liže ćerkinu usku nevinu pičku

Desila mi se jedna čudna stvar koja mi je zauvek promenila život. Želim da je podelim sa vama u nadi da ćete me razumeti a ne osuđivati. Pišite mi u komentarima ukoliko ste imali slično iskustvo. Imena su promenjena.

***

Uvek sam bio konzervativan i gledao na život na određeni „društveno prihvatljiv“ način. Najvažnija stvar je uvek bila moja ćerka. Otkako je njena majka otišla, usredsredio sam se na svpj posao i fokusirao se na život svog malog anđela. Nisam neko ko kuka ali teško je biti samohrani otac sa 37 godina.

Svake večeri moja ćerka Nevena i ja bismo provodili vreme zajedno, naši najveći događaji bili su gledanje filmova u svakoj slobodnoj prilici. Uvek je bila tiha, fokusirana na školu, bili smo najbolji prijatelji.

Događaj koji je promenio moj život je bio kada smo jedne večeri gledali film ali sam bio opasno umoran i na kraju sam se uspavao, ali kada sam se probudio, moje bokserice su bile natopljene mojom spermom. Bio sam tako posramljen i zbunjen, a moje ćerke nigde nije bilo.

Poslednji put kada sam imao mokri san bio sam u tinejdžerskim godinama, i bio sam prilično siguran da ću se setiti uzroka problema kada se probudim, ali ništa mi nije dopiralo u sećanje. Sledeće noći odlučili smo da ponovo gledamo film. Nadao sam se da neću imati još jednu nesreću, posebno ne pred svojom ćerkom.

Obično se spremimo za spavanje, a zatim gledamo film, pa kada se završi možemo jednostavno da legnemo u krevet. Te noći sam nosio svoje uobičajene bokserice i belu majicu, a Nevena je bila u svojoj pidžami ogrnuta ćebetom.

„Spreman si tata?“ upita Nevena čekajući sa kokicama i filmom na pauzi.

„Jesam dušo.“ Rekao sam sedeći na drugom kraju dok je film počinjao.

Film je bio prilično bez događaja, uobičajeno holivudsko sranje gde neki heroj naravno pobedi zlikovca. Na polovini filma Nevena je stavila činiju na sto i spustila glavu u moje krilo. Nisam mnogo razmišljao o tome jer se to redovno dešavalo. Baš je moj mali anđeo – pomislio sam dok se moja ruka igrala u njenoj kosi.

Pročitajte i ...  Tucaj mi Pičkicu Tatice!

Hteo sam ponovo da zaspim kada sam iznenada osetio pokret u krilu. Skontao sam da je moja ćerka okrenula glavu i da je sada okrenuta prema meni, zureći direktno u moju blagu izbočinu u boksericama! Pošto sam muškarac, moj penis nije mogao a da se ne pokrene makar malo.

Nisam želeo da je osramotim i nadao se da će zaspati sve dok nisam osetio njen lagani prst da me dodiruje preko donjeg veša! Uzdahnuo sam i zatvorio oči. Ona pogleda u mene da vidi da li sam budan. Izdišem i pokušavam da zadržim ujednačen tempo disanja. Trebao sam to odmah zaustaviti, ali sam shvatio da je samo radoznala i da nije htela ništa nedozvoljeno.

Barem sam tako mislio dok njeni prsti nisu nastavili da istražuju obrise mog tvrdog kurca i trzao sam se pokušavajući da smirim erekciju da ne probije barijere mojih belih bokserica, a pre-sperma je počela da se upija u moju tkaninu.

Odjednom se desila neverovatna stvar – njen jezik je izvirio iz njenih slatkih usana i pomilovao je moj penis kroz tkaninu. Bio je to divan osećaj koji nisam godinama osetio! Moja 18-godišnja ćerka me je dodirivala i delovalo je kao da je sve samo divan san. Ona potom počinje da koristi svoje zube sa obe strane moje osovine i nastavlja da me gnjavi sa svojim usnama i jezikom. ćerkica i tatin kurac u ustima

Stenjem od senzacije. Ona se zaprepasti, povuče se i zatvori vilicu povlačeći deo bokserica sa sobom. Zatim je pogledala u moje lice tražeći znak uzbune ili budnosti. Smirim se i nastavim sa disanjem. Pretpostavljam da je gotova, ali njen fokus je ponovo na mojim boksericama jer osećam mali vetrić i dah jer mi je kurac sada izvan pojasa.

