mama mu jaše kurac

Veče je došlo nekako prerano taj dan. Sunce kao da je reklo- dosta mi je za danas, odo ja ranije a vi se snađite u mraku. Tako da kad smo seli za večeru moj sin i ja, napolju su zvezde počinjale da preplavljuju tamno nebo.

Danica: „I, kada ću da je upoznam?“

Sin: „Koga kevo?“

Danica: „Ne pravi se pametan. Tvoju devojku. Već mesecima se viđate a ja joj ni ime ne znam. Sinoć si došao kasno od nje tako da te nisam ni čula jer sam uveliko spavala.“

Sin: „Kad smo kod toga, i večeras ću biti kod nje do kasno, ne čekaj me. A što se tiče nje, da, ona je specifična, stidljiva je… ne brini, kad bude trenutak, upoznaćete se.“

Danica: „Pa bar mi ime reci sine. A to da je stidljiva… ne znam baš. Sa obzirom da si do 2-3 ujutru kod nje skoro svako veče… mislim, nemoj me pogrešno shvatiti ali… teško da igrate karte u to doba.“ – blago sam se osmehnula i nastavila da sečem sočni odrezak.

Sin: „Ako misliš na ONE stvari, varaš se. Nevina je i nije spremna.“ – unela sam parče mesa u usta i pogledala ga zbunjenim pogledom.

Danica: „Nevina? Aha…. zato ti u kupatilu… zanimljivo. Nevina a ima 19 godina.. kolko sam ja uspela shvatiti, danas se klinke već sa 15… ma nebitno. Al slatko mi je to sine. Volite se, družite, i zamišljate jedno drugo dok sami… Jel razmenite poruke ili?“ – znala sam da prelazim granicu sa ovim pitanjima ali u nedostatku seksa lepo je bilo makar pričati o njemu.

Sin: „Gaćice.“ – hladnokrvno je izgovorio ne dižući pogled sa tanjira pred sobom.

Danica: „Gaćice? Šta gaćice?“

Sin: „Ona mi da svoje gaćice. Tako da kad sam sam… okej, ovo postaje preeeviše uvrnut razgovor za porodičnu večeru…“ – pogledali smo se i oboje prasnuli u smeh.

*

Razlog zbog kojeg je moja jutarnja rutina ispijanja kafe bila na brzinu narednog dana jeste to što se desilo nešto interesantno vezano za moj slučaj. Imali smo novu krađu i to u naselju udaljenog svega par kilometara od moje kuće. I ne samo to, „žrtva“ je bila moja dugogodišnja poznanica Tea.

Gospodinu profajleru sam odbila dva poziva to jutro. Ako će on mene da odbije za jebačinu, vala ću i ja njemu odbiti poziv. Ušla sam u svoj auto i uputila se ka Tei.

Tea: „Jao Dano nisam te videla sto godina. Vidi je kako se stesala. Jesi ti ponovo zaljubljena ili?“ – prišla mi je i poljubila me u obraz.

Danica: „Nadaj se.. ako sam od nečega smršala to će biti stres i nervoza, nikako ljubav. Nije bilo sjajno na poslu proteklih meseci. Elem, poslali su me u vezi krađe. Šta se desilo?“ – uzela sam olovku i notes i zapisivala Teine reči.

Tea: „K’o što sam rekla tvojim kolegama, nešto me je probudilo sinoć. Ne toliko kasno, negde oko 1 ujutru. Muž mi vozi kamion tako da on nije u zemlji, ćerka mi je u studentskom domu tako da nije mogao biti niko od njih…“

Danica: „Mhm.. dobro… i šta se desilo kad si se probudila?“

Tea: „Ništa, sišla sam u prizemlje, popalila sva svetla.. čulo se neko komešanje ali nikoga nisam videla. Promuvala sam se još malo i tada sam našla 1500 dinara na vrhu korpe za veš. Znaš kako je, i ja čitam novine i odmah mi je bilo jasno šta je u pitanju. Sad ću ja dobiti svojih pet minuta slave.“ – nasmejala se i nastavila. – „…već vidim naslove – Tea, 38-nja mama, najnovija žrtva poštenog kradljivca gaćica.“

Danica: „Ma i meni novine idu na… khm, jel je još nešto ukradeno? Nakit, možda neka druga odeća, obuća…?“

ukradene crvene gaćiceTea: „Ne. Sve sam proverila, ništa ne fali, samo moje svilene crvene gaćice sa mašnicom na vrhu.“

Danica: „Da… to je naš momak. Slušaj, na novčanici neće naći ništa naravno, ali pošto je dokazni materijal moramo je zadržati a ti ćeš dobiti novu novčanicu jer… tehnički, to je ostavljeno tebi. Ništa, zaključaj se, hvala na razgovoru, bićemo u kontaktu.“ – pozdravile smo se i uputila sam se ka kolima.

