ćerka na kolenima oral

Bili smo u garaži koja je bila Sonjino omiljeno mesto u celoj kući. Bila je to prostrana ali pretrpana garaža, pošto su naš auto i nasumične stvari kao što su limenke farbe, gume, kosilice i ostale stvari zauzimali prostor. Sonja je inače bila moja ćerka, ali je iz nekog razloga volela da se ponaša kao da je momak. Sa obzirom na odeću, na frizuru i na nedostatak izraženih oblina, mnogi su je ponekada zaista u prvi mah zamenili za momka.

Tog dana je jedino što je imala na sebi bila duga bela polo majica na kojoj je bilo nekoliko mrlja ulja sa lanca za biciklu. Moje oči su se u svakoj prilici kretale sa njenog dečačkog lica do između njenih nogu i leđa. Sonja je primetila da to radim, kao i uvek. Bila je na kolenima. Vatrostalno ćebe uzeto iz gepeka automobila učinilo je klečanje malo udobnijim. Pogledala je prema meni i polako pustila da moja erekcija sklizne iz njenih usta.

Ljubila ga je svuda okolo, a zatim se privila uz toplinu mojih testisa. Njena pljuvačka me je golicala dok je polako kapala niz penis. Držao sam je uz sebe, nežno je dodirujući prstima, milujući njenu kratku kosu. Nisam žurio sa orgazmom. ćerka muškobanjasta mu sisa kurac

„Dušo, jesi li uspela da popraviš svoje biciklo?“ Pitao sam.

Sonja se petljala sa svojim bajkom danima. Sada je bio naslonjen na zid pored nas. Ona je oduvek bila mehanički snalažljiva osoba. Podigla je glavu i pogledala me. „Da, sada je u redu. Prenos je malo zaglavio.“

„Ti si moja slatka masna devojka“, zadirkivao sam je, razigrano joj čupajući kosu.

„I odlično pušim kurac, iako izgledam kao dečak i iako ne bi trebalo to da radim jer si moj tata“, rekla je seksi glasom uz zao osmeh.

„Pa, ti si to rekla, ne ja.“ bila je potpuno u pravu.

Pokušao sam da joj dam očinski savet, iako sam dobro znao da ga nikada neće poslušati: „Bilo bi ti lakše da nađeš dečka ako povremeno probaš sa devojačkim izgledom.“

„Baš me briga za njih.“ Sonja me je pogledala u oči i dodala: „.. a briga me i za devojke.“

Znala je šta svi misle. Zadirkivao sam je: „Ali ti je stalo do mene. Jesi li stvarno tatina devojčica, iako se pretvaraš da si dečak koji voli da popravlja stvari?“

Pročitajte i ...  Devojka nemirnog duha

Sonja je samo slegnula ramenima i rekla: „Valjda.“ Zatim je ponovo uzela moj tvrdi penis u usta i sisala zatvorenih očiju. Izgledala je više kao momak nego ikad. Sladak momak, to sigurno, ali ipak momak. Ovo nije bila seksualna stvar za Sonju. Verovao sam da je bila iskrena kada je rekla da ne gaji takva osećanja prema ljudima. Samo sam se nadao da će ih jednog dana pronaći, da će sa nekim naučiti da voli. To je možda bio jedan od razloga zašto je ovo uradila. Nije u potpunosti razumela ni seks ni ljubav, jer nikada nije ni osećala. Možda je zato mogla tako lako da popuši kurac sopstvenom ocu.

Držao sam ruku na Sonjinom ramenu dok joj je glava išla napred-nazad. Povećala je jačinu sisanja, polako ali sigurno. Ruke su joj se kretale i drkale. Prsti su je odavali, bili su previše sitni i osetljivi za muškarca. Dodirnula je dlakavu težinu mojih testisa, a ja sam tiho uzdahnuo i pustio je da sisa.

Sećao sam se prvog puta kada me je Sonja pitala da li može to da uradi. Tada je tek napunila devetnaest godina. Bio sam jebeno šokiran, kao što možete zamisliti, i naravno, rekao sam da to apsolutno nije prihvatljivo. Kasnije mi je došla kao i sada, samo u masnoj mehaničarskoj košulji. Gledala je kako mi pogled treperi od njenih očiju do između njenih nogu, i rekla je: „Molim te, tata, pusti me da ti popušim kurac…“ Onda je kleknula, a ja sam bio tvrd kao kamen kada mi je spustila pantalone. To je bilo prvi put. Završilo se najintenzivnijim orgazmom u mom životu. To je bilo pre dva meseca, ne više od toga.

