ćerka ga prima u šupak

Događaj se desio pre dve godine kada sam kao 19-godišnja brucoškinja bila uglavnom kod kuće zbog Covid stvari i radovala se što ću imati prvu godinu fakultetskog uživanja. Ja sam jedino dete i srećna sam što imam bogate roditelje koji mi sve obezbeđuju. Ja sam tatina devojčica i on to zna. Svaki put kada mama kaže „ne“, sve što treba da uradim je da odem do tate i da ga zamolim.

Volim ga zbog toga mnogo više… Tako da je moja mama otišla sa koleginicama na neki vikend da se zabavi i ko zna šta još, to je godišnja stvar i uvek se vraća srećna i nasmejana. Dobro za nju i za mene, bez svađe, bar neko vreme.

Bio je petak uveče i bilo mi je pomalo dosadno sama, tata je radio nešto na poslu. On je lekar tako da često radi do kasno kada se nešto neočekivano pojavi u njegovoj ordinaciji. Moj tata je takođe komad i po. Visok, trenira, građen kao sportista. Mogao je da postane profesionalac u fudbalu, ali se odlučio za medicinsku školu.

Nasledila sam njegovu visinu, bila sam atletičarka na kratke staze 4 godine u srednjoj školi. Ja sam prirodna plavuša i iako su moje sise nešto manje, moje utegnuto telo i duga kosa nikad ne prestaju da izazivaju poglede. Evo šta se dogodilo kada sam tog petka uveče odlučila da izvedem tatin Porše na mali izlet do prodavnice: Zabranjeno mi je da vozim Porše od kada ga je tata kupio pre 2 godine. seksi mlada plava ćerka

To je Turbo 911 neke ogromne količine konjskih snaga i to je tatina omiljena igračka. Niko ne može da ga vozi osim njega. Mogu samo da opišem snagu sa suvozačevog sedišta, ali moja glava bi se povukla u sedište kad god bi tata izašao na autoput. Tata se uvek osmehnuo kada bi video izraz čuđenja na mom licu kada osetim kako snaga tog automobila raste.

Bilo je oko 17h i postala sam gladna. Proverila sam frižider i bio je pun svih tih zdravih stvari koje mama kupuje. Nezainteresovana potpuno, kao tinejdžer volim ipak nešto nezdravije. Pronašla sam ključ i izašla kolima iz garaže, prvi fast food mi je bio tri ulice od kuće. Zaustavila sam se na uglu, pogledala u obe strane i malo prejako nagazila na gas.

Pre nego što sam se skontala letela sam preko ulice, i odmah sam počela da klizim po ivičnjaku. Osetila sam udarac i struganje metala o cement. Nisam imala vremena da reagujem. Pritisnula sam kočnicu u strahu, srce mi je tuklo 100 na sat.

„Sranje, šta sam to uradila?“

Auto je još uvek bio upaljen i pomislila sam da je bolje da siđem sa trotoara pre nego što neko vidi šta se dogodilo. Povukla sam auto uz glasno struganje dok je donji deo stupio u kontakt sa ivičnjakom. Odmah sam skontala da je prednja guma probušena i bukvalno sam krenula nazad do našeg prilaza i uvela auto u garažu gde je bio ranije. Zatvorila sam vrata garaže i ušla unutra.

Pročitajte i ...  Sekin Povređen Zglob 6. Deo

Moje misli o tome kako ću se izvući iz ovoga počele su da mi se vrte u glavi. Hvala Bogu da je mama bila odsutna, bez nje je lakše. Moje misli o hrani su odavno nestale i stalno sam ponavljala ono što se dogodilo u mojoj glavi. Posle nekih pola sata čula sam da se garažna vrata otvaraju, tata je bio kod kuće i nadala sam se da neće videti šta sam uradila, barem ne odmah.

Sledeće što sam čula je glasno: „ŠTA KOJI KURAC!“ vikao je.

Tata inače nije mnogo psovao za razliku od keve. Počela sam da se tresem. Čula sam kako se vrata garaže zatvaraju i vrata od sobe kako se otvaraju i snažno lupaju. Lice mu je bilo crveno, a oči su buljile u mene. „Ti si to uradila, zar ne?“ rekao je.

