jebe ćerku s guza

I dalje ih milujući, Danko je prekinuo tišinu. „Pa, uh… kako ste… kada ste vas dve…?“ Da li je trebalo da bude moderniji i sofisticiraniji u vezi ovoga? Da li su svi 19-godišnjaci danas bili biseksualni?

„Ma Sonja je sve započela“, rekla je Helena, uspavanog lica nameštenog u Dankove tople grudi.

„Nije tačno! Ne veruj joj tata!“

„Ma ne laži! Tata, ovako je bilo, imala sam tog jednog dečka…“

„Čekaj, pre koliko je ovo bilo?“ upita Danko.

„Pre godinu dana. Kad smo se iselili iz studentskog doma.“

„Da, i Helena je tako GLASNA“, rekla je Sonja.

„Dakle… Imala sam tog DEČKA… I imali smo seks u mojoj sobi.“

„Odmah pored moje! Tata, Helena može da probudi mrtve! Nisam mogla da spavam!“

„I jedne noći sam u krevetu sa svojim DEČKOM i sledeće za šta znam da je Sonja u krevetu sa nama, gola!“

„Vadiš iz konteksta“ rekla je Sonja. „Ako mi već nisu dozvolili da spavam kao sav normalan svet, onda sam odlučila da ću i ja da uživam.“

Danko je zaigrano ošamario Sonjino dupe. „Loša nevaljala devojko!“

Sonja se zakikotala – „Da, ali Helena se nije žalila… zar ne seko?“ Krenula je da je golica. Helena je zacvilila od smeha.

„Hahahha… pa nisam …“

„Sram te bilo!!!“ – smejanje je bilo sve glasnije

Činilo se da su se obe vratile u normalno raspoloženje i zagrlile Danka koji se smeškao sa njima. „Tata, tata, tata!“ Nije mogao da se suzdrži od smeha. Ruke su mu se spustile do njihovih golih guza i on ih je malo ošamario.

„Kakve nestašne devojke! Trebalo bi da obe dobijete po guzi!“

„Oooh!“ rekla je Sonja. „Uradi to ponovo!“

„Tako dakle?“ reče Danko udarajući je jače.

„Oooh, auč!“ Sonja se pretvarala, dižući dupe visoko u vazduh.

„Pusti mene“, rekla je Helena i ustala da udari Sonju, ali je pala preko nje od smeha.

Ubrzo su obe ponovo bile na njemu, mazile ga i ljubile ga.

„Mmmmm…“ stenjala je Helena. Sada su se ozbiljno ljubile, a Helena je privukla svoj struk uz sekin. Njihove ružičaste bradavice su se trljale jedna uz drugu.

„Hajde, tata“, šapnula je Sonja, pružajući mu ruku, „Želimo te ovde.“

Danko je osetio kako mu se kurac ponovo ukočio pri pogledu na njihove seksi bradavice. Blago je pokušao da se odupre. „Nemojte… mislim da ne bi bila dobra ideja…“

„Ne lupaj!“ rekoše obe odjednom.

Ustale su i povukle ga uspravno, smejući se, i stavile ga u goli sendvič sa njima, sa Helenom koja ga je grlila otpozadi i Sonjom koja mu se svojim dupetom razigrano gurala u međunožje. Povukla je njegove ruke ispred i stavila ih na svoje grudi. Obe su se okretale za njim dok je Helena pevušila i smejala se. Sonja je mrdnula dupetom unazad, a Helena je prebacila ruke na bokove.

„Uhhhhh“, rekla je Sonja, „Zar ti nije drago što smo zavejani tata?“

„Pa, ovaj,… da… khm!“

Sonja se sagnula dižući dupe i otvarajući svoju glatku macu njegovom pogledu. „Već menjamo tvoj život! Otvaramo te!“ rekla je Helena, dok su joj ruke mazile Sonjine obline iznova i iznova.

„Zar Sonja nije seksi?“

„Misliš kolačić!“ Sonja je povikala.

