sestra i mama mu sisaju kurac

Kada sam imao oko 35 godina, prošao sam kroz dug suv period sa svojom ženom. Voleli smo se, ali seksa jednostavno nije bilo. Deca su nam oduzimala sve vreme, a mi bismo odlazili u krevet mrzovoljni i iscrpljeni. Oboje smo previše radili, i oboje smo se pomalo ugojili. Svake večeri moja žena bi legla u krevet sa svojim telefonom, a ja bih silazio u dnevnu sobu, i uz sav seks koji smo „vodili“, mogao sam biti i samac.

Počeo sam u tom periodu da bivam stalno napaljen. Ne baš stalno stalno, ali nekih dana bi me svaka žena koju bih video ispunila željom. Žudeo sam da jedem pičku. Očajnički sam želeo da zgrabim i stisnem ženu za dupe.

Na mom poslu, vođenje restorana, imao sam mnogo mladih žena koje su radile za mene, i često su mi dani i noći prolazili u dubokoj seksualnoj frustraciji. Nisam uradio ništa. Ne bih mogao da je varam. Ali o moj Bože kako sam želeo. Jedna od mojih radnica se čak i zaljubila u mene. Imala je 19 godina i ja sam joj bio šef, a ona je flertovala kao luda sa mnom. Posle nedelju dana dugih smena sa njom, počeo sam da pričam sa svojom sestrom o njoj.

Kako je bila seksi ta devojka (zvaću je Dijana) i kako će me to dovesti u nevolje. Moja sestra (zvaću je Suzana) je postavljala sve više pitanja i ubrzo sam je ozbombardovao čitavom pričom o svom nepostojećem seksualnom životu. Moja sestra je poznavala Dijanu iz posete restoranu i rekla je da me razume jer je mala preslatka.

Postepeno sam joj rekao da smo moja žena i ja imali seks samo dva puta u poslednjih par godina, i nisam video kako ćemo ikada ponovo početi. Moja sestra me je slušala i rekla da je seks svima potreban i da moja žena ili treba da ima seks sa mnom, ili da me pusti da imam veze sa strane. brat i sestra se ljube

Pričali smo dugo u noć, a kada sam konačno ustao da krenem, bilo je skoro jedan ujutru. (Suzanin muž je bio van grada.) Suzana je ustala i došla da me zagrli za laku noć. Poljubila me je u usne, pa me ponovo poljubila. Uzvratio sam joj poljubac. Stajali smo u njenoj dnevnoj sobi i dugo se ljubili, iznenada i spontano. Hteo sam da idem dalje i da je uzmem tu na sred sobe, ali nisam. Posle skoro 10 minuta ljubljenja, ja sam otišao.

Kada sam došao kući, moja žena je uveliko spavala. Ja nisam mogao da zaspem. Poslao sam poruku svojoj sestri. Još je bila budna. Dugo smo se dopisivali to veče. Bilo je očigledno da smo oboje zaista uživali, i da joj ne bi smetalo da sam pokušao nešto više.

***

Nekoliko narednih nedelja sam imao smenu koja se završavala u jedanaest. Poslao sam poruku Suzani, i ona mi je rekla da dođem. Kada sam stigao, samo je njen auto bio na prilazu. Otvorila je vrata u pidžami. Njen muž je ponovo bio van grada. Ponovo smo pričali o seksu dobrih sat vremena, a onda sam je poljubio sedeći na kauču. Ona mi je uzvratila poljubac. Počeo sam da opipavam njeno telo preko pidžame i bilo je jasno da ispod ne nosi ništa.

Pročitajte i ...  Brat me je Ucenio

Počela je da se uzbuđuje, pa sam joj otkopčao pidžamu i počeo da joj ližem sise. Minut kasnije, skinuo sam sve sa nje i počeo prstima da probijam sestrinu picu. Počeo sam jednim prstom, a onda prešao na dva. Išao sam napred-nazad između sporog i brzog, i ubrzo je svršavala. Odmah sam morao da probam njenu pičku, pa sam kleknuo ispred kauča i počeo da je ližem. Zaboravio sam kako je pička ukusna.

