silovito liže sekinu pizdu

Oduvek me je privlačila tema incesta i voleo sam da čitam takve priče na netu. U mojoj porodici su i mama i sestra imale velike sise, mama malo veće nego sestra što je bilo ok jer je bila starija.

Sestra Nevena je često bila kod nas jer se od razvoda osećala usamljeno i nije volela dugo da bude sama pa je često bila kod nas, mada se ja i ona slabo vidimo jer sam ja retko bio kući, uvek sam negde zujio sa društvom a kad dođem kasno kući ona često već spava.

Jedno veče će promeniti sve.

Voleo sam da spavam gol, i nije mi se problem bio skinuti gol kad dođem kasno kući jer je ona spavala (kasnije sam saznao da se često pravila da spava i da je me je promatrala dok sam se skidao ne sklanjajući pogled koliko je to moguće u polu mraku sa mog kurca).

Znao sam da se moja sestra još uvek boji grmljavine kao nekada dok smo mlađi bili,iako je ona starija, znala je čim počne jako da grmi da mi dotrči u krevet i onda je jako zagrlim i onda ona zaspi.

Jedino što nisam znao da i ona voli da spava gola jer je to uzbuđuje i voli biti gola kad god je sama. Tu veče je grmilo, ja sam već bio došao i voleo sam slušati kišu dok pada kad lagano dobuje po klupici od prozora, grmilo je lagano a onda sve jače i sve bliže. Ustao sam onako gol i ugasio produžni kabl da se ne bi nešto desilo kompjuterskoj opremi koju sam imao u sobi i legao nazad u krevet. Odjednom je toliko jako puklo da sam se i ja trgao. Seka je skočila iz svog kreveta, podigla deku i ušla u moj krevet i rekla: bato ja se bojim, jel mogu kod tebe večeras? Naravno rekao sam…

Legla je kraj mene, i ja sam je zagrlio čime se ona još više pribila uz mene. Legla je okrenuvši mi leđa a ja sam ju stegao uz sebe, a ona je samo tiho izustila, hvala ti brate. Prošlo je par sekundi kako sam shvatio jednu stvar, bože pa ja sam gol, pa i ona je gola. Kako sam prebacio ruku preko nje i zagrlio je, osetio sam da mi je ruka tačno na njenoj sisi, koja je bila topla i meka.

A dole pravi raj, koliko se nabila uz mene, sekini guzovi su bili na mom međunožju. Kurac mi je tada bio spušten, ali osećavši golo toplo žensko telo kraj sebe i pičku u svojoj blizini počeo je polako da se diže. Bio je malo ispod njenih guzova, tačnije između nogu koje su tada bile jedna uz drugu tako da mi je kurac ležao na jednoj njenoj nozi i polako rastao razdvajajući joj malo po malo butine.

Pročitajte i ...  Brataničini Skriveni Nagoni

Kurac kao kurac, uopšte mu nije bilo važno čija je pička, da li je to mama, sestra, ujna, strina, devojka, samo da je pičke, da je neko toplo međunožje i da se tu smesti. Sestra je nekako ujednačeno disala, i meni se učinilo da spava. Kurac mi se polako dizao i koliko ga je uspalila toplina sestrinog tela došao je do pičke, smestivši se tako tačno na njenu pičku. Nekako se još uvek nisam usuđivao da pomaknem ruku sa sestrine sise i da joj stisnem sisu. Sačekao sam još malo, razmislio i odlučio da ću to učiniti jer moj kurac a ni ja nećemo još dugo izdržati golu ženu kraj sebe pa makar to bilo i krvno srodstvo. masira sekinu pičkicu

Krenuo sam u akciju i polako počeo da joj masiram pičku svojim kurcem lagano ga pomerajući napred nazad trljajući ga po njenim usminama, a njena pizda je to pozdravila laganim vlaženjem. Video sam da njeno telo reaguje na moje postupke i nežno počeo da joj masiram sisu na kojoj je bila moja ruka, a onda hvatao i onu drugu koja se razlivala u mojoj ruci. Stiskao sam joj i bradavice i seka je počela polako da se meškolji trljajući polagano guzovima u mom krilu. Nisam znao da li misli da je to u snu ili zna šta radim. Kako se pomaknula kurac mi je upao u njenu pičku. Sestra je uzdahnula, i tiho rekla „bato jebi me“.

Stao sam, jer sam mislio da to sve radim dok ona spava, rekla je samo, ne boj se ništa i jebi me. Od razvoda nisam imala nikoga i trebala mi je dobra kurčina da me izjebe, samo nisam mislila da će to biti baš moj brat iako sam nekad o tome i razmišljala bez toga da će se to stvarno i ostvariti.

Sad ništa ne brini i jebi me kao da jebeš svoju devojku, zadovolji me bato, aaaaaahhh, to me je napalilo i jako sam joj ga zabio… Rekao sam joj da bude tiha da nas mama i tata ne čuju, mada je samo mama bila kući jer tata je bio na službenom putu u sklopu firma na nekom predavanju za usavršavanjem njegovog zanimanja.