Pročitajte i ...  Mama se Potpuno Promenila 3. Deo

Tea. „E da, pozdravi mi onog tvog sina. Kako je porastao momak, sećam se kad je bio mali bucko tu u naselju trčao za loptom.“

Danica: „Hoću Tea, hoću… Srela si ga negde u gradu ili…?“

Tea: „Ma sinoć baš. Nije ti rekao?“

Danica: „Sinoć? Ne, došao je kasno a spavao je jutros kad sam krenula ka tebi…“

Tea: „Pa da, kad sam pronašla novčanicu izašla sam na ulicu, čisto jeli da provirim, i baš on je prolazio na bicikli. Jedva ga prepoznah onako u mraku sav je bio u crnom. Divno dete… kaže ide od cure tu u blizini. A baš mi je porastao. Mnogo mi ga pozdravi.“

Sela sam u kola… srce je počelo snažnije da mi lupa… Tresla sam se… Razne stvari su mi se motale po glavi… Ali znate kako je, vruće glave se ništa ne rešava, tako da sam se smirila koliko je to bilo moguće i pozvala Gorana profajlera.

Goran: „Zašto ne odgovarate na moje pozive? Čujem da sami ispitujete žrtve! To nije u redu! Partneri sarađuju zajedno gospođice inspektorka.“ – iako vidno ljut, i dalje se osetila doza odmerenosti u njegovom glasu.

Danica: „Da, izvini… Iskupiću se kafom obećavam, ali sada mi treba pomoć. Reci mi sve o profilu počinitelja.“

Goran: „I kafa i piće i večera! Dogovor?“

Danica: „Dogovor!“

Goran: „Okej… dakle, po mom radu do sada, naš momak je dakle momak – muškarac, ne stariji od 20 godina, porodičan, sigurno dobar učenik, inteligentan, ne ostavlja tragove i obija bez znakova provale, veoma obdarenog jeli.. donjeg organa, pošten do mere da ga savest grize ako nešto učini loše, verovatno nema redovne seksualne odnose… jedino što ne znam pouzdano jeste da li čuva gaćice kao trofeje. Po mom mišljenju – ne…“

Prebledela sam! Sve se poklapalo! U roku od odmah otišla sam u stanicu policije, uzela svu opremu koja mi je trebala i odvezla se kući. Sin je bio na predavanjima i to je bio savršen trenutak da uradim ono što sam morala! Ruke su mi drhtale dok sam postavljala kameru i bubice u njegovu sobu i u kupatilo. Znala sam da mu remetim privatnost, ali morala sam da ga eliminišem kao osumnjičenog… jer budimo iskreni – dokazi su jasno upućivali ka njemu.

Parkirala sam se u uličicu blizu moje kuće, upalila tablet i povezala se na kamere… sve što sam mogla jeste da čekam… i da molim Boga da moj sin nije „Pošteni kradljivac gaćica.“

Ubrzo… kao što sam i očekivala, sin je bajsom došao kući. Znojila sam se kao prase tako da sam skinula sako, otkopčala košulju, a pogled nisam skidala sa ekrana. 15ak minuta je bio van vidokruga kamere… a tada…. šok!

U kadar mi je ušla ona njegova masivna tvrda kurčina! Glavić je bio crveno plav, nabrekao, delovao je kao da će da eksplodira! Prošaran venama i krupnim testisima obraslim sitnim dlačica… bio je to jedan od najlepših i najčvršćih kurčeva koje sam imala priliku da vidim što uživo što na pornićima.

Refleksno su mi se noge širile dok sam sedela u kolima i gledala sina kako počinje neeežno i veoma sporo da prelazi gaćicama preko kite, kao da ga mazi. Odmah sam prepoznala tkaninu… Teine gaćice ukradene sinoć… više nije bilo sumnje… mamica se trlja u kolima

Od svih pomešanih osećanja… od tuge, brige, besa, stida, radoznalosti, znatiženje… prevladao je osećaj intenzivne napaljenosti od koje mi je nedojebana pizda počela vlažiti i širiti svoje mirise unutar automobila. Sin je delovao kao umetnik… Odnosio se prema tim gaćicama kao prema ljubavnici… mazio ih je rukama, obrazima… a potom i jezikom… ne ispuštajući tvrdi kurac iz ruke.

