tucanje sočne trudne sestre

Sada smo sedeli jedno uz drugo, više od 6 godina nakon našeg poslednjeg kontakta. Bila je čvrsto prigrljena uz mene. Mogao sam da osetim kako se njena toplina meša sa mojom. I mogao sam da osetim njen svež miris nakon tuširanja. Njena ruka je diskretno milovala moju nogu, tik iznad kolena. A sećanja na te letnje aktivnosti već su mi se vrtela u mislima.

Dakle, njeno pitanje je bilo daleko od jednostavnog, kao i implikacije. Prvo sam se nasmejao, pre nego što sam odgovorio. „Svakako da. Bila su to… jedinstvena vremena.“

„Ne mogu da verujem da smo radili sve te stvari. Mislim, otišli ​​smo tamo gde normalni ljudi nikada ne idu.“ Ona je dodala.

„Da. Jesmo.“ promrmljao sam odsutno.

Ćutali smo neko vreme. Nastavila je da me miluje po nozi, ali joj se ruka pomerila malo niže. Nesvesno sam je privukao bliže sebi, dok mi je druga ruka nekako našla put do njene gole butine.

„Da li si ikada razmišljao o onim stvarima koje smo radili? Da li si se ikada zapitao da li…“ Ostavila je pitanje nedovršeno. Nije morala da ga završi. Oboje smo tada mislili na isto.

Kao odgovor, rekao sam: „Misliš, da li sam razmišljao o tome kakav je osećaj poljubiti te? Osećati tvoje usne na svojima? Osećati tvoj jezik uz svojim ustima..? Ovako?“ A onda sam se nagnuo i pritisnuo svoje usne na njene. Bio je to nežan poljubac koji je doveo do drugog i trećeg, sve intimnijeg.

Posle minut-dva nastavio sam sa nečim što se može opisati kao zavođenje. „Da li sam mislio o tome kako su se tvoje grudi osećale u mojoj ruci?“ A onda je moja ruka obuhvatila njenu natečenu dojku. Zastenjala je i pritisnula me još više. Nastavio sam dok se ona topila u meni, izazivajući sećanje i prateći ga istom akcijom.

„Mislio o tome da te držim blizu dok te ljubim u vrat?“ Dok sam njuškao njen vrat, ruka mi se pomerala uz bedro dok nisam mogao da osetim toplotu njene oplođene pičke. „Da li sam ikad pomislim da te poljubim…ovde…?“

Moji prsti su se kretali preko gaćica koje su prekrivale njenu picu. Onda sam posle nekoliko dugih sekundi skliznuo sa kauča i kleknuo na pod ispred nje. Krećući se između njenih nogu počeo sam da joj ljubim bedra. Nakon što sam je na trenutak naterao da se izmigolji od mojih poljubaca, napravio sam sledeći korak, posegnuo ispod njene majice za spavanje i povukao joj gaćice. lizanje sestrine trudne pičke

Pročitajte i ...  Mamina Motivacija

Ona je odgovorila tako što je podigla guzu da mi dozvoli da joj skinem gaćice. Odbacivši njene vlažne gaćice u stranu, nežno sam poljubio njene usmine, lagano pomerajući jezik do njenog proreza dok nisam lizao njen klitoris. Slađana se grčila od zadovoljstva. Dugo to nismo radili, a intimnost je u početku bila nezgodna za oboje. Ali kako sam nastavio da ližem njenu picu i njen klitoris, taj stari osećaj se vratio.

Postojale su očigledne razlike. Oboje smo bili mnogo stariji, a naša tela su bila potpuno razvijena. I obrijala je svoje stidne dlake tako da je bila potpuno glatka ispod otoka svog trudničkog stomaka. Stenjala je dok sam joj udovoljavao, prolazeći prstima kroz moju kosu. Ali nisam je doveo do orgazma. Shvatio sam da smo dostigli još jednu prekretnicu u našoj vezi, onu kojoj sam se potajno nadao od dana kada se ona uselila. Zato sam se povukao i pogledao u njene molećive oči.

„Sećaš li se dva razloga zašto nikada nismo otišli ​​do kraja?“

Oštro je uzdahnula i nežno ugrizla donju usnu pre nego što je odgovorila. „Nismo bili spremni da izgubimo nevinost. I plašili smo se da bih mogla da zatrudnim.“ Klimnuo sam glavom dok je govorila. Kako je završila, počeo sam da skidam odeću sa sebe, ostavljajući šorc po strani sa njenim gaćicama.

Zatim sam se vratio između njenih nogu i stavio ruke na njene bokove. Gledajući u njene gladne oči, jasno sam rekao: „Izgleda da nemamo izgovor ovaj put. Niti smo nevini… niti možeš da zatrudniš…“ – nasmejao sam se.

Time me je privukla k sebi, snažno me ljubeći, pritiskajući svoj jezik uz moj. Zagrlili smo se, kao dva magneta koja su bila razdvojena 6 godina. Zatim je gurnula dupe napred na kauč dok nije sedela na ivici. Taj potez je prouzrokovao da se moj kruti penis pritisne u njene prepone, klizeći po njenom klizavom prorezu. Prekinuli smo poljubac dok sam se pomerio u bolju poziciju. Ponovo me je pogledala u oči i šapnula: „Vodi ljubav sa mnom braco. Toliko sam želela ovo. Učini me konačno svojom.“

Pročitajte i ...  Sestre žele da ih neko Voli 1

I poslušao sam, prislonivši svoj pulsirajući organ na otvor njene ženstvenosti, i gurnuvši se napred. Oboje smo uzdahnuli kada sam prvi put ušao u nju. Njena pica je bila vruća i glatka, i osećala se kao raj oko krutog penis. A onda sam počeo da se krećem, polako, unutra i napolje, vodeći slatku ljubav sa svojom divnom sestrom.