Uskoro je ponovo svršavala od mog lizanja. Skinuli smo svu odeću i neko vreme se valjali po kauču. Suzana mi je pušila kurac, a ja sam ponovo jeo njenu pičku. Nismo se tucali, ali uradili smo skoro sve što možemo sem same vaginalne penetracije. rimming seka mu liže čmar

U jednom trenutku moj penis je bio duboko u njenim ustima, a njen prst u mom šupku, i osećalo se jebeno neverovatno. A onda je njen jezik bio duboko u mom anusu. Nisam mogao da tražim od svoje žene da to uradi, ali kada je to uradila moja sestra, bio sam tvrd kao nikad.

Nakon što je nekoliko puta svršila, smestili smo se da se još malo ljubimo i grlimo, a na kraju sam se obukao i otišao.

***

Razgovarali smo telefonom nekoliko puta tokom narednih par nedelja, a otprilike mesec dana kasnije moja sestra i ja smo završili u kući moje majke u ponedeljak popodne. Moja majka je odmah osetila da je nešto drugačije. Pitala se da li sam napustio ženu, ili izgubio posao, ili nešto što sam pokušavao da sakrijem od nje. Naravno, ja sam sve to negirao i trudio se da promenim temu.

U jednom trenutku tokom tog dana spremao sam neke stvari u dvorištu, a mama je izašla sa zbunjenim izrazom lica.

„Je li istina ono što je rekla tvoja sestra?“ pitala je mama. „Vas dvoje imate seks?“

Priznao sam to, ljut što joj je Suzana rekla. Ali to je bio mamin trik, Suzana joj to nikada nije rekla.

„O čemu govoriš?“ upitala je Suzana.

Ali moja majka je rekla: „Već je sve priznao.“

Posle izvesne konfuzije i besa, rekli smo mami o celoj stvari, o mojoj seksualnoj frustraciji, a saznao sam da je Suzana prolazila kroz svoju frustraciju u suprotnom smeru, da su ona i njen muž istraživali seks i razgovarali o otvarenom braka, ali da je to bilo više zastrašujuće nego umirujuće. Pretpostavljam da smo oboje rekli nešto poput – da je ta vrsta porodične ljubavi koju smo dobili upravo ono što nam je trebalo. To je navelo moju majku na razmišljanje, video sam to jasno u njenom izrazu lica.

Pročitajte i ...  Mama Mia

***

Pravi šok za mene je usledio kada sam, vraćajući se iz dvorišta nakon obavljenog posla, kroz prozor video majku i sestru kako se ljube. Bile su u dubokom poljupcu. Ušao sam u maminu dnevnu sobu, a one nisu stale. Nastavile su da se ljube preda mnom. Seo sam na kauč iza mame i zagrlio je s leđa. Poljubio sam je u potiljak. Ubrzo sam se uzbudio i pustio da mi ruke prođu ispod njenog džempera i da kroz grudnjak osetim mamine sise, a kada sam stigao da joj skinem džemper i otvorim grudnjak, moja sestra je počela da ih liže i sisa. sestra i mama mu sisaju kurac

Mama je okrenula glavu prema meni i ubrzo smo se ljubili dok je Suzana lizala i sisala njene bradavice. Ubrzo smo svo troje bili goli. Sećam se da sam klečao ispred njih obe, gurnuo prva dva prsta levo u mamu, a dva desna u Suzanu. Bilo je zabavno, ali je bilo teško koncentrisati se na obe odjednom.

