sin i mama u misionarskoj seks pozi

Nikada ne dobijam telefonske pozive od svojih roditelja. Obično je obrnuto; Uvek sam taj koji ih zove iz ovog ili onog razloga, najčešće zbog novca. Tako da sam se iznenadio kada sam dobio dva poziva u jednom danu. I mama i tata su zvali odvojeno, da mi kažu da su se razveli. Bio sam šokiran!

Da, znao sam da postoji napetost između njih već duži vremenski period, ali nisam mislio da će to dovesti do razvoda. Mama je htela da odmah dođem kući ali obavestio sam je da sam usred završnih ispita. Dakle, trebalo bi najmanje nedelju dana pre nego što bih uspeo da stignem kući.

Nakon završenih ispita, bilo je vreme da se krene. To je tri sata vožnje i spakovao sam se na brzinu, ponevši svu svoju prljavu odeću da operem kod kuće. Majka me je čekala kada sam otvorio vrata. Mama me je zagrlila i poljubila. „Tako mi je drago što si kući“, rekla mi je.

Video sam da su joj oči bile sve crvene. Nema sumnje da je plakala. Raspakovao sam auto i uneo svoje stvari unutra. Kada sam sve smestio u moju staru spavaću sobu, sišao sam dole i počeo da razdvajam stvari za pranje, tada sam primetio da mama sprema po kući. Odlučio sam da ću joj dati malo prostora pa sam odlučio da se vratim u svoju sobu.

Bilo je vruće u mojoj spavaćoj sobi, mama verovatno da štedi novac tako što je isključila klimu. Odlučio sam da se presvučem pa sam se skinuo i obukao neki običan šorts. Obukao sam i majicu i sišao dole da uzmem nešto za jelo. Bilo je vruće veče i zaista nisam želeo da izlazim napolje.

Nakon jela odlučio sam da se popnem u svoju sobu i legnem da se odmorim posle tročasovne vožnje kući. Otvorio sam laptop i legao na krevet. Hteo sam da malo gledam porniće i postajao sam uzbuđen zbog pomisli na drkanje. Samo nekoliko minuta kasnije čuo sam kucanje na vrata.

„Mogu li ući sine?“ Brzo sam navukao čaršav preko sebe i rekao mami da uđe.

Ponovo je plakala. Ušla je u sobu i jecala je. Sela je na krevet i počela da mi priča šta se dogodilo. Tata je izlazio sa nekom mlađom ženom. Jednog dana je došao kući i rekao mami da želi razvod. Dok mi je mama pričala šta se dogodilo, stavila je ruku na čaršav gde mi je butina. Počela je nežno da mi mazi nogu.

Voleo bih da to nije radila zato što je moj penis počeo da se pomera. Mogao sam da vidim da čaršav počinje da se diže. Mama je nastavila da priča. Gledala je u moje lice. Konačno je pogledala dole gde je bio moj kurac. Imala je čudan izraz na licu. Mama je uhvatila ivicu čaršava i povukla ga. Srećom, moj uspravni penis bio je sakriven mojim šortsom, ali je postajao sve tvrđi.

Pročitajte i ...  Masiranje moje Unuke

Na trenutak smo se mama i ja pogledali. Mama se tada sagnula dole i uhvatila moj kurac kroz šorts i nasmešila se. Nisam znao šta da kažem. Prošlo je nekoliko minuta i moja mama se pomerila i spustila glavu na samo nekoliko centimetara od mog penisa. Mama je tada spustila prednji deo mog šortsa, a zatim se nagnula dovodeći usne do glave mog penisa i počela da me siše. mama mu sisa kurac u krevetu

Bio sam tako jebeno napaljen u tom trenutku jer nisam imao seks nekoliko meseci. Mama je profesionalno gutala moj kurac. U kući je bilo tiho tako da sam veoma detaljno mogao čuti zvukove njenog pušenja. Iznenada je ustala i počela da skida majicu i pantalone. Skinula je grudnjak i gaćice.

Inače, moja mama ima sjajne grudi. Bile su živahne i isticale su se iz svakog ugla. Pička moje mame bila je neobično glatka ali opasno seksi, prava zrela sočna pička. Za ženu u četrdesetima izgledala je sjajno.

Potpuno mirno mi je pomogla da skinem majicu i šorc. Zatim smo se suočili. Mama me je povukla i stavila mi ruke oko vrata. Moj kurac je bio pritisnut uz njen stomak. Imali smo jedan intenzivan poljubac. Usta su nam se otvorila i jezici su nam se dodirnuli. Bio sam zbunjen da budem iskren. Moja mama mi se nudila. Nisam znao šta da radim.

„Trebaš mi sine“, rekla je iskreno i tiho.

Otišli smo predaleko da bih se sada zaustavio. Prevrnuo sam majku na leđa. Stavio sam ruke na bokove njenog tela. Mama je posegnula uzimajući moj kurac u ruku i gurnula ga između usmina. Zatim me je vodila ka svom otvaranju. Izgubio sam sve inhibicije koje sam imao. Počeo sam da guram kurac u maminu picu koja je čekala.

