lizanje pičke svojoj seki lezbo

Sedim za svojim stolom na poslu, kad neko iza mene prođe kroz vrata. Okrenem se i vidim ovu prelepu ženu od pozadi. Znam da nije član teretane u kojoj radim, pa skočim iz stolice da joj pomognem. Sa osmehom na licu krećem ka njoj. Poznavanje i iznenađenje me obuzimaju kada shvatim ko je ova žena. Ta je moja sestra.

Nisam je baš dobro poznavala. Usvojena sam kao dete i tokom godina, polako sam pronalazila svoju pravu porodicu, jednu po jednu osobu, a ona je bila poslednja koju sam pronašla. Odmah sam pritrčala ka njoj i snažno je zagrlila. Tako dobro miriše, osećam se pozvanom u njenu dušu.

Držimo jedna drugu sa strujom koja teče kroz nas. Prelepo je imati sestru. Razgovarale smo telefonom i preko poruka, upoznavale se, ali osetiti je uz sebe – osećaj je neopisiv. Od kada sam videla njenu sliku, osetila sam potrebu da budem blizu nje. Volim žene, cenim lepo telo, ali ovo je moja sestra. To me na neki način i vuče ka njoj.

Već smo otkrile da imamo toliko toga zajedničkog i uspostavili smo brzu i čvrstu vezu. Stidim se što osećam privlačnost prema svojoj sestri, pa se trgnem iz sanjarenja i odvojim se od nje. Ako ništa drugo, tako sam srećna što je vidim. Pitam je šta radi ovde. Ona živi u susednom gradu, tako da je to što je vidim ispred sebe bio pravi šok.

Rekla mi je da ima potrebu da se više družimo i da me bolje upozna. Ona nastavlja i kaže da oseća vezu između nas i da smo prave sestre u svakom smislu te reči. Obe smo odrasle sa drugim sestrama, ali nikada ranije nismo osetile ovakvu vezu. Osećam se divno, gledam je u oči i topim se. dve sestre u teretani

Ostalo mi je još nekoliko sati na poslu, pa smo vreme provele u razgovoru. Nikada nam ne ponestaje stvari za razgovor. Volim da je gledam kako priča, kako joj se usne pomeraju. Postala sam svesna da sam sve više bila zainteresovana za svoju sestru što je više pričala. U ovom trenutku razmišljam da je bolje da potrošim deo te energije pa sam predložila da vežbamo.

Pročitajte i ...  Tatin Rođendan

Počeli smo sa malim tegovima, par serija, a potom prešli na trake za trčanje. Gledala sam je u ogledalima ispred nas i odmah shvatila da to nije bila dobra ideja. Gledanje moje seke kako trči počelo je da mi pokreće sokove iz moje pičkice. Tako da sam posle 10 minuta otišla da koristim druge sprave.

Naš razgovor je išao od ozbiljnog do smešnog, od smešnog do ozbiljnog. Zabavljale smo se i uživale u prisustvu jedna druge. Nakon otprilike pola sata, uzele smo malo vode, istegle se i sele na strunjače da još malo popričamo. Ostalo mi je još samo pola sata posla i bila sam nervozna jer je ovo bio siguran teren, a kada krenemo, ne znam gde bi mi ruke mogle odlutati. Odlučila sam da je odvedem u obilazak mog grada, možda prošetamo parkovima. Mislila sam da bi to bilo najsigurnije.

Ali ona je imala druge planove. Rekla je da me želi samo za sebe popodne, a možda i uveče. Rezervisala je sobu u hotelu i pozvala me da joj se pridružim. Pokušavala sam da se povučem, ali me je povukla za ruku i bila je veoma uporna.

