sestra joj liže šupak

Oštar udar groma probudio je Danijelu iz čvrstog sna. Držala je oči zatvorene, ali joj je srce lupalo od iznenadne glasne buke. Kiša je gađala prozor kao kamenčićima a vetar je zavijao. Posle nekoliko minuta pokušala je da zaspi. Drugi put ju je probudilo nežno kuckanje na vrata njene spavaće sobe. Danijela je nevoljko napustila toplinu svog kreveta i otvorila vrata. Njena sestra Katarina je držala iznošenog plišanog medu i jastuk. Uz osmeh, Danijela je nečujno pozvala Katarinu da uđe.

Činilo se da je oluja uplašila obe devojke. Leđa uz leđa, zavukle su se pod tople pokrivače i pokušale da zaspu. Danijela i Katarina su mnogo puta delile krevet kada su bile mlađe. Ali od srednje škole kada je svaka dobila svoju spavaću sobu, toga je bilo sve manje. Sada, sa srednjom školom iza sebe, jedna 18 a druga 20 godina, bile su mnogo zrelije i manje detinjaste.

Danijeli je bilo teško da zaspi, ali su na kraju obe nekako zasoale. Negde tokom noći, Danijela se prevrnula i stavila ruku oko Katarininog struka, držeći je uz sebe dok je kiša nastavila da lije. Bez buđenja, Katarina je stavila ruku na sestrinu. Još jedan glasan udar groma i Katarina se okrenula ka sestri. Zagrlile su se. sestre lezbice se ljube

Dok je oluja napolju ludela, bljesak munje je na trenutak osvetlio spavaću sobu i još jedan udar groma odjeknuo je u noći. Obe devojke otvaraju oči zureći jedna u drugu. Njihova tela su bila čvrsto pritisnuta. Nisu bile ovako bliske godinama. Njihovih širom otvorenih očiju, Danijela je krenula napred sve dok nije samo okrznula usne o sestrine. Ili je možda Katarina primakla glavu. U tom trenutku straha od oluje koja je besnila – nije bilo važno.

Ali oluja napolju koja je probudila devojke nije bila ništa u poređenju sa olujom koja je počela da se razvija između njih dve te noći.

„Sve je smirilo Kaća. Možeš se vratiti u svoju sobu.“ reče Danijela šapatom nešto kasnije.

„Ali… Sviđa mi se ovde.“ rekla je Katarina, šapućući kao njena sestra.

„Zašto si me poljubila?“ upita Danijela i dalje tiho šapućući.

„Mislila sam da si ti mene poljubila.“

U tom trenutku devojke su se ponovo poljubile. Počelo je kao brz, prijateljski poljubac ali završio se mnogo strastvenije. Obe devojke su se smeškale i kikotale, navukle pokrivače preko glave i ponovo se poljubile.

**

Tokom naredna tri dana, slučajnom posmatraču, odnos između Danijele i Katarine nije izgledalo ništa neobičan. Čak ni njihovi roditelji nisu primetili suptilne promene, ili bar nisu ništa rekli. Nevino dodirivanje prstima dok su prale sudove. Pogledi i osmesi. Sedenje malo bliže dok gledaju televiziju. Šapat kada su mislile da niko ne gleda. Ali postojala je razlika. U devojkama je nešto raslo i cvetalo.

Pročitajte i ...  Božić sa Ćerkama Bliznakinjama 4. Deo

„Idem gore mama. Imam malu glavobolju.“ rekla je Danijela kad je ustala sa kauča.

„U redu dušo. Naspavaj se. Tata i ja izlazimo rano.“ rekla je mama.

„Mogla bih i ja ranije u krevet.“ Katarina je rekla: „Dobro bi mi došlo da se naspavam.“

Obe devojke su strpljivo čekale. Slušale. Njihovim roditeljima je trebalo više od sat vremena da ugase televizor i krenu u svoju spavaću sobu. Kada je Katarina čula da im se vrata zatvaraju, ustala je i obukla spavaćicu. Otvorila je svoja vrata što je tiše mogla i na prstima prešla preko hodnika do Danijeline sobe. Nije morala da kuca. Njena sestra je čekala.

