tatica razvaljuje nevinu ćerkinu pičku

Kučka: „Dragi… ko je to?“

Čujem korake… vrata se otvaraju… odjednom svetlost udara u moje oči i potpuno sam slepa na par sekundi.

Tata: „Dušo? Šta to…“ – dok mi se vid vratio tata je uspeo da pokupi neku majicu i prekrije se ali nije vredelo, nije uspeo da sakrije erekciju koja je i iza tkanine bila vidljiva.

Silueta jakog, grubog, zrelog muškarca pojavljuje mi se pred očima i tek tada shvatam da mi je ruka i dalje u ribici a malene bradavice vire iz košulje. Kasno je … suze kreću da liju iz mojih očiju i vičem „bolja sam od nje“ dok se udaljavam i plačući bežim u svoju sobu.

Lupam vratima za sobom i nabijam glavu u jastuk koji je tako često bio moj upijač suza. Ma recite i da sam razmažena i da sam malo nezrelo derište ali ko ima pravo na njega ako ne ja!?? Hajde, recite! Prvo ja pa sve druge!

Cvilim i jecam u jastuk sve dok ne osetim njegov miris. Ne čujem ga ali ga osetim… na vratima je.

Ja: „Izađi!“ – uspevam da viknem ali me ne sluša.

Čujem kako zatvara vrata i prilazi. Svakim korakom sve jasnije osetim njegov miris kako se približava. Kučka… i njen miris je na njemu ali ga ignorišem i koncentrišem se samo na njegov. Tako muževan, tako jak i snažan… tako opojan… tako seksi.

Dok ležim na stomaku on prilazi i seda na krevet na kojem sam a potom kreće da me mazi po kosi. Ne pomeram se. Čujem samo njegovo disanje i svoje šmrcanje. I opet taj njegov miris… Njegova toplina me obuzima, njegov dodir po mojoj kosi je neopisivo prijatan.

Tata: „U redu je dušo. Otišla je… sami smo. Pričaj sa mnom.“

Kroz prste virim dok ležim i vidim donji deo njegovog tela. Kurac mu više nije dignut ali daleko od toga da je skroz spušten. On u njegovim boksericama izgleda tako opojno a mala fleka njegove pre-sperme oslikava se u polu mraku moje sobe. Udušem duboko i osetim mošusan miris od kojeg mi pica zatreperi.

Pročitajte i ...  Poseta Trudne Sestre 2. Deo

Tata: „Šta si tražila dole pred mojim vratima? Šta je značila ona scena? Bolja si? Šta to treba da znači dušo?“

Reči mi ne izlaze iz usta, ne mogu da govorim… ali telo mi i dalje funkcioniše. Izdižem guzu taman toliko da se košulja podigne i ubrzo se moja gola guza prikazala tati. Ne govori ništa i sigurna sam da bulji u nju. Nadam se tome.

Pomazi je – govorim u sebi ali on kao da se ne pomera. Čekam još par trenutaka ali nema njegovog odgovora iako sam tu pred njim potpuno gole zadnjice! Međutim kurac ga odaje. Diže se i to se jasno vidi na njegovim uskim boksericama. Zao osmeh se pojavljuje na mom licu i u jednom pokretu se okrećem na leđa.

Gledam ga znojavim licem i mokrim očima dok širim svoje noge za njega. On me ne gleda u oči… gleda me u pičku. Zatvara oči na trenutak i duboko udiše kao da upija svu aromu moje vrele pičke koja je mokra ceo dan.

Ja: „Jel sada vidiš tatice… jel vidiš koliko sam bolja od nje.“ – skidam košulju, hvatam se za sisice dok noge dodatno širim.

Njegov kurac ne može da ostane skriven jer je toliko porastao da je vrhom mokre glavice provirio iznad bokserica. Sva čula su mu uključena dok prelazi pogledima preko mog tela. Želi me… opasno me želi sigurna sam!

Tata: „Ali dušo ti si… ti si moja…“ – jadničak muca.