„O, Bože… da, ona je…“ Danko je zastenjao dok je drhtavim rukama klizio sa njenih grudi na njene vitke, savršene bokove. Zastenjao je od zadovoljstva. Oh, osećala se tako dobro! Njena koža je bila tako svilenkasto glatka, a bokovi su jebeno savršeno pristajali njegovim velikim rukama. A da li su ove devojke išle u solarijume, ili šta? Nikada nije video tako zlatnu, blistavu kožu zimi.

Pročitajte i ...  Sestrina Skrivena Fantazija

Bio je hipnotizovan. Jednostavno nije mogao da odoli da ne prati njene obline. Njegove ruke su se spustile do njenog dupeta, milujući njene slatke, čvrste guzove koje je delio dubok mekan rascep. Njeno dupe ga je pozivalo! Zaigrano ga je ošamario, a zatim ga milovao, osećajući njegovu savršenu čvrstu zaobljenost.

„Ooh!“ Sonja se smejala i vrištala. „Pljeskaj me tata!“

„Sviđa ti se to?“ nasmejao se, dok je to ponovo uradio, a onda je zadržao ruke da joj gnječi vrele guzove. Osetio je oštar nalet požude, pokvarenije i smelije nego ranije. Osećao je da ga nešto obuzima. Hteo je da je jebe!! Želeo je da gleda kako se ovo slatko čvrsto dupe steže i stišće dok joj pičju razvaljuje uveliko tvrdim penisom! Hteo je da se zabije u nju i da svrši po njenom nestašnom malom dupencetu!“

„Oh, Hela!“ Sonja je zastenjala.

Odjednom je osetila slabost kada ju je napalo uzbuđenje među nogama. Helena je prepoznala znake Sonjine požude. Znala je koliko voli takvu vrstu razgovora i znala je šta joj treba. Odjednom joj je pala ideja.

„Dođi ovamo, dođi ovamo!“ prošaputala je hitno.

Zgrabila je Danka za ruku i odvela ga do naslona velike fotelje, i brzo dovukla i Sonja. Sonja se odmah sagnula preko zadnjeg dela, bila je to savršena visina za nju da zadrži dupe visoko i da joj se pica širom otvori. Zastenjala je skoro od bola sa iznenadnom potrebom da bude jebana.

„Želim da gledam!“ rekla je Helena. „Hoću da vidim, želim da vidim.“

Danko se osećao zahvaćen talasom požude kakav nikada ranije nije iskusio. Želeo je da bude loš zajedno sa svojim devojkama! Sonjina popustljiva, pokorna priroda probudila je nešto u njemu za šta nikada nije ni znao da je tu. Zatekao je sebe kako je gura dole na fotelju, držeći jednu snažnu ruku na njenim leđima, a zatim je lagano čupa za kosu.

„Hoćeš li da te tata jebe, dušo?“ Nije mogao da veruje da je to rekao!

„Oooo, da“, preklinjala je Sonja. „Molim te tata, molim te!“

Danko joj je grubo zgrabio butine i podigao joj dupe više za sebe. Helena je gledala širom otvorenih očiju zadivljena, bradavice su joj pulsirale, a maca eksplodirala od vlažnosti. Oh, ovo je bilo tako napaljivo. Gledala je kako Danko širi Sonju i ulazi između njenih nogu, grubo ih otvarajući kukovima.

Videla je kako njegov penis postaje sve veći i tvrđi od uzbuđenja sve dok nije postao ogroman i crven i preteći za Sonjinu ružičastu pičkicu. Nije mogla sebi pomoći, morala je nešto da preduzme.

„Čekaj tata, čekaj“, prošaputala je.

Skliznula je na kolena i razdvojila Sonjine tanke butine i držala ih tako. Poljubila je Sonjine guzove dok je širila svoju sestru za njihovog oca. Svaki zlatni nabor, usmine i klitoris, njena mamljiva rupa su kapali slatkim nektarom čekajući njegov veliki kurac. Helena nikada nije videla ništa lepše u svom životu.

