sestra sestri sisa klitoris

Ceca je lagano raširila noge i gledala kako zlatni mlaz pada u činiju ispod nje. Njena ruka se spustila i prsti su joj se poigrali kratkim stidnim dlačicama. Oduvek je bila fascinirana svojom vaginom. Njen prst je otišao do male kapuljače koja joj je prekrivala klitoris i lagano je pritisnula i povukla otkrivajući tu divnu malu slatkicu koja je poslala trzaje radosti po njenom telu. Drugom rukom ga je lagano dodirnula i nasmešila se. Završila je sa piškenjem, očistila se, ali je ostala na WC šolji, raširenih nogu, uživajući u senzacijama.

Zamišljala je da je Jelena bila tu u tom trenutku. Zatvorila je oči i prstima zaplesala među naborima svoje pice dok je razmišljala o svojoj sestri. Jelena ju je sjajno naučila a ceca je bila vredna učenica. Jelena je bila njena sestra od strica i bila je samo godinu dana starija od Cece, ali mnogo mudrija. Ona je prošlog leta došla u dvonedeljnu posetu da proslave Cecin osamnaesti rođendan.

**

Jelena je delila sobu sa sestrom, ali delila je i mnogo više od toga. Tako bezbrižna i puna života, Jelena je unosila entuzijazam u sve što je radila. Te prve noći Jelena je skinula odeću pre nego što je ušla u kupatilo da umije lice i opere zube. Ceca je začuđeno gledala kako se njena nesputana seka savija i prska vodom po licu. Završila je u kupatilu i uskočila u krevet bez i ičega na sebi.

Ceca je uspela da se pribere dovoljno dugo da se presvuče u pidžamu i popne se u krevet pored Jelene. „Navikla sam da spavam gola. Ne mogu drugačije.“ reče Jelena dok se Ceca penjala u bračni krevet. „Toliko se pomeram i okrećem da mi odeća svakako završi na podu. Osim toga, izuzetno je seksi biti go u krevetu.“

Osetila je napetost kod sestre, koja je nervozno pogledala Jelenine grudi, a zatim se vratila na njeno lice. „Da li ti je neprijatno seko?“ upitala je skromno, znajući tačno šta radi.

„Ne“, odgovorila je Ceca, prebrzo da bi bilo uverljivo. „Koliko dugo spavaš gola?“

„Ufff Bože, verovatno još od kada sam ušla u pubertet. Zar to nisi nikada uradila?“

„Ne. Nikada“, odgovorila je Ceca.

„Pa, trebalo bi bar da probaš“ nasmejala se Jelena.

Pročitajte i ...  Uz Vino najbolje ide Mamina Pička

„Šššš… Želiš li da te nas čuju?“ stavila je prst na usne i iskoristila priliku da ponovo pogleda Jelenine grudi. Bile su savršene i razvijenije i veće od njenih. Pre nego što je uspela da odreaguje, Jelena ju je gurnula na leđa i popela se na nju, uhvativši je za zglobove i prikovavši je za krevet. Ceca je glumila da se bori da skine Jelenu sa sebe, ali dok se povijala i migoljila, gledala je u Jelenino telo – meke linije su definisale njene grudi i ravan stomak. zagrljene sestre

Spustila je telo prema Ceci, postavljajući desnu dojku tik iznad Cecinih usta. U tom trenutku, Ceca ne bi volela ništa više nego da poljubi Jelenine grudi, ali je glumila otpor, okrećući glavu s jedne na drugu stranu dok je Jelena pokušavala da iskoristi svoju prednost. Ceca je potajno poželela da u tom trenutku bude gola. Čudno peckanje se javljalo između njenih nogu i uživala je u osećaju Jeleninog dupeta na stomaku.

Kikotale su se kada je na vrata neko zakucao. Odmah su se ukočile, Cecin tata je zaigrano povikao kroz vrata: „Hej vas dve. Hoćete da probudite mamu?“

Jelena se nacerila Ceci pa su obe odgovorile: „Izvini.“

Čule su kako se njegovi koraci udaljavaju od vrata i Jelena se srušila na Cecu dok su dve devojke nastavile da se kikoću. „Uh! To me je zagrejalo i znojilo“, rekla je Jelena. „I mene“, odgovorila je Ceca, dok je mahala vrhom pidžame da se ohladi. „To moraš skinuti seko“, rekla je Jelena i počela da joj skida gornji deo. Ceca nije pružala otpor i u trenutku je gornji deo pidžame bio odbačen.

„Zar nije bolje?“

Ceca je pocrvenela i odgovorila: „Da, jeste.“

Hladan vazduh je prijao na njenoj mekanoj koži. Njene grudi su bile manje ali takođe prelepe. Jelena je nastavila tako što je zgrabila Cecinu zadnjicu: „Hajde da se rešimo i ovoga.“ Ceca nije pružila otpor dok joj je sestra skidala donji deo pidžame i gaćice.

Starija sestra primetila je mokro mesto na gaćicama. „Šta je ovo?“ upitala je Jelena dok je pokazivala vlažnu tačku na gaćicama.

