supruga u seksi uniformi

Postoje neke stvari u životu koje nisu planirane. Oni se jednostavno dese! Moja sestra Una je 4 godine starija od mene i nikada nismo bili jako bliski. Bili smo samo tipični brat i sestra. Stalno bismo se svađali oko svega, ali kako smo rasli uspeli smo da postanemo prijatelji.

Moja sestra je bila divlje dete; Više puta sam je uhvatio kako ima seks sa momcima u kući naših roditelja. Nisam nikad ništa rekao, ali ona je bila svesna da ja znam. Bilo je trenutaka, i siguran sam da je to bila moja mašta, da je uživala u zadirkivanju dok sam bio u kući sa njom. Mogu da razumem zašto je moja sestra imala toliko momaka – imala je telo plejbojeve zečice.

Sa 16 godina već je imala velike grudi sa malim strukom. Zbog uzanog struka su joj grudi izgledale samo veće nego što su bile, a duga plava kosa upotpunila je sliku. Prijatelji su me uvek zadirkivali kako mi je sestra vrela.

Ja sam na kraju krajeva samo čovek, muškarac i moram priznati da me je povremeno gledanje u vrelo telo moje sestre napalilo kao svakog običnog momka, ali nikada nisam zaboravio da je to moja sestra. Mrzeo sam što su je svi smatrali tako zgodnom i seksi i što joj nalaženje partnera bio tako lak zadatak.

Ja sa druge strane, imao sam prosečan izgled i morao sam da radim i da se pomučim kako bih izvojevao sastanak, posebno sa starijim curama. Pozitivna strana toga je što sam naučio kako se ponašati prema ženama ili tačnije kako im udovoljiti.

Moja sestra je bila totalno obrnut slučaj i stalno je išla od jednog do drugog momka, nikada nije naučila kako da izabere dobrog, jer to nikada nije morala.

Nekoliko godina kasnije oženio sam se prelepom ženom, koju i dalje volim do smrti. Savršen smo par i radujem se životu sa njom. Zove se Kristina i žena je mojih snova. Seksi je, pametna, voli seks i ima najlepšu dugu plavu kosu koju ste ikada videli.

Sa druge strane, Una se udavala par puta u 5 godina, uvek idući od jednog lepog (ali ne baš dobrog) momka do sledećeg.

Pročitajte i ...  Ložim se na Brata

Dakle, ovde počinje moja priča.

Pre mesec dana sestra je pozvala mene i moju ženu na zabavu koju je pravila u svojoj kući. Ona ima ogromnu kuću zahvaljujući svom veoma bogatom bivšem mužu (poslednjem bivšem) i htela je da priredi jednu od onih maskirnih zabava. Da, iako više nije bila klinka, i dalje se ponašala tako.

Ali prihvatio sam jer nisam video sestru od njenog poslednjeg razvoda i zvučalo je kao da bi moglo biti zabavno. Moja žena je još od ranije imala zaista seksi uniformu medicinske sestre koju sam voleo, a ja sam išao sam kao neki ugledni lekar – u prvodu – obukao sam svoje skupoceno odelu sa stetoskopom koji mi je visio oko vrata.

Bilo mi je teško čak i da se obučem gledajući svoju ženu. Njen kostim bio je tako dekoltiran da je pokazivao mnogo više njenih sisa nego što to priliči jednoj udatoj ženi. Nisam se mogao zaustaviti dok sam je hvatao oko struka i po sisama. Poljubio sam je u vrat dok mi je gurala grudi u ruke i osetio sam poznato uzbuđenje u pantalonama.

„Smiri se … ili se nikada nećemo spremiti“, rekla je moja žena.

„Hajde dušo … Molim te batali grudnjak“, preklinjao sam.

„Jes ti normalan? Kad bih to uradila, videle bi mi se bradavice kroz kostim, znaš i sam koliko je tanak“, rekla je sa tim malim opakim osmehom koji me uvek izluđuje. „Uostalom, šta bi tvoja sestra pomislila da odem tako obučena?“

„Daj bre Kiki, kao da ne znaš moju sestru. Biće obučena da impresionira“, podsetio sam je.

„Jao jesi blesav… ali si u pravu! U redu, pobedio si. Skinuću ga“, rekla je.

Gledao sam nestrpljivo kao gladna beba dok je skidala grudnjak. Srce mi je poskočilo gledajući njene prelepe bradavice koje su se gurale u materijal koji je bio toliko tanak i beo da se zaista jasno videlo koliko su joj tvrde bradavice.

