Grupnjak poklon vereniku incest tata svekar

Grupnjak poklon vereniku incest tata svekar

U to vreme se to činilo kao jako dobra ideja što sam i rekla svom vereniku četiri sata kasnije.
Venčanje je bilo za dve nedelje, 31. decembra (čudan datum, slažem se, ali sa rodbinom koja dolaze izdaleka, to je bio najbolji izbor da proslavimo naše venčanje, a pored toga i Novu godinu, dve muve jednim udarcem).

Nesumnjivo sam postala “bridezilla” sa svim problemima i komplikacijama koje su me bacile u očajanje zadnjih meseci. Neću ulaziti u detalje, ali postoji ona stara Marfijeva: “sve što može poći naopako, hoće”, koja se pokazivala neprestano pred mojim očima. Da stvari budu još gore (sada vidim u retrospektivi), odlučila sam da će naša prva bračna noć biti mnogo toplija ako se oboje odreknemo seksa mesec dana pred venčanje.

Do tog trenutka naša apstinencija je zaista počela da mi ide na živce, ali nisam bila voljna da se povučem, pošto sam zapravo ja pokrenula tako veliku stvar i koju sam zdušno nametnula svom vereniku Nikoli.

Moj kukavičluk, uz našu apstinenciju, uzeo je svoj danak i kod Nikole, tako da sam odlučila da svom vereniku odsustvo seksa, nadoknadim.
Moj plan je bio da mu se te večeri u potpunosti predam, uključujući i moju analnu nevinost, koju sam mu u prošlosti više puta uskraćivala.

Ali, moram da priznam da sam itekako pripremala svoju guzicu za njegov kurac, odgovarajućim “čepovima” nekih nedelju dana pre toga. Bolno iskustvo, ali verovala sam da će se, itekako isplatiti.
Rekla sam mu da idem kod moje drugarice Eme, da bi dovršile neke sitnice za venčanje i da ću kod nje provesti noć. Umesto toga, ostala sam kod kuće i uz Eminu pomoć, uspela da uđem u ogromnu kutiju potpuno gola, izuzev seksi rublja, koji je više pokazivao nego što je skrivao, kada to kažem -mislim na otvor za pičku, dupe i sise.

A nakon mog famoznog ulaska u kutiju, Ema ju je zamotala da izgleda kao “razrađeni”novogodišnji poklon, što je donekle, moram da priznam, i bila.

Ema je napravila nekoliko rupa za disanje i pristup, tako da imam vazduha za disanje i budem u mogućnosti da Nikoli priuštim uživanje u otvorima iza kojih su se skrivala moja usta, sise i pičkica. Čmarić sam čuvala za momenat kada me otpakuje.

Dok je Ema pokušavala da me zatvori u kutiju, pitala je, još uvek iznenađena ovom idejom, koja je za mene bila toliko neuobičajena, a više je izgledala kao nešto što bi ona učinila:
-Poslednja šansa: Još uvek želiš to da uradiš­­?
Nasmejala sam se:
-Već sam u kutiji, plus, on je bio tako neverovatno strpljiv kad sam prešla na „tamnu stranu“. Zato i mislim da zaslužuje moju zadnjicu kao poslasticu…

-To je jedna uvrnuta ideja. – nasmејаla se Ema
-Ti meni govoriš o uvrnutim idejama? A šta je sa tvojom izvitoperenošću? – uzviknula sam.
-Ti me zoveš kurvom? – pitala je, pretvarajući se da se uvredila.
-Neee, ti si samo veoma liberalna poznavačica kurca. – uzviknula sam.
-Kučka. – šapnula je, iznenadivši me uklizavanjem prsta u kutiju i prodiranjem u moju macu…
-Ema! – uzdahnula sam, bespomoćna da je zaustavim. Bila sam u šoku zbog toga što je uradila, ali i u nekom čudnom, uspaljeničkom raspoloženju, moram da priznam…
Ema je pokušavala više puta da me nagovori da istražujem drugu stranu, ali uvijek sam odbijala iskušenje…žene me nikada nisu preterano privlačile. Ali, Ema…Ona je poznavala obe strane.

Ni pušenje kurca, a ni lizanje pičke joj nisu bili strani.

Predivna crvenokosa, pozamašnih oblina, koja bi digla i samog mrtvaka iz groba. Nije da se nisam pitala kako bi to sve izgledalo sa njom, samo…Mislim da nikada nisam imala hrabrosti da se upustim u tu avanturu…Prenula me je iz razmišljanja:

-Samo se igram sa tvojom kutijom, proveravam da li su rupe kako treba… – dok joj je prst lagano klizio u mene.
Sama pomisao da u mene prodiru prsti žene, posle mesec dana uzdržavanja od seksa, me je poprilično napalila. Guzu sam pripremala skoro nedelju dana posebnim čepovima i to od najmanjeg ka najvećem. Ali, ne mogu a da ne priznam da mi je pomisao na kurac u mom čmaru izazivala bojazan. Hoće li boleti?

