udara ćerku po guzi

Dok je Goran stajao ispred njenih vrata, bio je iznenađen kada je shvatio koliko je nervozan. Iako se nadao da je sve ovo bila velika greška, plašio se da nije i ta pomisao ga je uplašila. Ako bi se ispostavilo da je istina, ne bi znao šta da kaže ili uradi, jer mu se to činilo tako neverovatno. Ali ovo mora da se uradi, pomislio je kad je podigao ruku da pozvoni na vrata.

Jelica je završila sa spremanjem svog stana i uzbuđeno je čekala dolazak svog oca. Prošlo je dosta vremena otkako je tata bio kod nje, a njoj je uvek bilo drago da ga vidi. Ali ona je takođe bila veoma radoznala u vezi sa ovom posetom, jer kada je razgovarala sa njim, delovao je tako ozbiljno, što je bilo čudno za njega jer je uvek zbijao šale.

Međutim, nije imala vremena da razmišlja o tome jer se oglasilo zvono. Otišla je do vrata, otvorila ih i zatekla tatu kako čeka napolju, izgledajući loše. Nasmejala mu se i povukla ga u svoj stan, čvrsto ga zagrlivši. Goran je pogledao svoju ćerku i uprkos zabrinutosti oko onoga o čemu je došao da razgovara, morao je da se osmehne.

Izrasla je u tako ljupku mladu ženu, sa dugom tamnom kosom i zategnutom zaobljenom figurom koja bi ga na drugoj ženi navela da bulji dok je prolazila. Primetio je da se ona obukla za pažnju, sa uskom dekoltiranom majicom koja naglašava njene pune grudi i kratkom suknjom koja grli njenu zaobljenu zadnjicu. Videvši je ovako obučenu podsetio se zašto je ovde, a njegov osmeh je nestao dok mu se lice steglo.

„Hajde tata, sedi“, rekla je dok ga je vodila u dnevnu sobu. Primetila je promenu na njegovom licu i ponovo je bila zabrinuta zbog njegove posete. Sela je pored njega na kauč, i okrenula se prema njemu.

„Mislim da treba da pređem odmah na stvar Jelice“, rekao je Goran, „ili da te zovem Saška?“

Boja joj je nestala s lica! Bože, on zna, pomislila je. Ali kako?

„Pronašao sam oglase i slike na internetu. U početku nisam verovao. Pomislio sam da je ta devojka Saška ukrala tvoje slike, ali gledajući tvoje lice, shvatio sam – mora da je istina – ti si prostitutka!“

Jelica je u početku bila previše zapanjena da bi pričala, njen mozak je radio sto na sat pokušavajući da smisli šta da kaže ili uradi da popravi ovo.

Uspela je da promuca: „Molim te tata, ti ne razumeš…“ ali Goran ju je brzo prekinuo, a njegov bes je počeo da ključa.

Pročitajte i ...  Letovanje sa Majom

„Ćuti, kurvo mala! Ali kako? Ti znaš bolje od toga, vaspitao sam te bolje nego da prodaješ svoje telo, bolje nego da širiš noge za bilo koga sa par jebenih evra! Samo mi reci, jel’ istina?“

Samo je tiho sedela, spuštene glave, i odgovorila glasom jedva glasnijim od šapata: „Da.“

Čuvši je kako priznaje, Gorana je to uzjebalo i on ju je čvrsto zgrabio za ruke, nateravši je da pogleda u njegovo lice. Pogledao je dole u ​​nju i odjednom je znao šta treba da uradi. udara ćerku po guzi

„Razočarala si me i osramotila si celu našu porodicu. Moraš biti kažnjena!“ Pre nego što je shvatila šta se dešava, zgrabio ju je i bacio u krilo. Povukao je njenu kratku suknju do struka, otkrivajući njene male tange i okrugle guzove, i počeo da je šamara po njima snažno.

„Molim te tata, nemoj!“ plakala je, ali on nije slušao.

Sa suzama koje su joj tekle niz lice, konačno je legla preko njegovog krila i prihvatila svoju sudbinu, osećajući bol dok je njegova ruka više puta padala njenu otkrivenu zadnjicu. Na kraju krajeva, pomislila je, ovo je nešto u čemu je mnogo uživala u prošlosti sa nekim od svojih klijenata. Uvek ju je palilo da dobije batine na sesiji, i bila je šokirana kada je shvatila da ni sada nije drugačije.

Takođe je bila šokirana, ležeći tamo preko njegovog krila, što može da oseti erekciju u njegovim pantalonama! Ta spoznaja je naterala da joj nešto drugo klikne u glavi, nešto što joj je smetalo u celoj ovoj stvari. „Čekaj malo“, rekla je, „kako si uopšte tako slučajno video moje oglase tata?“

To je dovelo do toga da Goran zastane sa udarcima, a ona je nastavila – „Šta si uopšte tražio kada si video moje slike? Nije kao da su na otvorenom, morao si da ih tražiš na određenim mestima. Da li si tražio kurvu za sebe tata?“

Goran je ućutao, a Jelica je iskoristila priliku da sklizne sa njegovog krila na pod. Dok je gledala u njega, videla je da je u pravu, on je tražio devojku za sex. Sa jasnom namerom, njen glas se promenio, postao zavodljiviji. „A reci mi… iskreno sada… Šta misliš o mojim slikama tata? Dobro izgledam, zar ne?“

Goranovo lice je izgledalo uplašeno, a zatim zbunjeno kada se Jelica podigla na kolena i kliznula između njegovih savijenih nogu. Polako je kliznula rukom uz njegovo bedro i pronašla njegov penis koji se stvrdnjavao.

