Prvi seks sa pijanim tatom incest

Prvi seks sa pijanim tatom incest

Te kasne jeseni bila sam maturant gimnazije. Starija sestra studirala je u Beogradu, brat je bio u vojsci u Somboru. Moji roditelji radili su na sve strane kako bi nas iškolovali. Pored toga majka je vodila brigu o bolesnim roditeljima, više dana i noći u sedmici provodila je kod njih na selu, nego sa nama. Otac je radio kao poslovođa u jednom poljoprivrednom preduzeću. Sumnjala sam s pravom da majka ima nekoga tamo na selu, zato nije ni žurila kući.

Majka, prirodna crnka, sa kojim kilogramom viška, ali sa prelijepim velikim sisama i crnom čupavom pičkom plijenila je pažnju i starijih i mlađih muškaraca. Vatrena je u krevetu, slušala sam je nebrojeno puta dok svršava nabijena na tatin ogromni kurac. Par puta sam ih i gledala, varajući ih da idem u grad, a onda se vraćajući i pentrajući na sobni balkon. Otac, pedesetogodišnjak, bio je u punoj snazi. Mišićav, proćelav, ali i obdaren. Sjećam se dobro njihove igre u sobi kada je majka rukama mjerila dužinu očevog kurca.

Obuhvatila ga je jednom,stavila drugu ruku iznad, i ponovo bi ga treći put obuhvatila. Imao je kurčinu dužu od 20 centimetara, žilavu i nježnocrvenu alatku sa glavićem koji je ličio na veliku pečurku.

Ali otac je posljednjih godina sve više pio. Dovodili su ga njegovi prijatelji, znam da su ga iskorištavali, ali barem ga nisu ostavljali da sam vozi tada crvenog fijata tristaća.Otac im je davao mašine iz preuzeća da obrade zemljište, vjerovatno su dobijali i sjemena i pesticide, ali to je njihov problem.

Prvi seks sa pijanim tatom incestSve je počelo u novembru, prije trideset godina. Majka je otišla na nekoliko dana kod djeda i bake, tamo je bio svinjokolj, trebalo je istopiti čvarke, napraviti kobasice, uraditi mnogo posla. Oca su doveli oko 11 naveče. Njih dvojica prilično pijanih, za razliku od oca mogli su hodati – teturati vlastitim nogama. Položili su ga na kauč u dnevnom boravku, izvinili se i otišli svojim kućama. Zaključala sam ulazna vrata, obavila večernju toaletu i vratila se u boravak.

Vatra je još uvijek pucketala, bilo je jako udobno u toj prostoriji jedino ako se izuzme vonj rakije i piva iz oca. Nekako sam uspjela razvući kauč na kome je ležao otac. Skinula sam mu jaknu, pa onda i džemper i košulju. Otkopčala sam mu hlače i nekako ih svukla. Ostao je u kristalno bijelim gaćama, moram priznati da je uvijek bio besprijekorno uredan.

Pročitajte i ...  Poklon Roditeljima za Godišnjicu 1. Deo

-U kakvom li je stanju ovoga trenutka zvijer u očevim gaćama? Da li će osjetiti ako ga dodirnem, poigram se sa njim? Da li se pijanom može dignuti?

Sve su to pitanja koja su mučila gotovo deventnaestogodišnju djevojku, koja nije bila nevina, ali u sesku nije doživjela ništa posebno. Do tada sam se pojebala sa četvoricom mladića. Sve se svodilo na brzinu i to da se oni zadovolje, a meni kako bude. Osjetila sam jako uzbuđenje i da mi pičkica vlaži. I sise su mi osjećale promjenu. Bradavice su bile nadražene, željela sam ludo da ih stavim u muška usta.

Smogla sam snage, ugasila sam svjetlo u boravku, naložila vatru, i upalila malo svijetlo iznad viseće kuhinje. Tek toliko da vidim očevu alatku. Skinula sam se potpuno gola i sjela kraj oca koji je uveliko hrkao, gotovo testerisao. Pomilovala sam mu kurčinu preko gaća, nije reagovao. Zavukla sam mu prste odozdo i dotakla jaja, opet je ostao nepomičan. Povukla sam mu gaće do koljena i odlučila da ih potpuno svučem.

Ako ujutro bude pitao šta je bilo reći ću mu da se sam skidao, svejedno neće se sjećati. Ispred mene bio je prelijep kurac, doduše spušten, ali pozamašan i debeo. Donijela sam ručnik natopljen toplom vodom i dobro ga izbrisala, potom jaja i sav prdio oko kurca. Primijetila sam reakciju, glavić se počeo istezati, tata je nešto mumljao, ali i dalje čvrsto spavao. Kleknula sam kraj njega, uhvatila ga desnom rukom za kurac i počela ljubiti alatku koja me je napravila.

Kako je neopisivo zadovoljstvo kad mi kurac raste u ruci, a glavić sve više ispunjava usta.

Za par minuta bio je u punoj veličini, moćan, graciozan, prelijep. Milovala sam ga sa obje ruke, milovala i ljubila jaja, dlanovima prelazila sve do pupka. Otac se blago pomjerio , a ja sam u tom trenutku pretrnula. No, on je i dalje čvrsto spavao, ali kurac je bio budan.Ugasila sam svjetiljku u kuhinji, legla kraj oca i blago mu drkala. Njegovu mlitavu ruku stavila sam na pičkicu i zarobila je stisnutim butinama.