Pročitajte i ...  Poseta Trudne Sestre 1. Deo

Uzela ga je u jednu ruku, lagano polizala vrh da okusi njegovu ukusnu pre-spermu i usmerila ga pravo na Sonjinu drhtavu picu. Danko je stenjao dok je gledao kako Helena ubacuje glavu njegovog kurca u Sonjinu rupu, tek toliko da je mogla pustiti i preneti odgovornost na njega. Čuo je kako Sonja jeca „Aahhhh!“

Hela se spustila u fotelju i sela pored Sonje, milujući je po kosi i opčinjenim očima posmatrajući šta Danko radi.

„Oh dete moje. . .“ Danko je stenjao dok je gurao kurac u neshvatljivo usku vaginu svoje ćerke. Biti malo dominantan sa „Kolačićem“ mu je zaista pomutilo um. Gurnuo je snažno dok je čvrsto držao te neverovatno čvrste guzove. Ugledao je svoju natečenu osovinu napola zakopanu u svojoj ćerki i glasno vrisnuo. Malo ju je pljesnuo po guzi i umesio zategnuto meso.

„Jače tata!!“ Zajecala je. jebe ćerku s guza

Izluđivao ju je svojim kitom samo napola u njoj. „Pa pokaži mi dušo. Koristi svoje dupe i pokaži tati šta želiš.“ Sonja se malo podigla kako bi dobila podršku i očajnički se pomicala i stisnula guzu na njegov penis.

„O, da… o, jebote…“ Danko je zastenjao.

Osetio je kako njegov kurac još jače bubri u njoj. Njeni vrckavi pokreti su činili njenu macu čvrsto stegnutu na njegovom kurcu. „Ne zaustavljaj se dušo, nastavi tako!“ naredio je. „Pokaži tati koliko želiš njegov kurac, pokaži mi dušo!“

Sonja je stisnula zube i migoljila se, gurala kukovima, očajnički joj je trebao. Helena je sve to prihvatila, smirila ramena i uzvratila joj poljubac. „Nastavi“, prošaputala je. Sonja je dahtala i stenjala, a znoj joj je izbijao po leđima i počeo da kvasi plavu kosu. Danko je posegnuo i stavio svoju veliku ruku na njena savršena ravna leđa, držeći je mirno, a zatim je jednim brzim pokretom gurnuo ostatak svog kurca u nju, usled čega je zavrištala od zadovoljstva.

„Da! Da tata, tako! Ahhh… Hela!!“ Njegov penis je pogodio najosetljiviju G-tačku u njoj, duboko i snažno. To malo mesto ju je izludelo! „Hela—tu je! Ohhhhh!“ Bila je potpuno izgubljena u trenutku. Helena je znala znakove. Koristila je dildo na Sonji mnogo puta i tačno je znala šta joj se dopada.

Helena je bacila pogled na Danka molećivim očima.“Sadaa tata!“

Danko nije mogao da veruje šta se dešava. Razvaljivao ju je s guza dok je nežno vukao Sonjinu dugu kosu. Zatekao je sebe kako mrmlja „Sviđa ti se to? Sviđa ti se? Voliš da tata jebe tvoju usku, vruću, mokru malu pičku?“ Sonja je pri svakom guranju kratko cikala i uzvikala, što ga je samo podstaklo.

„Da tata!“

Potez za potezom, a znoj mu je curio niz leđa. Pogled na Sonjnino savršeno malo dupe koje se migolji na njegovom kurcu izludio ga je. Pre nego što ste to shvatili, otkrio je sebe kako šapuće bliznakinjama: „Hoćete li tatin kurac u vašim guzama? Duboko u tim slatkim rupicama?“

Sonja je glasno vrisnula na njegove reči. „Aaaahhhhhh!“ jecala je. „Svršiću aaaaaaahhhhh!!!“ Pomisao na to da svoj kurac zabije u zategnutu guzicu ćerke — ili, još bolje, u obe ćerke — odmah je pokrenula Dankov vrhunac. Nikada u životu nije ni pomislio na analni seks!

