brat i sestra se ljube kraj reke

Tanja je uzdahnula naslonivši glavu na moje rame.

„Tanja, šta dođavola misliš da radiš?“ Rekao sam tiho, jer sam mogao da čujem glasove udaljene samo nekoliko metara od nas, „Previše si se unela u glumu, zar ne misliš?!“ Promrmljala je nešto što nisam mogao sasvim da uhvatim, ali zvučalo je poput „ko glumi“, bio sam u nedoumici, ali način na koji se Tanja ponašala izgledalo je da bi mogli učiniti nešto glupo zbog čega bismo oboje na kraju zažalili.

Osetio sam kako se sestrine ruke stežu na mom vratu i spustio sam pogled kako bih bio siguran da neće da padne u nesvest ili nešto slično. Kratkim skokom ponovo me je poljubila i ovog puta sam joj uzvratio skoro odmah. Šokiran sobom, nekoliko trenutaka kasnije pažljivo sam se odvojio od nje.

„Ne voliš me više!?“ Tanja je glasno navalila.

Čuo sam korake na šljunku iza sebe i pogledao preko ramena, ugledavši kako se približavao predsednik rotarijanaca. Bio je dovoljno blizu da čuje Tanjine reči. Tanja je sigurno videla da je bio tamo kad je govorila, što je objašnjavalo zašto je govorila tako glasno, tako da ću imati nekoliko stvari da kažem svojoj sestrici kad se bude otreznila.

„Zaboga Petre“, najavio je svoj dolazak, „tako ne sme da se odnosi prema lepoj mladoj dami. Reci joj da ti je žao i da je voliš.“

Našavši se u takvoj situaciji pred njim, morao sam da se izvadim kako sam znao i umeo.

„Žao mi je Tanja. Zaista te volim“.

„Tako je već bolje“, reče predsednik, „sada je fino poljubi da joj pokažeš da to i misliš“. Tanjino se lice nagnulo prema mom, oči su joj zaiskrile od nepristojno trijumfalnog sjaja dok sam se nevoljko saginjao i ljubio je, ali ono što sam nameravao kao kratak kiss pretvorilo se u strastveni zagrljaj i dubok poljubac. Moj penis je pulsirao dok su me trnci prolazili, bio sam isuviše svestan osećaja sestrinog tela u rukama dok me pritiskala, miris njenog parfema samo je povećavao uzbuđenje koje sam osećao dok je poljubac izazivao uzdahe zadovoljstva.

Tanja nam je na kraju razdvojila usne dok sam stajao zbunjen, ono što sam osećao prema svojoj sestri nije bila ona prava osećanja koja bi brat trebalo da oseća. Osećao sam se krivim zbog svojih misli i pomalo se stideo zbog toga što ih imam, ali istovremeno sam se osećao blaženo srećnim samo stojeći i držeći njeno toplo telo uz svoje.

„Otišao je.“

„Seko seko“, uzdahnuo sam odmahujući glavom, „kad bi samo znala šta osećam i mislim.“

“Možda i znam.” Nacerila se, a zubi su joj blistali u mraku.

Pročitajte i ...  Sta mislis da ti seka popusi?

„Šta da radim s tobom?” oboje smo se smejali.

„Kasnije ćemo o tome.“ Odgovori Tanja kriptično.

Sa očiglednim oklevanjem, Tanja mi je dozvolila da je vratim unutra, osećao sam se sigurnije u gomili, manje verovatno da ću podleći mislima koje su mi prolazile kroz glavu, mislima koje sam ranije imao samo o Joci. Pa opet, nisu bile iste misli, bilo je nešto više od čisto fizičkog u onome što sam mislio i osećao, ali ništa od toga nije bilo bratski.

Kad smo ušli u salu, Tanja me uhvatilaa za svoju ruku i srećno se nasmešila rotarijanskom predsedniku dok nas je gledao, nasmešio se i klimnuo nam glavom, a zatim se vratio svom razgovoru, dok sam Tanju vodio prema usamnjenom uglu.