**

Vilica mi je pala kada sam ušla u njenu hotelsku sobu. Svuda su bile ruže, ugasila je svetla i zapalila sveće. Bila je veoma topla atmosfera. Pokušavala sam da pronađem prave reči, kada je ona prišla do mene i uhvatila me za ruku. Privukla me je i poljubila. Ne u obraz… direktno u usne. Počela je da mi stavlja jezik u usta. Iako je to ono što sam želela, to se dešavalo prebrzo za mene. Pokušala sam da se povučem, ali mi nije dozvolila. Nije bila gruba, bila je veoma nežna, ali nije htela da me pusti. sestre se ljube u hotelu

Pročitajte i ...  Moj prvi put bio je sa Mamom

Kada sam počela da joj uzvraćam poljubac, ponovo sam osetila kako moji sokovi teku. Veoma se lepo ljubila. Počele smo da stenjemo dok smo se ljubile i naša tela su se trljala jedno o drugo. Bilo je očigledno šta smo obe želele. Njene ruke su putovale uz moje telo, preko mojih sisa i nazad niz moje bokove.

Privukla bi moju glavu bliže sebi da bi me mogla dublje poljubiti. Do tada mislim da smo obe bile na tački bez povratka. Obe smo imale potrebe i ja sam silno želela da ispunim njene. Htela sam da probam njene sokove. Želeo sam da doživi najveći orgazam u svom životu. Gurnula sam je do kreveta koji je već očigledno spremila za nas i počela sam da joj raskopčavam pantalone i skidam njih i donji veš.

Skinula sam joj gornji deo i grudnjak i videla najlepše grudi na svetu. Morala sam da ih poljubim. Zato sam se nagnula napred i uzela jednu u usta dok sam je nežno gurnula unazad na krevet. Opasala sam je i počela da joj ljubim vrat, spuštam se do njenih grudi i vraćam se da joj poljubim usta. Nisam mogla da je se zasitim.

Ležala je uživajući u svemu, prihvatajući sve. Njeno telo se migoljilo i osetila sam da je spremna da se spustim na nju. Dok sam ljubila svoj put dole, počela je da stenje i da se migolji u iščekivanju. Njen miris je bio rajski i kad sam joj raširila usmine da bih počela da je ližem, ispustila je onaj uzdah/stenjanje koji me je ostavilo bez daha.

Lizala sam od njenog ulaza u vaginu do klitorisa iznova i iznova. Sisala sam joj maleni ukusni klit. Pomerala je kukove kako bi naterala svoju picu na moje lice što mi je govorilo da želi više. Tako sam počela da ližem i sisam, a ona je stenjala i pomerala glavu napred-nazad, bila je blizu vrhunca. Do tada sam već shvatila šta joj se dopada i to sam sve radila. lizanje pičke svojoj seki lezbo

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 5. Deo

Ućutala je na trenutak, a onda je počela jako da stenje i da svršava u moja usta. Volim zvuk žene koja svršava i bila sam spremna da sam svršim bez ikakve stimulacije. Čoveče, bila sam potpuno mokra! Počela je tako što je stisnula čaršave, a zatim je pomerila ruke do moje glave i gurnula bokove prema meni. Sisala sam je a ona je trljala svoju picu u moje lice, i bilo je super.

Nasmejala se i rekla da se oseća tako dobro. Zatim me je okrenula i legla na mene. Nežno je počela da ljubi moju ribicu ali ubrzo je postala ggrublja i zabila jezik duboko u mene. Pomerila sam kukove i uhvatila je za kosu… započele smo ritmički ples. Vrhunski mi je jebala prstima jezikom i usnama. Osećala sam se kao jebena životinja, režala sam i stenjala, moja pica je bila gladna i tražila je njen jezik i prste.

Nisam više mogla da izdržim, vrisak je izbio iz mene dok sam svršavala na lice svoje rođene seke. Moju prelepu sestru je moj orgazam toliko uznemirio da je i ona počela da svršava dok je nabijala prste u svoji pičku.

Posle svega ona je legla pored mene. Obe teško dišemo, dajući jedna drugoj lagane poljupce.

„Volim te seko.“

„Volim i ja tebe seko.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)