Prvi puta sam ga videla tako zbunjenog. Polako ga hvatam za kurac i po prvi put osetim pravi penis u svojoj ruci. Obuhvatam ga i navlačim ga kako bi napustio lastić njegovog donjeg veša.

Pročitajte i ...  Tata me jebo u supak

Tata: „Ufffff…“ – jeca i blago širi noge omogućavajući mojoj ruci da ga bolje obgrli.

Ja: „Pa hajde tata… okusi je… da i sam vidiš koliko je bolja od one raspale kučke.“ – namerno govorim prljavo jer znam koliko to voli i on u jednom potezu spušta lice na moj klit.

Ja: „Aaaahhhhhhhh….“ – umalo odmah nisam svršila.

Osetim njegov jezik svuda po mojoj malenoj uskoj ribici i jedva uspevam da zadržim vrisak. Jedini način da ne vrisnem bio je da i ja svoja usta upotrebim. Opkoračila sam ga tako da je bio na leđima i utonula sam kukovima na njegovo lice. Drkala sam mu kurac i uživala u njegovom oralnom napadu dok sam posmatrala svoj plen – njegov kurac! poza 69 sa tatom

Tamniji od ostatka tela, žilav i nabrekao, sa veoma kratkim dlačicama koje su samo upotpunile sliku pravog muškarca. Ne razmišljajući mnogo pljunula sam na vrh tatine kite i počela jezikom da razmazujem pljuvačku. Zgrčio se ali jezikom nije napuštao moju picu. Lizala sam i krenula da sisam ukusnu tatinu pečurku.

Jebote kakav ukus! Zar je moguće da je ukusniji nego u mojim prljavim maštarijama!? Nabijam usta oko njega i spuštam se koliko mogu. Nije mnogo ali moje neznanje mi ne omogućava da idem dalje. Gušim se ali pljujem balavim po njemu i tada svršavam tati u usta!

Vrtoglavica tek što je počela a on me grubo hvata za kosu i privlači me sebi kako bi mi nabio jezik u usta. Žvalimo se kao u porno filmu dok nastavljam da mu drkam kitu što jače mogu.

Tata: „Jesi bolja dušo?“

Ja: „Jesam tata… duplo jebeno bolja!“ – udara mi blag šamar kao što tata i treba da opomene ćerku za ružne reči.

Tata: „Dakle bolja si kučka od one druge, ha?“

Pročitajte i ...  Sestričina Ema

Ja: „Bolja, bolja, NAJbolja! Samo tvoja kučka tata!“

Baca me na leđa i snažno mi ih nabija na moje grudi. Izbalavljen kurac počinje da premazuje preko moje pice čekajući pravi trenutak. Ne, on ne zna da sam nevina i da će to biti prvi pravi kurac koji je u mene ušao, i ne želim da mu kažem. Pravim se kao da ovo radim stoti put!

Razmiče moje usmine prstima i polako ulazi u mene. Cela ta scena mi je pomalo u izmaglici. Milion nervnih završetaka su bili taknuti odjednom i to najintimnijim delom moga oca. Spušta se na mene, ljubi me u usne, i tada ga nabija do kraja. tatica razvaljuje nevinu ćerkinu pičku

Tata: „Aaahhhhh… dušo… tako si jebeno uska…“ – prošaputa i kreće da me tuca.

Ja: „Da tata… uhhhh… samo za tebe… jebi me… jače!“

I nije usporavao! Mazeći ga po leđima i guzi shvatila sam da mu je svaki mišić na telu bio napet. Postali smo vreli, zapaljivi! Znoj nas je oblila dok je on bez stajanja tucao moju sada više ne devičansku picu i govorio mi koliko voli svoju kurvicu i da sam zaista najbolja od svih!

Broj svojih orgazama nisam brojala ali je najjači bio onaj koji je došao sa njegovim. Uz glasam moćan urlik tata je počeo da prska u mene. Vrelina njegove sperme me je obuzela i stezala sam ga picom kako bi što više te božanske tečnosti ušlo u mene. Bez zaštite, bez morala, bez ustručavanja – ja i tata smo postali jedno!

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)