Pročitajte i ...  Tata me odvalio od kurca u butiku

Ogroman orgazam eksplodirao je iz njegovih jaja, nateravši ga da bukvalno vidi zvezde i da mu se vrti dok je upumpavao svoju spermu u Sonjino telo. Stenjao je i grcao dok je špricao u nju: „Evo ga dušo! Uzmi Sonja, uzmi svu moju spermu!“

„Tata!!!“

Sonjin vrisak pridružio se njegovom dok je snažno svršasvala, po celom njegovom kurcu, tresući se i čvrsto ga stežući u sebi.

„Osećam!“ vikala je.

Danko je izgledao kao da će se onesvestiti. Helena je mogla da vidi poslednje dugotrajne drhtaje njegovog orgazma. Polako je izvukao penis iz Sonje.

„Pomeri se“, rekla je Helena, gurnuvši ga u stranu.

Ona se spustila na kolena i nežno širila svoju picu. Ljubila je sestrine guzove i stenjala dok je Dankova gusta bela sperma izlazila iz Sonjine mace. liže spermu iz sekine pičke

Helena je osetila kako njen orgazam polako pulsira u njenom telu dok je probala njegovu spermu pomešanu sa slatkim sokovima svoje sestre. „Mmmmm“ stenjala je i stenjala dok je trljala klitoris, znajući da Danko sve to gleda. Danko je znao da je trebalo da bude potpuno šokiran i užasnut, ali bilo je savršeno. Savršen deo ove savršene noći.

Prišao je Heleni iza leđa i zagrlio je, pomilovao je po kosi i poljubio u vrh glave. „Dobra devojka“, šapnuo je. Ubrzo su se svi skupili ispred vatre. Danko je bio jedva budan, napola u snu, dok su Helena i Sonja odmah utonule u dubok, srećan san, smeštene u njegovom naručju. Njegov um se vrteo. Jedva je mogao da ga obradi. Osećao je krivicu. . . trijumf . . . čuđenje . . .

Iznad svega osećao je čuđenje. Gospodin “kulturni” i predvidljivi je upravo pojebao svoje prelepe ćerke bliznakinje i to im se dopalo! Njegov penis poskočio je na tu pomisao. Njihove uske guze, sada obučene pidžame, milovale su ga sa obe strane. Ohh, nije mogao više da razmišlja. Utonuo je u slasnu toplinu svojih devojaka i zaspao.
+++
Sledećeg jutra, Bliznakinje su se probudili od topline vatre. Danko je ustao pre njih. Video je krznene gaćice razbacane po podu dok je ustajao da ponovo zapali vatru koja tinja i napravi doručak. Bio je u kuhinji kada ih je čuo kako šapuću, a zatim, hvala Bogu, kikoću se i smeju.

Ušle su u kuhinju da ga pronađu i zagrle. „Tata! Moraš ovo da čuješ!“ Sonja je rekla. „Helena ima NAJBOLJU ideju!“ skakala je gore-dole od uzbuđenja.

„Šta tačno?“

Helena je upravo htela nešto da kaže kada je Sonja uzviknula „Prolećni raspust!“

„To je bila moja ideja Sonja!“ reče Helena, besno je pogledavši.

„Koga briga!“ rekla je Helena. “Možemo te mi posetiti!”

„Ili možemo svi zajedno da idemo negde!!“

Danko se nasmešio i prihvatio njihove uzbuđene zagrljaje. Dok su ga mazile, krišom je bacio pogled na svoj telefon koji je sada radio i imao je signal.

„O, hvala bogu“, zastenjao je u sebi.

Putevi su dodauše i dalje bili zavejani. Imali su ceo dan pred njima. . .

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 7. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)