Znoj te je oblio. Opet ćeš se preforsirati. Treba li ti pomoć?“

„Ne brini dušo, ja sam već nahranio telad. Idi nazad u kuću, a ja ću odmah za tobom.“

„Tata, ne moraš da radiš moje poslove. Već sam ti rekla, želim da pomognem koliko god je to moguće.“

Predrag je na trenutak pogledao svoju ćerku pre nego što je posegnuo za vilom. Jednim tečnim pokretom zabio ju je u balu sena kod svojih nogu i izvukao preko glave na visoku platformu. Sanja je posmatrala kako mu se ruke i ramena savijaju kroz prsluk. Bila je to demonstracija snage kojoj je bila svedok hiljadu puta ranije. Kao i tada, njen osmeh je odavao njen osećaj strahopoštovanja.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 1. Deo

„Sada je sve gotovo“, rekao je Predrag, stavljajući vilu u ugao.

Sanja se samo nasmešila dok mu je stiskala biceps. Smejali su se dok je glumio pozu bodibildera. Nije bila sigurna kuda stvari idu, ali se našla kako sedi na bali sena pored krupnog čoveka. Još je dahtao, ali ona je znala da to nije od običnog rada na farmi.

„Žao mi je što nisam on. Znam da bi više voleo svog sina ovde na farmi. Ali ja sam ozbiljna u vezi sa radom na farmi za tebe tata.“

„Znam, draga. Pretpostavljam da sam malo previše tradicionalan. Iako si devojka, iznova si dokazala da si veoma sposobna za taj posao.“ Sanja je mogla da iznese neku seksističku glupost koju je čula tokom svoje kratke posete fakultetu, ali ona je znala da su njegove reči iskrene i bez želje za diskriminacijom. „Znaš, ti si moja devojčica. I uvek sam te zamišljao u lepoj prigradskoj kući sa gomilom dece oko tvoje suknje… ili sa karijerom… ili šta god želiš.“

„Želim ovo“, rekla je Sanja.

Predragova mesnata ruka pokrila joj je leđa. Sanja se nagnula i ugnezdila glavu u čvrsti jastuk njegovih grudi.

„SJa sam tvoja devojčica? Da li to znači da sam ja tvoja omiljena?“ upitala je Sanja, kikoćući se.

„Pa… ja… hm-“

„Opusti se tata. Ne moraš da odgovaraš na to. Ali nisam više baš mala devojčica. Ja sam odrasla znaš.“

„Vala jesi.“ Njegovi prsti su bili smireni na njenim leđima.

„Tata, zašto to radiš sa rukom? Kao i brat. Mislim, znam zašto, ali zašto tebi to treba?“

„Kako to misliš draga?“ reče, praveći se da ne razume.

„Tata bre videla sam te upravo sada kako se dodiruješ. A videla sam te i ranije kako to radiš po farmi.“

„Sanja…. Ne bi trebalo da to vidiš.“

„Ali, zar ne možeš samo da imaš seks sa mamom? Ili ona ne želi? Da li zato moraš da dođeš ovde za olakšanje?“

Predrag se malčo udaljio od ćerke.

„U najmanju ruku, mogla bih… mislim… Zar moja ruka ne bi bila bolje rešenje? Rekla sam ti, želim da ti pomognem“, rekla je Sanja i spustila svoj dlan na tatino međunožje.

Bio je nepogrešivo tvrd. Sanja je zamalo pala kad je njen otac skočio. „Tvoja majka će uskoro završiti večeru. Bolje da idemo.“ I dalje sedeći, Sanja je stavila ruke na njegove bokove dok je odlazio.

Pročitajte i ...  Masturbirala sam Pred Mamom 1. Deo

„Ili bismo mogli ostati?“ rekla je.

Predrag je samo stajao tamo. Oči su mu ostale zatvorene dok su mu misli vodile bitku u njegovoj glavi. Nije uradio ništa dok ga je rotirala prema sebi. Nije uradio ništa dok mu je otkopčavala šlic. Podigavši pogled, Sanja je pomislila da je gleda u oči, ali ubrzo je shvatila da su njegove oči bile zalepljene za njen znojavi dekolte.

„Vidiš, porasla sam tata.“ ćerka sisa tatin kurac u štali

Zastenjala je kad je on lako obuhvatio dojku kroz njenu majicu. Kao da su rađene za njegovu ruku. Predrag je zastenjao dok mu je spuštala pantalone. Gladeći ga, njegov penis je bio veliki i ljut kao kad je prvi put zavirila unutra. I imao je prilično dobar ukus, pomisli Sanja.

„Oh, jebote“, uzdahnuo je Predrag kada je ušao u usta svoje ćerke.

Dok je započinjala sočno sisanje, Sanja je osetila kako je moćne ruke stežu za ramena. Ona je sve više i više gurana na njegov penis. Ono što je mislila da će biti intimno pušenje, brzo se pretvorilo u agresivno jebanje njenog grla. Oči su joj se raširile dok je koristio njena usta. Pljuvačka i pre-sperma su joj se prosuli preko usana. Začepljenje i gušenje su ga konačno naterali da prestane. Sanja ga je mazila dok je pokušavala da vrati dah.