-Nemoj Vido, vidiš koliko sam pijan, pusti me sutra ćemo, promrmljao je stari, misleći da je majka tu pored njega. Samo sam ćutala i nastavila nježno da ga milujem. Ležao je na leđima, kurčina od 22 centimetra bila je spremna, a i ja prevlažna. Opkoračila sam ga, denom rukom ga uhvatila za kurac, nanijela glavić na ulaz pohotne pičkice i lagano se počela nabijati. Čim je glavić ušao počeli su me opsjedati trnci. Bilo je ludo, nenormalno, zabranjeno, ali prelijepo.

Pročitajte i ...  Kocka je Čudo

Tresla sam se od treme, uzbuđenje i želje da tu moćnu kurčinu primim u sebe do posljednjeg milimetra. Lagano sam se nabijala, tijesna sam i nenaviknuta na ovako debele kurčeve. Glavić je bio u meni, potom prva trećina, već je do pola u meni. Napravila sam pet-šest pomjeranja guzom, a onda se lagano nabila osjetivši očeva jaja na guzi. Uh kako me je ispunio, kako sam ga osjećala čitavom dužinom, pičkica mi je pulsirala, krv mi je nadirala u svaki dio tijela.Odlično, uhodala sam se, počela sam sve žešće da se nabijam, osjećala sam se da lebdim. I ocu je bilo lijepo,kao da mu se sve dešavalo u snu.

Puštao je blage uzdahe, s vremena na vrijeme izdizao je guzu i dublje ulazio u mene.

A onda vulkan u meni, naišao je orgazam, lud, neponovljiv, kakav nikad kasnije u životu nisam doživjela. Pička mi se grčila, nabijala sam se tako jako da nisam hajala ni strijepila da će se otac probuditi i shvatiti da na njegovom veličanstvu kurcu nije majka nego vlastita ćerka, najmlađe derište, maza kojoj je ispunjavao sve želje. Vrištala sam,ječala, nabijala se, pravila pičkom kružne tokove i osmice na pomahnitalom kurcu.

Odlučila sam se da primim svu očevu spermu. Imala sam mengu prije dva dana, bila sam ubijeđena da su mi neplodni dani. Ali stari jebač, moj dragi tata, još nije bio na vrhuncu. Još tri puta sam svršila, svaki put sve jače i jače, četvrti put sam bila izgubljena, u transu, jedva sam disala. Desnu ruku stavila sam iza sebe i uhvatila očeva ogromna jaja. To mu je dalo novi impuls, nabijala sam se kao da ga silujem, prijala mi je žestina na velikom debelom kurcu.

Moja unutrašnjost bila je premokra, bila sam apsolutno spremna na parenje, spremna za kurac kapitalac kakav je bio očev. A onda je njemu naišla žuta minuta. Vidoooooooooooooooooooo, povikao je mumljajući , izdižući karlicu i zabijajući mi glavić na matericu.

Osjetila sam tople mlazeve sperme, očevo stresanje,nadimanje kurca u sebi.

I moja se pička grčila, stezala ga je, ispunjena maksimalno. Svršavao je dugo i žestoko, ne znajući da je zalio svoju ćerkicu. Lagano sam se digla sa očeva kurca, otišla do kuhinje zapalila cigaretu i razmišljala. Otac se okrenuo na bok, leđa je okrenuo ka zidu. Pokrila sam ga , dodala drvo u vatru i dugo gledala u jednu tačku, u mrlju na zidu koja je neodoljivo podsjećala na srce. Ispušila sam još tri cigarete, ponoć je odavno prošla, otac je i dalje hrkao ležeći na boku.

Pročitajte i ...  Magična kutija

Prišla sam mu, stavila guzu u krilo, provukla ruku između svojih nogu i uhvatila ga za spušten kurac. Opet je rastao, divljao je, imao je ludu moć.trljala sam se glavićem, otac je nešto mumljao, ali ja sam se lagano nabijala, ovaj put odlučnije i sa manje straha i stida. Ta pozicija nije nam omogućavala maksimalno uživanje, ali svejedno svršila sam, skinula se sa kurca, pokrila pijanog oca i otišla na spavanje. Ustala sam prije sedam, podložila vatru, skuvala kafu, zapalila cigaretu.

Otac taj dan nije radio, ni ja nisam išla u školu. Zanimalo me je jedno, kako će reagovati kad ustane potpuno go. Probudio se, upitao koliko je sati i kad je došao kući. Rekla sam mu da ne brine, da nisam osjetila kad je došao, da sam spavala i da sam samo ustala provjeriti da li je došao i zaključala kuću.

-Skuvaj mi jaku kavu, molim te, rekao mi je , a onda ustao, zabezeknut jer je bio go kao od majke rođen. Kurac mu je bio u jutarnjoj erekciji, znam da ga je majka takvog najviše voljela.

-Izvini srećo, izvini molim te, rekao mi je pokrivajući jorganom dignuto čudovište.
-Ma ne brini, nije problem. Sam si se svlačio onako pijan, pa nisi pazio rekla sam praveći se nezainteresovana. Otišla sam u svoju sobu da je pospremim, zadržavši se desetak minuta. Otac je pio kafu, ljutit zbo činjenice da mu je ćerkica vidjela dignut kurac, ali nesvjestan da je upravo ona minule noći divljala na toj prelijepoj kurčini. Nikada nije saznao da me je jebao, to smo ponovili još osam puta u sličnim prilikama. Ja sam danas srećno udata žena, ali svaki put da bi svršila na muževom kurcu ja zamišljam prvo nabijanje na očevo veličanstvo – kurac.

Prvi seks sa pijanim tatom incest

besplatan sms
One thought on “NA OČEVOM KURCU”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)