nabio se slučajno u sestrinu pičku

Tada sam osetio nešto drugačije. U mom zamagljenom stanju trebalo je minut da shvatim šta je to. Sekini donji deo bikinija se odvezao i kliznuo joj je niz nogu. Nakon možda još 6-7 koraka donji deo sestrinog bikinija našao se na podu. Oboje smo prestali da hodamo i zastali sa spoznajom šta se dogodilo.

„Upssss, jebiga. Nisam ga vezala dobro.. a i ova znoj… Pretpostavljam da je ovo problem „, rekla je smeškajući se.

Sada kada joj je donji deo bikinija potpuno nestao, njeno dupe se zaista razmazalo po mom penisu. Osećaj se povećao deset puta jer je svaki njen korak uzrokovao da njeno dupe povuče moj penis gore –dole a potom levo-desno.

Ispustio sam jecaj kad sam osetio njeno golo dupe uz sebe.

„Moramo se vratiti u sobu i rešiti ovaj problem pre nego što stvari postanu neuredne.“ – došaputala mi je.

Nije imala pojma koliko će brzo stvari postati neuredne ako ne izađemo iz tog kostima. Mogao sam da osetim kako mi krv odlazi iz mozga i sve što sam želeo je da snažno i dugo svršavam. Bio sam blizu tačke da me nije briga sa kim sam i ko je u blizini. Samo sam hteo da se olakšam.

Njeno golo dupe bilo je toliko zategnuto da sam mogao da osetim njene obraze kako me vuku za bokserice dok smo hodali. Kad je napravila još jedan korak, osetio sam kako mi penis izvire iz bokserica.

„Oh sranje …“ bilo je sve što sam uspeo izgovoriti dok mi je kurac pritiskao njeno mokro dupe.

„Znam, znam… osetim“, rekla je sanjivim glasom. „Moramo se odmah vratiti u sobu i izaći iz kostima“, rekla je.

Ovaj put nije bilo smeha, samo mali drhtaj u njenom glasu. Sada sam mogao da osetim kako joj gola koža i znoj sa naših tela prolaze između pukotine njenog dupeta. Cela unutrašnjost kostima je mirisala na znoj i nije se moglo poreći da sam osetio miris mokre pičkice. Miris sestrine pice bio je opojniji od svega što sam ikada mogao zamisliti.

Pročitajte i ...  Taaako sexy brat

Nepotrebno je reći koliko me je taj miris napaljivao. Znao sam u svom mozgu da moramo brzo izaći iz ovoga, ali sve misli o posledicama su me potpuno napustile. Bio sam potpuno izgubljen u trenutku. Srce mi je ubrzano kucalo i mogao sam čuti da je i ona počela tiho dahtati. Disanje joj je bilo plitko i ubrzano i svakim korakom je stenjala.

Povratak u njenu sobu bio je gotovo nemoguć zadatak. Bili smo na drugom kraju kuće i sa tempom u kostimu trebalo bi nam bar 10 minuta da stignemo toliko daleko. Činilo se da svaki korak traje kao večnost. Sa svakim korakom napred, moj tvrdi kurac je klizio gore -dole po njoj i kunem se da je gurala svoju guzu ka meni svakim korakom. Temperatura u kostimu je rasla i nisam bio siguran da je sve to samo od vrućine.

Šapnuo sam: „Ako se ne vratimo uskoro izgubiću kontrolu nad … Moramo pokušati da idemo brže“.

Ubrzali smo tempo i počeli da činimo veće korake. Ovo je bila velika greška. Sa njenim prvim velikim korakom napred nismo se uskladili i ona je prvo pala prema podu. Pokušao sam da se naslonim da nas držim uspravno. Njeno padanje napred, a ja za njom bilo je dovoljno da mi penis klizne između njenih guzova i namesti se na sam ulaz u njenu pičku.