Nevoljno sam zastenjala zbog iznenadne igre od strane mog najboljeg prijatelja:
-Ema!!
Izvukla je prst.
-Oprosti, nisam mogla odoleti.- Nakon nekoliko trenutaka dodala je:
-Prokletstvo, pička ti je neverovatnog ukusa.
Njen prst je nestao, i odjednom sam poželeo da se vrati, jer je prošlo mesec dana otkako smo se Nikola i ja pojebali. Osim toga, osećaj koji je u meni rastao samo slušajući kako mi govori da sam ukusna, je bio nadrealan i laskav.

Budi oprezna, mogu da te učinim svojom robinjom.

-Izazov je prihvaćen. – rekla je razdragano, a potom je upitala:
-Jesi li sigurna? Pitam te poslednji put….
Iako je kutija bila dugačka, bila je i dovoljno visoka da zauzmem klečeći položaj i da mi bude relativno udobno u tom položaju… Mogla sam tako spremno da dočekam Nikolu.
-Naravno da sam sigurna, Ema, sve dok ne kasni sat vremena sa posla. – našalila sam se. Nikola je bio čovek navike; nikada nije kasnio. To mi je ulivalo sigurnost.
Odjednom se čuo zvuk kvake na vratima.

-Sranje, rano je – uzdahnula je Ema. – Ja ću se iskrasti na zadnja vrata.
-Uhhhh – rekoh, zlovoljno.
Nekoliko sekundi kasnije čula sam kako se vrata otvaraju i kako on šuška okolo. Potom se zaputio ka kutiji.
Bila sam puna vrtoglave strepnje dok je njegov prst dirao moje usmine. Već sam bila blago mokra od iščekivanja i Eminog prethodnog zadirkivanja.

Prst mi je polako razdvojio usmine, stvarajući nevoljno drhtanje. Bila sam spreman da budem jebana. Odmah, tada!

Poput Eminog, čim me je prst počeo zadirkivati, nestao je.
Očekivala sam da će me ili jebati ili razmotati kutiju, ali on je otišao pravo na rupu napred i počeo da mi mesi grudi, posegnuvši za mojom ukočenom bradavicom.

Htela sam da vrisnem ‘jebi me’, ali sam takođe želela da u potpunosti uživa u ovom poklonu, tako da sam ostala mirna i čekala neizbežno. Moje ćutanje se kasnije pokazalo kao jedna mudra odluka…
Ponovo je odmakao ruku, pre nego što je krenuo prema rupi ispred mog lica i stavio prste u moja usta.
Obavila sam jezik oko njegovih prstiju, kao da su kurac, nadajući se da će ga to natarati da zameni prste pravom stvari.

Frustrirajuće, opet je povukao prste i hodao okolo, i ovaj put – zabio ih je u moje dupe.
Malo sam se ukočila i zadrhtala, iako sam se temeljno pripremala za ovaj događaj.
Nakon kratkog istraživanja mog dupeta, vratio ih je u moju pičku.
On je štipnuo moj klitoris, što je izazvalo drhtaj mog tela, a moja maca je počela nekontrolisano da curi, i malo mi je falilo da zavrištim:
-Hoćeš li otvoriti svoj poklon?!

Odjednom sam čula da se vrata ponovo otvaraju. Odmah sam se ukočila dok je tip koji zadirkuje moj klitoris konačno progovorio i tada sam shvatila zastrašujuću istinu: da mene u tom trenutku nije dodirivao moj verenik, već njegov najbolji prijatelj – Jovan!!

Grupnjak poklon vereniku incest tata svekar-Da li mi ovo imamo striptizetu?- upitao je Jovan.

Koraci su se približavali, a neko ko nije bio moj verenik, je odgovorio:
-Ne, Nikola je naglasio da ne želi striptizete, ali… Milan je izgleda, to ignorisao…
Čula sam kako se Jovan smeje.
-Izgleda da je Milan tehnički održao reč, pretpostavljam da ovo nije striptizeta ali, prostitutka,..
Definitivno im je zagolicao maštu. Pohrlili su ka kutiji. Jedan od njih je zašištao:

-Uhhhhhh….Pa ove rupe su…ukusne! Veselo je coknuo zubima dok je sisao prst koji je prethodno umočio u moju pičku.
Sve vreme sam se pitala…Da li je Nikola zakazao momačko veče, bez da mi išta kaže o tome?
Novi momak je ispitivao moju mačku dok sam ja smišljala način kako da se izvučem iz ove neočekivane situacije. Bože, ništa mi nije padalo na pamet…

Dok me je dražio, pitao je ostale:
-Kakav je plan?
-Mislio sam da idemo u bar, – odgovorio je Jovan, – ali, sada nisam siguran.
-Misliš da je mogu jebati? – upita jedan od njih, učvršćujući dodirima celo moje telo.
-Nisam siguran, verovatno bismo trebali čekati dok Milan ne stigne. – odgovori Jovan.

