jebe sestru u anus

Otvorila je vrata i ušla vrlo sporo u sobu. Uprkos mom orgazmu, moj kurac nikada nije potpuno omekšao. Dok smo ulazili, osetio sam kako mi se krv žurno vraća u penis. Topao osećaj moje lepljive sperme pomešan sa sokom od njene pice koji nam je tekao niz noge, samo me je naterao da je poželim više.

Ušli smo kroz vrata i svakim korakom sam joj trljao kurac o guzu. Ovaj put nisam ni pokušao da sakrijem činjenicu da sam je pokušavao jebati. Ceo kostim je mirisao na seks i spermu. Glasnije je stenjala dok je zatvarala vrata. Krenuli smo prema krevetu praktično se jebeći svakim korakom.

Kukovi su mi se ljuljali napred -nazad poput mini mitraljeza. Svaki udarac je bio tako mali, ali najbrži što sam mogao. Jače je zastenjala ne mareći više dok se saginjala preko ivice kreveta. Ovo je omogućilo malo više prostora i punio sam je sa svime što sam mogao. Počela je glasno da stenje – više ni ne pokušavajući da bude tiha.

Dok je jecala, čuo sam reči koje su me izludele od požude.

„Uhhh nemoj prestati. Jebi me braco, jebi me! Jebi me, iskoristi me, uzmi me samo nemoj stati!“

Što se više naginjala, dublje sam ulazio u nju sve dok nisam osetio kako mi jaja udaraju po njenom klitorisu. Ispustila je glasan vrisak seksualne ekstaze i doživela orgazam. Ona se toliko tresla da sam osetio i čuo kako je materijal pozadi počeo da se cepa.

Pokušao sam da se smirim, ali izgubio sam ravnotežu i pao na dupe povukavši je sa sobom. Osetio sam ubod bola po svom kurcu na delić sekunde dok je padala na mene, a onda mi je bilo toplo i zategnuto.

Zvuči nerealno ali očigledno je imala i više nego malo analnog iskustva jer sam shvatio da mi je kurac skliznuo u njen anus! Oboje smo u deliću sekunde shvatili šta se upravo dogodilo, ali smo oboje bili predaleko. Pokušala se vratiti uspravno, ali to mi je samo nateralo penis da utone dublje. jebe sestru u anus

Jebao sam je u dupe! Tri puta je pokušala da se uspravi, ali svaki put je uspela samo da mi asedne na kurac. Ubrzo sam shvatio da ne pokušava ustati – podizala je dupe gore -dole bukvalno se nabijajući.

„Jebi me u dupe braco, uzmi me jače“, vrisnula je gotovo histerično.

Te reči su bile više nego što sam mogao da podnesem. Osetio sam kako mi se penis grči dok je sperma proključala iz mojih jaja i eksplodirala joj duboko u dupe. Takođe je ispustila vrisak dok joj je orgazam probijao telo. Mislim da smo se oboje maltene onesvestili.

***
Probudio sam se ošamućen i totalno mokar. Oboje smo ležali na podu još nekoliko minuta pre nego što sam počeo da skidam iscepani ostatak kostima. Osetio sam da ponovo popušta i čuo sam kako materijal puca.

Pročitajte i ...  Jebala sam se sa polu bratom

Izlazio sam polako, bokserice su mi bile prekrivene spermom. Dok sam gledao dole, mogao sam videti da mi je penis još uvek polu tvrd. Bio sam obliven znojem, a kosa mi je bila razbarušena.

Okrenuo sam se na leđa i pokušavao da dođem do daha dok je moja sestra izlazila iz iscepanog otvora. Dok sam je gledao kako izlazi iz kostima, mogao sam da vidim da je u većem neredu od mene. Kosa joj je bila u haosu i slepljena ua lice. Izgubila je donji deo bikinija i nisam mogao a da se ne divim njenoj glatkoj pičkici.