Pročitajte i ...  Tatina Nina

Ona bulji. Trzam se. Polako se približava vrhu kurca i gura jezik da bi uspostavila kontakt. Osećaj je izvanredan dok moje uzbuđenje raste. Ona nastavlja napad svojim nevinim poljupcima na osetljivom vrhu mog penisa i osećam da sam blizu. Gubim kontrolu „Aaaaaahhhhhhhhhh… NE STAJ!“

Izgubljen u trenutku, ja je hvatam za glavu i nabijam je u svoje međunožje dok svršavam najveću količinu sperme u svom životu. Dok moj orgazam umire, shvatio sam šta sam upravo uradio, gledajući u lice moje ćerke dok sperma polako kaplje i prolazi kroz njene usne, suze mi klize iz očiju i ja ustajem i odlazim do najbližeg zida. Gravitacija preuzima sve dok ja padam na nju.

„Tata…“ kaže pokušavajući da me izvuče iz transa „…izvini…“ Polako mi se približava, nastavlja da se izvinjava.

„Ne dušo… ti izvini.“ govorim gledajući u nju.

Ne mogu a da je ne zagrlim da sakrijem svoju sramotu. Guram glavu u njen stomak, ali sam izgubljen u trenutku kada joj poljubim stomak i pomirišem ga. Opojno je… uzbuđujuće… Grlim je čvršće i nastavljam sa napadom na nju dok joj se njena kratka pidžama samo uzdiže po stomaku usled guranja mog čela. liže ćerkinu usku nevinu pičku

Bez razmišljanja, moji prsti kreću za njenim gaćicama, a kako moji poljupci postaju niži, tako i njene pamučne gaćice natopljene nektarom postaju sve bliže. Bilo je tako opojno videti njen mali tanki deo stidnih dlaka i blistavu pičkicu.

„Tata…“ stenje dok je moj jezik dodiruje po najintimnijem mestu. Čupa mi kosu dok se krećem dalje i pokrivam je usnama. „mmmmmmmm… moraš prestati…“ moli ona. „…nešto se dešava…“

Bio sam izgubljen i nisam mogao da se zaustavim. „…molim te…“ nastavila je „…KUPATILO! Moram u wc tata…“ viče i stenje dok joj telo drhti i trese se. Ja joj napadam usku rupicu i ližem joj uspaljeni klitoris, dok me njena aroma obuzima i preplavljuje moje telo. Kad je prvi put doživela vrhunac, izgubila je svu snagu i pala na mene uz visok i snažan krik.

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 2. Deo

Oboje teško dišemo. Privlači me da me zagrli, ali stenje. Osećam to, tokom sesije moj penis se otvrdnuo i oslobodio se okvira mojih bokserica i sada se odmara na njenom ulazu. Ona se gura napred i ponovo stenje. Ne mogu a da ne gurnem nagore udarajući njen klitoris. Ona grize usnu.

Nema sumnje da sam joj prvi, ali ona refleksno zamahuje kukovima nabijajući se na moju tvrdu kurčinu i nastavlja maltene sama bez mojih pokreta da se zadovoljava. misionarska poza tata i ćerka

„…oh dušo…“ kažem podižući je za bokove pomerajući je preko mog tvrdog kurca. Povlačim je dole i krećem žestoko da je tucam dok vrišti i grize mi usne. Čekam dok se ne opusti i gurnem jače, dublje… onda ponovo poguram… trudim se da uđem najdublje što mogu jer je njen tunel tako topao, i tako jebeno uzak!.

„…ohhhhh… opet ću ….. TATA!“ ona vrišti dok se njena pička steže oko mog penisa i tera me da ponovo doživim orgazam.

„Aaaahhhhhhh… dušo!!!“ Stenjem dok izbacujem spermu duboko u svoju ćerku.

Ona se nije ni stigla oporaviti već je odmah zaspala na mom kurcu…. Dok mene obuzima krivica za ono što sam uradio svom anđelu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)