Pročitajte i ...  Putovanje sa mamom 7

-Verovatno si u pravu, ali jebote, ona je natopljena! – siktao je uzbuđeno.

Nisam bila sigurna zašto sam tako mokra, moja osećanja sada su bila na ivici sramote, ali moje telo je izdavalo moj moral.

Dok sam ja bila sva kao na iglama, vrata su se ponovo otvorila i Jovan je veselo pozdravio pristiglu osobu:
-Milanče, ovo je dobro. Zaista dobro!
-Šta je to? – pitao je, dok su prsti koji su me dražili polako napuštali moju pičku.

Nakon pauze i tišine, Milan je ponovio pitanje:
-Šta je ovo, hoće li neko da mi kaže?
-Ovo nije tvoje maslo? Nisi ti organizovao prostitutku? – upita Jovan.
-Prostitutku?! Ne! Nikola je jasno rekao – bez striptizeta. Kakva sad prostitutka…Kučka ga je već zauzdala…Ne sme da pisne, ni momačko veče nismo mogli da mu organizujemo kako treba. Zbog nje, naravno…- odgovorio je Milan pokislo.

Da li su to mislili o meni? Mislim, definitivno bih mogla da budem kučka, ali nisam imala pojma da su me Nikolini prijatelji tako videli. Kao nekog ko mu ništa ne dozvoljava…A druga loša vest: ovo je sve više i više izgledalo kao momačko veče i šta sam, dođavola, trebala da uradim povodom toga? Molim vas, momci, idite do bara i napijte se!
-Znam, – nasmeja se Jovan, – njegova poslednja šansa da umoči kurac u neku drugu će verovatno biti večeras. I samo večeras.
Milan se interesovao za “poklon”:

-Znači, neko je organizovao kurvu za večeras? Mmmmm, lepo….Hej, ti unutra, nećemo te “otvoriti” dok mladoženja ne stigne i ne da nam zeleno svetlo, ali, reci nam, kako se zoveš?

Ćutala sam, znajući da će Jovan, a sigurno i Milan prepoznati moj glas. Ne, moj najbolji plan akcije bio je potpuna tišina i molitva ne bi li otišli u šank bez odmotavanja mog zaklona, moje kutije.

-Ne, ne progovara…Pa, dobrо, hajde da barem osetimo ono što imamo unutra. – reče Milan pre nego što je stavio ruku u kutiju i obgrlio moje grudi.
-Lepe sise, uspravne bradavice, krute, nadražene…
-Ova kuja je spremna za akciju! – rekao je tip kojeg nisam prepoznala.
Uskoro je druga ruka dodirnula moju pizdu. Htela sam da viknem na njih da stanu, ali nisam mogla bez otkrivanja da sam to bila ja. Jedini mogući izlaz iz toga bez potpune sramote bio je da ćutim i nadam se da će zaista otići u bar. Ali…

U narednih dvadeset minuta stigli su i drugi muškarci, i naravno, svaki od njih mi je ukazao “pažnju”, upućivao grube komentare i “komplimente”, ali niko nije uzeo zasluge za organizovanje mog prisustva. Kako bi i mogli?
Nastavila sam da slušam komentare tipa:
-Ne znam … njegova verenica izgleda malo hladno i kučkasto … Čuo sam da će striptizete biti zabranjene za ovu žurku … možda će se stvarno naljutiti kad stigne ovamo…

Sa svakim dodatnim čovekom koji me je dodirnuo, osetila sam sve veći sram, više nesposobna da izađem čista iz cele price, a bivala sam sve vlažnija i željnija za sledećim čovekom.

Na kraju, Nikola je stigao, dočekan je veselim poklicima. Ali, nije odmah prišao…nadala sam se da će me on, spasiti sramote. Nekako. Ali ne, on se samo nasmejao kada mu je neko rekao za “kurvu u kutiji”, govoreći:
-Slobodno se igrajte sa devojkom koliko hoćete.
Nisam mogla da verujem da je slučajno dao svim svojim prijateljima dozvolu da miluju njegovu verenicu!

I ne samo miluju!
Možete samo da zamislite moj užas kada su pristali da ostanu tamo i piju, kad im je Nikola rekao da večeras neću dolaziti kući i da se žurka – nastavlja.