„Ne možeš da radiš ovo sa svojim sinom, zar ne tata?“

„Uffff… Moja nevina devojčica…“, rekao je Predrag sarkastično, susrevši se sa njenim prodornim pogledom.

Gledala ga je kako ide do drvenih vrata štale. Nastavio je da drka dok je posmatrao dvorište, uveravajući se da su još uvek sami. Zabavljao ju je kontrast njegovog bledo belog dupeta u odnosu na njegove preplanule ruke. Svidelo joj se što je u štali sve mračnije. Sanja je otvorila noge.

„Hoćeš li me sad jebati tata?“ Pitala je, skidajući gornji deo.

„Izuj i čizme“, naredio je.

Jedva je završila svoj zadatak pre nego što je on ponovo došao pred nju. Skinuo joj je šorts i gaćice neverovatno brzo. Gladne ruke su pipale zrele grudi dok je njegov vrh bockao njen mokri, zabranjeni ulaz. Ležeći, Sanja je zurila u čoveka ispred sebe. Zajapureno lice i ispupčena vena na njegovom čelu su se vratili. Njegove oči su je podsetile na bikove koje su držali na farmi, neposredno pre parenja. Koristila je prste da ga uvede unutra.

„Jesam li sada tvoja jebeno omiljena tata?!“

Sanja je bila sigurna da se cela štala trese od siline kojom ju je jebao. Jednom rukom držeći je za struk, druga je nastavila da klizi preko njenih grudi. Tata je definitivno obožavaoc njenih sisa, zaključila je Sanja. tata jebe ćerku u štali

„Jebote, jebote, jebote“, urlao je.

„Oh… uh… uh…!“ zacvilila je Sanja.

„Jesi li dobro, dušo?“ upita Predrag ne usporavajući.

„Da… da… daaa!“ Sanja je vikala.

Svaki udarac ju je razvaljivvao. Iako vlažna između njenih nogu, njegov masivni obim ju je širio. Možda ga zato mama ne jebe. Očeva jaja su se razbijala o njeno delikatno dupe. Oči njenog oca su se raširile. Srušio se na njene grudi dok je svršavao. Sanja je obavila ruke oko njegovih masnih leđa. Njeni prsti su se potom provukli kroz njegovu tamnu kosu.

Pročitajte i ...  Nevinost - Saveti za prvi put

„Drago mi je što mogu da učinim da se osećaš dobro tata“, prošaputala je.

Predrag se polako skidao sa gole ćerke. Njegove zbunjene oči uprle su se u njeno lice, a zatim u razjapljenu vaginu. Njegova ruka je zamalo udarila po otvorenim ustima dok je bela sluz curila iz nje.

„Šta nije u redu tata?“

Predrag je uzeo njenu bačenu majicu i iskoristio je da očisti njenu ženstvenost. „Ne…Ne…Bože Ne!“ on je plakao.

Koliko god da je obrisao, sperma kao da je jače potekla. „Šta sam uradio!“ rekao je.

Sanja je zgrabila tatinu ruku. „U redu je. U redu je. Ne brini. Mi samo radimo ono što svi rade. Hajde. Hajde da se obučemo.“ Sanja ga je smirila poljupcem.

Oboje su se brzo obukli. Zalivena semenom njenog oca, njena narandžasta majica se zalepila za njenu kožu. Ipak, nije brinula o tome. Prljava farma mogla bi da objasni većinu mrlja. Sanja je napravila mentalnu belešku da će morati lično da opere svoje gaćice i majicu natopljene spermom. Ne bi bilo dobro da ih njena majka prva pronađe.

Hladan povetarac dočekao ih je kada su izašli napolje. Sunce je nestalo, ali se činilo da je bilo taman malo svetlosti za njihovu šetnju kući.

„Idemo, dušo. Tvoja majka će se naljutiti ako zakasnimo na večeru.“

„Zaboravi na nju. Ja sam jedina žena za koju bi sada trebalo da se brineš“, rekla je Sanja, uhvativši ga za ruku.

„Znam draga. Ali čak i ti moraš priznati da tvoja mama odlično kuva!“

„Dobrooo. Ona je bolja kuvarica, ali ja sam bolja jebačica!“ Rekla je trljajući mu međunožje.

„Nema takmičenja“, odgovorio je.

Par se smejao dok su hodali. Dok su se približavali kući, Sanja je znala da će morati da pusti oca. Bar za neko vreme. Međutim, pre toga je podigla pogled i divila se zvezdama. Osetila je kako trava briše donji deo njenih sandala. Nozdrve su joj se raširile dok je mirisala slatki raj.

Ostaće ovde zauvek, odlučila je. Sanja mu je stisnula ruku. Uostalom, zašto bi otišla? Sve što je želela bilo je upravo ovde.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Sa Tatom na Farmi”
  1. Deluje da je zaista bilo bolno… ogroman kurac u tako usku pičku… ali ćerka je to sve lepo primila i pomogla usamljenom nedojebanom tatici. Divno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)