seka u bikiniju

Dok sam ulazio kolima na sestrin prilaz, mogao sam da vidim da je kuća skakutala od ljudi. Kad je otvorila vrata, nije bila u kostimu, samo obična haljina, ali je svejedno izgledala odlično.

„Hej … Mislio sam da je ovo maskenbal zabava“, rekao sam pokazujući na svoj viseći stetoskop.

„Zdravo zdravo braco, i meni je drago da te vidim” – sarkastično je dodala i zagrlila me – “Jeste, ali imam iznenađenje. Kupila sam najluđi kostim koji si ikada video i baš sam krenula da ga obučem.“ rekla je ljubeći me u obraz.

„Moram da se presvučem. Idi se posluži ima klope i pića“, rekla je žureći u svoju sobu.

Nisam bio nimalo razočaran – bilo je slatkiš za oči kao i uvek. Kada sam rekao da moja sestra ima zgodne prijateljice, nisam se šalio. Izgledalo je kao Plejbojeva konvencija. Neki od kostima bili su tako neverovatno seksi; čak su učinili da kostim moje žene izgleda pitomo.

Jedna devojka je bila obučena kao ‘Čudesna žena’ u kostimu tako tankom da ste mogli da vidite obrise dugih tvrdih bradavica koje pritiskaju tanak materijal. Moja omiljena stvar u vezi njenog kostima bila je što ste mogli videti obrise njene pičke koja je definitivno bila obrijana.

Jedan od omiljenih kostima bio je gusar, nosila ga je devojka sa ogromnim grudima. Bio je tako velik dekolte da je jedva pokrivao bradavice. Ceo njen zadnji deo bio je otvoren i mogao sam da vidim pukotinu njenog dupeta. Činilo se da se moj ud opasno diže i jedino rešenje koje sam mogao da smislim bilo je da popijem… mnogo!

Uzeo sam pivo i počeo da pijem; Znao sam da mogu smuvati devojku u ovakvoj gomili, ali ni na koji način nisam hteo da prevarim svoju ženu. Pa sam pio i jednostavno uživao u predstavi. Zabava je zaista dobro išla i prošao sam tačku „ne osećam erekciju“, ali tada sam ugledao svoju sestru koja mi je rukom pokazala da uđem u njenu sobu.

Gledajući je u oči, mogao sam da vidim da je popila finu količinu alkohola. Prišao sam njenim vratima i upitao je: „Reci?“

„Zaista mi je potrebna tvoja pomoć“, rekla je i pokazala mi rukom da uđem u njenu sobu.

„Kako mogu da pomognem?“

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 6. Deo

„Pa …“ pokazala mi je ogroman kostim na svom krevetu. „Kupila sam ovaj kostim i nameravala sam da ga obučem večeras sa svojom prijateljicom, ali ona me je upravo nazvala da me obavesti da je bolesna“, rekla je u panici. „Ne želiš ni da znaš koliko sam ga platila, a potrebno je dvoje ljudi da ga nose“, rekla je namršteno.

Bio je to jedan divlji kostim. Dok sam ga gledao, mogao sam da vidim da je bez sumnje napravljen za dvoje ljudi. Bio je to lepo urađen, ali ogroman zmaj. Mogao sam da vidim da je osnovna ideja bila da jedna osoba uđe prva i stoji ispred, noge su delovale kao prednje noge zmaja.

Tada se ta osoba morala nagnuti napred kako bi uvukla glavu u zmajevu glavu. To je zahtevalo da prva osoba ostane delimično pogrbljena/nagužena sve vreme. Noge druge osobe takođe idu u prednje noge zmaja. Noge su bile dovoljno velike za dvoje ljudi, a zatim je druga osoba morala da se uspravi i ponašase kao zmajeva leđa, stvarajući grbu u kostimu, stavljajući ruke u rupe da bi se krila zmaja pomerala.

Prednje noge su imale kaiševe za pričvršćivanje. Na ovaj način je svaka osoba mogla skladno podići zmajeve noge. Zadnje noge i rep su samo uravnotežili ogroman prednji deo.

„Slušaj, razumem, ali sa obzirom koliko sam popio i koliko ću tek popiti, sve što će se dogoditi je da ću re razbijem na dupe“, rekao sam kroz smeh, „siguran sam da imaš nekog drugog ko ti može pomoći.“

„Hajde, molim te, učini to za mene“, nadurila se moja sestra. Samo mi ovaj put pomozi i nikada više neću tražiti drugu uslugu. Molim te“, molila je.

„Nisam čak ni siguran da li mogu hodati ravno. Imaš li pojma koliko sam popio?“

„Ne toliko koliko ja“, odgovorila je.

Uputila mi je taj tužan pogled. Mrzim kad to radi.