Počela sam da plačem. To ga je malo zateklo i njegov pogled se smekšao. „Jesi li dobro?“ upitao je. U tom trenutku sam jecala. Maskara mi je počela da teče niz obraze. „Nisam znala da je tako brz, tako brzo se sve dogodilo.“ Rekla sam.

„Jesi li povređena?“ Odmahnula sam glavom. Stajao je najmanje 2 puna minuta sabravši se, gledajući dole u ​​mene, crvenilo je počelo da mu napušta lice, a pesnice više nisu bile stisnute. Još uvek sam jecala.

„Hajde, idi… ostavi me nasamo.“ Rekao je.

Ostavila sam ga u kuhinji, otišla sam u svoju sobu i dugo se tuširala potom. Opustilo me je dok sam sprala maskaru sa lica i osetila kako mi se toplota vraća u telo. Nekako sam se osećala ledeno hladno u kuhinji, možda šok od onoga što sam uradila ili možda tatina reakcija. Tuširala sam se najmanje pola sata, prsti su mi se smežurali od vode. Izašla sam, polako se osušila, osušila kosu i obukla ogrtač.

Još uvek sam bila psihički uzburkana. Tiho sam se prišunjala dole da vidim šta je sledeće. Sedeo je u kuhinji, okrenut leđima i pored čaše sam videla flašu njegovog omiljenog viskija. Boca je bila polu prazna. Polako sam prišla i dodirnula mu leđa. Prišunjala sam mu se i nije bio spreman za dodir.

„Uplaši me…“ Rekao je. „Reci mi šta se dogodilo.“

Ispričala sam priču.

„Rekao sam ti da nikad ne voziš moj Porše, zar ne?“

„Znam, i sada znam zašto, prebrz je.“

„Tako je, i nisi me poslušala… da li je neko video šta se dogodilo?“

„Nikakvi automobili nisu prolazili i nikog nije bilo na ulici.“

„Odlično… Tvoja majka će se pozabaviti tobom.“ Rekao je.

Pročitajte i ...  Ćerke su zauzele mamino Mesto

„Ne, ne, NE MOLIM TE!“ Mama je bila skoro izopačena u svojim kaznama. „Uradiću sve, MOLIM TE, nemoj da ona sazna, platiću koliko god košta da popravim auto. Molim te, nemoj joj reći.“

Na to je stavio prste na moje usne i rekao: „Ššš… bilo šta?“

Mogla sam da osetim miris viskija u njegovom dahu i videla sam da su mu oči bile malo zastakljene. „Ja ću te naučiti lekciju o poslušnosti.“ Rekao je. Klimnula sam u znak slaganja. Ustao je i pogledao me u mom frotirnom ogrtaču i odvezao kaiš. Vilica mi je pala do poda.

„T-T-tata?“

„Rekla si SVE, zar ne?“

Skinuo mi je ogrtač sa ramena i pustio ga da padne na pod. Stajala sam gola licem prema njemu. Odmaknuo se i nasmešio se. Videla sam da ga je piće pogodilo. Bio je to podmukao osmeh.

„Jesi li zaista još uvek nevina?“

„Da.“

„Pa hajde da tako ostane.“ Zakoračio je prema meni i okrenuo me. „Hmm?“ bilo je sve što je izašlo iz mojih usta. Da li je hteo da me jebe i da mi uzme nevinost? Odvukao me je od pulta i lagano mi gurnuo leđa napred dok mi ruke nisu bile široko razmaknute na pultu. Zurila sam u tost koji je bio u tosteru i puter pored njega. Čula sam kako mu se pantalone otkopčavaju i udaraju o pod, pokušala sam da se okrenem ali njegova ogromna ruka gurnula mi je leđa.

Čuo sam kako mu donji veš pada. Onda sam videla kako se pomera i gura prste u puter. Ovo postaje zanimljivo, pomislila sam. Osetila sam kako se njegov prst pritiska u moju rupu, a zatim polako ulazi. „On je doktor, već je ovo radio.“ Razmišljala sam u sebi.