Podigao sam pogled i video da joj je bikini gornjeg dela pocepan, a grudi potpuno slobodne. Dok je izlazila iz kostima, gledao sam očaran kako se njene ogromne grudi ljuljaju. To je bio prvi put da sam je video potpuno nagu i nisam mogao a da ne buljim. Bila je prekrivena znojem i spermom poput mene, lice joj je bilo zajapureno, a bradavice su joj bile tvrde i uspravne.

Najzad se oslobodila i otkotrljala se na pod pored mene. Nekoliko minuta smo sedeli gledajući se. Što sam je više gledao prekriven znojem i spermom, bio sam sve uzbuđeniji. Krv mi se vratila u penis u takvoj žurbi da je skoro zabolelo.

Bez ideje šta da kažem ili uradim, mogao sam samo da gledam sjaj na njenom licu shvativši da je uživala koliko i ja. Nakon nekog vremena oboje smo uhvatili dah, a zatim se nagnula nada mnom i poljubila me. To nije bio sestrinski poljubac, to je bio poljubac žene koja je htela da bude jebana!

Dopuzala je do mene i ljubeći me počela da trlja svoje ogromne grudi o moja prsa. Nije bilo čekanja, odmah je nadrkala moj kurac pre nego je sela pičkom u moje krilo. Počela je stenjati dok sam pokušavao da je uskladim sa potiskom prema gore. Počela je da me ljubi u lice i gricka za vrat. Uhvatila me za kosu i gurnula mi sise u lice.

„Sisaj mi bradavice …“, preklinjala je. seka mu je sela na kurac

Godinama sam sanjao da vidim njene ogromne sise. Gostio sam se njima kao da mi je to bio poslednji obrok. Sisao sam joj bradavicu što sam jače mogao dok je jaukala još jače. „Ne igraj se sa mnom, grizi ih!“ vikala je.

Zabio sam zube u njenu tvrdu bradavicu i ona je eksplodirala. Pala mi je na kurac s jakim udarcem i osetio sam kako me steže. Talas za talasom kao cunami prolazio je njenim telom kad je njen orgazam dostigao vrhunac. Čak i dok sam gledao njen orgazam kako je preplavljuje, bio sam zapanjen njenim potpunim gubitkom kontrole.

Pročitajte i ...  Uzimam Šta Želim za 18. Rođendan

Baš kad sam pomislio da joj orgazam usporava, video sam je kako se spušta, grabi sopstvenu dojku, i počinje da je sisa. Ovo ju je samo navelo da pokrene potpuno novi talas uzbuđenja.

Uvek sam mislio da je najžešće što žena može da uradi bilo da sisa i grize sopstvene grudi i to je bilo više nego što sam mogao da podnesem. Svršio sam u nju.

Otkotrljala se sa mene i ležali smo jedno pored drugog sa mešavinom zadovoljstva i krivice. Pretpostavljam da smo oboje bili pomalo posramljeni zbog onoga što se upravo dogodilo i počeli smo da se oblačimo. Oboje smo bili potpuno tihi i izgledali smo kao da smo upravo trčali trku od 100 km.

Ali nije bilo načina da sakrijemo sjaj zadovoljstva na našim licima. Una je ustala sa poda, zgrabila peškir i počela da briše lice i telo. Oči su mi bile prikovane za nju, gledajući je kako se od divlje seksualne životinje pretvara u dostojnu ženu.

Očešljala je svoju dugu lepu kosu i navukla haljinu preko glave. Bio sam toliko zapanjen događajima da mi je trebalo nekoliko sekundi pre nego što sam shvatio da se nije potrudila da obuče grudnjak ili gaćice. Krenula je prema vratima i okrenula se da me pogleda.

„Nećemo dopustiti da nam ovo zabrlja stvari, u redu? To je bila nesreća, nesreće se dešavaju, i nikada se više neće ponoviti“, izraz na njenom licu rekao je da je rastrgana između sjajnog incest seksa i srama.