Pročitajte i ...  TATA

„Ooo, lepo tatice! Pa tebi se svidelo ono što si video, zar ne?“

„Jelica, dušo, molim te, ne bi trebalo to da radiš“, rekao je, ali nije pokušao da je odgurne.

„Kladim se da su ti se baš svidele one gde sam pokazivala moje sise.” Brzo je prekrstila ruke, zgrabila donji deo svoje majice i brzim pokretom je navukla preko glave. Njene pune čvrste grudi su nežno poskakivale u njenom grudnjaku, a dok je posegnula između njih da otkopča prednju kopču, njegove oči nisu se skidale s njih.

Kad ih je otkrila, nije mogao da veruje koliko su apsolutno savršene. Koliko god je hteo, nije mogao da skrene pogled, jer je ona bila u pravu, njene sise su bile najbolje koje je ikada video. Jelica je tada znala da ga ima. Uhvatila ga je za ruke i stavila ih preko svojih sisa.

Pokušao je da protestuje: „Ne Jelica, ne mogu…“, ali kada ga je pustila, nastavio je da ih mesi.

Olabavila mu je kaiš, otkopčala pantalone i gurnula ih zajedno sa donjim vešom do njegovih članaka. Delovao je u transu, stiskao je i odmeravao njene grudi u rukama, ali je bio šokiran kada je ona obavila prste oko njegovog tvrdog kurca. „Ne možemo ovo bebo, molim te prestani.“

Podigla je pogled prema njemu, oblizujući usne. „Da, možemo tata, znam da to želiš. Zar ne želiš da ti popušim kurac? Zar ne želiš da vidiš moje usne omotane oko njega?“

Zastenjao je na njene reči, njen neverovatno vulgaran govor. Ovo se ne može dogoditi, moram to zaustaviti, ne mogu joj dozvoliti da to uradi, pomislio je.

„Molim te tata, želim da osetim tvoj tvrdi kurac u ustima. Pusti me da uradim ovo.“

Taman je smogao snage da je odgurne kada su joj se usta spustila i zatvorila preko vrha njegovog penisa. Jezik joj je skliznuo između usana i bilo je divnije nego što je mogao da zamisli. Bilo je kasno, nije mogao da je zaustavi, a više nije ni hteo. Naslonio se i opustio, posegnuo je do njene glave i milovao je po kosi. Primila ga je duboko u usta, a zatim se povukla, potpuno ga uklonivši iz usta dok ga je pogledala i osmehnula se.

„Sviđa li ti se to tata?“

„Umukni ti mala kurvo i popuši tatin kurac!“ pušenje tatine tvrde kurčine

Ona mu se nasmešila, a on je uzvratio, dok je vodio njenu glavu nazad do svog tvrdog penisa. Njene oči nikada nisu napustile njegove, i počela je da jebe svoja usta njegovom kitom, ulazeći sve dublje i dublje u njeno grlo. Mogla je da vidi ljubav u njegovim očima i vratila mu je, koristeći svaku veštinu koju je naučila proteklih meseci da mu pruži zadovoljstvo koje zaslužuje.

Pročitajte i ...  Igrale smo se Drolje sa Taticom

„Mmm, volim da sisam tatin kurac“, rekla je.

On je odgovorio: „Ti si dobra mala kurva dušo.“

Bila je ponosna što je toliko uživao i vratila se da radi na njemu, uživajući u svakom minutu ovog incestualnog susreta. Dok je mahala glavom gore-dole, Goran je pogledao u ​​nju. Prizor je bio tako neverovatan, tako božanstven – gledao je svoju slatku ćerku na kolenima sa njegovom kitom u ustima.

Čak i da to nije bilo najbolje pušenje koje je ikada imao u svom životu – a jeste – sama ta slika u njegovoj glavi bila je dovoljna da ga dovede do ivice. Prepoznao je taj osećaj, spremao se da svrši, pa je povikao: „Dušo, tu sam, svršiću“, ali kada je pokušao da joj se izvuče iz usta, ona mu nije dala odmahujući glavom. ćerka guta tatinu spermu

Nakratko je izvukla njegov kurac iz svojih usta, dovoljno dugo da kaže: „Želim da mi svršiš u usta tata“ pre nego što ga je primila nazad, gledajući u njega sa požudom. Njene reči bile su sve što mu je trebalo da ga pošalje preko ivice, i on je počeo da joj ubacuje svoje vrelo seme u usta.

Nije mogla da veruje koliko je svršavao. Obično nije gutala svojim klijentima, ali tata je bio poseban i volela je ukus njegove sperme. Progutala je sve što joj je mogao dati, a čak i nakon što joj je završio prskanje po grlu, nastavila je da mu sisa kurac dok konačno nije omekšao.

Pustila ga je da joj isklizne iz usta dok je klečala između njegovih nogu i nežno ga poljubila u nogu. Pogledala mu je u lice i rekla: „Volim te, tata.“

„I ja tebe volim dušo. Jedino … ne znam šta da kažem tvojoj majci.“

„Pusti sada mamu… ako sačuvaš moju tajnu, rado ću ti dozvoliti da se olakšaš u moje grlo kada god osetiš potrebu za tim. Njami.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Njegova Ćerka je Kurva”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)