Jebacina sa bratom i njegovom devojkom

Bilo je leto, kada smo ja, moj polu brat Marko i njegova devojka Jelena otišli u selo kako bi smo tamo proveli vikend.
Moj dečko nije mogao da pođe sa nama, jer je imao neke poslovne obaveze u Beogradu i nije uspeo da sredi sa šefom da ga pusti, tako da sam ja ostala sama. To je bilo veoma loše, s obzirom da sam imala 20 godina i da sam sa svojim dečkom imala seks barem 2 puta dnevno. Nisam znala kako ću da izdržim bez njegovog kurca ceo vikend, ali nisam mogla ništa da preduzmem povodom toga. A da stvar bude još i gora, kada smo polazili, zaboravila sam da spakujem svoj vibrator, tako da sam već prvog dana bukvalno ludela bez kurca.

Došao je drugi dan, nekako sam uspela da pregrmim jutro, ali mi se u podne već toliko tucalo da je to bilo nenormalno. Rekla sam bratu i njegovoj devojci da ću otići u sobu da malo odmorim, pa da ćemo popodne u šetnju. Planirala sam da pokušam da zaspem, barem dva sata i nadala se da ću se nakon toga smiriti.

Okretala sam se u krevetu, ali nikako nisam mogla da zaspem, jer sam baš bila napaljena.

Jebacina sa bratom i njegovom devojkomSkoro sat vremena sam se prevrtala levo, desno i više nisam mogla da izdržim. Ustala sam i krenula u kuhinju kako bih zahvatila vodu, a onda sam iz dnevne sobe čula neko čudno dahtanja. Vrata su bila blago otovrena i ja sam polako prilazila, a kada sam bacila pogled unutra imala sam šta i da vidim. Moj, brat je sedeo na krevetu, a njegova devojka mu se nabijala na kurac, ogromni tvrdi kurac.

Pročitajte i ...  Jebao sam sestru

Brat ju je držao za kukove i nabijao ga jako, a ona je poskakivala kao ždrebica. Zavukla sam ruku ispod svoje mini suknje i počela sam da mazim svoju obrijanu pičkicu. Trljala sam se i gledala kako moj brat jebe svoju devojku. U jednom momentu sam se toliko zanela, da više nisam pazila na svoje pokrete. Nekako sam zakačila vrata i moj brat je pogledao prema meni, pogledi su nam se sreli, video je kako ih gledam i kako se trljam, to ga je očigledno napalilo pa je počeo još jače i brže da tuca svoju devojku.

U jednom trenutku je i ona bacila pogled preko ramena, nasmešila se i pozvala me kažiprstom da im priđem. Išla sam ćutke ka njima, kao da sam hipnostisana, ni sama nisam znala šta mi se dešava. Kada sam prišla, ona je ustala iz bratovljevog krila, gurnula me na krevet i naterala me da se naguzim. Stala je iza mene i pre nego što sam ja ukapirala šta će da uradi, osetila sam njen jezik kako mi svrdla po ribici…

Ahhhh liži me, zastenjala sam koliko mi je bilo dobro.

A tek kada je moj brat ustao i postavio svoju ogromnu, nabreklu kurčinu isped moje face, tada sam totalno otkačila. Dohvatila sam ga za kurac i strpala sam ga sebi u usta. Krenula sam da mu ga pušim brzo i halapljivo, a njegova devojka Jelna više nije pazila šta liže, pa je sa moje pičkice prešla na moju guzu. Mislila sam da ću bukvalno da overim koliko mi je bilo dobro.

Onda su se zamenili, moj brat je došao iza mene, a njegova devojka se raščepila ispred mene. Krenula sam da joj ližem vrelu pičku u kojoj je do maločas bio kurac mog brata, a onda sam osetila kako mi ga brat stavlja.

Pročitajte i ...  Da li je incest greh - 2. deo

Mmmmm zastenjala sam kada sam osetila kako mi ulazi ta ogromna tvrda kurčina.

Nabila sam Jeleni dva prsta u pičkicu i počela ujedno da je jebem i da je ližem, a brat me je za to vreme jahao kao kobilu. Bukvalno mi ga je zakivao od pozadi do jaja i bilo mi je ekstra. U ovoj pozi smo ostali desetak minuta, a onda smo svo troje počeli da svršavamao. Jelena mi je pritisla glavu na svoju pičku i počela da meša karlicom, ja sam takođe svršavala dok me je brat razvaljivao. A i on sam je urlao, punio je kondom svojom spermom, ali nije prestajao da me tovari. Nakon nekoliko minuta svo troje smo klonuli, ležali smo tako nekoliko minuta i ćutali, jer niko nije imao snage da progovori.

Mislila sam da ću poludeti bez seksa za vikend, ali desilo se baš suprotno, poludela sam od seksa. Jer nakon ovog događaja brat je jebao mene i Jelenu gde god da nas vidi, bio je to ludi vikend na selu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)