Na kraju smo se nekako dogovorili bez reči da uvek jedna osoba u fokusu. Obe su mi sisale kurac, što je bilo jako zabavno, ali iskreno, više mi se dopalo kada je samo jedna od njih davala puni fokus. Tako smo se preselili pa sam jeo maminu slatku picu i prstima tucao, dok je Suzana lizala i sisala moj kurac i jaja. Kada su se zamenile, moja majka me je sisala neko vreme dok je Suzana gledala. I shvatio sam tek tada u tom trenutku, „Čoveče, ovo je tvoja majka koja ti sisa kurac!“

A onda sam kao iz topa pucao u mamina usta. Nekoliko puta se diskretno nakašljala i osećao sam se užasno zbog toga jer nisam je upozorio. Ali mama je rekla da je stvarno ukusno i da će se uvek sećati kako je sisala sopstvenom sinu kurac i kako je to lep osećaj.

***

Tokom narednih nekoliko meseci, kada sam mogao, glupirao bih se sa jednom ili drugom. Nikada više nisam imao obe odjednom. Na kraju smo Suzana i ja pokušali da se jebemo. Bilo je dobro, ali je to bio i početak kraja. Sledeći put kada smo se sreli, dogovorili smo se da ćemo prestati, i uglavnom jesmo. Naši poljupci bi trajali malo duže, dok niko nije gledao, a mi bismo zaigrano stiskali neke od privatnih delova tela.

Smešno je to što je moja žena, dok se to dešavalo, videla novu fizičku ljubaznost među sekom i mene i počela da me zadirkuje zbog toga. „Voliš svoju sestru, pali te seka…“ i takve stvari. Mogao sam da vidim da se i ona upušta u sve to… to nije bilo ludo nevino zadirkivanje već neka vrsta seksualnog zadirkivanja.

Pročitajte i ...  Mama je ponosna... i pijana

Jedne noći sam došao kući i deca su bila kod moje mame. Moja žena je sišla u otmenoj elegantnoj haljini koja nije bila u njenom stilu, i video sam da je uzbuđena. Bila je to jedna od haljina moje sestre.

„Pretvaraj se da sam ti sestra“, rekla je moja žena. „Zovi me Suzana.“

To me je pokrenulo. „Zdravo Suzana“, rekao sam. „Mogu li da te poljubim… ali ne kao sestru? Bože, kako bi to bilo dobro.“

„Ne!“ rekla je moja žena, a zatim, „Ne bi smeli… ali… mogli bismo da probamo. Samo malo.“

Ubrzo je ležala na leđima u dnevnoj sobi, a ja sam se spuštao na nju. Smešna stvar: moja žena nije posebno volela da joj ližem pičku, ali kada se pretvarala da mi je sestra, volela je. I stalno sam govorio stvari, kao što su: „Ukusna ti je pička, seko“, što nikada nisam uradio sa svojom stvarnom sestrom, ali kada sam to uradio, te reči su zaista pokrenule moju ženu. Imala je tri orgazma te noći. Seks je bio neverovatan. A ujutru je delovalo kao da je počeo naš novi medeni mesec.

Razgovarali smo o tome, a ona je rekla da je kada je bila u tinejdžerskim godinama poljubila svog starijeg brata u igri „istina ili izazov“, i da je još uvek bila uzbuđena razmišljajući o tome. Šalio sam se da ću naći izgovor da budem odsutan na jednu noć kada sledeći put njen brat dođe u posetu, a ona me je udarila u grudi i rekla mi da sam odvratan, ali kada smo se tucali tog jutra, pretvarao sam se da sam njen brat, a ona me nije odbijala.

Došao je u posetu dva meseca kasnije, a ja sam morao da radim do kasno pa su bili sami. Nemam pojma da li su nešto radili, ali sam voleo da razmišljam o tome kao da jesu.

Moja sestra mi je rekla da je cela ta situacija nekako umanjila pritisak na seks i u njenom braku, i da je to što sam ja njen brat značilo da je to dosta nekomplikovano… osim što je incest, naravno. Šta mislite, da li smo svi zajedno išli na kampovanje tog leta?

Neka ostane tajna.

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)