Nesvesno sam počela da pratim njegove pokrete… potpuno raskrečena, ne znam da li sam milovala svoje gaćice ili sam stimulisala pičkicu ispod njih… kako god, osećaj mi je veoma prijao… Zamišljala sam i pitala se kako se njegov kurac oseća u šaci… kako miriše, koliko je topao, tvrd… koliko duboko i snažno bi mogao da uđe u mene… da li bi me doveo do vrhunca…

Pročitajte i ...  Goca i sin

Prst mi je uvlačio gaćice u picu sve dublje… možda su moje gaćice bile jeftinije i manje lepe od onih u sinovim rukama, ali jedno je sigurno – bile su natopljenije, mokrije, mirisnije!

Tada sam se zaustavila! U glavi misao – Ja sam na zadatku! I moram da ga obavim… da stavim tačku!

Zakopčala sam košulju, izašla iz kola i uputila se ka kući. Ušla sam polako, tiho, nečujno… došla do vrata njegove sobe… bila su odškrinuta. Bio mi je okrenut leđima i jasno sam videla njegovu guzu koja se stezala dok je tucao svoju šaku ljubeći pritom i ližuću crvene gaćice…

Klecala su mi kolena… drhtala sam… ali sam znala da moram da preuzmem stvar u svoje ruke. Koračala sam lagano ka njemu, neoprezno, kao opijena. Stala sam uz njegova leđa, naslonila usne na njegovo uho i miirno prošaputala – „šššššš…“

Zastao je. Gaćice i dalje na licu, ruka i dalje oko kurca… ali pokreta bez.

Danica: „Pssst… u redu je sine…“ -poljubila sam ga u ušnu resicu i levu ruku od pozadi provukla i naslonila na njegove grudi.

Nije floskula, srce mu je zaista tuklo sto na sat. Disao je duboko, ubrzano, zbunjeno…

Danica: „Ne brini… u sigurnim si rukama… mama će sve da reši… opusti se…“ – drugom rukom sa ga prvo nežno pomazila po guzi, a zatim je prenela na njegov tvrdi, prepaljeni ud.

Sklonio je svoju ruku sa njega omogućivši mi da ga celog obgrlim. Da, bio je tvrd ko kamen i vreo kao užareno gvožđe… goreo je.

Sin: „Mhhh…“ – ispustio je mekan uzdah zadovoljstva.

Danica: „Od danas… te gaćice ti više ne trebaju… baci ih…!“ – nisam mogla da mu vidim lice ali sam sigurna da je bio uplašen… shvatio je da je bio uhvaćen na delu… i poslušao me je… crvene gaćice su završile na podu. – „..a sada… polako skini… moje gaćice.“ – iako tihe, moje reči su bile oštre i zvučale su kao stroga naredba.

Ljubila sam i lizala mu vrat, polako mu počela drkati kurac, a on je drhtavim rukama krenuo ka mojoj suknji. Iako sam stajala iza njega, veoma lako je uspeo da mi zavuče ruku pod suknju i zgrabi vrh mojih uveliko mokrih gaćica. Svukao ih je i ubrzo su se našle na njegovim usnama.

Dok ih je mirisao ja sam se udaljila korak unazad i svukla ostatak odeće sa sebe. Predeo iznad grudi mi je bio potpuno crven kao i uvek kada sam napaljena i spremna za jebačinu… Okrenula sam ga i napokon smo gledali jedno u drugo.

Sin: „Mama.. ja..“

Danica: „Psssstt… ne brini, imaš sreću da je ovo… da si TI moj slučaj… jasno ti je da sve mogu da rešim ali samo ako obećaš da više nikada nećeš ukrasti ni jedne gaćice…“ – prišla sam mu i poljubila ga u usne dok su moje gaćice bile na njegovom licu…“ – „..osim mojih!“

Nasmejao se i potvrdno je klimnuo glavnom… nije mogao da priča..

Danica. „A sada ih liži i ljubi i mazi ih sine… dok me jebeš u usta!“ – kleknula sam pred njim, gledala ga u oči i počela da uvlačim njegov nabrekli glavić u svoja usta.

mama su sisa kuracBio je mokar, sluzav… i uz pomoć moje pljuvačke, uspela sam dve trećine sinove kurčine da strpam u usta. Bio je zaista vreo! U grlu, kružila sam jezikom oko njegove pečurke i gledala ga dok je on mirisao sokove moje pice sa gaćica.