Osetio sam kako me topla vlaga obuzimala po tvrdom pulsirajućem kurcu. Ispustila je jauk i celo joj se telo ukočilo dok joj je mali potres zatalasao telo. Moj um je bio u magli. Pokušao sam da se povučem, ali nije bilo mesta. Njena maca je stisnula moj penis i disanje joj se ubrzalo. Niko od nas se nije pomerio ili rekao bilo šta nekoliko sekundi.

Pročitajte i ...  Obiteljska Hipnoza

Topla vlaga i dalje je obuzimala moj tvrdi kurac. „Moramo se vratiti u sobu jebeno odmah“, prošaputala je u dahu osetivši da sam maltene celim glavićem uronuo u nju.

Bili smo još prilično udaljeni od njene sobe. Sa svakim korakom moj penis se gurao dubnje u nju i osetio sam kako kaplje sok preko mog tvrdog kurca. Uspeli smo još par metara i ona je stala. Bio sam potpuno izgubljen u osećaju njene mokre pice. Više me nije bilo briga što mi je sestra. Mozak mi je vrištao koliko je ovo pogrešno, ali adolescentne fantazije moje sestre su nadjačale svaku razumnu misao.

Moje celo ‘JA’ je izgubljeno; sve što sam hteo učiniti je svršiti u moju sestru. Telo joj se ukočilo, a duboki jecaj proizašao je iz usana kad sam osetio kako joj drhtavi potres prodire kroz telo. Njeno telo je zadrhtalo i osetio sam kako mi njena pica steže i hvata kurac.

Znao sam da će ovog puta doživeti orgazam. Njeno drhtanje bilo je jače nego prvi put. Ona se još više sagnula dok joj je orgazam ljuljao telo, a ja nisam mogao sprečiti refleksne pokrete mojih kukova, pokušavajući utonuti svoj penis u nju.

Znao sam negde u mozgu da to nije u redu, ali niko nije slušao taj glas razuma. Pokušavao sam ga gurnuti što je dublje moguće u tom položaju. Ponovo se držala za zid i pustila da prođe još jedan orgazam. Ovog puta, čvrsto je bila naslonjena na zid, ja sam sve više ljuljao kukovima da bih ušao i izašao iz nje dok smo stajali u mestu.

Disanje joj je postajalo sve brže, ali nekako je dobila snage da pokuša da ponovo krene napred. Hodao sam sa njom, ali više me ništa nije zanimalo. Sada bih sa svakim korakom pokušavao da joj ga nabijem što je više moguće, jebeći je svom snagom koju sam mogao skupiti na tako malom prostoru. nabio se slučajno u sestrinu pičku

Pročitajte i ...  Svako ima svoje maštarije

Napravili smo još pet koraka i disanje joj je bilo tako brzo i jako da sam mislio da će se onesvestiti. Ne znam da li je to htela ili nije, ali je krenula napred i počela da gura svoje dupe na mene. Bilo je to gotovo kao da me pokušava uvući dublje u svoju picu. Nije bilo razmišljanja, samo smo se izgubili u seksualnom zadovoljstvu.

Uspeli smo da dođemo do vrata njene sobe i njena maca se stegla oko mog penisa. Ovaj put sam morao da se držim za zid da ne padnem. Njeni jauci postajali su glasniji, gotovo prigušen vrisak. Njen sok preplavio je moj pulsirajući kurac. Da nije bilo muzike i buke bilo ko u blizini bi nas čuo.

Nisam mogao izdržati više i poplava sperme krenula je duboko u nju. U trenutku kada je osetila da svršavam u nju, krenula je u najveći orgazam do tada. Disanje joj je bilo toliko brzo da je zvučalo kao da je upravo istrčala maraton.

Celo telo joj se treslo, oboje smo samo stajali naslonjeni na vrata njene sobe. Oboma je trebalo više od jednog minuta da dođemo do daha i da nastavimo da se krećemo. Niko od nas nije mogao da izgovori ni reč… jedino smo želeli da otvorimo vrata i napokon uđemo u nejnu sobu.

KRAJ 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)