tetka mu je sela pičkom na lice

Gordana je bila mlađa sestra moje majke, plavooka plavuša sa figurom direktno iz porno filma. Bila je visoka, dugonoga riba. Njena duga plava kosa i zadivljujući izgled bili su sve što je jedan napaljeni osamnaestogodišnjak poput mene mogao poželeti. Proveo sam leto u njenoj kući pre nego što bih krenuo na studije od tog oktobra. I tamo moja priča počinje.

***

Gordana je vreo letnji dan želela da započne na svom bazenu neposredno nakon što je njen muž, a moj teča Milisav, otišao na posao u grad. Milisav je imao visoku poziciju u biznisu, ne preterujem ako kažem da je bio buržuj, što je značilo da moja tetka nije morala da radi. Bila je jedna vedra dama sa mnogo slobodnog vremena tokom kojeg je volela da se izležava oko bazena ceo dan.

Bio sam zadovoljan tim njenim ponašanjem. Vidite, ja sam shvatio da ako ustanem rano mogu da pogledam kroz prozor svoje spavaće sobe i uživam u prizoru. Pogled se sastojao od tetka Gordane u malom bikiniju.

Doduše, taj danas je bilo malo drugačije pošto su se Gordana i Milisav svađali. Krišom sam povukao roletne da vidim šta se dešava. Nosila je mali žuti bikini koji je naglašavao njene obline. Voleo sam taj bikini. Milisav je bio samo nekoliko koraka dalje u oštrom poslovnom odelu.

„Uvek si preumoran Mile!! …imam svoje potrebe znaš!! Žena treba da se oseća željenom… treba mi…“ – okrenula se oko sebe i tiho nastavila, ali sam veoma lako razaznao sa usana njene reči – “… treba mi seks Milisave!! Ako mi ne daš, potražiću negde drugde pa će ti đavo bude kriv!“

Milisav nikada nije bio za konfrontaciju. Okrenuo se i nestao kroz kapiju koja je okruživala imanje. Čuo sam kako se njegov auto pali i nestaje. Skrenuo sam pažnju na Gordanu. Zaronila je u bazen i ljutito plivala, očigledno pokušavajući da sagori frustraciju.

Šteta, pomislio sam u sebi. Savršeno dobar komad vrhunske pičke koja nije zadovoljena. Elem, planirao sam da pokušam da vidim što više Gordaninih oblina. Ova mala epizoda je konačno gurnula moj libido preko ivice. Znao sam da je Gordana uvek pravila dvadeset krugova, a zatim se vratila u svoju spavaću sobu da se presvuče.

Na moju sreću, kuća je bila velika, pa mi je omogućila da stignem tamo a da me tetka ne vidi. Nisam imao problema da pronađem dobro skrovište. Velike zavese koje su prekrivale jedan prozor su još uvek bile navučene i pružale su mi dobar pogled na celu sobu. Brzo sam se smestio i čekao. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Gordana stigla. Ispustila je veliki uzdah.

Pročitajte i ...  Tetka poznaje miris Sperme

Izvadila je čist peškir i krenula pod tuš. Sačekao sam dok nisam čuo prskanje vode i tiho se dogurao do vrata. Brzo sam pogledao u kupatilo. Gordana mi je bila okrenuta leđima. Šampon se spuštao niz njeno gipko telo dok su mlazovi vode udarali u njenu plavu kosu. Da li je to bila moja mašta ili je moja tetka provodila previše vremena sapunajući i trljajući svoju pičku? tetka se kupa i trlja pičku

Bio sam u iskušenju da joj se pridružim, ali uspevao sam nekako da obuzdam hormone. Gordana je posegnula da isključi protok vode, a ja sam se brzo povukao u svoje skrovište. Gordana se vratila u spavaću sobu. Bila je potpuno gola. Moja tetka je smestila svoje savršeno dupe na ivicu kreveta. Moja ruka je otišla do mog penisa kada sam je video kako je počela da se osuši peškirom. Bio sam tvrd kao čelik pri pogledu na vrelu plavušu kako polako trlja svoju mokru pičku.

Bila je uredno obrijana kako bi mogla da nosi te male bikinije. A onda je usledio šok, jer kad je sklonila peškir izvadila je mali vibrator. Jednostavno nije moglo bolje!! Hteo sam da vidim tetku kako koristi seks igračku!! Ali ne… samo je još jednom uzdahnula i vratila ga u fioku. Onda je, na moju užasnutost, došla do mog skrovišta i povukla zavese.

Uhvaćen!! Želeo sam u zemlju da propadnem! Stajao sam tamo gledajući tetku u oči. Izgledala je zapanjeno dok joj se vilica spuštala prema zemlji. Brzo preuzimajući inicijativu krenuo sam napred i uzeo je u naručje. Moja usta su se zgnječila o njena. Nadao sam se da će njeni nagomilani hormoni preuzeti vlast i da će prihvatiti moje seksualne usluge.

Al sam se opasno zajebao. Odgurnula me je i zgrabila peškir da pokrije svoje bogate čari. Bila je razrogačenih očiju i izgledala je kao da je videla duha, maltene je prebledela. „Nemanja!! Štako k…” Približila se vratima spavaće sobe. Jedini put za bekstvo od njenog napaljenog nećaka. Ipak, nisam bio spreman da izgubim svoju nagradu.

Ali nije pobegla. Spoznaja je svanula. Kao da je tek počela da shvata šta se dešava. Njen osamnaestogodišnji sestrić je bio lud za njenim telom, shvatila je to. Polako sam krenuo ka njoj. Plavuša se povlačila sve dok joj leđa nisu dodirnula vrata. Gordana je čvrsto stegla peškir ispred sebe radi zaštite. Nasmejao sam joj se i još jednom je poljubio. Gordana je izgledala nesigurno kako da reaguje.