Danica: „Uhhh… šta čekaš sine… jebi me!“

Do tada pomalo uplašen, moj sin me je ipak zgrabio za kosu i počeo da me tuca u usta. Prvo sporije i pliće, a potom sve jače i dublje! Trljala sam picu boreći se da me ne uguši svojom kitom ali ga je on povremeno vadio iz usta kako bi mi omogućio da dišem.

Pročitajte i ...  Oprosti Sine

Sin: „Uhhhh… uh, uh… mama.. kako ga dobro … pušiš…“ – razvaljivao mi je usta i bez upozorenja je počeo da zasipa moje grlo svojom vrelom spermom.

Iako iznenada, pribrala sam se, zatvorila oči i svaki mlaz gutala sa lakoćom, kao da pijem najukusniji šejk na svetu. Zavrtelo mu se, tako da je seo na pod dok sam mu ja oblizivala i čistila kurac.

Danica. „Mmmm… tako sine, lezi na leđa…“ – podigla sam se, opkoračila ga i praktično sela svojom pičkom na njegovo lice… iznenadila sam i ja njega kao on mene, ali se ni on nije dao prevariti.

Uhvatila sam mu lice obema rukama i počela da trljam svoju vlažnu pizdu ne samo po njegovim usnama, nego po bukvalno ceolim licu, po obrazima, nosu, čelu…

Danica: „Liži me sine.. liži mi pičku pre nego se zabiješ u nju… hajde… uhhh… tako…!“ – jecala sam i prosipala prljavštinu reči dok me je haotično lizao i ljubio gde je stigao.

Ekspresno sam se izokrenula i tada smo bili u sočnoj znojavoj pozi 69. Želela sam da mu što pre svojim rukama i ustima podignem kitu, ali nije bilo potrebe jer čim sam ga uhvatila on je već bio tvrd i uspravan. Ni sama nisam bila svesna koliko mi je zapravo falio kurac, a kamoli tvrd i mlad koji nije zahtevao ni pet minuta oporavka nakon orgazma.

Tada se moje životinjsko pretvorilo u majčinsko. Prestala sam da mu drkam i sisam kurac, okrenula se i tada sam se našla na svom sinu, moje grudi na njegovima, moje oči na njegovima… moje usne na njegovima. Poljupci su bili iskreni, strastveni, duboki… puni uzdaha, puno jezika, puno ljubavi…

Danica: „Pogledaj me u oči sine… obećaj mi… sa ovim krađama je gotovo…“ – govorila sam i polako nameštala vrh njegovog kurca na ulaz moje pice.

Sin: „Mmm… da mama… obećavam… nikada više… prestajem!“- namsejala sam se i tada dozvolila njegovom kurcu da uđe u mene do kraja.

Danica: „Uhhh… kako si jebeno…“ – počela sam nežno da se izdižem i spuštam… zvanično sam tucala svog sina. – „…zapamti, ako prekršiš… više nikada nećeš ući u svoju mamu… i obećavam ti… lično ću da te uhapsim i zatvorim… jel jasno!?“ mama mu jaše kurac

Sin: „Jasno jasno jasno…!“ – ogovarao je u ritmu mog nabijanja na njega.

Podigla sam se, držala ruke na njegovim grudima i počela žestoko da se nabijam. Nije znao gde će, bio je kao u klopci. Mesio je moje sise, ljubio mi prste, lizao ruke… jecao je kao klinac dok sam ga nemilosrdno jahala bez štednje…

Danica: „Sad… sad sine.. napuni me..“ – spustila sam se počela da ga ljubim, i kao savršeni višegodišnji ljubavnici – svršili smo u isto vreme!

*

Jutro posle.

Sin je na doručak došao nasmejan… svideo mu se moj poklon jer pre nego je otišao na tuširanje tog jutra, ostavila sam mu mokre gaćice koje sam celu noć natapala sokovima tokom vlažnih snova.

Sin: „Inače, spremna je da te upozna.“

Danica: „Hmm? Khm khm…“ – zagrcnula sam se. – „Ko to lepi moj?“

Sin: „Pa Ana. Tako se zove. Moja devojka.“ – bila sam zbunjena.

Danica: „Čekaj… ti imaš devojku? Zar to nisi izmislio da bi opravdao svoje noćne izlete?“

Sin: „Ne… bio bih kod nje do ponoći… ona nije htela da mi da da je… a ni gaćice mi nije davala… pa sam ih na povratku kući… krao…“ – postiđeno je spustio glavu.

Danica: „Hej, u redu je… to je iza nas sada… a Ani reci da jedva čekam da je upoznam. Ugovori sastanak, spremiću divnu večeru.“ – namignula sam mu i nastavila sa doručkom…

 

Kraj 2. Dela                                                                                                         MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)