mama sin incest

Uvek sam bila ponosna na svog sina. Kao mali bio je dobar, poslušan, pažljiv, lep dečak. Izrastao je u lepog, zgodnog mladića. I dalje je pažljiv, učtiv, lepo vaspitan. Škola lepo ide, trenira redovno. Sve izgleda lepo ali pojavila se strepnja, briga velika.
Sin mi je lep i zgodan, devojčice ga saleću ali je nekako hladan i nezainteresovan. Par puta sam mu pominjala neke devojčice, samo je odmahivao rukom i govorio „pusti mama“. Počela sam se pribojavati da je gej i da mu se sviđaju dečaci. Par puta sam mu ulazila u sobu bez kucanja, čak i kasno noću, nikada ga nisam zatekla da gleda porniće ili drka što bi momak od 18 god verovatno trebao da radi. Kad nije u školi igra igrice po ceo dan, izlazi uglavnom u muškom društvu. Briga je bivala sve veća. Pričala sam sa mužem, rekao mi je da nisam normalna i pitao da li bi se tako ponašala da imamo ćerku, da li bi joj tražila momke.
Svi u kući smo bili prilično slobodni, nismo se ustručavali da šetamo u gaćama, nismo šetali goli ali se dešavalo da izađem iz kupatila bez brusa. Nikada nisam obraćala pažnju na njegovu reakciju. Sad sam rešila da ispratim. Iz kupatila sam izlazila samo u gaćicama, par puta tražila da mi donese neku majcu koju sam oblačila pred njim, ostavlja otključana vrata kupatila kad se tuširam u nadi da će ući…Reakcije skoro da nije ni bilo, prolazio bi pored mene bez nekog interesovanja da stane, da se zagleda. Jednom je ušao dok sam se tuširala, „izvini“ i odmah izašao. Hvatala me je panika.
Jedno popodne smo bili sami, muž je otišao u vikendicu a mi smo trebali da odemo za dva dana. Kiša je padala, trebao je ići u teretanu ali je odustao. Istuširao se i izvalio na ugaonoj i gledao neku utakmicu. I ja sam se istuširala i onako u bade mantilu sela pored njega.
„Imaš li ti nekih problema“, pitala sam.
„Šta ti je mama“?
„Samo igraš igrice, ne izlaziš, nemaš devojku“.
„Mama, rekao sam ti da nemam devojku, kad budem imao prvo ću tebi reći“.
„Meni nije normalno da sa 18 god nemaš devojku, jel sa tobom sve u redu“?
„Jeste, sve je u redu, dosadna si“.
Bio je samo u šorcu, rešila sam da ga isprovociram da vidim da li će mu se dignuti.
„Da li bi me malo izmasirao, ubiše me leđa“.
mama sin incestPristao je, stao iza mojih leđa i počeo da masira preko bade mantila. Kako sam sedela na ugaonoj, on me je praktično opkoračio i masirao. Spustila sam bade mantil sa ramena, da bi video sise morao se nageti preko mojih ramena ali nije. Ja sam se pomerala malo unazad, skoro sam mu sela u krilo ali nisam osećala reakciju u njegovim gaćama. Bila sam razočarana i taman da ustanem osetila sam da mu se diže.
„Masiraj mi ramena, tu gore, tako…“, htela sam da se podigne i da vidi sise. Kako se podigao osetila sam na leđima njegov dignuti kurac. Dobro je, pomislila sam, nije peder. Uvijala sam glavu u nazad, izbacivala sise da ih može lepo videti, naslanjala se leđima na njega…bio mu je tako tvrd.
„Dobro je, hvala ti“. Ustala sam i navukla bade mantil a on je otrčao u svoju sobu.
Ispunio me je neki osećaj zadovoljstva, nije bilo razloga za brigu. Otišla sam da ga pitam hoće li palačinke ili mafine…a on je ležao na krevetu i drkao. Zbunio se, nespretno navukao šorc i okrenuo mi leđa.
„Kako to ulaziš bez kucanja“?
Sela sam pored njega, pomazila ga po glavi.
„Izvini, brinula sam za tebe…pomislila sam da nešto nije u redu sa tobom…nemaš devojku, ne izlaziš sa devojčicama…bojala sam se da nisi gej…namerno sam te ispovocirala“.
