lepa baka u jednodelnom bikiniju

Moja baka je bila veoma privlačna dama. Kosu je farbala u plavu boju i obično je nosila karmin i ostalu šminku. Definitivno nije izgledala kao tipična žena od 60ak godina. Išla je redovno na vežbe i takođe je plivala.

Po porodičnoj tradiciji, par nedelja tokom leta provodio sam u njenoj kući da bih radio za džeparac i obavljao kućne poslove. Mislio sam da će te godine biti poslednji put, jer sam upisao veoma dobar fakultet. Bio sam rastrgan između toga da će mi baka nedostajati i radovanja životom u studentskom domu, zamišljajući o svim tim lepim koleginicama.

Stigao sam kod bake oko podneva. Otvorila je vrata i ponašala se kao da je iznenađena što me vidi. Možda je zaboravila da sam taj dan trebao doći. Dok je ona bila iznenađena, ja sam bio u šoku. Baka je nosila crni, jednodelni kupaći kostim. Njena plava kosa – naravno – bila je pomerena u stranu. Takođe je nosila svoj rubin crveni karmin.

„Oh Duško. Nisam te očekivala. Upravo sam krenula u bazen“, rekla je.

Borio sam se da zadržim prisebnost. „Da, bako, zar se ne sećaš da smo rekli danas u podne?“

„Pa zaboravljam polako. Dobrodošao, uđi“, odgovorila je. lepa baka u jednodelnom bikiniju

Odneo sam svoje torbe u hodnik i odložio ih. Zagrlili smo se. Nisam mogao da sakrijem svoju blagu erekciju i mora da je bila svesna šta mi se dešava, jer me je pogledala u lice i rekla „U redu je, Duško, to je normalno za dečake tvojih godina.“

I dalje sam osećao potrebu da se izvinim, ali reči nisu izlazile. Dok sam verbalno mrmljao i teturao se, ona se smejala i rekla: „Nema zbog čega da se osećaš loše.“ Izvinila se i uzela ogrtač iz svoje spavaće sobe na spratu.

Kada se vratila, seli smo na kauč u dnevnoj sobi i razgovarali tj ona je razgovarala a ja sam se crveneo. Nisam mogao da se koncentrišem na razgovor. Stalno sam bacao pogled na dekolte koji je virio iz njenog ogrtača. Bore na njenom vratu i na vrhu grudi samo su celu sceu činili gorim.

Pročitajte i ...  Moja Nedojebana Tetka Gordana

Taj prvi dan je protekao u mom raspremljivanju i blejanju po sobi. Posle večere poljubila me je i rekla laku noć. Uradila je ovo milion puta od kada sam bio dete. Ali ovaj put me je naježilo. Ponovo sam se uspravio. Iznenadilo me je što je izgledala normalno čak i laskavo, a ne odbojno što joj je sopstveni unuk tvrd u njenom prisustvu. To me je baš zbunilo.

Dok sam ležao na krevetu, moj um je počeo da se fokusira na prizor bake u njenom kupaćem kostimu. Nisam mogao da verujem koliko je seksi izgledala. Verujte mi, bez obzira na njene godine, delovala je mladoliko i prepuno energije. Moj kurac je pulsirao. Ubrzo sam bio tako tvrd da sam morao nešto preduzeti.

Postojao je samo jedan način da se pobrinem za to. Izvukao sam ga i polako ga pomilovao. Budući da sam bio napaljeni tinejdžer, nisam osećao krivicu što sam seksualno maštao o baki. Naprotiv, pomisao da je ona moja baka me je još više uzbudila. Drkao sam na druge matorke dok sam bio adolescent, uključujući i nju, ali to su bile nehotične mentalne slike koje su deo puberteta. Ovo je bilo drugačije.