Dok je hodala ispred mene mogao sam je videti sa pozadinskim osvetljenjem od kupatila, a ceo kostim je bio skoro providan od jakog svetla. Video sam smeđu boju njene areole oko bradavice i nadao se da nije shvatila koliko je to prozirno bilo.

Pročitajte i ...  U Skrivenoj Kolibici sa Bratom

Ona zna da je volim pokazivati, ali nisam bio siguran da bi zaista ostala bez grudnjaka da je znala koliko se sve providilo. supruga u seksi uniformi

„Dušo, ti si nešto najprivlačnije što sam ikada video“, rekao sam dok sam joj prstima prelazio preko glatkog materijala po bradavicama. Znao sam da se i ona uzbudila kao i ja, po načinu na koji su joj oči zaiskrile i usne joj se osmehnule. „Hajde dušo, znaš da imamo vremena za jedan na brzaka“, skoro sam preklinjao.

Polako sam je obuhvatio rukama i prešao rukom preko njenih mekih grudi. Spustio sam svoje lice u njen vrat i kosu. Bili smo predugo u braku da ne bih znao kako da je zagrejem. Počeo sam da joj ljubim ušike i lagano je grickam za uho.

U isto vreme, počeo sam da spuštam jednu ruku nadole da bih joj milovao meko dupe. Između trljanja guze, tvrdih bradavica i grickanja uha, znao sam da neće proći dugo dok ne popusti. Rušila se pred mojim očima sve dok nije zazvonio telefon.

Pokušao sam da je nagovorim da ne odgovori. Poljubio sam je jače i držao je u naručju. Otrgla se od mene i uzela telefon čak i dok sam se igrao sa njenom bradavicom. Zadihano je odgovorila na telefon. Dok je moja žena pričala znao sam da ne zvuči dobro. Zvala je njena sestra koja je očigledno bila bolesna i povraćala je. Njen muž je otišao na poslovno putovanje i nije imala nikoga da joj pomogne oko svoje dvoje male dece. Htela je da zna može li moja žena da dođe i pomogne joj tokom večeri.

„Znam da si želeo da idem sa tobom na zabavu“, rekla je Kristina držeći me za ruku, „Ali, sestra me treba, nema ko da joj pomogne, ima neki stomačni virus“. Glas joj je bio tužan. „Idi na zabavu i obećaćavam da ću ti sve nadoknaditi“, rekla je sa osmehom.

Pročitajte i ...  Noć u Motelu... sa Tatom

„Idi pomozi sestri“, rekao sam joj pokušavajući da izgledam žalosno, „ja ću onda ići sam, obećao sam i ja sestri.“

Kad je spustila slušalicu i počela se svlačiti, i dalje sam bio uzbuđen gledajući je. Toliko sam je želeo da nisam sebi mogao pomoći. Moj penis je bio čvrst i hteo sam je baš tada i nisam mogao čekati. Kao da mi je krv napuštala mozak i odlazila u penis. Posegnuo sam iza nje i počeo joj s ljubavlju gristi vrat.

„Ohhhh. Prestani … imaćemo kasnije vremena za to“, rekla je sa žalosnim osmehom.

„Hajde“, preklinjao sam, „ne mogu da čekam do kasnije.“

„Da možeš … slušaj, možem me i u guzu, ali kad se vratim… pošteno?“, rekla je sa velikim osmehom.

Gurnula je svoje lepo dupe u vazduh i tresla ga. Ovo mi je samo dodatno uzbudilo penis. Presvukla se munjevito, zgrabila ključeve i izašla napolje pre nego što sam uopšte mogao da se izjasnim o svemu tome.

Eto mene; napaljen, tvrd, obučen i bez suprugine guze. Kad sam pogledao na sat, shvatio sam da ću zakasniti ako ne požurim. Završio sam sa oblačenjem i krenuo prema sestrinoj kući. Znao sam da će sestra pozvati brdo svojih veoma seksi prijateljica i bio sam zabrinut da ću morati da šetam celu noć sa erekcijom u pantalonama. Odlučio sam da, pošto moja žena neće biti kod kuće do sledećeg dana, popijem sve što poželim i prespavam u sestrinoj kući.

Odvezao sam se do njene kuće pokušavajući da ne mislim na ženino dupe ili na način na koji su joj se bradavice utisnule u moje ruke kroz njenu uniformu. Što sam više pokušavao da ne mislim na nju, sve više sam goreo od želje, pa sam se samo koncentrisao na vožnju i slušao radio. Ubrzo, preda mnom se ukazala sekina kuća.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)