tatica, cerkica, seks, incest

„Dublje, tatice! Zelim ga dublje!“ Njene oci su me prekljinjale. Uzdahnula je i zagrizla svoju donju usnicu dok sam pumpao svoj kurac u nju. Njena pickica se obavijala oko mene kao rukavica.

Stisnuo sam zube i poceo da je jebem brze i dublje. „Sve za tebe princezo.“ Zastenjao sam, gledajuci kako joj se telo grci i osetio sam kako joj se pickica steze. Zaklopila je oci cvrsto i pocela da vristi psovke dok je celim telom svrsavala oko mog kurca.

tatica, cerkica, seks, incestTo je bilo previse za mene da bih to izdrzao. izdrzao sam njena dva orgazma, ali ovaj treci me je doveo preko ivice. Njena uska, mala pickica je bila previse za mene. Izvadio sam ga, prodrkavsi ga par puta dok sperma nije jurnula iz glavica mog kurca, pokrivajuci grudi moje devojcice.

Jos ovuk se oporavljala, dolazeci do daha, skupljajuci svojim prsticima sta je mogla sa svojih grudi i prinela ih svojim ustima. Pogledala me je smeskajuci se. „Hvala, tatice, dao si mi tri ovog puta.“

Sagnuo sam se dole i poljubio je. „Nema na cemu, princezo. Mislis li da je to dovoljno za sad?“

Oklevala je, gledajuci u stranu i zarumenevsi se malo. „Um… i dalje zelim jos malo tatice. Nadam se da je to ok, samo mi… treba.“ Nasmesio sam se i poljubio je u celo.

„Nema problema, princezice, znas to.“ Ustao sam i viknuo niz hodnik. „Hej, Majkle, trebas svojoj sestri. Dovlaci dupe ovamo.“


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Tatica”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)