Sledeći sat je bio večnost zadirkivanja i ponižavanja. Muškarci su neprestano stizali u kutiju da bi se igrali mojim grudima, pičkicom i ustima.

A ja sam sve to podnosila, hrabro i bez reči, dok sam usput slušala svakakve konstatacije:
-Ko je unajmio kurvu? (Termin koji je u meni izazivao želju za plačem).
-Možemo li je jebati?(Što me je nateralo da zadrhtim od krivice, ali i uzbuđenja).
-Jebi ga, kako je samo mokra. (I to me je pogubilo od krivice, i više uzbuđenja).
-Čak i njeino dupe moli za kitu. (Ironična je istina, ali ne sa ovim momcima)
-Dobre, čvrste sisice. (Što je bilo laskavo. S obzirom da su mi sise visile).
Sve vreme su momci dobacivali mom vereniku da dođe do kutije i osladi se.

Nikola je priznao, nakon nekoliko pića, i pod pritiskom:
-Momci, ako bih otišao tamo, Sara bi me ubila.
Laknulo mi je što sam čula da će mi ostati veran, iako je moje olakšanje bilo kratkotrajno dok je on nepomično povećavao uloge:
-Ali, dokle god dama u kutiji ne prigovara, vi je možete koristiti koliko god želite.

Užasnuta idejom da prigovaram i time samu sebe izdam, znala sam da neću reći ni reč bez obzira šta su mi uradili!

Tako sam izdržala (i iskreno, uživala) sijaset raznoraznih kurčeva i prstiju u sebi. Onda se dogodilo neizbežno. Došla sam do orgazma kada je neko agresivno upumpao tri prsta u mene.
Borila sam se da ne spavam, ali sat vremena konstantnog sondiranja bilo je previše i stisnula sam zube kako ne bih vrištala glasno i odala svoj identitet.

Nažalost, kada god da dođem do orgazma, iznova mi se javljaju novi, samo su se ređali, baš kao i moji jebači. I nisam mogla da razaznam gde počinju prsti, a nastavljaju kurčevi…Sve dok ne osetih u sebi neke…promene…
Da, u meni su bili prsti, a minut kasnije, ti isti prsti su se pretvorili u pesnicu u meni i jedva sam se mogla suzdržati od vrištanja, dok je moja pička bila neprirodno proširena. Iako je došlo do neznatnog zadovoljstva, sve ovo je bilo intenzivno i znala sam da sam bila u dugoj noći ponižavajućeg zanosa … osećajući se kao jeftina kurva, koja u tome i uživa…!
Odjednom, rupa u prednjem delu kutije je potamnela, jer se tvrdi kurac zabio u moj obraz.

-Drolja mi sisa kurčinu! -proglašen je naglas moj felacio, a uskoro sam osetila da se pesnica izvlači iz moje pičke da bi je odmah zamenio kurac.

Veoma veliki kurac! Uskoro sam poskakivala napred-nazad kao konjić za ljuljanje, uzimajući neidentifikovane kurčeve na oba kraja. Iako je čin bio tako slutti, pogotovo sa mojim verenikom negde u sobi, to je takođe bilo i nenormalno uzbudljivo – seksualno zadovoljavajući trenutak u mom životu.

Za samo nekoliko minuta, tip koji mi je jebao usta pofajtao je moje grlo. Brzo sam sve progutala, nedozvoljavajući da mi iscuri iz usta. Čim je završio, i drugi kurac, ko zna čiji, se odmah bez ikakvog problema ubacio na njegovo mesto, u moja usta.
-Puši ga, kurvice. – prepoznala sam Jovanov glas.
Nisam imala izbora nego da sisam Jovanovu karu. On nije bio dugačak, ali je bio debeo i proširio je moja usta. Pušim kurac najboljem drugu mog budućeg muža. Garant sam to uradila svim njegovim drugovima u sobi, znanim i neznanim. Kakvo veče, kakav preokret!

U međuvremenu sam usporila sa nabijanjem na kurac koji se batrgao u mojoj maci, želeći da produžim sam čin, ali onaj pozadi je bio na samoj ivici da me zapljusne svojom belinom. Što je i učinio minut kasnije. Čula sam roktanje i osetila da su zidovi moje pičke obloženi spermom. Oduvek sam volela taj osećaj, ali sada…neznajući čija je, plus moja nezaštićena materica…Povećali su mi adrenalin i po malo me uplašeno doveli do još jednog orgazma.

-Jebote, kako joj je pizda čvrsta! – pohvalio me je moj jebač dok je izlazio iz mene.