Mrmljao sam sebi u bradu, „Bako, jebi me. Puši mi kurac. Želim da svršim u tu zrelu pičku.“

Obuzeo me orgazam koji je bio žestok i snažan. Kurac mi se toliko puta zgrčio (u to vreme nisam baš bio u stanju da se bavim matematikom) da sam na kraju jecao od zadovoljstva. Dok sam ležao tako u ekstazi, bio sam zadovoljan sobom. Što se mene tiče, upravo sam maštao o prelepoj starijoj ženi. To što je reč o mojoj baki učinilo je da se osećam smireno i zadovoljno.

Pročitajte i ...  Izmasirala me Mama

Tada sam shvatio da je bolje da nađem nešto da isperem svoju spermu sa sebe i sa čaršava. Međutim, kako sam ja ustao u svojim natopljenim boksericama, baka je ušla u sobu! Očigledno je čula moje jecaje i proveravala da li sam dobro. Otvorila je usta da nešto kaže – a onda su joj oči uprle u moje bokserice.

„Ohh,“ izvinila se, izašla i vratila se u svoju sobu.

„Dobro“, pomislio sam u sebi, „SAD se već jebeno stidim!“

***

Sledećeg jutra smo zajedno doručkovali u tišini. Pročistila je grlo i rekla: „Duško, mislim da treba da razgovaramo o sinoć. Nemaš zbog čega da se stidiš. Kao što sam već rekla, to je normalno u tvojim godinama.“

Pogledao sam u nju i skupio hrabrosti. „Bako, mislim da bi se osećala drugačije kada bih ti rekao šta sam sinoć zamišljao.“

„Duško, znaš da mi možeš reći bilo šta.“

„Pa“, rekao sam polako: „razmišljao sam o jednoj starijoj ženi. Ona je zgodna, lepa, ima plavu kosu i… „- oklevao sam-“ sinoć je nosila crni kupaći kostim.“

Baka je samo zurila u mene. „Pobodu Duško. Ova tvoja baka starica te je toliko uzbudila?“

„Kada sam te video u tom crnom kupaćem… ne znam… izvini ali, nešto se desilo.“

„Slušaj, trebalo bi da se ljutim. Trebalo bi da pozovem tvoju mamu sada i sve da joj kažem. Ali istina je da je to pravi podsticaj za moj ego. Saznanje da na taj način mogu da utičem na zgodnog mladića koji mi može biti… koji mi JESTE unuk. To mi kaže da ipak nisam za staro gvožđe.“

Oboje smo se nasmejali na tu njenu rečenicu i moram priznati da mi je tada veliki kamen pao sa leđa. drka na bakine gaćice

Pročitajte i ...  Laptop moje bake

Radio sam istu stvar u svom krevetu sledeće tri noći. Drkao sam sa osmehom, prepaljen, bez imalo krivice ili griže savesti. Posle drugog orgazma u noći broj tri, zaključio sam da nikada neću osetiti bakinu pičku na svom kurcu, i da bi sledeća najbolja stvar bila da osetim njen donji veš.

Sledećeg dana sam sačekao dok nije izašla da radi poslove u dvorištu i izvukao par njenih gaćica iz korpe. Otvorio sam svoj laptop i pustio porniće mladih momaka i matorki dok se jebau i pretvaraju da su baka i unuk. Pobrinuo sam se da odaberem onaj gde je žena očigledno starija.

Dok sam to gledao, trljao sam gaćice gore-dole na svoju rastuću erekciju. Ubrzo sam svršio jednako snažno kao prve noći kod bake. Povikao sam: „O bako, želim da jebeno svršim u tebe!“ Ležao sam sa osmehom. Pola mene je bilo srećno i zadovoljno, ali druga polovina je bila frustrirana što je nikada neću zaista jebati.

A tada sam odlučio da uradim nešto za šta nisam znao da li je fenomenalna ili najgora ideja u istoriji sveta. Odlučio sam da ostavim gaćice natopljene spermom na vrhu gomile da ih ona pronađe. Baka se ponašala kao da joj je drago zbog moje seksualne fantazije o njoj, ALI da li bi se osećala isto da zna da svršavam u njene gaćice?

KRAJ 1. Dela.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)