„Da li si ti normalna…naravno da nisam gej…samo si me izblamirala“.
Okrenuo se prema meni, bilo mu je neprijatno, pocrveneo je. Pogledala sam mu u šorc, još mu je bio dignut. Ne znam zašto, prešla sam mu rukom preko šorca i dignutog kurca. Bio je iznenađen, pogledao me je sa čuđenjem, nije znao kako da odreaguje. Nisam znala ni ja, mazila sam mu kurac a šta dalje… Spustio je glavu na jastuk i zatvorio oči. Pa hajde, izdrkaću mu, pomislila sam. Uvukla sam ruku u šorc i počela lagano da mu drkam. Umirio se, počeo da uzdiše, prijalo mu je. Svukla sam mu šorc i drkala mladi kurac, polako navlačeći kožicu…drugom rukom sam ga mazila po stomaku, jajima, butinama…
„Možeš li malo brže“?
„Zar ti ne prija ovako“?
„Da, ali…lepše mi je kad je brže“.
„Jel ti drkala nekad neka devojčica“?
„Jeste Maja par puta“.
„Oooo, jel bilo još nešto“?
„Nije, nije htela a nisam ni ja navaljivao, kaže da joj je još rano da izgubi nevinost“.
„Pa dobro, lepo od tebe i ne treba da je prisiljavaš na seks. Kad bude spremna ona će ti reći. A jel bilo pušenja“?
„Nije, nisam je ni pitao, mislim da ne bi ni pristala, nismo nikad ni pričali o tome. Malo mi je…ne znam…gadno“…
Sve je počelo bez ikakvog plana, nisam znala ni zašto sam počela ni kako će se završiti. Drkala sam mlad, lep, tvrd kurac koji još nije osetio sokove neke mlade pičkice. Bilo mi je čudno što nije tražio da mu puši, čak i u moje vreme, kad su devojke retko davale, momci su tražili da im se popuši. Nategla sam mu kožicu i jezikom lagano oblizala glavić…poljubila ga i stavila u usta…glava je lagano krenula gore-dole…sisala sam glavić, palacala jezikom po njemu, polako ga uvlačila i izvlačila iz usta. Počeo je da se uvija, uhvatio me rukama za kosu, da se podiže i nabija ga dublje u usta…ubrzavao je, gurao ga sve brže i dublje. Jedva sam uspevala da dođem do vazduha, pustila sam ga iako mi nije prijalo…znala sam da će uskoro svršiti. I počeo je da se prazni i dalje nabijajući žestoko. Nije bilo nešto puno sperme, nešto je otišlo u grli nešto se slivalo niz bradu. Kad se umirio još par puta sam prošla glavom gore dole uvlačeći ga što sam dublje mogla. Osmeh na njegovom licu je sve govorio. Oči su mu i dalje bile zatvorene, ćutao je i duboko disao.
Ustala sam i otišla do kupatila da se umijem. Ušao je posle par minuta, kurac mu je i dalje bio dignut.
„Mama, ne razumem…kako…zašto“…
„Molim te zaboravi, nikome ni reči, ništa se nije desilo. Ne znam ni ja kako i zašto, bojala sam se da si gej…nisam ništa planirala, htela sam da vidim da li reaguješ na sise…ne znam zašto sam posle to uradila“.
„Hvala ti, ovo je bilo tako lepo…nikome neću pričati…možemo li još jednom…molim te…samo jednom“…
„Ne, ne može jer uvek će da bude samo još jednom i onda nema kraja. Sredi se pa da pogledamo neki film ako hoćeš“.
„Molim te, obećavam samo još jednom…sad si me iznenadila i brzo sam bio gotov…samo još jednom da traje malo duže„.
„Ne može to da traje duže, mlad si i neiskusan, opet će trajati isto“.
„Molim te, obećavam“.
Zagrlio me je sa leđa, stegao jako, kurac mu je bio na mojim guzovima. Gledali smo se u ogledalu, imao je taj „molećiv“ pogled koji je uvek prolazio.
„Pričaćemo sutra, sad me pusti“.
„Pustiću te ako obećaš da će biti još jednom“.
To veče sam mu još jednom popušila…dogovor je da nema više.

Pročitajte i ...  Pošteni Kradljivac Gaćica 4. Deo

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)