„Misliš da smo čekali dovoljno dugo?“ upitala je mama šapatom svog muža.

„Zadirkuješ devojke kao što si zadirkivala svoju sestru kada si bila u njihovim godinama.“ Odgovorio je njen muž.

„Seka i ja se godinama nismo tako zezale.“

„Pa ako vas dve ikada budete želele da ponovo proživite svoju mladost, spreman sam da pomognem.“ rekao je smešeći se.

„Ti si jedan običan perverznjak, znaš li to?“ rekla je njegova supruga uz kikot.

**

Danijela je tiho zatvorila vrata svoje sobe i zaključala ih. Bila je gola. Devojke su se suočile jedna sa drugom. Danijela je potom polako skinula sestrinu spavaćicu. Povukla je Katarinu prema sebi dok se njihova tela nisu dodirnula. Obe devojke osetile su trnce, električnu senzaciju. Njihova zategnuta mlada tela drhtala su. Katarina je zurila u sestrine oči, sećajući se oluje. lizanje pičke svoje supruge

Lagano je razdvojila usne i nagnula glavu bliže. Nije sklopila oči sve dok njene usne nisu dodirnule Danijeline. Sa uzdahom, devojke su se nežno ljubile u polu mraku. Danijela je prva prekinula poljubac. Skoro nevoljno, odstupila je. „Imamo celu noć pred nama.“ Danijela je tiho rekla dok je hvatala sestru za ruku i vodila je do kreveta.

**

Dole, u spavaćoj sobi njihovih roditelja, tata je bio zauzet sisanjem pice svoje žene. Njene noge su bile raširene, a ispod njene guze bio je jastuk. Tiho je stenjala dok je muž jezikom zadirkivao njenu osetljivu kliću. Lizao je i sisao. Kada je prošaputala da se približava, gurnuo je prste u njenu vruću, mokru vaginu. Zastenjala je, ovoga puta glasnije, i počela da pomera kukove.

Eksplodirala je i poslala tople sokove u njegova usta. Tada se podigao i prešao na svoju ženu. Njegov penis lako je uklizao u njenu rupu. Počeo je žestoko da je tuca. Nije trebalo dugo dok nije preplavio njenu rupu sopstvenim tečnostima.

Pročitajte i ...  Lez incest prica

„Tvoja pica je i dalje zatgnuta kao što je bila pre nego što smo se venčali.“ reče na uho svojoj ženi.

„Ne foliraj se… Još uvek misliš na mene i moju seku, zar ne?“ rekla je smeškajući se.

„Vas dve, baš kao naše devojke gore na spratu. Izgleda da je to nasledno u našoj familiji.“ rekao je dok je puzao pored svoje žene.

**

Katarina se ispružila na krevetu. Njena duga tamno smeđa kosa pokrivala je jastuk. Danijela je gledala telo svoje sestre. Skoro njen duplikat. Male, čvrste grudi sa tamnim bradavicama i ravnim zategnutim stomakom. Danijela je počela da prolazi prstima kroz stidne dlake svoje sestre. Katarina je naglo uzdahnula i zatvorila oči, uživajući u sestrinom dodiru. Kada su Danijelini tragajući prsti okrznuli Katarinin klitoris, njeno celo telo se zatreslo. Na kratko, Katarina je širom otvorila oči dok je nalet prigušenog zadovoljstva proleteo ravno kroz nju.

Ponovo je zatvorila oči dok je njena sestra delikatno masirala njen kliotris. Katarina je osetila kako se Danijela pomera na krevetu, ali ti primamljivi prsti su nastavili da miluju njen klit. Kada su se Danijelina usta zatvorila na Katariniinoj bradavici, ona se ponovo trznula i dug dubok uzdah joj se oteo sa usana.