Nije mi bilo strano da radim anal. To je bila jedina rupa u koju sam puštala svoje brojne momke da uđu, želim ih u svojoj slatkoj nežnoj pički, ali mama je bila stroga u vezi sa onim „nevina do braka.“ Samo nije precizirala guzu. Tako da sam držala svoju pičku van domašaja kurčeva. Tatin drugi prst je ušao i počeo malo da me rasteže. Izvukao ih je.

„Vreme je da naučiš lekciju.“ Rekao je.

Njegov glavić je dodirivao moj anus. Opet je krenuo za puterom. Mogla sam da osetim kako podmazuje kurac dok je klizio gore-dole po mom ulazu. Vrh je pronašao otvor i polako je počeo da ga uvlači u mene. Osećao se fantastično. Zgrabila sam njegovu čašu viskija i ispila fin gutljaj. Volela sam njegov viski i često bih popila koju kada nikog nije bilo u blizini. Toplina koju daje spušta se i brzo zujanje opušta.

Njegov kurac je počelo polako da rasteže moju slatku rupicu. Bože bio je tako jebeno dobar, moja mama ga je sigurno dobro obučila. Počela sam da stenjam i moja pica je počela da vlaži. Posegnuo sam da osetim svoje sokove. Klitoris mi je bio tvrd kao kamen i počeo je da pulsira. Morala sam da ga protrljam. Njegov penis je klizio dalje, dublje. ćerka ga prima u šupak

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 2. Deo

Bio je opasno velik. Moja mama ga je uvek nazivala natprosečnim kada se šalila o njegovoj „muškosti“. Prstima sam jebala svoju macu i navlažila klitoris sokovima. Osetila sam njegov vreli dah na leđima. Počeo je da me tuca jače. Njegove ruke su bile na mojim kukovima. Zastenjala sam dok sam jače mazila klitoris. On je pumpao žestoko. Srce mi je kucalo, počela sam da dahćem, on je počeo da grca.

Znala sam da ćemo zajedno doživeti orgazam. Osetila sam da me je prvi talas udario baš kada sam osetila da šiklja spermu u mene. Pumpao je dublje i moja kolena su počela da klecaju od sopstvenog orgazma. Njegove ruke su me držale gore dok sam osećala kako njegov penis puni moju guzu. Još jedan orgazam me je pogodio. Položila sam na hladan pult svoje nabrekle bradavice koje su se hladile i crveno usijano lice uživajući u hladnoći granita.

„Al je dobro….“ Iz nekog razloga iskočilo je iz mojih usta.

„Mmmm….“ Rekao je dok se izvlačio iz mene.

Mirno sam ležala na pultu, srce mi se vraćalo u normalu a sok od pice slivao se niz unutrašnju stranu butine. Ustala sam i okrenula se. Tata se nasmešio dok sam ga gledala u oči. Poljubio me je u čelo kao i uvek. Mogla sam da vidim kako mu se znoj kotrlja sa mišićavih grudi i trbušnjaka. Oči su mi se spustile na njegov kurac… da, iznad proseka sigurno. sisa tatu u kuhinji

„Nije gotovo.“ Rekao je.

Pogledala sam ga, nisam bila sigurna na šta je mislio.

„Moraš da me očistiš. Na kolena!“ Naredio je.

Poslušala sam. Polako sam počela svoj posao. Rukom sam podigla njegov kurac i počela da ližem od osnove prema gore. Čudan ukus, moji sokovi i puter su pomešani. Nije sve tako loše, ali nije nešto čime bi se hvalila. Očistila sam ga, svaku kap, on je zgrabio čašu viskija.

„Evo operi ga“, rekao je i prosuo viski po kiti i mojim grudima. „U redu, sada smo kvit, odneću auto ujutru da ga srede a tvoja mama neće čuti ni reč o tome. Dogovoreno?“

„Dogovoreno tata.“ Poljubila sam ga u obraz i zgrabila svoj ogrtač.

Jedva čekam da ponovo vozim taj „Porše…“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)