Kad je konobar prošao pored nas, Tanja je ispružila ruku i ćapila punu čašu sa poslužavnika koji je nosio.

„Ne misliš li da si popila dovoljno?” Šapnuo sam.

„Još ne.“ Nacerila se i podigla čašu do usana.

Činilo se da je povratak unutra bila greška jer je Tanja počela da eksira pića što je brže mogla, smešno je bilo to što se uprkos količini likera koju je odložila u sebe, nije se napila više od toga što je već bila.

Stojeći pored mene sa rukom oko struka i kukom pritisnutom na mene, moja sestra se veselo osvrtala pijuckajući piće za pićem. Nasmešila bi se i mahnula ljudima i, s vremena na vreme, nagnula se i poljubila me lagano i kratko, što mi nije pomoglo da smirim “prljave” misli. Napokon je, međutim, došlo vreme kada sam mogao da napustim ples bez podizanja obrva ili izazivanja komentara, Tanja je upravo završavala piće kad sam se sagnuo da joj šapnem na uho.

„Vreme je da krenemo.“ Rekao sam tiho.

Okrenula je glavu, nasmešila se i zlokobni pogled joj je preplavio oči.

„DA!“ Viknula je tako glasno da je to mogla da čuje cela sala.

Iznenadnim trzajem ruke čaša u ruci je poletela, ruke su joj preletele oko mog vrata, a ona je povlačila moje lice prema svom da me čvrsto poljubi; moje stenjanje bilo je mešavina zadovoljstva i zaprepaštenja dok sam pokušavao da shvatim o čemu se sada radi.

Kad je poljubac prekinut, našli smo se okruženi gomilom znatiželjnika.

„Petar me je zamolio da se udam za njega, a ja sam rekla da!“ Tanja je veselo najavila.

„O Bože!“ – skamenio sam se u mestu kao da sam upravo video duha!

Nikada nisam dobio priliku da se objasnim i odjednom sam bio u centru pažnje većine tamošnjih muškaraca, smejući se i smešeći se, udarali su me po leđima i rukovali se dok su mi čestitali. U međuvremenu su Tanju zagrlile ostale devojke i plakale dok su joj čestitale.

Pročitajte i ...  Moja Sestra je Izgubila Nevinost sa Mnom

Prošlo je još pola sata pre nego što sam konačno mogao da odvučem sestru iz hodnika i do automobila, slabašno se cereći i mašući veseljacima oko sebe i ulazeći u kola, a čim smo se sklonili iz vida, zaustavio sam automobil na proširenju puta i okrenuo se ka Tanji.

„Aman zaman Tanja, stvarno si preterala!“ Ljutito sam puknuo, „Bože, nikad se neću izvući iz sranja u koje si me uvalila. Šta te je, dovraga, obuzelo da im kažeš da sam tražio da se udaš za mene?“

Na moje iznenađenje Tanja je briznula u plač, bilo je to poslednje što sam očekivao i odjednom sam se osećao bespomoćno. Nežno sam joj dodirnuo rame, ali nisam mogao da shvatim šta da radim ili kažem da bi zaustavio tok suza. Osećao sam se nervozno, ponovo sam upalio automobil i krenuo prema kući, možda bi moja majka i otac znali šta da rade s Tanjom, ja svakako nisam imao pojma.

Dok smo se približavali reci Tanja je iznenada sela uspravno na svom mestu, pri prigušenom svetlu video sam kako joj suze blistaju na obrazima i crne mrlje šminke.

„Brzo zaustavi auto“, naredila je Tanja, „Muka mi je!“

Pa, bar to me nije iznenadilo, količina koju je popila čudno da joj nije pozlilo još u sali. Zaustavio sam automobil kraj reke, a Tanja je izašla iz automobila pre nego što sam isključio motor, zgrabivši njen kaput brzo sam je pratio do obale reke. Sustigavši je stavio sam joj kaput oko ramena i držao je dok je izbacivala liker u brzu tekuću vodu ispod nas.