-Pusti me da to probam – reče neko drugi i moja pička bi ponovo napunjena.
Ovaj ludi, slučajni gangbang je trajao još pola sata, jer sam progutala popriličnu količinu sperme i primila dosta te izlučevine u moju dobro sjebanu pizdu, uključujući i isti broj orgazama za sebe.
Konačno, moje telo je počelo da boli, sperma je curila iz pičke, obe rupe su konačno bile prazne, bez kurčeva i prstiju.
Mislila sam da sam završila, ali onda su stvari postale još luđe!

Pročitajte i ...  Jebanje sestre

Čula sam glas mog budućeg svekra kako nekome kaže:
-Pa, moram priznati da mi moja žena nije popušila već godinama.
Nekoliko momaka je vršilo pritisak na njega da to uradi sada, kada je prilika;
-Nije varanje ako je to nešto što tvoja žena ne radi.- rekao je jedan momak.
-Da, samo ga gurni unutra. – dodao je drugi.
-Ма, dođavola, zašto da ne? – moj svekar se složio, i uskoro su mi usta ponovo bila puna kurca, koji je pripadao mom budućem svekru.

Dok sam mu pušila, čula sam ga kako doziva još jednog od njih:
-Janoše, dođi ovamo i jebi ovu drolju!

Oči su mi se proširile i htele da iskoče, kada sam čula Stevana, mog budućeg svekra, kako doziva mog oca!

-Ono što se dešava na momačkoj večeri, tu i ostaje! – oholo je izjavio Nikolin otac, dok mu je kurac isklizio iz mojih usta.

Molila sam se da nije moj otac, ali moje molitve nisu bile uslišene kada sam ga čula, kako iznad mene izgovara da je ovo prva nova pička koju je imao u zadnjih trideset godina.
Nisam mogla da verujem! Jebaće me rođeni otac! Takođe, nisam mogla da verujem da je moja pička opet zagrejana, iako sam bila zgrožena stvarnošću. Tabu ovog čina nekako me je okrenuo. Moje telo, počelo je da odskakuje unatrag, u susret potezima mog oca.

Odlučivši da ignorišem to što sam imala u sebi, usredsredila sam se na zadatak koji sam imala, da ih dovedem do orgazma. Moj tata me je šokirao, kao prva osoba koja je direktno razgovarala sa mnom tokom cele večeri, pošto mi je nakon nekoliko minuta jebanja naredio autoritativno:

-Uzmi ga celog, droljetino!

Nisam mogla verovati da će moj otac ikada reći takve reči bilo kome! Ipak, takođe nisam mogla da verujem da bi jebao stranca u kutiji. Ali, znala sam da ne smem da progovorim, nisam mogla otkriti svoj identitet, budući da je jedini ostatak dostojanstva koji je ostao u mojoj umornoj duši – moj tajni identitet zaštićen ovom krhkom kartonskom kutijom.
-Drolja ima duboko grlo. – priznao je moj svekar.
Moj otac se nasmejao:
-Pretpostavljam da je to istina. Pičkica joj je kao kod devojčice! – uzviknuo je oduševljeno.
Dobila sam kratku odgodu dok sam nastavila da se spremno podvrgavam ovom činu incesta.

Još jedan orgazam je nesumnjivo rastao u meni dok sam se vraćala na tatin veliki kurac, želeći da kutija nije bila na putu, ali zahvalna što je skrivala moj identitet. Šta bi rekao kad bi znao da je jebao svoju kćer? Šta bi Nikola rekao da je znao da pušim njegovom ocu? Celo iskušenje je bilo iščašeno do srži, ali nisam mogla da poreknem krajnje zadovoljstvo koje je prolazilo kroz mene. Da li je mene, ova izvitoperena situacija zapravo, palila?

-Bože, zaboravio sam kako je sjajno kada ti ga puše…- moj svekar je zastenjao.

Nikola, koji je dugo vremena ćutao, kroz polusmeh je povikao:
-Sara očajno puši!
Obično bih bila ponižena takvim rečima o sebi, ali u ovom trenutku sam pomislila:
Sara puši prokleto dobro, dok sam se spremala da uzmem još jedan teret u grlo.

-Tvoja tašta je takođe loša u tome. – progunđao je moj otac, nastavljajući da me jebe.
-Kakva majka, takva ćerka. – neko drugi u sobi zafrkava.
Nisam mogla da poverujem u grubost ovog razgovora, dok me je iz tih misli prenuo glas mog svekra:

Evo, svršavam, prljava droljo!
-I ja! – razdrao se moj otac, dok su u roku od nekoliko sekundi obojica deponovali hrpe sperma u moje dve dobro sjebane rupe.
Kad su se oboje povukli, otac je rekao:
-Hajde Nikola, jebi tu guzicu, čeka te celu noć.