Pročitajte i ...  Ćerka mi je dala najlepši Poklon

„Šta hoćeš?“ Upitala je direktno.

„Čuo sam tvoju raspravu sa tečom. Želim da ti dam ono što on neće.” Čvrsto sam uhvatio peškir i povukao nadole. Gordanin je stisak popustio i ponovo je bila gola preda mnom. Jednom rukom je instinktivno pokrivala sise, a drugom pičku. „Tetka, nemoj da se kriješ. Zaboravljaš da sam te upravo video golu… video sam da želiš vibrator da se osećaš napaljeno. Stavi ruke iza leđa i pokaži mi se. ”

„Molim te Nemanja… Ja sam tvoja tetka jebote.”

Kao odgovor, skinuo sam sve sa sebe. Sve što sam nosio. Moj penis iskočio je napred. Bio je potpuno uspravan i molio je za pažnju. „Čuo sam te kako moliš za tečin kurac… evo ga jedan tu ispred tebe.”

„Da, tečin, kurac mog muža a ne…“ Gordanine oči su sada povremeno sletale na moju alatku. I dalje je izgledala nesigurno.

Vreme je bilo da ja odlučim za nju. „Ruke iza leđa tetka. Želim da te vidim celu. ”

Gordana je stajala uz blagu drhtavicu skoro ceo minut, bez reči. Tada, čak i na moju nevericu, sklonila je ruke sa svojih intimnih delova. Ispružio sam ruku i nežno dodirnuo njenu sada otkrivenu dojku. Nije učinila nikakav pokret da se odupre dok sam joj pipkao bradavicu. Pronašavši svoj glas, ona je izrazila svoje strahove. „Neno, molim te, ja sam tvoja tetka. Šta ako tvoja majka sazna da sam ti dozvolila da me… šta ako Milisav sazna!”

Polako sam pomerio ruku na njeno savršeno dupe i privukao je bliže sebi. Moj penis ju je dodirnuo i njena reakcija je bila opijajuća – smestila je svoje usne na moje i poljubila me.

Njena ruka je pronašla moj alat i nežno prešla celom dužinom. „Nikome ne govorimo o ovome…“

Vratio sam se na krevet i pozvao Gordanu. „Ako ovo želiš koliko i ja, stavi svoje dupe na ovaj krevet!” Gordana se popela i ponovo bez naredbe nežno mi masirala jaja svojim delikatnim rukama.

„Sedi na moje lice tetka…“

„Šta…?“

„Molim te da mi sdneš na lice tetka. Želim da probam tu predivnu pičku.”tetka mu je sela pičkom na lice

Gordana je uzbuđeno dočekala ovu moju naredbu. Njene usmine su bile pune i vlažne. Polako sam prešao jezikom preko ulaza u njenu pičku. Potom sam uključio i prste i tucao je njima dok sam joj lizao klit. Potpuno se prepustila. Njeni sokovi su slobodno tekli preko mog lica. Jadna kučka je bila izgladnela za seksom.

Pročitajte i ...  Mamin i Tetkin Plan

Jahala je moje lice sve dok se nisam skoro ugušio. Uspeo sam da je prevrnem na leđa. Nisam morao da kažem ni reč, sama je voljno raširila te svoje duge noge. Odlučio sam da je zadirkujem. To je bio pravi podvig jer je svaka žila mog tela vrištala u meni da samo probijem pičku ispred sebe.

„Želiš da budeš jebana, zar ne tetka?” Još više sam joj razmaknuo noge i polako prešao prstima oko njenih usmina. „Odgovori mi Gordana… hoćeš li da budeš jebana?“

Gordana je ćutala, ali je klimnula glavom. Ubacio sam prst u njenu pičku i počeo da je širim. Razigrano sam joj zadirkivao klit, gurajući druge prste u pičku. Maknuo sam prst i polako prelazio jezikom po njemu, kušajući njene sokove. Uzeo sam kurac i ubacio centimetar u njen vlažni otvor. Gordana se malo napela, ali moja puna dužina lako je skliznula u njenu klizavu pičku. Moje telo je pokrivalo njeno, a te njene duge noge omotale su se oko mojih leđa, uvlačeći me u sebe.

„Bože kako si velik i dobar!!„ Zastenjala je dok sam polako povećavao tempo i činio njeno telo mojim. jebanje tetke u glatku pičku

Uzeo sam sisu u ruku i gnječio je. Usta su mi se uhvatila za njenu veliku, preplanulu kuglu i uživao sam u njenoj veličanstveno napunjenoj bradavici. Ljubio sam je strastveno i naši jezici su se upleli u tango incest požude.

Oslobodili smo se kad su se tetkina leđa savila jer je veličanstveni orgazam razbio njeno telo. Dahtala je kao pas, ili bolje reći kučka dok sam zabijao kurac u njenu natopljenu picu. Njeni nokti su me grebali po leđima, ostavljajući crvenee tragove od ramena do boka. Ovo je bio poslednji podsticaj mom svršavanju.

Bio sam na sedmom nebu dok su me talasi ekstaze u kombinaciji sa njenim uzdasima gurali preko ivice. Svršio sam u dugom, drhtavom vrhuncu, sipajući svoju spermu u svoju nedojebanu tetku, u njenu pičku punu dobrodošlice.

Pogledao sam duboko u njene duboke plave oči. „Drago mi je što si odlučila da mi se prepustiš. Nadam se da te nisam izneverio.”

Njen odgovor je bio iskren i sočan poljubac.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)