Pročitajte i ...  Zabava u Kolima sa Sekom

Ne bi baš bilo zgodno da mama uđe i vidi moj kurac nabijen u sestrinu pizdu. Bržee… batoo. brže… aaaaaaaaaaaahhh, uhhh, godiš mi bato. Rekao sam joj da legne na stomak, skupi noge i isturi dupe, poslušala je. Sise su joj se razlile malo sa strane tela i to me je jako napalilo. Stavio sam joj ga u pičku i počeo nabijati, seka je tražila samo brže i dublje.

Naravno udovoljavao sam joj. Silovito sam ju nabijao i jaja su mi udarala po njenom klitorisu i pičkinim usminama. Sestra mi je ispunila veliku želju ovim. Bio sam blizu da svršim ali nisam želio, hteo sam da to još traje iako sam bio jako napaljen na nju sada. Izvadio sam kurac iz nje. Okrenula se i pogledala me.

silovito liže sekinu pizdu
Sagnuo sam se i klekao iz nje, prišao sam joj licem iza guzova, do pičke, i lagano vrhom jezika prešao preko vrhova usmina, stavio sam joj jezik u pičku i počeo je jebati jezikom. Samo da mi se kurac malo smiri i da mi se sperma vrati nazad u jaja da još mogu jebati seku a da ne svršim još.

Dok sam joj obrađivao pičku učini mi se da sam čuo vrata od sobe, već lud od strasti za sekom učini mi se da u tom polumraku u hodniku vidim osobu kako se mazi. Nisam uopšte razmišljao tada da mi je majka od 56 godina u kući i da može da nas čuje. Ali sada me od sestre i njene pizdurine ne bi odvojilo ni stotinu bogova i nastavio sam da joj jedem pičku, ližem, sisam klitoris kao nedavno ujni.

Prestao sam sa lizanjem pičke i ovaj put sam joj ga samo nekoliko puta umočio u pičku i naslonio na šupak i počeo joj ga turati. Ušao joj je do pola, ona je samo stenjala, sve glasnije. Nisam mogao izdržati i zabio sam joj ga u šupak do kraja. Kriknula je glasno i pomislio sam da ako je majka dosad nije čula da sada jeste sigurno. Pogledao sam polako prema vratima i uverio se da je silueta još uvek tu, ali nisam hteo da me primeti. Počela je da vrišti, takooo…. samo me jebi…. ne staj ni za živu glavu…. joj bože moj, brat mi i šupak razvaliiii…. uuuuhhhhh…. šta mi se ovo dešava batooooooooo prodera se opet…

Izvadio sam ga iz šupka i rekao joj da se okrene i legne na leđa. Sada sam joj napokon video gole sise, sa povećim oreolama, svetlo roze boje sa dosta većim bradavicama koje su same pozivale na cuclanje. Spustio sam se na nju, uvalio seki jezičinu u usta i dao joj dobar poljubac, uzvratila je, spustio sam se niže, poljubio joj sise, počeo da cuclam bradavice.

Pročitajte i ...  Napaljen sam na sestru

Grizao sam joj bradavice, pri tome ostavljajući plavo od ugriza, a onda je ona rekla da je boli pa sam malo popustio…

Digao sam joj noge na ramena, stavio u pičku, raširio usmine i nabio do kraja. Sestra se stresla i počela da vrišti aaaaaaaaaaahhhhhhhh majko moja što me rodi, brat mi pičku razvaliii, svršavammmm,   aaaahhhh… ja sam joj nežno poklopio usta da nas majka ne čuje.

Sise su joj letele na sve strane onako velike, spustio sam joj jednu nogu dole, a držao joj drugu visoko dignutu i tako je jebao kako bi joj što dublje ušao. Seko svršiću rekao sam joj, daj mi sperme u usta, želim da probam ukus sperme svog brata, ti si pio iz moje pičke sad je red ja da se napijem. guta bratovu spermu

Uzela mi je kurac u usta i rekla: sad će seka dobro da ti se kurca napuši i svaku kap da iscedim, volim ukus sperme u ustima. AAAhhhhhh kako je rekla to, toliko me je napalila da sam ispucao spermu u nju, nekoliko puta je progutala i zagrcnula se.

Progutala je sve i oblizala se. Legao sam kraj nje, okrenula se prema meni, to sam iskoristio da joj uzmem jednu sisu u usta sa obe ruke i krenuo da je cuclam opet, ližem, cuclao sam kao malo dete kad se doji, tako smo i zaspali, a totalno sam smetnuo sam uma onu siluetu da bi to možda mogla da bude majka i da nas je svo vreme gledala, ili mi se to samo učinilo jer kad mi je sperma udarila u glavu svašta mi se učinilo.

Zaspali smo goli, uznojeni od silne jebačine, seka je živa vatra… Još dosta puta je seki Neni pička bila rasturena načisto…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)