-Ne znam… – reče Nikola. – Sara bi me ubila.

-Ono što ona ne zna neće joj nauditi. – dodao je njegov otac.
-Ipak, znao bih ja… – uzvratio je Nikola.
-Pa, barem odmotaj kutiju i pogledajmo šta smo jebali. – reče neko drugi. Taj komentar me je stvarno iznervirao! Nisam čak bila ni “ko”, samo sam “šta”!

-Pretpostavljam da bismo to mogli učiniti. – složio se Nikola, dok se čitavo moje telo ukočilo dok sam polako shvatala da će svi otkriti ko je bio u kutiji i ko im je pružio silna zadovoljstva….
-To je najmanje što možete da uradite. – uzdahnuo je Milan -Neko se poprilično potrudio postavljajući sve ovo…Ali je i pobegao na vreme.
-Verovatno ne želi da bude na listi govana moje kćeri: ona može biti prilično kučka kad se na nekog namerači. – rekao je moj otac.

Baš lepo – I mojo otac je za mene mislio da sam kučka.

Jesam li? Ludo je kako jedan dan zauvek može da te promeni. Svi koji su me večeras spomenuli, jasno su stavili do znanja da misle da sam hladna kučka, a ipak sam večeras bila sušta suprotnost toga! Deo mene je želeo da se odmota da bi svi mogli da vide da ja nisam neka ledena kraljica, ali pametnija strana mene je znala da je to strašna ideja.
Odjednom mi je telefon zazvučao u kuhinji.

Nepažnja – zaboravila sam da ga sklonim odatle… Već sam bila poprilično besna na sebe.
Nikola je rekao:
-Ovo je čudno, to je Sarin telefon.
-Sranje, ona nije ovde, zar ne? – moj tata se uspaničio.

Trenutak kasnije Nikola je izvestio:
-Njena torbica je ovde…
-Sranje! -, ponovio je moj tata, očigledno smrtno uzbuđen.
Nikolin ton iznenada se promenio i on je rekao:
-Ljudi, vreme je da odete! To je bila poruka i moja verenica je, očigledno, na putu kući.
-Sranje, sranje, sranje! – vikao je moj otac.

-Momci, idite kući, i to ODMAH! Nikola je izdao naredbu, a ja sam bila znatiželjna šta kaže tekst. Verovatno je to bilo od Eme…

-A kurva? – neko je pitao.
-Ja ću se nositi s njom! – rekao je Nikola.
-Siguran si? – upita Milan.
-Da, sada idi pre nego što Sara stigne! – naredi Nikola.
Muškarci su počeli da odlaze.

Jovan ga je upitao, s radoznalim glasom:
-Jesi li siguran da ne želiš pomoć oko kutije?
-Ne, ne želim. -odgovorio je Nikola.
-Rešiću to sve sam. Kada odeš, lagano ću odmotati kutiju, pustiću je da ode, a da pritom niko ne sazna njen identitet.
-Uvek si bio džentlmen. – zadirkivao ga je Jovan.

Uskoro su svi otišli, a ja sam mislila da ću možda, samo možda, izaći iz ove situacije a da se ne otkrijem, ako se Nikola drži onoga što je rekao svojim prijateljima.
Ali, već sledećeg trenutka, kada se soba potpuno ispraznila, Nikola me je presekao rečenicom:

-Ema želi da zna kako mi se svidelo tvoje iznenađenje. Poslala je poruku…

Želela sam da govorim, ali sam ostala bez reči. Znao je da sam to ja!
Zna da sam ja pušila njegovim prijateljima, znao je da mene jebu svi odreda, uključujući i naše očeve!

Zato je sada sve i oterao…
Počeo je da odmotava kutiju.
-Mislim da je čudno kako niko nije uzeo zasluge za…ovo. Ipak, ovo definitivno nije ono što bih ikada očekivao. Od tebe.
-Tako mi je žao, – rekoh slabo, dok su mi suze tekle iz očiju. Imala sam osećaj da se moj brak završio i pre nego je počeo!

Nije rekao ništa drugo dok je cepao papir i otvarao kutiju, ali je onda progovorio:
-Ustani, kolena te sigurno ubijaju.

-Moja sramota me ubija. – uzvratila sam, kada sam zaista ustala, nesposobna da ga pogledam u oči, dok mi je sperma prekrivala lice i curila iz pičke, vizuelno podsećajući na moju izdaju.

-Pa, moram da priznam, spontanost obično nije tvoja stvar. -reče on, neobjašnjivim tonom.
-Pričaj mi o tome. – grubo sam se nasmejala.