Posle nekoliko minuta Tanja se uspravila i okrenula, izgledala je bledo, šminka joj je bila u neredu i oči su joj bile crvene od plača. Ipak sam iznenada osetio da je ona najlepša žena na svetu. Nasmešivši joj se, dao sam joj maramice da obriše usta, ona je zadrhtala i privukao sam je k sebi da podelim svoju toplinu sa njom.

Tanja me je zagrlila i stisnula, a zatim me pogledala. Gledajući dole u njene oči, osetio sam kako me obuzima neobična strast, sagnuo sam se i poljubio je, nežno i puno u usne, njen odgovor je bio trenutni i žarki, ovog puta se nisam povukao od nje. brat i sestra se ljube kraj reke

Kroz mene su prolazile tople senzacije, penis mi je ponovo počeo pulsirati i srce mi je lupalo u grudima dok je taj poljubac trajao i trajao i trajao. Kad smo napokon pošli po vazduh, osetio sam laganu vrtoglavicu, Tanja me je pogledala polu zatvorenih očiju, nežni osmeh joj je izvio usne u uglovima dok je duboko udahnula.

Pročitajte i ...  Moja Vrela Sestra od Tetke

Vodio sam je natrag do automobila, ali umesto da je smestim unutra, naslonio sam je na bok automobila i ponovo je poljubio, ovog puta čvrsto sam je držao dok sam osećao kako se moja požuda brzo podiže;

Tanja je usnama čvrsto pritisnula moje, dok mi je uzvraćala poljubac i zagrljaj. Tada, kao da je imala svoju volju, jedna od mojih ruku skliznula je preko njenog ramena do njenih grudi i polaganim, nežnim pokretima protrljao sam joj sisu kroz materijal haljine i grudnjaka, pritiskajući je trljajući je drugom rukom po potiljku.

Tanjine ruke su mi dodirnule grudi i osetio sam toplinu njenih dlanova kroz moju košulju dok me je s ljubavlju trljala. Čuo sam je kako tiho bruji dok su pokreti moje ruke na njenoj dojci postajali još čvršći, dok su mi prsti pritiskali materijal uz njeno meso dok sam je stezao, kunem se da sam mogao da osetim njene bradavice čak i kroz odeću.

Svetla automobila koja su prolazila bila su ono što nas je na kraju razdvojilo, smešeći se mojoj sestri, otvorio sam joj vrata da uđe u automobil, a zatim sam se zaokrenuo na vozačku stranu; Ne mogu da opišem šta sam osećao kad sam upalio automobil i odvezao se, ali to nije bila samo požuda.

„Tanja“, rekao sam kad smo se približili kući, „oženio bih te sutra da mi nisi sestra.“

Sam Bog zna zbog čega sam to rekao, ali to je bio način da iskažem trenutna osećanja jer nisam se više ljutio na nju zbog njenih ludorija na plesu, svi smo mi pomalo šašavi na ovaj ili onaj način, posebno u pripitom stanju. Ali ono što sam osećao bilo je više od bratske ljubavi prema sestri; Voleo bih da to mogu pravilno da definišem.

„Volela bih da mi nisi brat.“ Tanja je šuškala.

Kuća je bila u mraku kad sam zaustavio automobil i ugasio motor, imajte na umu da je to bilo posle jedan ujutro, pa nisam bio previše iznenađen zbog toga. Kad smo prišli ulaznim vratima, Tanja me uhvatila za ruku, vidio sam bljesak njenih zuba dok se osmehivala u noć. Ubrzo smo ušli unutra, ruku pod ruku krenuli smo stepenicama i zaustavili se ispred Tanjine sobe.

Podigla se na vrhovima prstiju i nežno me poljubila pre nego što je ušla u svoju sobu i toplinom usana zadržavajući se na mojim krenuo sam prema svojoj sobi. Nije mi trebalo dugo da se svučem i skliznem u krevet, čaršafi su u početku bili hladni uz moju kožu, ali ubrzo su se zagrejali… međutim san mi je izbegao.

 

KRAJ 2. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)