Polako smo se kretali zajedno nekoliko neverovatnih minuta, delili česte poljupce i šaputali našu ljubav i zadovoljstvo. Ali položaj u kojem smo bili nije bio tako udoban koliko bismo oboje želeli, a otok njenog stomaka učinio je stvari još manje produktivnim. Pa me je posle nekoliko minuta zaustavila i rekla: „Hajde da promenimo mesta.“

Odmah sam znao šta ima na umu i složio sam se da će biti mnogo bolje. Zato sam se pomerio nazad, nevoljno se izvlačeći iz nje, da bi mogla da bude ispred mene. Zatim sam se namestio blizu ivice jastuka na kauču. Bila mi je okrenuta leđima. Postavivši svoje noge, primakla se uz mene. U ovom položaju sam mogao da je tucam i mogli smo da se krećemo mnogo slobodnije. tucanje sočne trudne sestre

Dok smo se kretali zajedno, naslonila se na mene, a ja sam omotao ruke oko nje, obuhvatio njene natečene grudi i nežno ih gnječio, mazeći joj divan stomak. I posle samo par minuta oboje smo jače disali, stenjali i gunđali u erotskom duetu. Nastavili smo da postajemo sve glasniji kako su se naši orgazami razvijali. Zatim je uz glasno stenjanje izvila leđa.

„Aaaaaaahhhhh…“ Njeno telo je zadrhtalo, a mogao sam da osetim vibracije u njenoj pički dok sam nastavio da je tucam dok je svršavala. Ali uspeo sam samo sa još nekoliko ulaza. Njen orgazam je bio dovoljan da me dovede do ivice, a onda sam ispustio nekoliko mlazova toplog semena u njen trudnički stomak.

Ostali smo tako nekoliko minuta, moje ruke omotane oko nje dok je ležala na mojim grudima, moj penis koji je omekšao još uvek u njoj, ali je pretio da isklizne. Onda sam joj šapnuo u vrat dok sam je ljubio: „Mislim da je vreme za spavanje.“

Ona je odgovorila tako što se okrenula i poljubila me. „Toliko te volim.“

Ona je ustala, a ja sam bio odmah iza nje, i držali smo se na trenutak pre nego što smo se vratili u moju spavaću sobu, ostavljajući našu odeću razbacanu po podu.

Pročitajte i ...  Ziva Vatra

***

Proveli smo sledećih sat u ponovnom upoznavanju. Njene zavodljive obline bile su mi poznate, ali zrelije nego kada smo se prvi put dodirnuli. Njene grudi, koje su počele da se povećavaju sa trudnoćom, bile su očigledno lepše oblikovane. Otok kukova pokazao je da više nije devojka, već odrasla žena. seka mu trudna sisa kurac

Istražili smo svaki centimetar našeg tela, rukama i ustima. Ponovo osećanje njenih usta na svom kurcu posle svih ovih godina, vratilo mi je lepe uspomene koje sam bio spreman da zamenim novima. Ponovo okusiti njenu pičku bilo je kao ponovno otkrivanje omiljenog vina. Zatim smo ponovo vodili ljubav pre nego što smo zaspali, upleteni u golotinji. Svaku noć smo od tada provodili u istom krevetu, u našem krevetu, vodeći ljubav, znajući da smo konačno pronašli svoje savršene srodne duše.

***

Otprilike mesec dana kasnije sam joj kupio prsten. Bila je to burma naravno. I iako nikada nismo mogli da budemo zakonski venčani, bili smo zadovoljni da živimo zajedno kao da jesmo. A pošto smo se već prezivali isto, sve je bilo savršeno.

Tri meseca kasnije beba je rođena. Bila je to zdrava devojčica koju nameravamo da odgajamo zajedno kao majka i otac. Poslali smo obaveštenje o rođenju našim roditeljima, obaveštavajući ih o rođenju njihovog prve unuke, i nejasno objašnjavajući njeno poreklo. Ali nikada nismo dobili odgovor, pretpostavljamo zato što su previše ponosni da prihvate kopile od unuke.

A ako ih je to uznemirilo, onda verovatno neće biti previše zadovoljni ni zbog druge bebe koja je sada bila na putu. Ali ovog puta nema sumnje u očinstvo. I ovaj put će otac ostati tu. Dok gledam svoju prelepu trudnu sestru, ispunjen sam strahopoštovanjem prema životnoj sreće. I jedva čekam divan život i budućnost koja nas čeka.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Poseta Trudne Sestre 2. Deo”
  1. Fetiš trudnoće nije za svakoga.. ali za mene lično je to vrhunac. Možda je priča mogla malo duže da traje (ako je ovo kraj?) ali sve u svemu savršeno je sklopljena. Postojala su dva razloga zbog kojeg nisu imali seks tokom odrastanja na farmi, a onda kada su se ponovo sreli – prepreke nije bilo! 5 sa zvezdom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)