Uzeo mi je ruke i pitao:
-Nisi znala da imam zabavu i planirala si da me počastiš seksom kao…novogodišnjim poklonom?
-Da. – priznala sam, konačno ga pogledavši u oči.

-Mislila sam da sam ti dužna zato što si bio tako strpljiv tokom mog, a i tvog nedavnog prelaska na “tamnu stranu.” U to vreme, to mi se činilo kao dobra ideja.
-Ahhh…Šta nam napravi ovo venčanje…- nasmešio se, strpljivo, toplo, s razumevanjem.
-Da li me mrziš?- upitala sam, okamenjena iščekivanjem odgovora.
-Nikada ne bih mogao da te mrzim. – odgovorio je, naslonivši se i ljubeći me.

Pročitajte i ...  Napaljen sam na sestru

Kada me je poljubio, odahnula sam.
-Ja sam zapravo iznenađen, ali, pozitivno, moram da priznam – odgovorio je,
-Stvarno? – zamucala sam se jer se pojavio tračak nade da moj odnos s ovim divnim čovekom nije završen.
-Da, ali mislim da moram da te jebem, nisam veliki obožavalac misli da su poslednja dva čoveka koja su bila u tebi – moj i tvoj otac. – reče on, preuzimajući odgovornost stavljajući ruke na moja ramena i spuštajući me na kolena.

Izvukla sam mu kurac iz pantalona i željno ga uzela u usta, srećna što vidim da je tvrd kao stena.

-Nisam siguran da ću ikada više moći pogledati tvog oca u oči bez smeha -reče Nikola dok sam se ja klatila na njegov kurac. -Da je samo znao!
-Kopile! – procedila sam kroz zube.
-Droljo! -uzvratio mi je, dok me je podizao na noge i presavijao preko kauča, gurajući svoju kurčinu u moju razvaljenu pičku.

-Barem sam i ja poslednji u ovoj rupi.- šeretski je dodao.
-Zašto ne probaš u sve tri rupe? – zastenjala sam, očajnički želeći da mu dam guzicu, baš kao što sam i želela pre nego da počne ova luda noć…
-Sigurna si? – pitao je džentlmenski.
-Jesam dušo, želim da te počastim svojom guzicom. Zaslužio si.
-Dobro. – reče on, još uvek nesiguran. Izvukao je kurac iz moje pičke i lagano ga prislonio na moju guzu.

-Samo ga udari, bebice, ja sam tako jebeno uspaljena i pripremala sam dupe cele nedelje za tvoj kurac – preklinjala sam, umirući od želje da saznam kakav je osećaj kada ti kurac ispuni guzicu.
-U redu – ponovo se složio, iako je malo oklevao.

-To je to, ispuni guzicu svoje kučkaste verenice -zastenjala sam, dok sam citirala njegove prijatelje.

-Verovatno si čula dosta toga što baš i nisi smela da čuješ. – priznao je, dok je njegov kurac uklizavao u moju guzicu.
-Bio je to poziv za buđenje. – priznala sam, – očigledno svi tvoji prijatelji misle da sam kučka.
-Pretpostavljam da bi promenili svoje mišljenje ako bi znali ko je bio u kutiji. – istakao je.

-Kako divno: otišla bih od kučke do drolje. – zaključila sam kroz smeh.
-Drolja… kurva…- gunđao je, dok se ritmično kretao u i van moje guzice.
-Tvoja lična drolja. – cvilela sam, prosto obožavajući to što me je tako zvao.
-Jebi ga, tako si čvrsta. – zastenjao je.

Zamišljala sam da moja pička nije tako čvrsta nakon obilja kuraca koji su me večeras jebali, mnogi od njih su veći od njegovog.
Preklinjala sam:
-Pa, onda me jebi…I izjebi kao nikada do sad!
-Šta te je spopalo? – upitao me je.

-Preko desetak kurčeva – uzviknula sam.

Odjednom su se vrata otvorila i Jovan se vratio unutra.
-Žao mi je, zaboravio sam svoj novča …
Nikola nije prestao da me jebe dok je, usput, naredio Jovanu:
-Nemoj reći ijednu jebenu reč!
-Moje usne su zapečaćene. – obećao je, očigledno zapanjen time što me je video i pošto sam još uvek imala ko zna koliko sperme preko lica, tako da mu nije bilo teško da shvati da sam u kutiji, zapravo, bila, ja.

Osećajući se tako slutti, tako uspaljeno, i želeći da razbijem mit da sam hladna kučka, naredila sam:
-Pa, nemoj da stojiš tako ukočeno…Dolazi ovamo i počasti moja usta svojom kurčinom. Opet.