Katarina se nasmešila uživajući u osećaju sisanja i lizanja. Posle nekoliko minuta je nežno podigla glavu svoje sestre da bi uživala u još jednom poljupcu. Danijelin jezik koncentrisao se na jezik njene sestre, ali su njeni prsti nastavili da štipaju i miluju klitoris.

Danijela se spustila i ušla između sestrinih nogu. Dok je spuštala glavu, osetila je ukusan mošusni miris sekine pičke. Čak i pri slabom svetlu, videla je sitne, svetlucave kapljice vlage na dlačicama. Mogla je da vidi ružičaste, natečene usmine i izbočeni vrh klitorisa. Izgled i miris bili su preterano moćni i primamljivi. Prstima je odvojila usmine i pognula glavu. Prvi put u životu zatvorila je usta na najosetljivijem mestu druge žene. Usisala je sekin klitoris u usta i milovala ga jezikom. lizanje sekine pičke

Katarina je glasno zastenjala, stavljajući ruku na usta da priguši buku. Raširila je noge, dajući Danijeli više prostora. Zatvorila je oči i pustila misli da se kreću, uživajući u zadovoljstvu koje joj je pružala njena sestra. Peckanje, svrab duboko u njenom stomaku brzo je rastao. Talasi vrelog, intenzivnog zadovoljstva podigli su se da je progutaju. Katarinino celo telo je drhtalo dok je njen orgazam dostigao vrhunac i polako nestajao.

Pročitajte i ...  Uhvatila sam Brata dok Drka

Nekoliko minuta je mirno ležala. Njeno disanje se polako vraćalo u normalu. „To je bilo neverovatno. Toliko te volim.“ prošaputala je Katarina. Jak udar groma ih je obe iznenada uplašio. „Ne opet.“ Devojke su rekle gotovo istovremeno. „Pa, prošli put je bilo zanimljivo.“ rekla je Danijela smeškajući se.

„Da, nevaljalo.“ odgovorila je Katarina.

Odjednom je Katarina stala. Pogledala je u sekine oči i naslonila se na kolena. Počela je da gura sestrine noge gore-nazad. Danijela je pomogla tako što je uhvatila svoje članke i lagano podigla kukove. Katarina je spustila pogled na prelepu sestrinu pičkicu. Tada je spustila glavu i uživala u privlačnom mirisu. Spustila je glavu niže i probala ukusnu pičku svoje sestre. Danijela je zabacila glavu i uzdahnula, osetivši kako Katarinin jezik počinje da istražuje. Za samo nekoliko trenutaka, tiho je stenjala dok ju je Katarina probadala jezikom.

Lizala je od šupka do klitorisa i nazad. Pritisnula je jezik između nabreklih usmina i sisala prvo jednu pa drugu. Pronašla je Danijelin klitoris i izvukla ga iz prekrivača, masirala ga jezikom i ugrizla zubima. Danijela je uzdahnula, ne od bola, već kao odgovor na električni udar koji je prošao kroz njeno telo.

Dok nastavila da sisa i liže, počela je da istražuje nabijajući prst u njenu mokru picu. Danijela nije mogla da miruje. Iznova i iznova pomerala je svoje telo u stranu. Svaki put kada bi sestrin prst zaronio unutra, ona je zavrnula zadnjicu. Znala je da ne može da zadrži svoj orgazam koji se približava, i nije pokušala. Sada širom otvorenih očiju, zadihana, posegnula je i dodirnula svoje male grudi i uštinula bradavice. sestra joj liže šupak

U uglu oka joj se stvorila suza dok joj je orgazam oprao telo u izuzetnom zadovoljstvu. Katarina se podigla i sela, gledajući Danijelu kako se uvija i okreć. Posle nekoliko trenutaka, Danijela je još mirno ležala. Otvorila je oči i pogledala svoju sestru. Pokazala je Katarini da se približi, a dok se oluja nastavljala napolju, dve sestre su se smestile zajedno, grleći se i nežno ljubeći.

Kiša je padala, gromovi su pucali a dve sestre se ni jednog udara groma više nisu plašile. Bile su u sigurnim rukama, bile su nasmejane, zaljubljene i srećne.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)