Ipak, sve to je postalo neobično prirodno nakon pušenja ili dva svake nedelje. Sonjina usta su bila topla i vlažna, a usne su joj ritmično pulsirale. Bio sam tako neverovatno tvrd da sam morao da pomeram noge. Priroda je išla svojim tokom. Ovako nešto bi nateralo svakog normalnog muškarca da ejakulira ako bi trajalo dovoljno dugo, bez obzira na to šta ga je izazvalo, bilo da se radi o neposlušnom momku-ćerki ili čak stvarnom momku.

Pročitajte i ...  Magična kutija

Morao sam da joj nežno dodirnem rame i kažem: „Ne još Sonja. Ne još.“

Sonja je razumela pa se sagnula da ponovo poljubi moje testise. Proučavala je moje lice neko vreme, a onda je pitala: „Da li je zaista pogrešno što želim da budem ovakva tata?“

Ćutao sam neko vreme i pitao se da li je mislila na svoj izgled ili na činjenicu da puši svom ocu. Pretpostavio sam ovo drugo. „Većina bi rekla da jeste“, odgovorio sam realno.

„Ali šta ti kažeš tata?“ Pogledala je prema meni i uverila se da ponovo gledam između njenih nogu.

„Ja… Pa, u početku sam mislio da nije u redu. Sada više nisam tako siguran.“ Neko vreme sam je milovao po ramenu, a onda dodao: „Zašto to uopšte radiš? Šta te je navelo da pomisliš da bi želela da popušiš tatin kurac?“

Sonja je slegnula ramenima. „Pretpostavljam da sam samo mislila da bi to bilo lepo uraditi.“ Zatvorila je oči i ponovo počela da sisa. To nije bio baš zadovoljavajući odgovor, ali njen jezik je počeo da radi na donjoj strani penisa, tako da sam mogao samo da stenjem. Pitao sam se da li sam ja taj koji je čudan, a ne ona. Ja sam bio taj koji je stalno spominjao njen izgled i koji je želeo da počne da izlazi. Činilo se da nije imala problema sa tim ko je ona.

Takođe sam savršeno dobro znao da me ne bi trebala napaliti moja rođena ćerka, a ipak sam počeo da se dižem kada sam je video. Nikada ranije u životu nisam bio blizak sa osobom kao što je Sonja, tako da možda nikada jednostavno nisam shvatio šta sam zaista želeo. Gledao sam Sonjinu glavu kako se klati i dalje se pitao da li je to upravo razlog zašto ovo radi. Da li je to bilo konkretno zato što je primetila da sam ja bila zbunjen oko toga ko sam ja, a ne ona? ćerka na kolenima oral

Sonja je pojačala tempo i to je moje oči zakolutalo i zatvorilo. Dodirnuo sam joj glavu i osetio njenu kratku kosu u svojim prstima. To nije pomoglo. Jezik joj je upravo počeo da treperi brže i na maštovitije načine, s jedne na drugu stranu i okolo. Mogao sam samo da uzdahnem i pustim misli. Trenutno nije bilo važno kakav sam ja ili kakva je ona. Osećanja u meni postajala su prevelika da se nosim sa njima.

Pročitajte i ...  Razvod je nov početak za Tatu i Mene

„Mhhh?“ Sonja je ispustila mali zvuk. Mora da je primetila da ne gledam u nju. „Mh? Mh? Mh?“ stalno je ponavljala a njen jezik je radio brže, dok nisam konačno pogledao u njene oči. Srela je moj pogled, izgledala je kao anđeoski momak. Onda sam zavirio između njenih butina i testisi su mi se odmah stegnuli. Vrisnuo sam dok su mi se od iznenadnog i ogromnog orgazma savijali nožni prsti i čuo sam kako moja sperma puca u Sonjina usta.

Njene usne su ostale prikovane za vrh penisa dok je njena ruka čvrstim potezima drkala moju tvrdu, pulsirajuću kurčinu. Sisala je mirno i spokojno dok sam svršavao. Svaki pojedini mišić u mojim preponama, stomaku i zadnjici se skupljao dok sam ejakulirao tako snažno da me je bolelo, i nije prestajalo sve dok je bilo šta da izađe.

Sonja ništa od toga nije ispljunula, nikada nije. Kada je konačno povukla usne, osećao sam se kao da ću se srušiti. Moji mišići su se i dalje povremeno trzali, a kolena su mi klecala. Sonja se sagnula, poljubila mi oba testisa, a onda je podigla pogled i rekla: „Hvala tata.“

Morao sam da trepnem dok sam je gledao, i odjednom sam osetio kako mi je suza pala i polako se slivala niz obraz. Sonja me je zagrlila i utešno držala. „Ne plači tata, sve je u redu“, rekla je. Polako sam hvatao dah i obrisao lice. Onda sam malo odmahnuo glavom i osmehnuo joj se.

„Ti si stvarno nešto posebno, zar ne?“ Rekao sam.

Sonja mi je uzvratila dečački, nestašan osmeh i pomalo misteriozno rekla: „I ti si tata. I ti si“.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)