„U redu, ali ako padnemo na dupe, tvoja je krivica“, rekao sam joj prilazeći krevetu da pobliže istražim kostim. „Slušaj, nema šanse da ostanem tako pogrbljen“, rekao sam joj. „Ako ovo uradim, uzeću zadnju stranu kostima i mahati repom i krilima.“

„Pošteno“, prihvatila je dok je otkopčavala zadnjicu kostima. Ona je ustala i počela da se skida preda mnom. Pogledao sam je šokirano.

Pročitajte i ...  Nesreće se Dešavaju 4. Deo

„Šta dođavola radiš?“ Pitao sam je.

„Ma imam svoj bikini ispod odeće“, rekla mi je, „Ne budi tako detinjast. Ti si oženjen čovek, nije kao da ranije nisi video ženu u kupaćem kostimu. “

Kad je skinula haljinu, mogao sam da vidim da njen bikini ima jedva dovoljno tkanine da se i nazove bikinijem! Donji deo je bila kao polu tanga ali joj se usekla kao obična tanga.

„U redu, skidaj se“, uputila me je. seka u bikiniju

„Šta? Jesi li luda? Ja sam ti brat“, rekao sam sa drhtanjem u glasu.

Bilo je dovoljno loše što je stajala preda mnom u ničemu i što mi je bilo teško da odagnam prljave misli koje su mi padale na pamet gledajući njene bradavice kako zabadaju u trouglove bikinija.

„Slušaj, znam da imaš bokserice. To se ne razlikuje od toga da te vidim u kupaćem kostimu. Osim što je u ovom kostimu tako vruće da ćeš umreti ako ne skineš odeću“, obrazložila je.

Možda je to bilo zbog prevelikog pijenja ili jednostavno nije me bilo briga, ali shvatio sam da je to jak argument. Počeo sam da se svlačim do bokserica. Popela se i stavila noge kroz prvi set nogu, a zatim i ruke. Morala se držati za zid dok se naginjala da stavi glavu u glavu zmaja.

Konačno sam i ja ušao do kraja kostima i provukao ruke kroz drugi set rupa kako bih zamahnuo krilima gore -dole. „Kako dođavola da zakopčamo ovu stvar?“ Pitao sam je.

„Postoji žica koja prolazi kroz usta“, rekla mi je. „Mogu da ga zakopčam kad uđeš do kraja.“

„Ja sam ušao do kraja“, rekao sam joj. Nagnuo sam se napred dok mi međunožje nije bilo pritisnuto uz njeno dupe. U tom trenutku sam osetio kako se zatvarač podiže i jače me gura uz nju. Bili smo unutra, ali bio sam tako čvrsto stisnut uz nju da sam mogao osetiti njeno dupe kako pritišska moj penis.

„Mislim da ovo ne mogu da uradim“, rekao sam joj.

„Da, možeš. Hajde da probamo“, preklinjala je.

Bio sam dovoljno pijan da kažem – u redu. Hodanje je bilo jednako teško koliko sam mislio da će biti. Morali smo ići jako sporo da ne padnemo. Nakon nekog vremena skontali smo kako sve funkcioniše.

Pročitajte i ...  Pušenje kakvo samo Majka Zna

Bilo je zabavno na neki način; iako nisam mogao ništa da vidim. Sa leđa gotovo da nije bilo svetla, ali je malo dopiralo sa glave koju je nosila moja sestra. Ona bi pružila ruku i zagrlila svoje prijatelje, a ja bih mahao velikim krilima. Efekat zadirkivanja i hodanja sa preponama čvrsto pritisnutim na njeno dupe učinilo je da mi se penis grči i raste.

„Ne!“ Strogo sam pomislio: „Ne biti tvrd sa svojim penisom pritisnutim na sestrinu guzu.“

Pokušao sam da mislim na sve grozno i odvratno u nastojanju da zadržim svoju kitu od podizanja, ali između zadirkujućih seksi glasova koje sam čuo i guze moje sestre koje je išlo gore -dole dok je hodala, penis mi se dizao i nikako nisam mogao da ga spustim. Znao sam da to oseća, ali izgleda da joj to nije smetalo.

Što je više hodala, više joj je guza klizila po penisu. Postalo nam je toliko vruće da nas je znoj prelio i delovalo je kao prirodno mazivo. Sve sam se više uzbuđivao i nikako to nisam mogao poreći. Ideje su mi se motale po glavi. Je li to bio osećaj da mi penis radi ili činjenica da me sestrina guza toliko napalila?

Bukvalno smo se toliko trljali da sam želeo odmah da svršim. Morao sam da svršim! Ponekad se činilo da bi se još više sagnula da zagrli nekoga, a njeni bi guzovi još jače zamotali moj tvrdi kurac. Hodali smo oko 15 minuta i oboje smo bili obliveni znojem. Znoj nam je curio niz tela, a bokserice su mi bile natopljene. Toliko mi se sestrino dupe trljalo gore -dole po tvrdom kurcu da nisam ni obraćao pažnju na bilo šta oko sebe. Izgubio sam se u požudi trenutka.

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)