„Ja… ja… ne znam“, odgovorila je Ceca, iznenada se postidivši. Na njen šok i iznenađenje, Jelena je podigla gaćice do lica i omirisala mokro mesto. „Mmmmm, prelepo miriše“, rekla je Jelena dok je prilazila ustima na mokro mesto i malo lizala. „Ima još bolji ukus.“ Pomerila je gaćice do Cecinog lica i pritisnula ih. Ceca nije imala izbora osim da udahne svoj miris dok je Jelena pritiskala gaćice u njen nos i usta. sestra sisa sestrinu sisu

Pročitajte i ...  Leto sa sestričinom

Jelena je bacila gaćice u stranu i legla pored Cece. Pomerila je ruku na Cecinu dojku i počela da crta krug oko bradavice. Ceca je duboko udahnula na njen dodir i stiskala noge. Osećala se kao da struja ide od njenih grudi do međunožja. „Sviđa li ti se to?“ upitala je Jelena. „Imaš tako lepe grudi.“

„Daaaa“, uspela je da kaže Ceca. Zvuk njenog glasa bio je hrapav dok je njeno telo reagovalo na Jelenin dodir. „Ovo će ti se dopasti još više.“ Jelena je zamenila prst ustima i počela da sisa Cecinu bradavicu koja je bila tvrda kao kamen. Dok je sisala, njena slobodna ruka je počela da se spušta u sporim krugovima sve dok se nije zaustavila na Cecinoj pički. Ceca je nehotice otvorila noge dajući Jeleni potpuni pristup.

Jelena je mazila sestrinu pičkicu i nastavila da sisa njenu bradavicu. Ceca je zastenjala od zadovoljstva i počela da pomera kukove o sestrinu ruku. Ovo je bilo ono što je Jelena čekala. Ceca je posmatrala kako se Jelenine grudi dižu i spuštaju uz ritam njenog disanja. Njene bradavice su takođe bile tvrde. Fascinirana, Ceca je posmatrala kako Jelena masturbira pred njom.

Jelena je podigla svoje vlažne prste ka sopstvenim ustima i zavodljivo oblizala sokove sa svakog prsta pre nego što se vratila sebi. Ceca je pažljivo posmatrala kako njeno disanje postaje sve brže. „Mmmm pica mi je preukusna… šteta bi bilo da ne probaš seko…“ Ohrabrena Jeleninim komentarom, Ceca se nagnula i spustila usta preko mokre sestrine pičke! Dok ju je lizala nesvesno je prst nabila u njenu picu. Jelena je uzdahnula. Ceca, misleći da ju je povredila, brzo se povukla.

„Ne“, stenjala je Jelena. „Nemoj stati. Tako je jebno dobro!“

Ceca je vratila ruku i počela prstima da istražuje njenu pičku dok je sisala klitoris. Jelena je podigla kukove kao odgovor na Cecin dodir. Mlađa sestra nije imala iskustva, nije znala šta tačno radi, ali je instint preuzeo i ona je savršeno oralno zadovoljavala sestru i gutala njene ukusne sokove. Nije trebalo mnogo vremena da prođe a da Jelena žestoko svrši sestri u usta. sestra sestri sisa klitoris

Pročitajte i ...  Poljubac u Nosić

Nesigurna šta se upravo dogodilo, Ceca je prestala da liže i podigla se. „To je bilo divno. Dozvoli mi da uzvratim uslugu.“ Jelena se namestila između Cecinih nogu i počela da masira njene spoljne nabrekle usmine. Ceca je prigušila jauke svojom rukom. Zatvorila je oči i opustila se koliko je mogla.

Kada je spustila pogled i videla Jelenu kako spušta lice između njenih nogu izgubila je dah na trenutak. Jelena je počela da koristi jezik da odvoji nabore Cecine pice u potrazi za klitorisom. Ceca je brzo pokrila lice jastukom da priguši jauke dok je njena starija sestra stručno lizala njenu vaginu. Osećaj je bio kao ništa što je ranije osetila. Talasi zadovoljstva su prolazili kroz njeno telo. Postajalo je sve bolje i bolje.

Trenutak kasnije, Cecin orgazam preplavio je njeno telo! Jelena se nasmešila i rekla: „Vau, mislim da si imala tri orgazma seko. Po tvom izrazu lica izgleda da si uživala.“

„O da! O da!“ Ceca je vikala. „Nikad ranije nisam doživela tako nešto.“

Jelena se nasmešila i privila uz Cecu. Poljubila je u obraz i rekla: „Laku noć seko moja blesava. Lepo spavaj.“

**

Ceca se nasmešila u sebi…. Sedeći na wc šolji masturbirala je u znak sećanja na svoje prvo seksualno iskustvo. Dovela je sebe do vrhunca, dok je razmišljala o toj prvoj noći. Telo joj je drhtalo od zadovoljstva dok je oblizivala prste. Dve nedelje su prošle prebrzo i Jelena je otišla kući, ali je naučila Cecu mnogim stvarima tokom tog kratkog boravka.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)