Mama je ispustila snažan dugi jauk. Mora da nije imala seks već duže vreme. Polako sam je hranio svojim kurcem. Mama je podigla noge i pričvrstila ih oko mojih leđa. Ubrzo smo imali naša tela u sinhronizaciji. Mama je volela svaki duboki udarac mog tvrdog debelog penis. sin i mama u misionarskoj seks pozi

Oči su joj bile zatvorene dok sam je s ljubavlju hranio kitom. Naša tela su se udarala jedno o drugo. Mogao sam da čujem kako mi jaja udaraju o njeno dupe dok sam joj davao ono za čim je žudela. Postajalo je vruće u spavaćoj sobi, a ja sam se znojio i kapao sam na telo moje prelepe majke.

Pročitajte i ...  Mama i ja na moru

Bilo je neopisivo, neobjašnjivo – imam nezaštićeni seks sa svojom majkom!

Kukovi su mi podivljali dok sam ubrzavao. Znao sam da neću dugo trajati. Borio sam se s tim koliko sam mogao. Da svršim u nju? Da li je loše što sam razmišljao da prospem seme u svoju majku? Bilo je prekasno za raspravu. Mlazovi su krenuli.

Mamine oči su se raširile kada je osetila kako moja sperma ulazi u njenu čvrstu vaginu. Mogao sam da osetim kako se njeni mišići čvrsto stišću oko moje trzajuće kurčine. Pazeći da dobije svaku kap sperme svog sina, došao sam do tačke u kojoj sam se osećao kao da su mi jaja prazna, ali sam nastavio da pumpam svoj još uvek tvrdi penis u majku.

Tada je doživela orgazam.

Mamino telo se treslo ispod mene i osetio sam kako joj se mišići grče oko mog istrošenog kurca. Ponovo bih je jebao, da mi je kurac dozvolio, ali moj kurac je počeo da omekšava. Konačno sam se izvukao, gledao sam kako sperma curi iz mamine pičke. Mora da sam je jako pojebao jer je izgledala istrošeno.

Pao sam nazad na krevet. Zagrlili smo se.
***
Sledeće što sam znao je da se budim sledećeg jutra. Majka je već bila budna i gledala me. „Znam da je ono što smo uradili pogrešno, ali to mi je bilo jako potrebno i možda postoji još jedan problem. Nisam uzimala pilule više od godinu dana. Tvoj otac i ja nismo imali seks i pilule ponekad čine da se osećam loše, sjebu mi i ciklus čak. Ali, ako dobro pratim, ovo je bezbedno vreme za mene.“

Mama se tada sagnula i ponovo počela da me miluje moj kurac. Mora da ima nešto u jebanju sopstvene majke, jer je moj kurac oživeo u sekundi. Mama se popela na mene i vratila moj kurac u nju. Ona je potonula na moj penis još jednom uzimajući svaki tvrdi debeli delić. Gledao sam u njene prelepe grudi. Morao sam da ih dodirnem pa sam podigao ruke i zgrabio ih.

Mama je volela to što radim. Njene bradavice su postale tvrde, krute. Mama je jahala moj kurac dok sam se susretao sa njenim udarima. Podigao sam kukove i dao joj svaki centimetar svog kurca. Išli smo dugo tog jutra. Znao sam da imam još sperme da joj dam i ona je to želela.

Pročitajte i ...  Mamina Masaža 1. Deo

„Jebi me sine, treba mi tvoj mladi debeli kurac!“ Dao sam svojoj mami svaku kap sperme koju sam imao tog jutra.
***
Znao sam da se naš odnos promenio. Hteo sam da jebem svoju majku svaki dan. Jasno je dala do znanja da će joj trebati moj kurac. Jebali smo se i sledeće jutro i kada bih pustio svoju spermu da uđe u nju, ona bi ispustila glasan iskonski vrisak. Imala je jedan intenzivan orgazam za drugim. Čak i tada bi držala svoje telo na mestu, a ja bih brzo i snažno zabio kurac u nju.

Mama mi se konačno srušila na grudi i držao sam je u naručju. „Tvoj otac me nikada nije doveo u ovakvo stanje… da se ovako osećam“, rekla mi je. To zaista nije bilo nešto što sam trebao čuti. Trebao sam da budem kući samo nedelju dana, pre nego što ću morati da se vratim na faks.

Te nedelje smo svo vreme proveli u maminom krevetu. Mama me je htela u svakoj poziciji koju si mogao da zamisliš. Jebao sam je dok je ležao na boku, podigao sam joj nogu i zabio duboko u njenu picu. Uzeo sam i mamu u psećem stilu. Voleo sam da gledam njene grudi kako vise. mama jaše kurac svog sina koji svršava u nju

Cele te nedelje, ni jednom nismo koristili zaštitu i nikada se nisam izvukao. Nažalost, konačno je došlo vreme da krenem. Mama me je zamolila da ostanem kod kuće sa njom. Rekao sam joj da ću se vratiti na kraju semestra. To joj je izmamilo osmeh na lice.

Kada sam spakovao auto, imali smo jedan poslednji poljubac. Samo sam se nadao da niko nije video moju majku i mene kako se ljubimo jezikom ispred ulaznih vrata. Na fakultetu, mislima bih se vraćao na sve što se dogodilo. Onda me je mesec dana kasnije nazvala mama i rekla mi da je trudna i da bi trebalo da je posetim čim pre.

Bio sam srećan – biću tata!

A znao sam šta mojoj mami sada najviše treba – moj veliki kurac zakopan duboko u njoj.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Poseta Uplakanoj Mami”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)