„U redu, to se nikada nije dogodilo. Nikada to više nećemo spominjati“, rekao sam joj.

Čak i dok sam izgovarao reči, nisam bio siguran da mislim ono što sam upravo rekao. Zatvorila je vrata za sobom i izašla da ćaska sa svojim gostima. Ležao sam na podu dobrih 10 minuta pre nego što sam uspeo da ustanem i obučem se. Zabava se završila oko 3 sata ujutru i srušio sam se na kauč.
***
Sledećeg jutra sam se probudio i vreilo mi se u glavi, i dalje razmišljajući o onome što se dogodilo. Nisam mogao da verujem. Znao sam da je to bio nesrećni splet okolnosti, ali osećaj je bio tako nestvaran. To je bio najbolji seks koji sam imao u životu i to sa mojom sestrom.

„Prestani“, ponavljao sam sebi iznova, „ne smem da razmišljam o seksu sa sestrom. To je bilo pogrešno i to je bila nesreća.“

Čuo sam da je sestra ušla u sobu. Sela je pored mene i izgledala izmrcvareno kao i ja. Kosa joj je bila svuda i imala je ogrtač koji je bio jedva vezan. Bio sam prilično siguran da je gola ispod, ali sam pokušao da odgurnem te misli. Stvari su već dovoljno izmakle kontroli.

Pročitajte i ...  MOJ BRAT, MOJ JEBAC

„Znam da smo rekli da nećemo pričati o tome, ali moram ovo skinuti s grudi. To je bio najbolji seks koji sam imala u životu“, rekla je tihim glasom, „znam da je to bilo pogrešno, ali moraš znati da nikada ranije nisam osetila tako nešto. Da budem iskrena prema tebi, i prema sebi, želim da znaš da mi je drago što se to dogodilo.“

Samo sam sedeo, zapanjen njenim priznanjem. Da li je i ranije razmišljala o seksu sa mnom?

„Molim te, nemoj da me mrziš što sam iskrena prema tebi“, rekla je i počela da plače držeći glavu u rukama.

Nasmešio sam se i stavio joj ruku na obraz. „Da budem potpuno iskren prema tebi, ne mogu prestati razmišljati o tome ni sada“, rekao sam sa malim osmehom.

Zagrlio sam je, nadajući se da će joj to pomoći da se uveri da nije sama sa tim osećanjima. Čak i dok sam je držao, nisam mogao da prestanem da gledam u njen ogrtač koji se otvorio. Ta ista stara žurba počela se vraćati i morao sam se prisiliti da ostanem pod kontrolom. Poljubila me je u obraz i vratila se u svoju sobu da se presvuče i istušira.

Istuširao sam se nakon nje i oprao miris seksa sa sebe. Oboje smo ćaskali dok smo doručkovali kao da se ništa nije promenilo. Još sam imao pakleni mamurluk, pa sam uzeo malo aspirina pre nego što sam otišao. Kad je moja žena došla kući, želela je da zna sve o zabavi. Rekao sam joj da sam se previše napio i da mi je i dalje jako loše. Nasmejala se i rekla mi da sam to zaslužio jer sam previše popio i tako se dobro proveo bez nje.

„Bolje se odmori. Večeras ćeš dobiti nagradu jer si tako dobar muž“, nasmiješila se.

Te noći smo vodili ljubav kao što to nismo činili mesecima. Bilo je vruće, divlje i oboje smo bili iscrpljeni kad smo završili.

„Pretpostavljam da sam ti zaista nedostajala na toj zabavi, ha?“ nasmejala se dok smo ležali jedno pored drugog, zadihani.
***
Neka dva meseca kasnije nazvala me je sestra i rekla mi da razmišlja o novoj žurci sa kostimima – „Popravila sam kostim i pitala sam se da li želiš da ga podeliš sa mnom“, srce mi je zastalo na dobrih 30 sekundi dok sam shvatio šta govori.

Nije bilo sumnje da je deo mene hteo da ode … ali …

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)