Nikola je uzdahnuo odpozadi, ali se slagao s tim:
-Da, moja verenica se iskupljuje zato što je u poslednje vreme takva jebena kučka.
Jovan, kao i većina momaka, nije morao biti pitan dva puta kod takve ponude. Došao je do mene, raskopčao pantalone i preda mnom sinu njegov blistavi kurac. Nabio mi ga je celog u usta.

-Ne mogu da verujem da je to bila ona sve vreme.

-Ni ja – Nikola je klimnuo glavom, dok je počeo da udara svojom kurčinom u moju guzicu.
-Pitam se kako bi bilo da je duplo probijemo, rekao je.
-Promeni pozicije. – reče, zlokobno se nasmešivši.
Nikola je izašao iz mog dupeta i naredio Jovanu da legne.
Jovan je to učinio i brzo sam se suočila s njim i spustila mokru pičku na njegov kurac.

Pogledala sam gore u svog verenika i zapovedila mu:
-Nikola, dođi do svoje buduće žene…Odmah!
-Jebem ti…- prosiktao je kroz zube, dok se lagano približavao mojim leđima i još sporije ubacio svoju nabreklinu natrag u moje dupe.
-Jebeno….da! – vrisnula sam, dok me je preplavljivao fenomenalan osećaj.

Jovan se nagnuo napred i počeo da mi sisa grudi, dok je Nikola manijalkalno ubrzavao, čineći pritom da mi se telo njiše napred – nazad i sise šamaraju Jovanovo lice.

-O, da, jebi moje dupe, nabij taj kurac do samih jaja! – stenjala sam, želeći da me zalije svojom spermom što pre.
-Blizu sam! -procedio je kroz zube.
-Svrši u moju guzicu, dušo! – zahtevala sam, – napuni moje dupe supermom!

Potom se iz njegovih usta otegao jedan grleni krik, dok me je, čvrsto stegnuvši guzove, nabijao na sebe.
Dok me je zalivao, telom mi je turirao grozničav osećaj i ja sam, nakon što je izašao iz mene, krenula da jašem Jovanov kurac, želeći orgazam što pre.

Nakon par minuta, Jovan mi je naredio:
-Natakni se tim svojim dupetom na moj kurac, droljo.
Bila sam iznenađena njegovim zahtevom, a i rečnikom, ali, s obzirom da sam te noći bila upravo to – drolja, prljava kurva, bez pogovora sam poslušala, jer kurve to i rade. Bez pogovora slušaju i ispunjavaju prohteve.

Palilo me je takvo obraćanje, pa sam požurila da se nasadim na njegovu kurčinu. Nespretno sam ustala i lagano se nasadila na njegov kurac.

-Ohhhh – zastenjala sam, dok je moj čmarić bio proširen njegovim obodom.
-To je to droljo, sve to uzmi u svoju rupu. – naredio je.
Iz njegovih usta su izlazile pogane reči, koje su me učinile još vrelijom i vlažnijom.
-Da, gospodine – cvilela sam, osećajući se tako ponizno.
-Majstor sam, kučko, mrmljao je Jovan, – tvoj Gospodar!
-Jesi, gospodaru, tvoja sam ponizna robinja, prljava drolja. – zastenjala sam, skoro zaboravivši da je Nikola u istoj prostoriji.
Konačno sam primila ceo njegov kurac u guzicu.

Zgrabio mi je bokove, držao me čvrsto, dok je nailazio na neverovatan otpor koji je pružao moj čmar. Bez problema je taj otpor, savladao.

-O, moj Bože! – vrisnula sam, dok je njegov kurac dosegao dubine dublje nego što je ikada ijedna igračka koju sam imala. Bol se na trenutak zagubila i nestala, dok je moj orgazam prolazio kroz mene u samo nekoliko sekundi.

-To je to, droljo, rekao je, držeći me na mestu. – sperma za prljavu, malu drolju.

Dahtala sam i stenjala, stišćući svoje sise dok je orgazam žurio kroz mene.
Njegov vlastiti orgazam nije bio daleko iza mene jer sam osetila da mi je drugo punjenje spermom ispunilo dupe.
-Da, popuni moje dupe – vrisnula sam.
Konačno, moje noge se grče, ustajem i osećam kako sperma curi iz moje guze.

Moj verenik me posmatra, dok mu je kurac i dalje dignut i čvrst.
Pitala sam:
-Voliš da me gledaš kako me drugi muškarac jebe?
Potvrdio je klimanjem glave, uz smešak.
-Pa srećna Nova godina, onda. Unapred. Jovan ostaje ove noći, nasmešila sam se dok sam mu prilazila, pala na kolena i uzela mu kurac u usta, koji mi je zadnji put bio u dupetu…
Noć je tek počela…

Grupnjak poklon vereniku incest tata svekar

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Magična kutija”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)